VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPusenje listova
LEGACY

Pusenje listova

198 odgovora25,407 pregleda

mar 2011.

Pre svega pozdrav svima :) Novi sam clan na forumu i evo vec celog jutra citam i pretrazujem forum, dosao sam do nekih korisnih informacija al jbg moram nesto i sam da pitam (izvinite...znam da je vec pitano ali odgovor ne mogu da nadjem-koristio sam pretragu xD). Koliko je stetno pusiti listove? Da li se "isplati" da ih pusis? tj. kolika kolicina je dovoljna da te "digne"? edit:moze muska da se pusi? :D
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Kao prvo zelim ti dobrodoslicu! :) a za listove, ne isplati se vjeruj mi, preodvratnog su okusa i sadrze jaaako malu kolicinu thc-a, i trebalo bi ti prilicna kolicina da te "digne". Govorim ti iz iskustva, popusio sam 2 pljuge listova jer me zanimala ista stvar, nista se nije dogodilo znacajnije..
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

:signs046: listove samo dodati ako su FUL masni(pokriveni trihomima,ono najmanji)( ma SAmo headovi):bong7bp: A musku pusiti-NEE, baceno vrijeme...

mar 2011.

Pozdrav svima! Novi sam clan na forumu, ali toliko iskustva imam da mogu da vam kazem da ne gubite vreme na lisce!
tomISTRAŽIVAČ

mar 2011.

listove su dobre ako su iz outdoor i ako su od dobrog semena, ali ukus je los to je fakt,,, ja sam odlepio od listove tako sto jos mi se nije dogodio takav dugi smesni flush,,,,a inace vise pusim budove
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ

mar 2011.

bolje ti je od liaa napravit neato za jest ili haaia neki, ovak ea vjerojatno brdo puait jel te nee lupat i bit e ti loae, mu nina, mo~da ak i povra anje
ludi skorpionISTRAŽIVAČ

apr 2011.

Rodjaci slaba vajda od lisca oce i glava da boli

apr 2011.

Ukus je loa istina no to mi nije zasmetalo da u nestaaici veoj,popuaim sve liae proale godine od 3 muake biljke.Doduae samo vrhove i manje listove okolo...hehe
slap-jackAMBASADOR

apr 2011.

dali kad otrimam listove mogu od njih napravit puter? nisam u mogunosti haa napravit pa sam se dosjetio putera.
ZOKIAMBASADOR

apr 2011.

mozes... kako nisi u mogucnosti has napraviti to ne razumem svako je u mogucnosti treba ti voda led i jedna posuda ili plasticna flasa u koju ces ugurati led i lisce i protresti kao sampanjac npr 10min i isipas vodu u posudu i ostavis da gravitacija odradi svoje i onda samo prospes vodu polako i ono sto ostane na dnu je has a mislim da to znas.. vec :)

apr 2011.

ja sam jedan jednostavniji nacin koristio:listovi i mini hedovi koji mi negdje se zagube ili otpadnu pokupim malo izsjeckam listove,ostavim ih i onda uzmem flasu od 2l odrezem vrh(grlic)i stavim sve to unutra,i onda navucem preko zensku najlonku,i tresi i tresi...jeste da nebude kao onaj pravi hash sa ledom i filtriranjem,ali jednostavnije i brze a ako dobro dobro kroz carapu ponavljas postupak dobijes onaj pravi dobri zlatni hash
slap-jackAMBASADOR

apr 2011.

iskreno, nisam znao da se tak mo~e napravit....vidio sam da trebaju neke vree za to i razne druge *****rije :D

apr 2011.

nije istina postupak je prejednostavan evo https://vutra.org/topic/3134-kako-napraviti-hashish-by-narquila/
Bob _MarleyENTUZIJASTA

apr 2011.

neces se nesto dobro dici od listova,osobno meni su bili odvratni kad sam probo i nezz zasto ali bilo je jako puno alajma :s :P

maj 2011.

a jel mo~e trim da se puai? mislim samo na one sitne listie ata vire iz kifova...
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Naravno...
Noname_ENTUZIJASTA

maj 2011.

popusio sam cijelu musku u outdooru sam.mogu samo rec da lupi tako da te glava boli i okus je odvratan.al dan i danas ipak znam malo lista doc u obzir
StrijelaENTUZIJASTA

maj 2011.

