LEGACY
Gorcina dima
30 odgovora3,865 pregleda
fedexx
ISTRAŽIVAČ107 REP38%
→ Entuzijasta
fedexxISTRAŽIVAČ
jun 2013.
jun 2013.#1
Interesuje me kada naidjete na vutru bas gorkog dima, da li je to samo do sorte, ili ce pre biti da je berba preranjena, da curring nije odradjen, da je mozda prskana necim, jer kruze i o tome price...
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#2
Nisam siguran koliko ti faktori uticu na jacinu,odnosno gorcinu dima...
Iz iskustva znam da do ljutog dima dolazi zbog predebelog i nekvalitetnog papira-rizle.Pusio sam jednu te istu vrstu prvo u joxu a poslije toga na bong,ogromna razlika.
Zato motam samo kada bongara nije pri ruci.Od joxa ostane onaj ljuti-vreli okus na usnama i ubija u plucima,nmg da se ne zakasljem.
Eto,ovo je sigurno jedan od razloga,a ovi iskusniji ce ti sigurno reci nesto vise.
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jun 2013.
jun 2013.#3
to ti mo~e bit viae stvari, jedna od tih je i kvaliteta rizle, ili ako puaia iz prljavog pajpa, pogotovo ako je onaj od medicinske plastike, onda i filter tu igra malu ulogu. Ali najvjerojatnije je da je loaa kvaliteta, albanke su bar meni tolko gnjusne za puait da mi je drina u usporedbi snjima ronhill slims.
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#4
Ja bi rekao da to ato ti daje gor
inu je lako mogue pridobila od gnojenja biljke. Mogue da je netko odradio indor i na kraju nije flushao biljozu pa se sad osjeti. Mogue i da ju je apricao nekim pesticidima i otrovima u cvijetanju, svaata je mogue.
fedexx
ISTRAŽIVAČ107 REP38%
→ Entuzijasta
fedexxISTRAŽIVAČ
jun 2013.
jun 2013.#5
A rana berba, ili ono kad se zuri da se dobije gotov proizvod pa se susi onom metodom u zamrzivacu, citao sam negde na ovom forumu da je to najbrzi nacin za razliku od standardnog prirodnog susenja i curringa, ima li to ucinka da se posle oseti gorcina? A fazon kada bi se ista sorta normalno susila i curringovala i sve to, da bi bila ok za pusenje?
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#6
Menj je jednom gor
ilo od neke vutre koju sam kupio a bila budjava, jbem li ga, od nepravilnog suaenja i ili ko zna, baa budjava ko budjavi sir
Ali je udarala po mozgu ko mutava....
fedexx
ISTRAŽIVAČ107 REP38%
→ Entuzijasta
fedexxISTRAŽIVAČ
jun 2013.
jun 2013.#7
Haha, i ova zbog koje sam otvorio temu je udarala po mozgu ko mutava, ali zato nisam mogao dugo da je drzim u plucima koliko je bila gorka, a ne verujem da je to zbog toga sto kazu kao ma to ti je prskacina... bas sam uzeo seme da pokusam korektno da odradim grow pa da vidim dal ce i dalje tako da udara ali da nema toliku gorcinu. Jos mi se cinilo previse zeleno to sto sam dobio, mada je seme bilo ok boje, taman za sadnju.
rKj420
ZMAJ25.636 REP
rKj420ZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#8
ma to dileri cesto dobiju skoro mokru vuju,ne isusenu kako treba jer im se zuri+plus mokra je teza pa manje daju u paketu, a uzmu iste pare :) tako to ide...zna ta vlazna i lepljiva mnogo bolje da odradi od osusene i uglavnom je tako.samo je brate neprijatna em smrdi ko sam djavo em te gusi,cesto izaziva mucninu etc...
GrowGroww
ENTUZIJASTA248 REP12%
→ Poznavalac
GrowGrowwENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#9
i moja vutra koju puaim ima odvratan okus u grlu i ustima ko da nije dovoljno suaena a i teako se mrvi...
Jesse Pinkman
ENTUZIJASTA465 REP66%
→ Poznavalac
Jesse PinkmanENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#10
ja kod nas nikad nisam kupio pravilno osusenu gandju. ili je pila mokra toliko da se djoks gasio non stop ili je bila suha piljevina, kao slama. uzas.
ajzak43
ISTRAŽIVAČ151 REP67%
→ Entuzijasta
ajzak43ISTRAŽIVAČ
okt 2014.
okt 2014.#11
ja kod nas nikad nisam kupio pravilno osusenu gandju. ili je pila mokra toliko da se djoks gasio non stop ili je bila suha piljevina, kao slama. uzas.
ni ja nisam jos naletio na dobru ulicarku,a svaki put kad uzimam lerdi kaze tipa:"ova je masna,ova je jaka,od ove ces napravit 5 komada" a ja cijeli gr strpam i nista...
samo steta novca al jbg...
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2014.
okt 2014.#12
zato kad imaa vlastitu svoju ~enku u kui dobra ********* je zagarantirana :leafblunt:
roki123
LEGENDA6.015 REP10%
→ Zmaj
roki123LEGENDA
okt 2014.
okt 2014.#13
Slusaj no jok-a najvjerovatnije nije je u pravo vrime ispiro a da koristis organsko nesto kao bioooobiiiizzzz a dr. Stvar sigurno lose susenje
Slusaj no jok-a najvjerovatnije nije je u pravo vrime ispiro a da koristis organsko nesto kao bioooobiiiizzzz a dr. Stvar sigurno lose susenje
amsclassic
POZNAVALAC676 REP8%
→ Ambasador
amsclassicPOZNAVALAC
maj 2017.
maj 2017.#14
Ispricavam se sto otvaram ovu temu, ali cuo sam od dostaa ljudi da gorcina zna biti od toga da kad se suai, a ne skinete sve fan listove. Kazu da je najbolje dan il dva pred berbu otrimati cijelu biljku dok je jos u zemlji, pa tek onda na susenje. Dok se drugi kunu da je to najveca glupost i da nema veze. Meni prica i drzi nekako vodu, no probat cu napraviti to u ovogodisnjem growu pa cemo viditi sta ce se destiti. Takoder ako neko ima informaciju iz 1 ruke neka se nadoveze.
jun 2013.
1 / 16
jun 2013.
maj 2017.