VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaVejp sa THC, HHC
LEGACY

Vejp sa THC, HHC

162 odgovora19,345 pregleda
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Pozdrav svima Izvinjavam se ako sam pogrijeaio temu ali me jako zanima vaae mialjenje i iskustva sa vejpanjem "THC-a" Danas mi je jedan poznanik pri ao kako mi je prijatelj nabavio Vejp sa THC-om i pri ao mi je kako se to samo uzme 3 dima i dovoljno ti je jer je baa jako.Reka mi je kada ga je prvi put uzeo povuka ah mo~da 11 dimova od prilike.Uglavnom to ga je dr~alo od ujutru do uve e u 18:00 sati. Pitao me je da mi proda jedan veli da je super da ima dosta dimova reka mi je da je njemu trajalo 2 mjeseca ini mi se. Sad me zanimaju sledea pitanja a to su da li su to vjeata ki kanabinoidi ili se pod presom uzima ulje. Takodje mi je rekao da ima miris limuna tako da je mo~ea puaiti u kafiu.

jun 2023.

Stavi sliku toga vejpa i marke kapsulice. Ima vejpova s thc, a ima i smeca iz kine.
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Na ~alost nemam sliku.

jun 2023.

Ne moras koristit Quote ili Reply ako pises odma iza tog posta. Orginali Fejkovi u kojima je bog zna sto.
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Takodje me zanima koliko je to jako i koliko dimova imam to jest koliko e mi dugo trajat?

jun 2023.

Jako je jako pise ti 79% thc a ima ih do 86%, dima dva su dovoljna da se udimis. Ne znam koliko ima dimova ovisi o tebi kako vuces i koliko. Okus je predivan a i rad.
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Probau to bez svakog ako je kao taj sa slike

jun 2023.

baa sna~no ali meni okus ne paae
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Ih koliko vrsta ima kako u se nagrdit nee
BizzzoZMAJ

jun 2023.

Niti je thc niti je sli no sta :D HHC i ekipa. Pokuaaj da se napravi ekstrakt koji ne spada u klasifikaciju u koju ide kanabis. Medjutim, drma jednako. Odlicna stvar za portabilnost. Mo~ea u crkvi zapaliti nitko Skuzit nee :rasta: Normalan korisnik mo~e razvuci jednu i na mjesec dana. I dva ako vu ea samo vikendom. Meni je zadnja trajala 3 dana. :rasta:
Need 4 weedAMBASADOR

jun 2023.

Pa de toga ima
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Kako mislia nije THC? Ne bih baa neku hemiju da unosim u svoj mali organizam
BizzzoZMAJ

jun 2023.

HHC (Hexahydrocannabinol) je spoj koji pripada skupini kanabinoida, sli no kao i THC (Tetrahidrokanabinol), koji je najpoznatiji psihoaktivni spoj koji se nalazi u biljci kanabis. HHC je kemijski spoj koji se javlja prirodno u nekim vrstama kanabisa, ali je prisutan u znatno manjim koli inama nego THC. HHC ima sli nu molekularnu strukturu kao THC, ali se razlikuje po nekim svojstvima i u incima. Za razliku od THC-a, HHC se smatra slabim psihoaktivnim spojem. To zna i da nema sna~an utjecaj na promjene svijesti ili izazivanje euforije kao ato to ini THC. Iako je HHC manje prou en od THC-a, neki istra~iva i su zainteresirani za njegove potencijalne terapeutske u inke i korisnost u medicinske svrhe. Meutim, va~no je napomenuti da trenutno postoji ograni eno znanje o HHC-u i potrebna su daljnja istra~ivanja kako bi se bolje razumjeli njegovi u inci i potencijalna primjena. @Need 4 weed Kalifornija, Amsterdam? :rasta:
puffed chefENTUZIJASTA

jun 2023.