Ljudi, ako imate hrpu listova, najbolje vam je napravit neki hash, kolace, caj, otopit u votki ili nesto tako, za klasicno pusenje nisu dobri.

maj 2011.

a bong?
SekachAMBASADOR

maj 2011.

A sto s njim? Nije on cudesni filter koji ce sve smece ostaviti u vodi, a samo dobre stvari pustiti...i dalje ces pusiti smece, isto ti kao da umotas cetvrtinu grama cvjeta marice u 10g orahovog lista...biti ce ogavno, a ono sto te pukne ce biti vise iskrivljena vlastita percepcija nego pravi high...
Big LLEGENDA

maj 2011.

Pouka teme: NEMOJTE PU`ITI LISTOVE!!! as simple as that....
gargamelPOZNAVALAC

maj 2011.

ma jel vi to mene zaye..vate? pa ja svoj trim (citaj bubble) cuvam za posebne prigode, a ne da cu bacat....
alabama_kushENTUZIJASTA

jun 2011.

lisce valja na nargilu svarit...ja osobno to dosta cesto radim i mogu rec da nargila ubije onaj odvratni okus lisca a isto tako se mozes i navarit ;) :sun2::sun2::sun2:
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Zar nije smislenije nabaciti sve u bubble hash...
Vutroslav123ISTRAŽIVAČ

mar 2013.

lis e je dobro pusit dok nemas hedove..mo~ea se napusit i od muske i od zenske ali ako ti tolerancija nije visoka,znaci ako prethodno nisi pusio nesto masno.
jesamZMAJ

mar 2013.

Muaki listovi su dosta potentniji od ~enskih, udna je ta naaa biljka.
bok,,,novi sam clan foruma i prikljucio sam se na ovu temu zato sto sam prije 2 dana obrao kicu i svo lisce sam stavio na policu da se susi :joint2: . Danas sam odvojio one manje(one sa vrhova,pune trihoma) od vecih(od njih planiram radit caj za ekipu :icon_wink: ). Velike listove sam probao kurit, ali nis ne pucaju,,,ali one male jos nisam,,,e pa trenutno kurim topa punog tih malih listova pa cu viditi dali ce puknut :rasta1: .
ma kakvo lisce,zmotao sam si par pljuga od tog lisca i odvratnog je okusa i boli glava iza toga-.- fuj
weedoyeLEGENDA

jul 2013.

nakon 15 dana cvetanja se i od lisca moze napusiti ne kao sa hedovima al mene i to radio, opusti me onako i super je, jedino sto je ukus losiji al ebg...

jul 2013.

sve je bolje pa i onovi curica nego troaiti kod lerdija,prestao sam imat takve brojeve od onih koji dilaju.joa da legalizacija za~ivi u hr
BladeZMAJ

jul 2013.

Ha ja necu ni zakr~ljali head puait a kamoli listove

jul 2013.

naravno jack, takvi hedovi se svinjama bacaju kod nas u sremu ;)

jul 2013.

Iskljucivo dobar masan head se satira i pusi, nikakva lisca, da mi je do lisca nabrao bi sebi malo orasa pa popusio, nije fazon, nisam probao ni nemam nameru. A to sto Power kaze kod nas u Sremu se to daje ;) :smoke18:

jul 2013.

heh ljudi vjerujte da listovi mogu podic...samo ih konzumirajte iz nargile i sve je cool
BladeZMAJ

jul 2013.

odbijam vjerovati u to
BoRaiChoAMBASADOR

jul 2013.

ako mislis na trim lisce (sa hedova), rade ali nije NI BLIZU cvjetovima :) Ja bas probah od Nebule, opet kazem, samo listovi koje sam sa hedova sisao, nikako fan listovi, jer i nema logike da oni rade kad nema trihoma po njima..A sto smrdi, to je vec druga prica :s
artisticLEGENDA

avg 2013.

mi smo od listova pravili maslac i od toga radili kola e, mogu re da su bili fini....rad ono, niata extra ali osjeti se...nije loa na in za iskoristit liae, bolje nego bacit :)

avg 2013.

Trim liae ostavia, posuaia i onda ga koristia kao zamjenu za duhan u jointu. Zna i umjesto da vutru mjeaaa s duhanom, mjeaaa je sa trim liaem.

avg 2013.

kad nema hedova i lisce je :) odlicno ahaha. cak i muska je dobra za zamotat neke dignu neke ne :) sve zavisi koja

avg 2013.

