VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPrskana Vutra
LEGACY

Prskana Vutra

120 odgovora9,685 pregleda
Losmi the EvelENTUZIJASTA

jul 2012.

Dragi drugari, kakva su Vam iskustva sa prskanom vutrom? Cuh razne price o prskanju lekovima, misomorom, lepkom i raznim drugim sranjima pa me interesuje da li se nekad zapitate sta i kako, ili Vas bas bole brige? Zavidim ljudima koji gaje svoje bilje ili kupuju DOMACE, ali mi nesrecnici iz grada moramo da se snalazimo na razne nacine. U BG-u je bilo 100 puta lakse kupiti 1999 godine kad je bilo bombardovanje nego danas, ali se snadjemo... Ili sam ja omatorio?
not smokeLEGENDA

jul 2012.

brate strpi se jos stotinjak godina kad legalizuju bice bilje pozz
He-ManLEGENDA

jul 2012.

Pa ato tebe prije i da uzgojia svoje ? Znam ekipu iz raznih gradova koja uzgaja u stanu i sl., tako da sam grad kao lokacija ne bi trebao biti problem.

jul 2012.

Ja nemam pojma o kakvom prskanju je rijec, prica se o tome a nitko blage veze nema.
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jul 2012.

Ni ja takoer niata nisam cuo o ovakvom neata jedino sam cuo da prespricaju heronim ili tako neata i to se kod mene zove skunk koji bi se mogo nazvat malo jacom travom s puno jacim mirisom

jul 2012.

Ali ja si razmisljam, da ju pospricas s bilo cime, kako bi gorjela? Ne kazem da nije moguce, samo sto bi to bilo?
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jul 2012.

Jednom sam bio popusio joju i nakon toga popio normabel bas sam bio u kurcu totalno neugodan osjecas i ne svida mi se takvo mjeaanje lijekova ili necega slicno sa travom Bog nam je dao prirodu i moramo biti zahvalni za to! :D
QuixISTRAŽIVAČ

jul 2012.

ma to sve 0 bodova. ili uzgoji ili kupi pouzdano

jul 2012.

Kuci bi rado gajio, ali mi malo trulo zbog decice, gostiju, familije itd. Sto se tice kupovine od poznatih - hmm, koliko li to ruka i rucica NEpoznatih prodje tok ne dodje do mene, a kraj mi je poznat to tim veselim krimi-radnjama? U svakom slucaju, bas me bole brige, fin je to unkic, lep mirise, lepo gori, standardan rad od malo mrvica:smoke18:
SiDAMBASADOR

jul 2012.

kupi slobodno, nije to apricano... viae se o tome pri a nego je istina... ti koji apricaju travu nee prodavati tebi, a i rijetko tko od naaih "pushera" to radi... to je bilo prije, a danas se po meni to koristi za neato sasvim tree, a ne za nekoga tko si tu i tamo uzme neki paxi i u~iva u svojevremenom opuatanju! opuateno!
BladeZMAJ

jul 2012.

Sla~em se..iskreno ja joa nisam naletio na "spricanu vutru" i s cim bi bila spricana i protiv cega?..peronospore i tih shranja...po meni gluposti
nox1cousENTUZIJASTA

jul 2012.

Koja glupost. Nisam nist gluplje cuo, koja bi budala pospricala travu sa substancom koja ima desetak puta vecu cijenu. I skunk? ...

jul 2012.

Naravno da je totalno suludo da se dopom prska dzidza! Meni se ranijih godina ( 2001-2004 ) desavalo da dobijem bas lepljivu budjavu smesu koja i mirise na lepak, al je to bilo bas retko... Dok smo bili u srednjoj skoli, slucajno smo nabasali na poljoprivrednu plantazu industrijske konoplje koja naravno nije valjala ni cemu, cela skola je imala po par kila, pokusavano je to da se proda tako da pretpostavljam da je bilo raznih " obogacivanja ", bilo pa proslo... Jedna pesma u to ime: Ajs Nigrutin & Bvana - Paket Stari - YouTube
maSeISTRAŽIVAČ

jul 2012.

sta ja znam kod nas u gradu se pricalo da je npr od jednog dilera prskana vutra i uzimali smo je i pusili al iskreno mislim da su to babije price jer sto bi nekog kostala vutra puno vise kad moze kostat manje ionako dileri rade ovdje kod nas samo da imaju sta pusit za sebe i kad dobiju pare od musterija za te pare se uzme nova tura sto bi neko davo pare na tablete i na dop i poslije prsko tu vutru nema ga onda nidje a ovako dilaju neku albanku vjerovatno al opet nikad se ne zna mozda je i prskaju jbga

jul 2012.