Hvala na informaci zna i HHC nije niata atetni od THC-a?
DemonijakAMBASADOR

jun 2023.

zna li neko gdje se moze uzeti ovaj thc cartridge? A da ima dostavu za De? Slucajno nadjoh cbd, pa bih da probam i thc verziju :D
BizzzoZMAJ

jun 2023.

S dostavom imaa jedino s Dark weba. Ako netko i ovako aalje je u prekraaju. Internacionalnom il kako ga zovu. I u NL nee Poslat postom, svaata i ti.
DemonijakAMBASADOR

jun 2023.

Pa da je legalno naso bih na guglu :rofl: zato i pitam ima li neka provjerena stealth opcija za isporuku u De :))

jun 2023.

...ma ima svega ,aalju ameri ani s v e ... naravno na osobnu odgovornost -joa je nelegalno,jooooa maalo:mario:: samo malo::listomahanje::

jun 2023.

HHC vejp je legalan ili nije? video sam da ima neki post o HHC-u gde nije baa jasno da li je legalan ili nije. :D
BizzzoZMAJ

jun 2023.

Nije ilegalan. E sad, nu~no ne vu e za sobom da nesto sto nije na listi ilegalnog, automatski bude i legalno. injenica je da je kanabinoid kojeg se mo~e dobiti samo ekstrakcijom iz biljke nam. Tako da, ne pokuaavaj niata sto ti na prvu smrdi. Tako i ovo :)

jun 2023.

Pitam zato ato sam video mnogo tih HHC vejpova i cartova(online), pa sam hteo da proverim ako iko zna da li su legalni ili nisu. :)
DemonijakAMBASADOR

jun 2023.

Ja sam uzimao hhc gumene bombone, nisam odusevljen zato sam i skeptican da uzmem ovaj hhc vape.

jul 2023.

Probao sam nesto sto se zove California honey i mnogo mi se svidelo. Prvu koju sam probao je bila bela koja je bila preprepreukusna. Kad se nadimis kao medo si koji se namedio : Sledece je bila crna, jaca verzija koja je isto dobra ali za koj ukus prejaka. Sad me zanima da li vam je to poznato i kakva su vasa iskustva?
DemonijakAMBASADOR

jul 2023.

Ja upravo jedan cartridge zavrsio i evo vadim iz njega ostatke mazem po pljugi :joint2: ne znam sta je, al nije bilo lose, high mi je malo drukciji nego kad pusim i definitivno mu treba duze da pocne... ali kad pocne nije lose :)) jedino sto me odbija je cijena (oko 80 eura), za sta inace uzmem 10g cvijeta... pa ne znam koliko je isplativo , a naduvan sam stalno pa mi mrsko racunati :crazyd:
BizzzoZMAJ

jul 2023.

Nije sve u parama, ima neato i u prakti nosti. Ajd zapali pljugu na svadbi u crkvi recimo :rasta:
DemonijakAMBASADOR

jul 2023.

ima istine, prakticnost je veliki plus, nista se ne osjeti - cak i lijep miris ima, samo lako se i pretjera :let: treba malo vremena dok pocne, a ja do tad povuko jos 10 dimova "da budem siguran" :fuck:

jul 2023.

Ima istine, ali dolazimo do toga gde lagano u kaficu mozes da varis bez da se cimas svaki pocetak je tezak hahahaha ali zato kad se naviknes vidis koliko je prakticno. Primetio sam da jako lepo ide i uz rakiju tako da za svaku preporuku u koliko niste probali
BizzzoZMAJ

jul 2023.

Gdje se to deaava a da je neznam? Od nedavno ni u Am ne smijea sjesti na terasi i zapalit. Konzumacija u javnosti nije ni u SAD-u, gdje je legalizacija proala, dozvoljena.

jul 2023.

Srbija bajo moj, nase biljke samo stres dobijaju, inace su zdrave i legalne

sep 2023.