To je samo psiha majstore. Trim liae (zna i ono liae sa trihomima) pucne malo al skroz neprimjetno. Sve ostalo ato bi rekao Jack "odbijam vjerovati u to". Ti vjerovatno vjerujea pa ti se onda i psiha poigra s tobom pa imaa dojam da si se napuaio.
DomarPOZNAVALAC

avg 2013.

trim po meni je steta pusit, gadan je za pusit, a moras ga se posteno naduvat da bi neki k osjetio. Ve je neko reko, pa ateta je i bacit, uvjek se da puter na brzaka slozit, il jos bolje hash...

avg 2013.

Ma samo da doem do nekog hash aejkera pa e biti neat od mog trima, dotle ga koristim kao zamjenu za duhan u pljugi ;)
M a n d o rAMBASADOR

avg 2013.

dakle za ove koji ne vjeruju liae uistinu puca...probao no samo od biljke u fazi cvjetanja,probao i iz vege faze no tad me neki tlak prao niata viae... ne tako jako i ne dr~i dugo ali mo~e mjenjat hedove u kriznim situacijama... ustvari umjesto da smotate i zapalite tek toliko da se uvjerite a ne da tvrdite kako neato neradi a niste ni uatekali u struju ;) trim nadaleko bolje puca....tu se nema ata pri at..ali da i listovi od biljoze u fazi cvijetanja rade... evo baa neki dan poklonim neato liaa od starijeg grow-a jednoj osobi za aj,nakon par dana pitam kakav je aj,on e na to,da nije uope kuhao aj nego je probao ovako u pljugi i ka~e podero sve na pljuge jer ga je "dobro" radilo... :)

avg 2013.

mislim da bi ja morao obrstiti cijelu biljku kao koza da bi bilo ata osjetio... :)
golub miraLEGENDA

sep 2013.

evo ja ve eras nakon 2 tjedna ne pljuganja osuaio malo friako ubranih listova u mikrovalnoj i razvalio se ko stara kanta

sep 2013.

Blago se tebi kad te takvog rodiae :vb_kez:

dec 2013.

Mene ovo uvijek zanimalo. A onda se prisjetim dana prije par godina,jedan lik je imao neku domacicu u kojoj je bilo dosta lisca,ali i po koji hed,pa smo mi to znali sve zajedno smrvit i tako pusiti. Znam da smo se zezali sa tim likom kako mu je dobro lisce,al sad sam vise nego siguran da to sto nas je pucalo bilo zbog to malo hedova sto smo mjesali sa liscem. E sad,nisam imao priliku da probam samo list ali kad nesto kontam,mislim da ne bi ni volio. :icon_cool:
BladeZMAJ

dec 2013.

Znate kako je nastala paateta? Lik je cjelo vrijeme tokom obrada ~ivotinja za vse shranje govorio "pa ateta je bacit"...uzeo sve samljeo i napravio prvu paatetu...kasnije su od svih sranja po eli pravit i hrenovke,paatete i sve zlo...OTROV. Osobno ni ru~an head necu popuait..kamoli sjeno

dec 2013.

To stoji. Ranije ko klinac svasta sam pusio. Sad u "ozbiljnijim" godinama samo kvalitet. Tj prvo vidim sta mi se nudi pa tek onda pusim. Ma samo da ja pocnem gajiti svoje... :-) Sad citam literaturu ovdje na forumu,ima do proljeca da postanem expert. hehehehe
weedoyeLEGENDA

dec 2013.

imam hedova masnih, 3 sorte al evo onaj trim sto ostane u tegli kad se hedovi izduvane, me prebije. pusio i sam u cvetanju listove kad nisam imao hedove i opustalo me, dovoljno da mogu da zaspem. uglavnom bolje da pusim i listove u cvetanju nego da kupujem 'skank' sa ulice, bar znam sta pusim. dosta baronisanja primecujem u ovoj temi...
ZmijaENTUZIJASTA

dec 2013.

Popusio sam 1 lisce solo... Nije me nista uradilo.. Jedno iskustvo, ali nisam impresioniran.. Hedici meni odgovaraju..

dec 2013.

