LEGACY
Marihuana i energetski napitci
54 odgovora9,399 pregleda
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#1
Pozz cijenjeni duvaci
Nisam siguran da li sam pogodio podforum.
Naime cuo sam da istovremeno konzumiranje vutre i energetskih napitaka (red bull,fast,burn i sl.) moze dovesti do srcanih problema.
Licno sam probao,ali u manjim kolicinama i nije bilo nikakvih posljedica.
Koliko ste upoznati sa ovim "mitom" i da li je istinit ?
:smoke18:
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#2
Sami energetski napitci su dovoljni za sr
ane probleme. Ja sam po
eo izbjegavati razne "bull votke" i sli
na sranja, kao da ljepilo pijea.
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#3
sve je ok u umjerenin koli
inama..
al kad uvati glad i ~e, pijea i jedea sve ata se nae kraj tebe.. jebiga.
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#4
Eto i opet je nekom marihuana kriva :ohno: Dokle e viae pojedinci svaljivati problem na vutru.
SoStoned naslov teme ti je glup totalno. Zaato marihuana?
Svi znamo da energetski napitci u veim koli
inama mogu izazvati sr
ane smetnje i aritmiju, to ti i piae na njima.
To ato trpaa to u koa sa vutrom nije lijepo od tebe. :thumbsdown:
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#5
ajde lipo ata si napa
ovika.. ova tema joa i more proi kakve se sve otvaraju..
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#6
Zato ato ovo vu
e na one tipa:
"E popio sam litru rakije, poslje zapalio pljugu i bilo mi je jako loae i mislio sam da u umrijeti. Nikad viae neu puaiti vutru zbog toga, pa skoro sam umro!"
E tak ti je i ovo :icon_wink:
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#7
pa to je glup na
in razmialjanja.. sla~en se.. al
ovik je samo pita ata mi mislimo o energetskin napitcima u kombinaciji sa travon.. osobno nikad nebi kupila taj otrov.
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#8
Eto ja u mu dati odgovor :)
U kombinaciji s vutrom isto ato i bez kombinacije s vutrom, ako je takav peh da ga opali sr
ani od red bulla opalit e ga i sa vutrom i bez vutre jer vutra je u ovoj pri
i nebitna.
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#9
Ajde ne seri molim lijepo.Mislim da vrlo dobro znas na sta sam mislio.Poznato je da vutra usporava rad srca,kao sto ga energetski napitci ubrzavaju.
Upravo na to sam mislio.Da li u tom smislu moze doci do nekog poremecaja,odnosno nepravilnosti rada srca-aritmije.
Edit:a sta si mi ti?neki skakavac?
s0va
AMBASADOR1.697 REP6%
→ Legenda
s0vaAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#10
Nema potrebe za vredjanjem... Za pocetak koja je svrha konzumiranja trave i enegretskih napitaka i zasto biti pod uticajem istig istovremeno?
Meni to zvuci kao da uzimas tablete za spavanje i zalijes kafom...
Trava ne usporava rad srca uvek... nekad te spuca neka paranoja i srce krene pun gas... kad to saberes sa energetskim picem, to ne moze da bude dobro za srce.
Ja ti ne proporucujem energetska pica nikako, a kad se ukrsti sa travom ne verujem da ene. pice ima neko specijalno negativno dejstvo (kao kad se mesa sa alkoholom).
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#11
Trava usporava rad srca. `ta ti pri
aa? Nemoj da pljujea po travi, bolje se informiraj prije ato bubnea neku glupost. Gori si od moje pokojne babe koja mi je uvjek govorila da se dijeca fiksaju travom i da pazim da mi netko ne stavi joint u pie. Da ja sam skakavac koji ~ivi na cvijetu vutre i nevolim kad mi ga netko blati.
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#12
Brate. Ili imas pogresan nacin razmisljanja ili me fakat nisi skontao,a cak si me i uvrijedio sa "Nemoj da pljujea po travi".Ne,ne pljujem ja po travi drug,samo sam realan.