Ovo na slici na~alost nije pravi thc (delta 9) nego je delta 8 thc - imam istu, ak smo drugar i ja dobili razli ite ukuse... Radi ali tanko... Ta crna koju si probao (a ja na~alost nisam) bi treblo da je pravi thc vape. HHC je kao ato mu i ime ka~e haha... Mo~da je zdrav, ali ni da pipne - povukli po pet aest dimova nas nekoliko, radilo samo ovog ato ga je doneo ;)
macak98ISTRAŽIVAČ

sep 2023.

Jednom probao u zivotu i nikad vise! Inace sam aktivni pusac trave to sam povukao 5cimova i ljudi moji, znaci izgubitr pamet na dva sata. Onesvestio sam se bio, izmisljao svetove, druge dimenzije bio , posecivao svemir. Haos znaci Ljudi me budili sat vremena sa alkoholom samarali udarali (nismo smeli da zovemo hitnu) prepali se svi. Hvala Bogu proslo je i vise to nikad u moja usta, samo zeleno.
DemonijakAMBASADOR

sep 2023.

joj da se meni tako naduvat :drull:
macak98ISTRAŽIVAČ

sep 2023.

Ne treba ti to nista traume sam imao velike od toga

sep 2023.

Brate ja na Gljivama nisam toliko kriziro, je vape jak ali ni blizu padanja u nesvjest bas suprotno puno cisci i ugodniji "High". Na svako drugacije utjece izgleda. :eek:

sep 2023.

Brate ja na Gljivama nisam toliko kriziro, je vape jak ali ni blizu padanja u nesvjest bas suprotno puno cisci i ugodniji "High". Na svako drugacije utjece izgleda. :eek:
turpijantLEGENDA

sep 2023.

Ja sam probao obe,ukusi su razliciti izmedju bele i crne,ali manje vise isto radi. High i "naduvavanje" nije isto kao sa jointom. Kad se malo vise cimova izvuce od jednom zna da bude trip i zabadanje.
kokalo42ISTRAŽIVAČ

sep 2023.

Pozdrav, istra~ujem malo alternativu za THC i naiaao sam na THC-P za koji ka~u ; "THCP ima du~i alkilni lanac, lakae se otapa u masti te odgovara CB1 receptorima 30 puta ja e nego THC. To je samo prvi korak ka ovoj novoj klasi kanabinoida." Ove godine sam probao HHC Vape s kojim sam dosta zadovoljan, ali ne mogu nigdje nai u Hrvatskoj. Samim time me je potaklo da istra~im malo dalje jer sve je viae informacija o alternativama. Zanima me zna li itko je li THC-P legalan u Hrvatskoj i je li bi imao problema kada bi naru io poato vidim da nude dostavu u RH. Takoer me zanimaju Vaaa mialjenja o HHC, HHC-P, HHC-O I THC-P alternativama. Hvala svima na odgovorima!

sep 2023.

Jel zna neko gde mogu da kupim HHC vejp?
BizzzoZMAJ

sep 2023.

Na dark webu ili u Amsterdamu.

sep 2023.

Cuvaj pare ili kupi vutru ne bacaj na hhc...
DemonijakAMBASADOR

sep 2023.

hhc u njemackoj mozemo kupiti regularno online, ne moras preko darkweba (vjerujem da i ostale zemlje EU mogu isto)
changadmtLEGENDA

sep 2023.

ima da se kupi u Hrvatskoj hhc preroll joint, zapakovan kao "suvenir", verujem da ce se uskoro pojaviti i u Srbiji...
BizzzoZMAJ

sep 2023.

A gdje? Kod lokalnog Ked~e ili ata? Ima kakvih linkova za Njema ku ili Srbiju?

sep 2023.

Ima npr. u jednom shopu online iz Zg gde prodaju CBD proizvode i takve stvari, verovatno ima i u drugim shopovima, ali za ovu sigurno znam jer reklamira baa HHC.. Donela mi je prijateljica vajp sa hhc-om sa konvencije u Sloveniji, a ono, nije loae, malo je " udno" - ipak se neato oseti :) To je taj iz Slovenije :) Uzgred, najja a "stvar" za duvanje bili su mi kristali thc, mo~da je zato kolegi gore bilo toliko jako ili su mu podmetnuli dmt :)
toomzyPOZNAVALAC

sep 2023.

