VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaHotbox
LEGACY

Hotbox

28 odgovora3,016 pregleda
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

dec 2013.

Nisam naaao nigdje da je netko otvorio ovakvu temu pa reko zaato ne... Zna i za one koji ne znaj hotbox je puaenje u zatvorenom prostoru iz kojega dim ne mo~e pobjei pa se tako vu najviae iskoriatava,prakti ki se udiae dim :maryjane: samim disanjem :dada Sad me zanima ima li tko iskustva s tim,je li itko pokuaao??
Z&NZMAJ

dec 2013.

Nikad namjerno... ova deca danas svemu moraju fancy ime dat...
GagibaAMBASADOR

dec 2013.

Imamo jednog ortaka koji ne vari ali kad god je u mogunosti voli da se provoza sa nama dok ispuaimo. Naravno, zatvorenih prozora. Jel to to?? ;)
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

dec 2013.

e tako neato...samo bi to bilo kao viae organizirano,ono skupi se ekipa,zatvore se i udri :bong7bp: ne znam nijedan drugi naziv za to,krivi amerikance haha

dec 2013.

hotbox je metalna plo a koju zagriju plamenom do usijanja i stave u tu zatvorenu prostoriju, i onda na tu plo u bacaju komadie haaa, BHO i sli ne ekstrakte... (naravno, takve se gluposti jedino ameri mogu sjetiti)
KarlitosPOZNAVALAC

dec 2013.

Moje misljenje je da oni nemaju ljubav prema biljci,to je cisto uzaludno razbacivanje.Ja sam ovo gledao skoro i nije mi uopste izgledalo zanimljivo cak ni na video snimku :) http://www.youtube.com/watch?v=65K2c1lYAr0

dec 2013.

sla~em se, glupo i nepotrebno razbacivanje. troae dragocjeno ulje i prave THC saune umjesto da ga poklone bolesnicima kojima je mnogo potrebnije nego hrpi hillbilly-a koji su ~eljni malo "zabave"...
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

dec 2013.

u potpunosti se sla~em,samo hotbox nazivaju i openito puaenje :maryjane: kako sam na po etku naveo,pa sam dao taj primjer jer znam da ovdje baa nema takvih pametnjakovia koji e se tako rasipat svetom biljkom...
Turf.POZNAVALAC

dec 2013.

Haha :D
ZmijaENTUZIJASTA

jan 2014.

Generalno cesto sam to radio kod ortaka.. Zivi sam, mali stan zapalimo jedu, drugu... I naravno uskoro vise dima nego vazduha..
doc_docENTUZIJASTA

jan 2014.

pa to samo moze da se bolje podavis od ugljicnih dioksida, monoksida i nedostatka kisika, malo se zaletis pa zaspis pa se ne probudis cc ja bi radije na balkonu ili terasi zalipo i uzivao u zraku nego se davio u sto zatvorenijem bunkeru, kombiju ili bilo kakvom boxu

jan 2014.

Tako je reci im! Jos kada bi bilo i neko pivce bar 1 da gasi zedj milinchina
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

jan 2014.

istina...

jan 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=0zKae3AH7u0 oko 14min pocinje,i kad krenu kasljat ko tuberani haha urban remo se toliko sprzio da je skinuo na kraju i naocale haha
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

maj 2015.

Steta sto je tema mrtva, meni je to bas interesantno. Mislim da je autor otvorio temu samo za hotbox tipa WC, tus kabina, kada... a ne ono rostiljanje :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se