Zar ima nesto lose utome ako se zelim informirati? I tvoja baka je mislila da se fiksa travom,dok joj vjerovatno nisi ti ili neko drugi niste rekli da to nije tako.Volim vutru i ne kazem da ona ima neku negativnu osobinu,ALI,u kombinaciji sa nekim drugim stvarima mislim da moze prouzrokovati smetnje i kao sto sam napisao u temi,ponovo ponavljam.Koliko ste vi upoznati sa ovim "mitom" i da li ima istine u njemu.Ako znas nesto vise od mene,prosvjetli me brate dragi,a ipak ako ne znas...razguli sa teme i spamaj negdje drugo,jer kada nekoga bude zanimala stvar koju sam pitao i bude koristio trazilicu,samo ce naci moje i tvoje postove kako spamamo i prepiremo se o stvarima za koje bi trebala bidi zaduzena administracija foruma.
Peace
:smoke18:
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#13
trava ubrzava puls a smanjuje krvni pritisak bar odredjene sorte, i sative i indike, evo Opa je merio
sa sativama i snizavaju pritisak. Sto se tice energetskih napitaka to su takvi otrovi da nemam
reci, to je napunjeno tolkom kolicinom kofeina kao da ste popili lupam 5 espresa odjednom.
Trava uglavnom povecava osecaje pa kad popijes napitak zbog kofeina ce ti se uabrzati
puls, trava cega isto ubrzati i sad sta je rezultat na tebi je da proveris uglavnom
ja ne bi to kombinovao al eto to sam ja.
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#14
Haha pazi da ti neko ne stavi joint u kolu, najja
a re
enica ikad!
Frenki kak ti no joke ka~e, energetska pia su ti kombinacija otrova ko da si nas pito koliko je atetno pusit marihuanu dok si pucam revolverom u
elo.
Ali no joke iako razumijem starije
lanove da su ve popucali po aavovima ponavljajui jedno te iste osnovne stvari, ipak ovaj site je informativan te ovakav stav prema
ovjeku koji tra~i pomo je totalno kontraproduktivan. Ako ti se neda ponavljati radije nemoj ni pisat i pusti nas sa zivcima da odgovorimo...
No hard feelings nikome i pozdrav ;)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#15
Evo ja se ispri
avam svima koje sam uvrijedio. Izuzetno sam osjetljiv kad se vutra koristi u istom kontekstu sa loaim stvarima poput tih energetskih otrova.
Peace :hippy:
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#18
:sadbanana:
http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/energetski-napici
http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/01/29/energetski-napitci-jesu-li-opasni-po-zdravlje/
"Sve drevne medicinske tradicije svijeta govore o va~nosti energetskog balansa u organizmu. O ovom balansu ovisi naae fizi
ko i emocionalno zdravlje.
Naae tijelo nam daje do znanja ato i kada trebamo raditi. Ako smo umorni zna
i da je doalo vrijeme da se odmorimo i obnovimo zalihe energije.
Uzimanje energetskih napitka remeti ovu prirodnu ravnote~u, ato dugoro
no mo~e rezultirati problemima na psihi
kom i fizi
kom nivou."
Energetski napitci su sra*e, pogotovo ona energetska pia koja umjesto aeera sadr~e umjetna sladila tipa Aspartam oznaka mu je E950,
http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/aspartam
Prema znanstvenicima koji su radili na prou
avanju nuspojava aspartama, ovo umjetno sladilo mo~e pogoraati ili potaknuti sljedee bolesti:
[*]tumore na mozgu
[*]multipla sklerozu
[*]epilepsiju
[*]sindrom kroni
nog umora
[*]Parkinsonovu bolest
[*]alzheimerovu bolest
[*]mentalnu retardaciju
[*]deformacije kod novoroen
adi
[*]fibromialgiju
[*]dijabetes
Red Bull Sugarfree is like Red Bull Energy Drink, but without sugar. The sugars sucrose and glucose have been replaced by the sweeteners acesulfame K and aspartame/sucralose.