HHC se moze kupit u Sloveniji potpuno legalno. Kucaj u google HHC vape imas puno toga ali jeftinije i vise svega ima sa dostavom iz Ceske.
toomzyPOZNAVALAC

sep 2023.

HHC se moze kupit u Sloveniji potpuno legalno. Kucaj u google HHC vape imas puno toga ali jeftinije i vise svega ima sa dostavom iz Ceske.
DemonijakAMBASADOR

sep 2023.

Happy-420.de Tu ja uzimam za njemacku
kokalo42ISTRAŽIVAČ

okt 2023.

UPDATE; Ako nekoga zanima, nabavio sam si THC-P i HHC legalno iz Hrvatske... mogu vam rei da sam viae nego zadovoljan... druga iji osjeaj high-a, ali po meni niata slabije ak i du~e dr~i (cca. 5-6h). Za neato ato je legalno, svakako sam zadovoljan.

okt 2023.

Djeluje primamljivo. Daj joa koji podatak. Jesi puaio travu prije,pa ti je ovo sada vauu. Ili si tek upao u ralje tih spojeva (THC i sl.) pa te odalami kao mene prije prije 35 godina neki dobar haa u jednom kafiu. Ima ovdje okorjelih momaka :) baa me zanima kako to radi nekome,kojemu je malo 4 grama vutre dnevno,npr. Da ne bi ispalo neato ovako :) MGwAUcbmCYQ
BizzzoZMAJ

okt 2023.

Prebacio sam postove u ovu temu. Ima napisano vec kako ovi okorjeli gledaju na HHC. Ukratko, poskupo. Ja sam posrkao komplet punjenje za manje od 48 sati. Medjutim fino. I zgodno za zapalit.

okt 2023.

Probala tri vrste. Zaista je efekat isti, mozda bolji, brzi svakako. Arome ima i ne oseca se. Jedan je velicine USB-a te sam ga nosila preko granice- bez problema.

okt 2023.

Pozz zanima me gdje si nabavio ovaj vejp Gdje marucujete Da i ja sebi,to je vrh nemoze bolje probao od druga
BizzzoZMAJ

okt 2023.

U Amsterdamu od tipa na pultu u coffe shopu. Neki ih imaju slu~beno na cjeniku a neki ispod pulta. Moraa pitati ako vidia da nema na cjeniku.

nov 2023.

Pozdrav zanima me moze li se sta ovako naruciti u BiH .ko @Bizzzo
DemonijakAMBASADOR

nov 2023.

Rjetko ko radi dostavu za ovu nasu vukojebinu jer jos nismo u eu, tako da tesko... ako nadjes alternativu javi i meni a ako ne, mozes mi se svakako javiti pa ti mogu ponijeti iz dojclanda (donosim drugarima svakako) jedan vejp i poslat ti brzom postom kad stignem u BiH. Doduse tek idem za De, pa za jedno mjesec se vracam u BiH Jebem li ga, na telefonu sam pa ne znam kako da editujem gornji post pa cu napisati ovako sto sam zaboravio da dodam: ako neko vec vejpa i ima mod moze koristiti cartridge na postojecem modu, samo je bitno watt-e smanjiti da ne sprzi cart (recimo ja vejpam na 40W, a cartridge ide na 5 do 7W), da ne bacate pare one njihove baterije dakle samo cartridge i zavrnuti na vejp i ajd u zdravlje ::listomahanje::

nov 2023.

Probao bi THC pusilicu stvarno sam dobro cuo o njoj, zna li netko bavi li se ikoji grad u hr s time, moram li u inozemstvo ici po to ili je sigurno naruciti preko Dark Weba? Hvala

nov 2023.

zna li netko mozda gdje mogu nabaviti THC pusilice? neki grad u HR? Jeli sigurno preko DarkWeba?

nov 2023.