Ne prskaju dopom, nisu ludi to da rade! Postoji dosta plantaza industrijske konoplje ( licno znam par PKB-ovih veeelikih njiva ), to naravno ne valja nicemu, posle prskaju sa lepkom, bensendinima i ostalim hemikalijama... i eto para papanima... Nadam se da ova moja blaga paranoja nije istina, jer sve sto kaze propaganda to nije istina.:ovca

jul 2012.

Neznam kad kupim jeli neato prskano ili ne ali prije 30-ak dana sam kupio i kad sam popuaio grlo i jezik su mi lagano otekli, dobio sam bla~u alergijsku reakciju. Mo~da je plijesanj iako se nije osjetio, tko zna.
SiDAMBASADOR

jul 2012.

eto ti kad kupujea :icon_lol: i joa k tome neprovjereno :icon_lol:
Rasta ManPOZNAVALAC

jul 2012.

Ma ato se apricanja ti e, razmisli logi no, da si ti diler, i imaa 10 muaterija koji uzimaju od tebe redovno jer im davaa dobru vutru, ato mislia da bi oni ostali kod tebe kad bi ih zajeba ? Ima milion drugih na ina da si nabave, to bi im bilo samo zajeb posla. Mo~da i aprica neko klincima koji nemaju pojma sto uzimaju, ali sumnjam, prije da ea dobiti aj nego apricanu vutru.
CreyzuISTRAŽIVAČ

jul 2012.

licno cuo sam da spricaju sa herdzom i koje kakvom hemijom da bolje radi ,al' ja licno mislim da nikada nisam probao tako nesto ,makar ne da znam :) desilo se da su mi ortaci bacali peglu posle dzointa dva ,jer im nije bilo dobro pa ako to prskanje u opste i postoji onda je mozda to bilo to :spcartman:
MarcoPoloLEGENDA

jul 2012.

ja cuo da spricaju benzinom pa poslije zapale. plavci uglavnom. i onda se susjedno selo cjeli dan smije ;-)

avg 2012.

Ufff, dobro je, cim nema ljudi na ovoj temi znaci da se dimi dobro...
BizzzoZMAJ

sep 2012.

Sprica se vutra i to cesto. Ali se ne sprica ovih stvarima koje vi spominjete gore, nego se sprica sa ekstazijem ili sa tripovima. Cesce sa tripovima. Zamislite si situaciju da ste klinjo. Dogovorili ste se sa frendom da uzmete 200 grama recimo i da to odradite. No dobijete sranje od vutre od koje Vam treba 5 g da bi Vas samo bolila glava. Kupite 3 tripa, rastopite u vodi i poapricate po vutri sa ru nom prsalicom. Ostavite da odstoji i TADA imate 200 grama koje peglaju cirka 2 sata. Od takve vutre cesti simptovi su i navedeni iznad u par postova. Uglavnom znojenje, halucinacije, izmjene boja, savijanje realnosti, suh nate en jezik, alergijske reakcije, osipi itakodalje...A vi si mislite sta god hocete :)

sep 2012.

Ne sprica se LSD-om, a i da se prska, ne bi se nista desilo zato sto LSD ima strasno nisku temperaturu gorenja i ne moze da se pusi. Cim bi zapalio vutru spricanu esidom, esid bi izgoreo tako da ne bi bilo uopste drugacije od obicne. PCP je vec druga prica...
loopAMBASADOR

sep 2012.

tacno,ne acid-om,ali ko zna cime sve ne....dakle razna djubriva u fazi rasta,pa jos i folijarno takve stvari(cuo sam i da skuvaju lonac caja od maka,pa ostave hedove iznad kad 'vri' da se utapaju u tim isparenjima) pitaj boga koji rastvori i cega sve ne.....ne verujem u te 'skupe'-tipa heroin,lsd i takve budalastine(onda bi gram takve wu bio skyrocket),ali vrlo verovatno neki rastvori raznih tableta/opijata....jbg...smece.. nisam imao prilike da probam takve vrste-osim mozda jednom,dvaput-kad me je ZAISTA bolela glava,i bilo je pun k..ac drugih cudnih simptoma... tipa slike u 'flashevima' ludacka mucnina itd....hvala bogu,kazem,samo par puta...