Pozz svima novi sam clan i mogu reci da je na bong i nije tako lose jest da kolje prevse i da je ruznog ukusa al te opet odrdi to se podrazumjeva u velikoj kolicini da ispusis listova ,,, :snooze: :snooze: :snooze:
stara babaPOZNAVALAC

dec 2013.

a liaa se ispuailo u mladosti,pogotovo u kriznim vremenima. al s vremenom i vrhovi postanu slabi,tako da liae ide u aj :thumb:
_melli_ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

hahha koji listovi ?? hahha pa pas mi sve pojede nestignem da uzmem :D jbt nisam znala da se moze sve to uradit od listova :D fino :P moram vise ovde da citam ;)
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

Valjda je prva stvar koja se nauci jeste ta da se puse headovi,a sve ostalo ne. Treba uzivati na pravi nacin,a ne pusiti sve sto dodje pod ruku i nesmije biti krize, ako nema vutre, treba shvatiti pauzu kao put ka vecem ugodjaju,sto vise cekas bolje se isplati na kraju.
_melli_ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

:thumb:

jan 2014.

Mene lia e nia ne lupa. Malo se zacrvene o i i zaatopaju sinusi nia viae od toga
ZmijaENTUZIJASTA

jan 2014.

:thumb: Tacno tako. Mislim da je glupo pusiti listove.. Vec sam rekao probao sam jednom, ali neka hvala.. Vuju pusim jer mi prija, ne da bi se napusio kao klinac..
stara babaPOZNAVALAC

jan 2014.

ja sam ju er slu ajno slomio jedan prilikom presaivanja moa mislit ato ga nisam fuj,sram me bilo!

apr 2015.

Nisam pusio vec tjedan dana,i danas slucajno sjebem par listova,jazavac smotani,i reko ajde zasto ga ne ubacit u rizlu,ne lupa nista ali posto ne pusim duhan dobro mi je doslo tek tolko zbog dima jel :)
sexynoleAMBASADOR

sep 2015.

Dali se mogu pusiti ovi listovi to su najdonji listovi koji su se osusilipa sam ih skinuo https://www.dropbox.com/s/xmfq2jsamvxdcdl/20150904_051048.jpg?dl=0
t@maraZMAJ

sep 2015.

Niata od toga slobodno bacaj :)

sep 2015.

U ovo je ru~no i gledati a kamoli joa u rizlu s tim :(
FurdaAMBASADOR

sep 2015.

Mene moji listici rade snazno xD Ne vidim na oci :D I to su sve opali od ovih vrucincina :spliff::razvaljen::One donje sto se osuse i odpadnu bacim.Al kad krene neki veci blize vrhu njega cepam :bocni:: Jes da je ukus odvratan ali bolje nego da dam 10eura za mizeriju :udarac:ganja je zdrava pa je zdrava pushi sveeee aaaaaaaaaaaaa :vozdra:
t@maraZMAJ

sep 2015.

Ma ljudi nemate vi pojma...ti listovi se uvaju samo za goste kada dou i posebne prilike a cvjetove sebi u teglicu :D

sep 2015.

ti mislis na trim lise ono se moze pusit al glava manta od klorofila.ljepse je hash napravit

sep 2015.

Ja sam puaio trim i to sam birao samo gdje ima trihoma i mogu rei da radi. Ali nije ni blizu cvijetu. U svakom slu aju bolje nego na ulici uzimati. Vrlo esto dobijea puno loaiju vuvu nego ato je trim. :joint:

sep 2015.

Klorofil ili zeleni pigment biljke je glavni sastojak zadu~en za fotosintezu. Kod posje ene biljke klorofil se razgrauje, mrak uvelike poma~e br~oj razgradnji. Iz istog razloga cvijet i liae mjenjaju boju jer gube zeleni pigment. Trim liae ako je pravilno posuaeno i teglirano u mraku izgubi sav klorofil u prili no kratkom roku, mnogo kraem nego sam cvijet.

sep 2015.

e ne znam meni se susilo 10 dana raspada se u prstima ali i dalje zeleno

sep 2015.

Uzmea kutiju za cipele i u nju sav trim, njemu je dovoljno 3 dana da se suai tako u kutiji, u protivnom se presuai. Nakon tri dana u poluotvorenu teglu i u mrak, logi no list je tanji pa se br~e suai pa samim time i br~e gubi klorofil od cvijeta. Ja obi no trim koristim kao zamjenu za duhan i nikad problema sa amekom klorofila nisam imao.
Sami420ISTRAŽIVAČ

apr 2017.

imas neki video za to?

apr 2017.

https://www.vutra.org/threads/bubble-hash-jeftina-i-jednostavna-ku%C4%87na-metoda.12545/ https://www.vutra.org/threads/old-school-trim-hash-oil-bez-kuvanja-hedovacha-vutra-rakija.12658/ :thumb:Evo bro i ovde da ti odgovorim na tvoje pitanje...;)

apr 2017.