Poato si platio HHC vape i gde mo~e da se kupi? Beograd?
TvrleAMBASADOR

nov 2023.

Ekipa samo da skrenem pa~nju da je u RH HHC tretirat jednako kao THC. Ista kazna, isti zakon, isti uvjeti. Ulove te sa HHCom, kao da su te ulovili sa THCom. Da, neke trgovine u neznanju stavljaju na naae tr~iate. Ovo u privitku je slu~beni odgovor (nisam ja slao upit, no doalo je do mene), a kako prolazi ekipa koju uhvate s tim mo~ete guglati sami, evo prvi LINK koji google baca: "Pritom je V. okr. samostalno i neovisno o djelovanju kriminalne grupacije, od to no neutvrenog dana do 18. kolovoza 2022. u Zagrebu, u cilju stjecanja nepripadne materijalne dobiti, radi daljnje preprodaje kod sebe dr~ao ukupno 2,6 kilograma kanabisa i smole kanabisa koji sadr~e zabranjeni HHC." Iako nije na meni da vodim brigu o vaaem zdravlju i onome ato stavljate u sebe, dajem prijateljski heads up - ne postoji slu~beni lab na razini EU, a ak ni aire koji ovo radi po nekim GMP regulama i sli no. Ekipa doslovno kemija u manjim labosima. HHC se u biljci pojavljuje nativno u promilima, a kemija se sa procesom hidrogenacije - i neke druge namirnice u svakodnevnoj upotrebi ne vezano za ovo se dobivaju ovim putem. Zatim, ako pri amo o infuzanim cvjetovima, ide pod apricke (atrcalice), u naj eae nehigijenskim uvjetima i sl. I opet dolazimo do suatine - a to je da zbog ilegalnosti drage nam biljke, svakakve tvrtke i shady pojedinci nalaze na ina kako zaraditi novce. Da je vutra legalna, vjerojatno za HHC ne biste ni uli :) Za one koji ~ele znati viae -> LINKY
BizzzoZMAJ

nov 2023.

Hvala. Natipkah negdje u sredini prve stranice da se radi o supstanci koja ili je ilegalna vec ili ce tek biti. U Nizozemskoj i dalje nije regulirana. U HR je. Pokuaavam googlat Srbiju, slabo nalazim slu~bene info. I svakom slu aju, ilegala medjutim bez slu~benog pe ata ovisno od drzave do drzave.

dec 2023.

hmmmmmmm, a ja bas jucer narucio cvijetove 40% HHC sa hrv webshopa
TvrleAMBASADOR

dec 2023.

Vjerujem ti, ima ih nekoliko kolko mi kupci ka~u. Mo~da zbog neznanja o zakonu.

dec 2023.

U Sloveniji se normalno kupi u trgovini..

dec 2023.

probo sam sad full vozi dobra roba ko da pusis 24% thc

dec 2023.

Nije loae,u slo se kupi normalno u radnji..
RastaRiISTRAŽIVAČ

dec 2023.

Ja sam bio u Sloveniji prosli tjedan u jednom shopu su mi rekli da je HHC ilegalan u Sloveniji a u drugom su mi ga prodali:clap::

dec 2023.

Njam njam..
Fumar FrenkiENTUZIJASTA

feb 2024.