okt 2012.

sjecham se da je..tamo negdje 98.-99. bilo trave koja je uzhasno smrdila po amonijaku....+ i izgledala je chudno-kao kravlja balega... +..u to vrijeme...u jednom pretresu kojem sam (nazhalost) svjedochila...panduri su se bili full napenalili na manju kolichinu mineralnog gnojiva "UREA"...shto su pronashli.. + u to vrijeme je i bila spika da se sprica nekim umjetnim gnojivina i amonijakom....pa eto...neke zakljuchke se moglo i iz toga izvuchi... dodushe..nikada nisam bila pushila takvu travu..pa ne znam o djelovanju iz prve ruke.sjecham se samo nekih pricha...pomalo nevjerojatnih.. ali..poodavno je to bilo.+ne znam dali se sada takve stvari pojavljuju na trzhishtu.. kod mene se zna...ponekad..pojaviti "morska trava"..tj. neki od plutajuchih paketa..shto izbaci more , ili dignu ribari....pa ona zna biti vlazhna i losha.. a o prichama sa LSD,heroinom,PCP,MDMA i slichno..to nebi ni komentirala..to su priche za malu djecu.
DomarPOZNAVALAC

mar 2013.

ljudi svima preporuke da se ne bave dodavanjem bilo kakve kemije u joju. to se najcesce radi drobljenjem receptcijskih ljekova kao ato su xanaxi i slicne tablete koje u sebi imaju opijume i mjesanjem sa travom. efekt je kako cujem bogovski ali izaziva fizicku ovisnost koja ako se desi ( a skoro uvjek se desi) zavsava prelaskom na heroin posto je jeftiniji od navedenih ljekova, tako da ako vam nije u interesu za koju godinu sisat kifle da si kupite hors u pljugu ide samo ziza duhan il menta = zdrav zivot bez sisanja kifle ;) a sto kaze zla vjestica za lsd, pcp i prskanje, napokon sam naso nekog normalnog jer iduci mit ce bit da ju prskaju nuklearnim otpadom, nevjerujte svim pricama ;)
BladeZMAJ

mar 2013.

Prskanje sa x-om i slico....po meni glupost.....dajte si mira ljudi.

mar 2013.

prskana vutra "prskanje"vutre sa bilo cim osim ako nije neko gnojivo pa folijarno zaljevam ili voda,ok.Ali te fore"Bogovski efekt" i sl sranja....xanax,lijekovi i kako to moze biti "bogovski efekt"..naplacivao bi novcane kazne zbog ovakvih sranja.Meni je to.....skrnavljenje,svetogrdje..katastrofa :Acid.lsd pcp...fuck sta je to!!??Samo od tih naziva mi je muka...a gdje jos da svoju gandjicu sa tim mjesam.
Z&NZMAJ

mar 2013.

Jao jao :icon_lol: pa zar joa o tome piaemo? Neko su znali to radit s kojekakvim insekticidima, pa prodavat pod "skank". emu to, pitam se ja... i ne nalazim odgovora :)
maverickAMBASADOR

mar 2013.

prskana trava:
DomarPOZNAVALAC

mar 2013.

prskaju djeca to znam za sigurno, klincarija provali roditeljima u kabine za ljekove uzmu saku necega i podrobe u joint. vecina stvari koje stave stete samo plucima jer ne reagiraju sve supstance gorenjem isto, ali dosta dns ljekova imaju neku kolicinu opijuma u sebi, upravo zbog valiuma je u americi nastala potpuno nova generacija ovisnika o heroinu koji potjecu iz dobrostojecih obitelji iz idilicne suburbije, a poceli su upravo "prskanjem". `to sam htio rec a smatram da se svi mozemo slozit jest da postoji jedna dobna granica za marihuanu kako bi se biljka i njen ucinak znao cijenit jer upravo od klincarije i dolaze mitovi da je skunk obicna trava prskana lsdom i sl.
usrnameAMBASADOR

mar 2013.