Bez aeera....kad ugledate takve gazirane sokove obratite pa~nju na sastojke, pa tako i na oznake pojedinih umjetnih sladila, pa otiite na gugl i provjerite kako smrt vreba na svakom kantunu i lako ete iz glave izbiti onu famoznu: "sve je ok u umjerenim koli
inama" :)
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#19
Ma kakvi energetski napici, da vidia energetski napitak, neobraeni zeleni
aj iz Kine, digne te ko nijedan Red Bull, a tlak poslje njega savraen, krv savraena, i paae uz pljugu sativice za jutro, ko da te kerozinom natrpalo mo~ea kuu sam napravit hahaha.
Ostavite se tih smea :)
0 REP0%
→ Istraživač
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#22
Jedini razlog zaato odobravam red bull je za voza
e. Mo~emo mi govorit o zdravlju do sutra ali kad ti vozis 20 sati kava ne poma~e. Ali rekreativno je ludost.
9 REP18%
→ Istraživač
okt 2013.
okt 2013.#23
Jedino sta valja piti dok pusis je mineralna i voda :D ...nista vise....
Turf.
POZNAVALAC1.006 REP45%
→ Ambasador
Turf.POZNAVALAC
okt 2013.
okt 2013.#24
Ma naduvaj se i jedi slatkise neke hranu nesto radi..
Evo brate..http://www.stonerdays.com/top-10-things-to-do-when-stoned/
13 REP26%
→ Istraživač
nov 2013.
nov 2013.#25
To nikako nije zdravo... to je isto koda pije vodku+redbull ... vodka te sjebe a redbull te dize to srcu stvara veliki pritisak tako je i sa medom(travom) med te opusta "uspava te" a redbull te dize isto veliko sranje to kad sam prvi put probo popio sam previse redbulla i popusio previse meda.. s*eban osjecaj ono zelis nesto radit redbull te sili ali nemozes jel si previse upusen hahaha pre pre grezo :P
Naduvani_Zeko
ENTUZIJASTA249 REP12%
→ Poznavalac
Naduvani_ZekoENTUZIJASTA
nov 2013.
nov 2013.#26
Njegova baka je verovatno pravila gace od vutre(ko i moja) i bolje znala sta ona moze nego vecina nas svih na forumu.Izvini ali slab sam na Bake kad ih neko dira.
U sustini nekom stima energ,pica a nekom ne.
Ja vise poludim od litre kole nego od litre pive. Itd.
One su stetne same od sebe,Trava ko sto ima korisnih ima i negativnih sastojaka i simptoma prilikom konzumiranja. A licno kad god sam popio ener.pice bilo koje vrste( mislim na red ,fast itd) nisam imo nijedno olaksanje ,pomoc ili bilo koje dejstvo na organizam ili psihu a da mogu reci da mi je godilo.Nazalost cak sam imo par puta toliko ubrzano lupanje srca da sam misllio da ce iskociti.
Licno po meni je bolje popusti i onda posle par minuta skuhat jednu malo jacu kafu .Ima ljepsi i bogatiji okus .
ps:navalja gluposti ,nisam odavno:D
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#27
uz pljugu najbolje ide zeleni
aj (a joa je i najzdraviji), i to bez aeera, ili ako imate suaenih listova stevije...
cro_botaničar
ISTRAŽIVAČ145 REP63%
→ Entuzijasta
cro_botaničarISTRAŽIVAČ
dec 2013.
dec 2013.#28
e kad se ve pri
a o energetskim piima da pitam,ato mislite o energetskim piima od kanabisa?konkretno od nekog ekstrakta iz sjemenke...
jun 2013.
1 / 28
jun 2013.
dec 2013.