U Zagrebu sam naao par duana koji prodaju HHC.je jedan od njih i sa najveom ponudom imaju nekoliko sorti i prodaju haaia sa HHCom ali nemaju vapeove. Jedini duan koji sam vidio da ima HHC vapeove je i oni uglavnom prodaju samo preko x jednom sam probo baa oti u duan tolko sam se najebo dok sam ih naao cjeli dan sam izgubio jer nemaju svoj ulaz nego mora se i kroz neku optiku i tek onda kod njih al su bili skupi pa nisam uzeo.
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Ne znam ata ste vidjeli u tom HCC.. Evo malo da objasnim ato sam saznao kako se HCC sadr~aj koristi za cvjetove i haaia. (Ili sli an svi znamo da i HCC vape se razlikuju od proizvoa a do proizvoa a tako isto i formule) Veina vutre na ulicama EU je sada sinteti kim THC prskana.. Joa prije par godina sam spominjao neato malo o ovome, ali ne toliko. Pojam kontaminirana marihuana je sve eai pojam zadnjih par mjeseci. Prvi put se spomenuo joa prije 6-7 godina. Otvaraju se firme za proizvodnju CBD straina. Nakon harvesta se odnose van fabrike u bunker gdje ekipa prska sa sinteti kim THC. Taj sinteti ki THC se proizvodi u profesionalnom laboratoriju te uz odreene proizvode se odreuje njegova ja ina. (Prije se nabavljalo iz Kine i ekalo 4-6mj da stigne) Smjesa koja se proizvodi je ~ute boje i smrdi ko kuga. Zatim se u prskalicu (za farbanje) stavlja te se dodaje aceton i pentanol. I pored dobre prskalice se za epi ista. Dalje se dobija kvalitetna gas maska kroz koju idalje prolazi to sranje i du~e od 20min ne mo~ea prskati jer te odvali moraa iza iz te sobe. Gas masku su zamjenili sa maskom i bocom za kisik na leima kako bi se du~e moglo raditi. Nakon prskanja (prestanka rada/godianji) se osjete posljedice kao ato je bolovi u tijelu imate osjeaj da vas svaka kost boli, paranoja, 80% ljudi kao da dobiju osjeaj da mogu da vide budunost. Nakon par mjeseci (5-6+ ovisno od osobe do osobe) osjetite da se vraate u normalu. Prevelike doze izazivaju narkoti no delovanje, te bilo ata da tra~ite mo~ete dobiti, a da se pritom osoba ne sjea nakon djelovanja itd itd itd itd.... Posle CBD cvjetova na red dolazi haaia koji se proizvodi na sledei na in. CBD haaia se mijeaa sa konopljinim braanom te se opet prska sa gore spomenutim smjesama + unknown smjesama. Prostorija za pravljenje haaiaa ostavlja rupe na podu jer nadgriza isti. Pod se ne mo~e oprati ni nitro razraiva em. Hed kao hed je prelijepe boje i mirisa osobno sam probao u par navrata prije 4-6 godine rad je sranje barem meni radi al brzo spusti i nema ja inu kao pravi THC cvijet. Naravno zavisno od smjese i koliko se naprska. Nakon duvanja 1-3 dana imate crno ispod o iju. Haaia kad ga palia rasipa se i lijepi se al ne kao pravi haaia osjeti se braano na prstima ali kako je sve preaano neko ko se ne razumije u haaia ne mo~e skontati. U rizli gori i kako da opiaem br~e gori i ne tako ravnomjerno. Nakon puaenja nos se za epi malo ote~ano disanje, imate sedativan osjeaj. Jednom sam krenuo da otresem pepeo i spao je komadi iz rizle u pepeljaru 2 godine je bila crna mrlja u pepeljari, prokuhana voda, ~ica, nema ata nisam radio da operem ali nakon 2 pranja u maaini za sue sam uspio oprati. itava EU, Turska, Balkan je preplavljena sa istim sranjima. Ne morate cvjetove ili haaia prsksti. Mo~ete naprskati papir te isti stavit u rizlu sa duhanom i dobijete isto sranje samo drugo pakovanje. ak je i fentanil u igri. uvajte se ata kupujete i od koga kupujete. Nikog nije briga ata e vam se desit u glavi je samo novac. Sve viae i viae e biti ovakvih stvari u EU i sve viae se otvaraju ovakve poslovnice u EU. Legalno pretvaraju u ilegalno. Sadite svoju organsku vutru i neete nikad niata ljepae u ~ivotu duvati! Peace! :vutra:

feb 2024.

Zna li neko gde se mogu nabaviti AlienLabs vejpov?
TvrleAMBASADOR

feb 2024.