Jednom sam uzgojio sativa dominant domaicu koja je za ~ivota u~asno "mirisala" na ma ju piaalinu...Surfajui sam vidio da su od te "posebnosti" ak izmislili strain : "Cat Piss" :) Da sam tinejer ovo boldano bi mi bilo ko da biku maaea crvenom krpom...Ve vidim Robija i ekipu iz 3.a kako motaju oju sa zdrobljenim materinim normabelima... `alu na stranu, mislim da pisanjem o takvim stvarima samo dajemo ideju pobunjenoj djeci koja sigurno itaju, a "voe opora" koji to ve rade teako e prestat jer su eto pro itali savjet vutrinog Domara. ;) Ja se joa sjeam kakav sam bio kao mulac. Daj ato daa, sve ~elim probati danas - o zdravlju u misliti sutra, hebe mi se ato stariji savjetuju - daj mi da sve iskusim sam - a ja u odlu iti ato je dobro a ato loae. A mislim i da su proala vremena kad su starije generacije imale viae znanja. Dovoljno je pogledati novinske lanke ili policijska izvjeaa vezano za recimo vutricu - njih nisu pisala djeca, ve odrasli ljudi. Djeca danas znaju viae od roditelja, jer su internetski pismeniji i nevjerojatnom brzinom upijaju informacije i kreiraju/mijenjaju mialjenja - za razliku od nas starih prdonja. ;)

mar 2013.

ma..nazhalost to nije bio "pipi di gatto" miris ( koji je inache poznat i u enologiji tj. somelierstvu )...to je bio pravi amonijak miris...tj. navodno je bilo shpricano sa rastvorenim umjetnim gnojivom tipa "UREA"....ishlo je do toga da sam jednom vidjela travu koja je vishe izgledala kao balega...potpuno smedja+brdo lischa..toga se jako dobro sjecham jer je jedan poznanik pao sa 4 kg toga..i sjecham se spike kako mu je jedina nada ako u centru za forenz.istrazhivanja ne nadju dovoljnu kolichinu thc-a ( shto je bilo smijeshno...ali ajd...tip se tjeshio najbolje kako je znao ) dakle..tip je bio svjestan da je trava sranje..ali je lupala..vjerojatno zbog toga chime je bila natopljena.. sve u svemu ~ uzhas. travu ne kupujem zadnjih 20tak godina...a zadnjih 10 ni ne znam shto se nadje na trzhishtu.ali..nadam se da su vremena amonijak vutre "tempi passati" btw. pipi di gatto je talijanski naziv za cat piss tj. taj specifichni miris. tempi passati - proshlost-proshlo svrsheno vrijeme.. ( eto problema sa 2-3 jezichnoscu...cim ti uleti jedna rijech 2. ili 3. jezika....teshko mu se otrgnuti hahahhah )
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ne prska se nego zaliva jer hedovi pocrne i niko je nece kupiti,zaliva se sa alkoholom i lekovima sa tim najvise sad zavisi od od covekai!!! A nije da se prska samo sa heroinom zbog comana zavvisnika svako ko naidje na nekog moze mu reci da je prskana sa dopom da bi coman kupio..Uglavnom se prska sa lekovima za smirenje bensedini,dijazepam,bromazepam i trodoni lekovi za jake bolove,jer dosta danasnje omladine nema veze sa vezom a sve bi da probaju kao i sto cirkaju pivo sa tim lekovima itd.Uglavnom se sa lekovima zalivaju domaje da bi imale neki rad ili bolji rad i uglavnom uzgajivaci nepuse to KAKO KOJI nego je zalivaju jer ona preko korena hrasi sa tim i u nosi u THC i da radi i da bi mogli prodat i uzeti kesh ko bi kupio nesto sto neradi.A uzimaju se ti lekovi jer imaju taj stond rad spustaju a naravno rastvaraju se i to u alkoholu kako bi se i biljka zalila!!!Nesto novo mozda tu smo da delimo savete a neda...Niko se nije rodio pametan!!!!!!!!!!!!!!!!!
weedoyeLEGENDA

apr 2013.