Trim je do jaja za ulje..pa das zeni neka radi kremice :) Ovako ako ne das..krade lopina vrhove iz tegli :)

apr 2017.

Hahaha, e di me nadje Opa :D Pokrade igdje ista ima :)

apr 2017.

jao bre sto mrzim ovakve nekromansije, mislim pusenje lisca??? a lepo na pocetku pise da ne radi. auuuuuuuuuuuu, sad videh da @Sami420 nije to rezurektovao nego babl has :GR srry :smoke: enivej, da se nadovzem zasto mi zasmetalo, juce citam temu o pravljenju putera ( drugi put, moracu bar jos toliko da naucim napamet :) gde su na par mesta likovi koristili muske biljke i radilo ih??? dok se ovde radili od lisca, ahahah :lol: pa sam se malo nagrampisao:djede: :fuck:

apr 2017.

Ne prozivaj strumf :P Ja sam cuo da je i Vena sljakalo, samo psssst :) :P

apr 2017.

o yeah,mladi vrhii,mljac ;)
UGoriDuhISTRAŽIVAČ

apr 2017.

Trim liace cea uvijek dobiti na ulici u ketu, a esto i izmrvljeno fan. Kad biljka baci miris, radi i liace, naravno slabijeg inteziteta od hedova i sa nekome ogavnim dimom. Stvar je tvog poimanja gand~e i kvaliteta, ata cea i kako puaiti i koristiti..

apr 2017.

Ma dajte ljudi. Radi liae bli~e cvjetovima i koje je posuto trihomima. A fan listovi bez trihoma te samo u plua mogu udariti.o_O

apr 2017.

KXcKLGlLO08
Nature wizardENTUZIJASTA

apr 2017.

Vecer. Evo zanima me da li se moze kombinirati nesto ovako npr. Listovi sa jedne vrste cannabisa i jedan mali vrh druge vrste. Znaci da ne mjesam duhan nego da stavim umjesto duhana listove sa druge vrste cannabisa? Tnx :)
deraxorLEGENDA

maj 2017.

Ja ne bacam liae, mijeaam sa vrhovima umjesto duvana. Skuvam aj. A kad mi nestane cigara koristim liae umjesto cigara. Nemogu da bacim liae i iz razloga ato mi je osjeaj bacanje moje biljke makar i samo dijelova nekako grijeh. A liae sitno od trima mi radi odli no, kad nemam dima.
schomiENTUZIJASTA

avg 2017.

Da se priklju im temi. Ve neko vreme puaim liae mu~jaka. Mogu vam rei da sam iznenaen ja inom rada. Ne samo da rade vrhovi ve i liae sa donjeg dela stabiljke. Nije ni toliko neugodno za puaenje kada se lepo osuai. U svakom slu aju uatedeo sam kea koji bih dao dileru, a koji mogu da potroaim na ''preparate'' za moje drage devoj ice.
hazeriZMAJ

avg 2017.

Both male and female plants contain THC. In fact, some research has shown that in the early stages of growth the males actually contain more THC than the females (Frank and Rosenthal, Marijuana Grower's Guide, p. 66)" Dok veseli deri:thumb:

avg 2017.

@schomi placepo je udo. Sla~em se sa hazeri ali je to nedovoljno da te napuai. Pogotovo fan listovi.

avg 2017.

pod ovim podrazumevas muski "cvet"? da, odlicno je da se to rola, pogotovo zenskaci, kazu da leci sterilitet. :lol:

avg 2017.

ja mislim da je hazeri mislio na vrsne listove a ne na cvet sa polenom. kako god, kod kvalitetne genetike listovi muske biljke rade sasvim ok, samo ne drze dugo. probao sam listove od thai/haze x skunk, brasil kc i malane, definitivno nije placebo

avg 2017.

Da, vrhovi mogu biti potentni, ali obi ni fan listovi ne.:thumb:

avg 2017.

ja sam kao balavac puaio liae koje je radilo bolje od dilerskih panjeva....stariji od ekipe mi davali za dimit malo pa uvjek dobijem treae, liae...ali ka~em, puaio sam liae i kasnije koje je bilo zadovoljavajue s obzirom na ono ato se mota...
schomiENTUZIJASTA

avg 2017.