Prilog od prekju er kao glavna vijest u RTL direktu u HR https://www.rtl.hr/sadrzaj/psihijatar-u-direktu-otkrio-koliko-je-opasan-hhc_905537.html
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Mislim da bi ova tema trebala pod klju .:thumb:
RAOZA.ZMAJ

apr 2024.

Druga laboratorija u `vici sa sintetikom u zadnje tri godine :)

20. dec 2025.

Cao ljudi, jos letos sam postavio post nesto vezano za vejpove ali sam tada odustao, sada sam odlucio da stvarno zelim da nabavim thc/hhc vejp, bilosta, jer sam skapirao da mi je to najsigurnije da imam dok sam u selu a da me moji ne izvale, jer to mogu da krijem gde hocu, izadjem napolje uzmem par dima i vratim se u sobu. Al nebitno to sada, ja stvarno ne znam da dodjem do toga, moji drugari sa kojima blejim u gradu, nemaju ni oni pojma jer nisu ni oni nesto iskusni u tim pricama. Ovde na sajtu sam pokusao da trazim ali ima stvarno previse stvari i ne nadjem nikako odgovor koji trazim, najbolje bi mi bilo da pitam nekog privatno, ali admin (valjda) mi je rekao jos letos da to ne mogu dok ne ostvarim odredjeni level na sajtu. E sada, jel ima nesto sto mogu da pokusam, ja stvarno imam veliku zelju da nabavim vape, a ne znam kako i JOS GORE ne znam ni kako da krenem... Prvo sto bi pitao je kako da se nabavi (ako sme da se pita) Ako ne sme, jel moze neki "hint" nesto nemam pojma. Drugo sto bi pitao su neka sitna pitanja vezano za ta ulja kako i sta, jer nisam puaac, a volim da duvam (vec godinu ipo dana otkako sam poceo)

23. dec 2025.

user7377182 ig

15. feb 2026.

Kako doci do THC/HHC vejpa danas u Srbiji?
AleHazeISTRAŽIVAČ

15. feb 2026.

Moze li neko u dm da mi posalje gde mogu u srb da nabavim THC stiker one kao hemijske okrugle... vec sam probao i kidale su... hvala unapred :banana_rasta:

16. feb 2026.

Meni nikad nije bio jasno ata ljudi ta no o ekuju kao odgovor na ovakva pitanja :) Kao, "E zovi Miku na 0641234567 on e ti sredi" ili kao "E idi na tu-i-tu adresu, zvoni na Piculi, ka~i poslao te Wendigo sa foruma po THC vejp" ili ne znam... :)) Ljudi u SRB se robija za te stvari, to vam je valjda jasno? Ovo je javni forum ljudi, tra~ite da vam neko sredi aemu... A hebate ljudi moji... Zna i: - poru ia online - frend prebaci preko grane - naea dilera koji prodaje Nije to niata ato ve niste znali :)

16. feb 2026.

ali kod nas u selu stvarno ima mika koji valja :lol:
VasicaLEGENDA

16. feb 2026.

Bolje da valja nego da nevalja :)))) Izvinjavam se na offtopic al morao sam
malishaAMBASADOR

16. feb 2026.

Sto se tice hhc, to ne bih preporucio. Prskana ili spricana vutra sa galaxy je odavno prisutno u Hrv i okolici. Kod mene u Berlinu telegram grupe dostavljaju takve stvari i jako su lijepi cvjetovi, mirisu odlicno..ali, svi steainovi mirisu isto, sva vutra nakon dva tei dana nema potenciju, znaci napucana vutra. Nazalost danas je tesko naci vutru od prije ako tko i zna sto je to domaja, da ti se oci sklapaju makar i sa sibicama pod kapcima..i ne pada ti na pamet zamotat jos jedan samo da ne poremetis ljepotu. Ovu peticu zamotam u jednom danu. Onu peticu cuvam ko suho zlato.. eto, preporucam svakom da ganja sjeme barem jedan original strain kush afghan jack hindu ili nesto slicno. Vapovi su dobrodosli, ovdje su u apoteci 60eur..86% thc sativa widow mislim da jest..edible gumeni su takodjer u apoteci dobavljivi na recept
VasicaLEGENDA

16. feb 2026.