da se biljka dok je ziva zaliva za lekovima i tome slicno prvi put cujem ali znam da se prska lekovima kad je "roba' suva, neki su cak i obicnu konoplju prskali tim da ima rad, jednom sam imao priliku da pusim to sranje i to smrdi na kilometar, posle nekog vremena sam saznao da je tretirana nekim lekovima...
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Bas zato sto se i prska smrdi a kad se prska i kad ostoji oce hedovi da pocrni i zato niko nece da kupi brate a i nema neke koriste..Nego se zaliva kao i kad se biljka prehranjuje i zaliva tako i kad se zaliva sa alkoholom i lekovima rastvorenim lekovima u njemu koren uzima i preko biljke ide u thc a PRSKANJE JE GLUPOST ALI KO NE ZNA!!!! :D
BoRaiChoAMBASADOR

apr 2013.

Ne vjerujem da bi neka djana prskala hedove horsom, on bi prije sebi u dupe prskao H nego po cvjetovima. Moguce lijekovima, jer je jeftinije. Jednom rjecju : idiotluk !
11111987ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Istina je,one strave sa puno sjemenja medu ekipom zvane siptarke,spricane su misomorom i postavljane pod razlicite umjetne stresove kako bi kifovi ili ti ga vrhovi bili ubitacniji.
petarpan135ENTUZIJASTA

apr 2013.

prskaju otrovom za pacove,imao sam prilike da pusim tako nesto i nisam dobro prosao,znojio sam se kao lud,drhtao mi je svaki misic na telu,zatim grcevi u misicima,u jednom momentu me je nesto teralo da sam sebi gurnem prst u oko,onda sam pozvao drugara i rekao mu sta se samnom desava,rekao mi je da popijem neki mlecni proizvod i da odem da trcim,tako sam i uradio,pio sam jedva(jogurt),jer apetita nisam imao ni gram,kao da je zeludac prestao da vari hranu,ispred ociju su mi se mesale boje,cak mi se slika delila u kockice,uplasio sam se strasno,i sad sam se najezio ljudi dok ovo kucam.Trava je bila industriska prskana bas misomorom koji vidim da neki ljudi pominju ovde jer imam ortake koji su to laboratorijski sve lepo proverili,hed je bio pun i mirisao je lepo,a kad sam zapalio tog mirisa nije bilo,jaka za pusenje i grebala je grlo.To mi je bio zadnji put da sam zavrsio vutru,diler od kog sam uzeo kaze da je on takvu kupio,po ceni od 1e gram.Eto samo da se zna kakva sve sranja prodaju na ulici.NEMOJ NIKO DA SE TRUDI DA KAZE DA PRSKANA TRAVA NE POSTOJI.Zapamtio sam i datum kad sam ovo preziveo.
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Cim osetis da grebe grlo odma gasi!!!Moj drugar je pusio takve neke sa misomorom i ko jos zna sa cim lik prsao isao je jedno vreme kod psihijatra !!
petarpan135ENTUZIJASTA

apr 2013.

ova nije bila zalivana nekim sranjima,prskano je bas po hedovima tim otrovom.Voleo bih da se nikom ovo ne desi kao meni.
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Verujem pusio sam i ja prskunu buxnu iako sam znao da je prskana sa lekovima..A i pusio sam neku za koju nisam znao sa cim je ..I glava me je otkidala par dana i to jako kad se setim kolko sam brufena popio tad..Najbolje kad prirodni thc odradi svoje :D
11111987ISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Ovako,posto sam siguran da na ovom forumu ima dosta obrazovanih i pametnih ljudi,neka se nade netko ko ce nama manje informiranima ukazati ucinke i simptome pusenja misomora(nemislim cistog nego ako nam neko stavi po vutri ili jos gore ak osi nek osam sipa da bi ga bolje uradilo) Hvala.
loopAMBASADOR

maj 2013.

ja zaista ne znam nijednu zdravu,normalnu osobu koja stavlja miaomor "da bi je bolje radilo" ?! drugo "u inke i simptome" - mislim,ata rei...MI`OMOR,ono,arsenik i to...od toga umirea drug.Ne znam ni za kakve druge u inke. tree,google je moj prijatelj.Ako ve ne znaa kakvo pogubno dejstvo miaomor ima na organizam,samo izlistaa. e'o klikni oe http://let me google that for you EDIT - moram,ja e je od mene :) http://www.youtube.com/watch?v=t9yi0GoI15k

maj 2013.