Naravno da ne mislim na muaki cvet. Biljka je uklonjena im je pokazala pol. I naravno da nije placebo.
Che111AMBASADOR

avg 2017.

pozz svima, pokusati cu ovog jajana da osusim, da li da ga trimam i da susim cvjetove ili da je stavim citavu da se susim, evo slike

avg 2017.

Nema se tu ata trimat, osuai cijelu i probaj zapalit koji vrh, ako radi dobro je, ako ne radi baci u kompost.
Che111AMBASADOR

avg 2017.

smoke report, jajana sam dobro osusio i znate da radi... Ima na pocetku neugodan ukus, ali kako se dalje pusi navikne se. Ja imam obicaj piti nes kafu, pa ona neutralise ukus. Radi tako da umiruje, nema veliki high, ali te cool down. U svakom dobro za pusiti, dok zenka ne sazrije..pozdrav svima
PrculaAMBASADOR

avg 2017.

Jajana sam osuaio i pomeaao sa nargila duvanom ( nargila duvan se usitni dobro i pomeaa sa ovim ne treba ga staviti mnogo poato je jako masan ) ali dovoljno da poboljaa ukus jajana. Jajan ina e ima bolji rad od nekih domaja ( bar ovogodianji ina e mi predhodni nije radio ni jedan). `to je neko gore rekao ni ja niata od moje biljke ne bacam. Pre ili kasnije stigne jebeni dan da nema gresa ni za leka e onda je i liae odli no. Naravno ono koje radi a liae mi je uvek radilo primera radi isto liae i malo nargila duvana u 100s rizlu nas 3 se lepo opusti ali krae dr~i. Opet ka~em, kada nema niata drugo liae je odli no. A to je baa ovo vreme sad :) Jebeni septembar za nas outdoraae je malo zajeban. :rasta:
Jopa123ISTRAŽIVAČ

sep 2017.

Dali je ko probao otapat list u alkoholu kao i cvijet i to kuhati. Ako je kakva su iskustva sta se dobije.
Ig0rLEGENDA

sep 2017.

HAHAHAHHAH jesi me nasmijao hahaha Opa :) Ko je diro teglice zeno pitam ja ? Hhahahaha Iskreno ja nebi pusio nikakvo lisce hahaha mislim odbijam vjreovati da to ima smisla , i da ima high , a ako ima onda mozete probat i druge biljke pusit naprimjer osusi zelenu salatu i borkulu pa u rizlu ko zna mozda i to malo zvekne ahhahaa :) Poanta posta je da mislim da je to vise psiha i da zabrijes da te lupilo nesto nego sto stvarno radi :) Stay high i pusite vrhove jbs lisce :)

sep 2017.

he, he. bas juce cuh, poznanik mi ispricao neku ludost, imali duvku, a niko ne pusi duvan, i oni sta ce, nagrebali neku koru od drveta pa smotali?! kaze da je par puta povracao, ahahahah.
GreenMoldISTRAŽIVAČ

sep 2017.

Dok se roko outdoor,ja sam znao otic do sitea i vidim neki hermi mi stoji,i maknem ga od cura,bacim ga sa strane pun k... ga odnesem i siknem na neko drvo i otkinem vrh. Dodem kuci ostavim vrh ono vrh lista,glavni top kak bi reko,i osusilo se to,ja zapalim i sabijem se majke mi moje neke trave mi u zivotu nisu taki high dale,i ja se zaletim nazad ,reko daj vamo to odnesem cjelog herma kuci i prebijam se od lisca dobti 2 tjedna.samo sto sam ga cistog pusio,bio je gadan al je lupo posteno.Iako to nije jedini slucaj,kad otrimam hedove,sav onaj masni trim uz hed sto bude stavim susit,nekad hash,nekad ulje ako ima puno napravim.A nekad mi jednostavno ostane tog lisca negdje zametnuto,a neam heda.Nadem slucajno ono gusa lisca trim masni,znam se sabit isto posteno.
hazeriZMAJ

sep 2017.

To "masno lisce"najblize hedovima ima najvise trihoma,smole..Ekipa ulje radi od toga.Govorim o zenskoj biljci:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se