U Nemackoj je dugo pre ove legalizacije bila prisutna tzv prskana vutra. Kupovali su cbd cvetove i prskali ih nekim od sintetickih kanabinoida. Na ulici se to zvalo hejz. Dal thc-acetat il neki drugi ne znam. Znam da ove nase komsije, ne volim ih al ne bih da upotrebim neki ruzan naziv, svi znamo ko, oni isto to rade. To je ono sto u Srbiji nazivaju brid ili hibrid, ja to ne bih u svoja pluca uneo ni po cenu zivota. Manite se ljudi hemikalija. Ako imate pristupa koristite cist cvet kanabisa, ili ulje u raznim kombinacijama, ili edibles. I hash naravno. Ps: u nemackoj je isto prisutno jako puno gumenih bombona koje sadrze u sebi sinteticke kanabinoide

16. feb 2026.

Ja trazim U srbiji vejp, imam semu za 85eur jedan, uzmem 3 sa popustom ali je opet to 230 eur, trazim povoljnije
BizzzoZMAJ

16. feb 2026.

Ajd. Napisati cu. Brisem vec 7-8-9 postova spama vezano za nabavke i kojeata. Ova tema je za nesto drugo.

16. feb 2026.

Ok

16. feb 2026.

Isto sam probao, dobre su, ali skupe i brzo odu, traju mi 3-5 dana 3 komada.

16. feb 2026.

Da, umem da se "raznitujem" i bukv mi gore pluca/dusnik u kombinaciji sa mucninom. Prodje brzo taj efekat ali ako previse izvucem od jednom ili previse cesto te vece udahe, duze mi bude muka. Ali jedno je sigurno, posle toga je efekat jak i drzi dugacko, cak do sat vremena.

16. feb 2026.

Brate moj... gde si to nabavio? Pitam za drugara. :) (sala)

16. feb 2026.

Primetio sam da su obrisani sve moji postovi, nije mi jasno samo zasto. Ajde da razumem one prve gde sam napisao sta trazim ali ovi naredni nisu imali veze sa tim? Procitao sam ceo ovaj thread i video da ljudi pisu i o iskustvima i kako izgleda to sto uzimaju. Opisivao sam svoja iskustva sa thc vejpovima, zasto je to obrisano?
jesamZMAJ

16. feb 2026.

obrisala sam zbog 5 postova za redom, bezrazlo~nog citiranja i joa poneke to ke ;) https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/ uvali se udobno i pro itaj, upoznaj se malo s forumom :wave: obrisat u kasnije i ovo
ĆyroZMAJ

16. feb 2026.

Bizo kad brise, brise sve redom. Citajte pravilnik foruma. ;) Edit; a bome i Jesam :thumb:

16. feb 2026.

Ok, pro itao ve, nije mi joa uvek jasno zaato je obrisan post sa mojim iskustvom. Nadovezao sam se na ne ije iskustvo, je l to nije dozvoljeno/dobrodoalo ovde? itajuci ovaj thread rekao bih da par njih onda "krae" ovaj vas pravilnik ali njihovi postovi su ili od pre ovih pravila ili iz drugih razloga imaju imunitet pa im se postovi ne briau.
jesamZMAJ

16. feb 2026.

ina e, google ka~e da je u Hrv hhc zabranjen od 2024:D i zato lock
BizzzoZMAJ

17. feb 2026.

Kakva ateta, a ja bas krenio opet Dobrisati nesta :D nije bas razlog sto je nesto zabranjeno da se tema zaklju ava, medjutim se sla~em s lockom, jer niata dobro donijela nije. Takodjer, kanite se HhC i kojekakvih izotopa, radije na kiosku cbd nabavite pa da Vam barem nesta zamiriai :)

🔒 Ova tema je zaključana