Meni se sve viae ini da se krenulo pojavljivat dosta trave koja je sa ne im tretirana,ne bih znao to no sa ime jer se ne bavim sa takvim stvarima,ali po iskustvu vidim da nesto nije ok.Uzmem 25 g preaane trave sa ulice koja je puna sjemenki,ato zna i da su hermii u pitanju jel tako,jer ~enska biljka sjemenki nema,ja sam od svog growa vidio 2 sjemenke od dosta velike koli ine.Kako je mogue da ta trava koja je puna sjemenki i koja nije kvalitetno odradjena sigurno jer se uzgaja u komercijalne svrhe na vee koli ine,kako je mogue da tako jako puca i da ima dosta utiska na stvaranje paranoje i neke nelagodnosti?Kad usporedim tu uli nu preau i travu sa imenom i prezimenom vidim jednu ogromnu razliku,od okusa,mirisa,rada i svega ostaloga.

maj 2013.

ne mora biti hermic, pre ce biti da je u blizini rastao muzjak (il dva~tri), pa oprasio ceo grow, ako ima puno semenki ;)
usrnameAMBASADOR

maj 2013.

Kad se uzgaja za profit onda se zbog pohlepe i ato br~eg plasiranja proizvoda tek prosuaeni (ako i to) cvjetovi pakiraju za transport i tu se dogaa to famozno "prskanje". Bolje re eno - uprskavanje, jer se preska e proces kjuranja. Nekjurani cvjetovi imaju veliku koli inu vlage i prilikom transporta (zbuksanog hermeti ki tko zna kako i zabijeno tko zna gdje u vozilu) jednostavno poplijesnive/istrunu i takvi dou na ulicu. Nekoliko puta sam nabasao baa na takve cvjetove i to se nije moglo puait, pola pljuge i rigoleto. Danas bi svi htjeli ato viae love uz ato manje rada, tako da isto summnjam da se neko dodatno zahebava "prskanjem" - loa kvalitet je jednostavno posljedica ilegalnosti proizvoda, pa i nebrige, nemara, neznanja i naravno ~elje za ato br~im bogaenjem. Tome jednostavno mo~emo stati na kraj sadei doma za svoje potrebe. :)
pocetnickiLEGENDA

maj 2013.

@11111987 vidim nisi dobio konkretan odgovor na pitanje na koje ti nitko ne odgovara jer vjerojatno i tko zna nije bas voljan da ti kaze, evo ja cu se potruditi. Misomor u dobro pogodjenom omjeru daje - nevjerojatno jak flash. Da doslovno ti suzi krvne zile i tlak ali nedovoljno za smrt. Misomor u biti suzava zjenice kao da ces umrijeti, a u biti neces jer je u nedovoljnoj kolicini! Zato su neki prije voljeli kad im je uvijek isti omjer misomora, ako ga vec i ima, cisto da pojaca flash. Znas ono zapalis joint i pogledas se u ogledalo, o ono suzena okica ti ni ne kuzis wtf? :) Ovo je vrlo rijetka pojava, ali moguca je, pogotovo kad je u pitanu Sativa dominant strain. I jedan konkretan odgovor na ovu temu: jeste li se zapitali, da nije jednostavno sezonu prije bilo polje maka tamo umjesto te kulture? a vrlo lako moguce da je upravo tako... Pa pobogu ljudi ja sam kao konzument s 15 godina procitao sve knjige dr. Robert-a Torrea itd. i sve mi je bilo jasno da nemozes samljeti tablete i time spricati to ne drzi vodu. Tako da ovo gore sto je netko pisao za tipicnu sadnju za mase tj komercijalno vrlo lako moze biti i ovaj gore navedeni slucaj, a naravno i nemora. Mozda sve to ipak nije isitina, i vrijeme je da mi pogledamo crtic popijemo cokolino i kazemo laku noc :)
ApsurdistanENTUZIJASTA

nov 2014.

Pozdrav svima..ako jos uz to osjecas blage bolove svuda po tijelu i kosti malo skljocaju(ma da ne mora biti ovih dodatnis simptoma) prskano Trodon..7dana max kreci se umaraj i to ti je to e sad jedino ako si skolon analgeticima psihicki duze ce trjati svakako odmori od varenja 2 3 sed..
WeedBroAMBASADOR

nov 2014.

jao pa ovo je komedija od komentara :D
PelinkovacISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Haha,gdje to prskaju trodonima/tramadolima da i ja kupim onda frtalj kile:)Nisam jako dugo cveknuo tramadole zato sto su smece za organizam,al`brale rad im je sjajan jos kad uz to uzmes leksilijum...sreci nema kraja p.s Apsurdistan ne lupetaj gluposti
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Znaju prskati i misomorom,to znam sigurno..dileri su gamad,barem u srb a verujem da je svuda manje vise isto ili ti slicno...:-)
BladeZMAJ

nov 2014.

Zaato miaomorom?---mislim koji je cilj?

nov 2014.

pobiti miseve da ne grickaju stek :) :signs040: :b_evil:
BladeZMAJ

nov 2014.

Logino... :-)
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Pojma nemam koji ucinak ima ,valjda taj sto prska zna zasto to radi..ali znam da je jedan sto je kupovao od tog ima nekih i zdravstvenih problema pa ga brat od tog bukvalno unakazio..valjda je jaca odkud znam al znam da on i jos neke ekipe po Bg rade to sigurno kazu da ih od tog prskanja posle glava odkida otkud znam..i tim trodonima ma smradine sta da ti kazem..pa zbog toga i sam i dosla na forum i uzgajam sama da me dripci netruju..:-) mozda kod vas nema toga ali to neznaci da nema na nekom drugom mestu..Bg je strasan po tom pitanju...:-)
boss117POZNAVALAC

nov 2014.

Trava se ne sprica nicim to su sve mitovi i takozvane lazi da se okalja "konkurencija". Glupe price dilerske
PelinkovacISTRAŽIVAČ

nov 2014.

paracetamol,misomor,secer u prahu...to se dodaje cesto u heroin.
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Ma sad da se tu natezem sta i kako dal i nije..mozda negde to i nerade ali ovo sto kazem je tako sigurno..ma to mozda ranije i nije bila praksa ali su sad dileri bezkrupolozni i nema tu vise dal je ljudski ili nije ,samo vecu zaradu da imaju..a to sto stari clanovi tipa Pow itd nije bilo kad su oni kupovali promenilo se dosta. verovatno nekupuju duze godina od kad grovaju pa nisu imali posla sa ovim sadasnjim gamadi od dilera..ma znam tih dilera iz kvarta koliko hoces i svi isto rade,a dobar skank kako oni zovu iskljucivo kako kazu salju preko zap evropu i skandinaviju..a koliko cujem od njih u belo i spid natrpavaju kreatinom,glutaminom i smeju se sta prodaju ljudima..a svi voze kola od preko 50000e,splavovi ludilo svako vece..hebiga kod nas je tako a ko veruje nek veruje a ko ne i nemora..zato sam i pocela growati,a da nije tako kipila bih od njih i nebi rizikovala ...a ovako ovo je najbolja opcija ili da growam ili da prestanem dimiti,kad vec znam sta rade..:-)tako da growam...:-)

nov 2014.

sorry sister, al ja vutru nisam kupovao ni kada sam bio srednjoskolac. kad je bilo u krugu prijatelja bilo je, kada nije nije. krajem srednje sam odradio svoj prvi samostalni outdoor, i onda mi je bilo jasno da cemo se jos dugo druziti, ali da je kupovati sigurno necu ;) cisto da spomenem jerbo sam bio prozvan :) a da se stosta na ulici promenilo, verujem da jeste, al nisam u tim vodama pa nista necu da tvrdim. peace edit: mislim naravno na kupovinu unutar drzave u kojoj zivim, da ne bude zabune ;) abroad je druga stvar
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Slazem se Pow to sto kazes,i isto cu uraditi ko i ti, samo svoje i to je to..zato sam pocela growati.. u srb vise ni dinar necu dati za vutru,za preko npr Amsterdam tamo mozda i kupim za dim dva..a to je drugo,prosto neznas sta da pre uzmes ali to je Amsterdam..:-) fakat ovo je tako i nebih vise o tome,a najgore sto takve ljude covek i u pozna a kamoli da su ti komsije i drugari iz razreda ..doduse osnovne..:-)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se