VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaRazlićiti ljudi,razlićito djelovanje ili nešto drugo...
LEGACY

Razlićiti ljudi,razlićito djelovanje ili nešto drugo...

36 odgovora3,567 pregleda

avg 2009.

Evo otvorio sam ovu temu jer me zanima kako na vas utjee naaa najdra~a teta marica... Dakle,primjetio sam da moji frendovi dok puaim s njima uvijek imaju neke svoje zasebne tripove...Jedan je stalno zamialjen i dubokoumno pria,drugi je hiperaktivan,stalno bi igro nea,trei se nemo~e gasit,stalno prio al sku~io sam da ak mu pustim neku mjuzu isto postane zamialjen...Meni je osobno sve lijepo,divno i smireno i zbog toga mi doe nea da mo0ram to iskoristiti i isto postanem hiperaktivan.. Smijavica nas ne lovi esto,ali kad nas ulovi,uvijek nas ulovi sve ato je udno s obzirom na to da inae imamo drugaije tripove.. Tu se postavlja puno pitanja... Dali naa travel ovisi o vrsti ~i~e,o tome kakve smo inae osobe,kako se osjeamo u tom trenutku u kom puaimo...Zanima me isto kolko esto vas lovi smijalica?? I jel ima veze koliina popuaenog s uinkom??? Zamislite kolko toga se sad iz svega toga mo~e kombinirati kako bi se postigli neki odreeni tripovi: ugoaj,mjesto,glazba,druatvo,koliina popuaenog,vrsta robe..... Sad se isto postavlja pitanje ato od toga ima najjai utjecaj...Kad bi to znali svaata bi mogli,mo~da bismo mogli ak i kontrolirat kakav travel ~elimo....

avg 2009.

pa...svatko ima svoj na in izbrijavanja jer smo li nosti koje pod radom vutre (i ostalog, al o njoj je ovdje rije ) radimo ono ato nas najviae i interesira...ponaaanje je uz to vezano, naravno, to je isto sva ija subjektivnost i individualnost...ali ka~em, svatko ima neke konstrukte koji ga vode i koje vodi kroz svoje ~ivotno putovanje i svatko pod dizanjem i efektivnim u inkom gudrovine, radi ono ato ga najviae zabavlja, motivira, podi~e itd. Pod drogom, ovjek dobiva motivaciju za vlastito interesovanje i izbrijavanje tripova...zato se esto i manipulira efekt droge kao de-motiviraju...ali toe isto zato jer ne mo~e ovjek na drogi radit neato ato ne ~eli, ve ono ato je samo po sebi ve kvalitetnije (barem na nekoj misonoj, mentalnoj razini...na razini djela i prakse ato se mora se mora :) ato se ti e pak sekundarnih faktora, koli ina, vrsta, ugoaj, druatvo, naravno da to ima varijabli poato smo ljudi, a time i podlo~ni svemu i sva emu, a ponajprije emocijama vezanih uz dogaaje i trenutke... osobno, volim zapalit u dvoje-3-4... svaki rad ima druga ija svojstva isto zbog njegove same naravi; kad zapalia sam, onda te to uvu e u istu introspektivu, uvu e te u sebe, pa viae si misaono raspolo~en, viae si fizi ki ubijen, isto zbog logike radi jer nemaa drugog pojedinca s kim bi neato radio i dijelio dojmove pod utjecajem vutre.... u dvoje je isto intimna atmosfera, koja ovisi o tom drugome, ali uglavnom ljudi budu viae fokusirani na neke pri e, atmosferu, ugoaj koji proizlazi iz tog ina da dvoje ljudi radi neato zajedno, ato ih povezuje...u troje i viae ljudi joa mo~e biti intimnija atmosfera koja ovisi dal ti je to svakodnevno druatvo ili pola-pola...tu ve sumnjam da e bit mjesta "filozofiji" i sli nim "dubljim" pri ama jer veinu to ljudi ne zanima pa je onda sam ugoaj dru~enja viae fokusiran na zabavu, smijeh bla bla... to bi bilo onako openito :P u mom slu aju, viae se prilagodim ako je netko "nov" u iru...ako se ovjek viae voli zajebavat, iskoristim tu priliku pa se zajebavamo...ako viae voli pri at, onda sam def za taj ir...osobno, volim neku kombinaciju zabave i "dubokoumnosti"...uvijek je zanimljivo kako vutra proairi povezivanje stvari u glavi....tako da bi bilo ateta ne u~ivat u tim arima percepcije i spoznaja u nama i oko nas:) a koli ine i vrsta...eeeeee, to po meni i ima glavni faktor jer je sad koli ina jednostavno premala da urodi ikakvim radom i efektom osim onih po etno udarnih, koji po meni ispadaju ko da je tek natruha napuaenosti, glupost... prije kad se stavljalo po gram ipo u pljugu, vutra je pucala na euforiju, dizalice, smijeh do suza, tripove u glavi koji su bili totalno psihodeli ni i ludi....otkad je doala ova situacija da se prodaje skank pod domaju, ne mogu re da sam viae ikad imo te tripove :) al dobro aj, ata...ovo je sad viae za relaksaciju nego za zabavu :D

avg 2009.

Vrlo zanimljivo.....Uistinu... Znai ato viae stavim u pljugu i ato nas je viae u druatvu,vea je vjerojatnost za smijavicu... hvala na postu..aj ljudi piaite dalje...ata svi aute

avg 2009.

Trava ti djeluje dosta slicno kao i (vrlo) male kolicine LSDa, znaci uzasno puno ovisi o setu (ono kaj ti je trenutacno u glavi) i settingu (ono kaj se desava oko tebe, inputi) ceg ljudi nisu ni svjesni. Probaj eksperimentirati s drustvom, dobama dana, okolisem (soba, suma, parkic, nasip, pizde materine) i slicno, tak dugo dok ne naletis na kombinaciju koja ti najvise pase. Nekima (npr. meni) najbolje odgovara soliranje ili eventualno s curom nakon frule izlezavat se i samo razmisljat il zujat po gradu/vozat se u tramvajima i gledat kroz prozor (ovo moze bit apsolutno prejebeno :)) ). U svakom slucaju, iskoristi svaku priliku da isprobas nes novo. :)
mlstPOZNAVALAC

avg 2009.

Vidim ista situacija svuda , svako ima svoj trip , jedan se njishe tamo vamo' . Chesto palimo kad ima neki novi film da se gleda koji nikako str8 ne moze da prodje , ili neku seriju . Znachi transformersi HD , south park itd . Nekad nas opali flesh da igramo karte i igramo neku vrstu igre koja se zove LORA dugo se igra jedno 2 sata pa tako da voznja traje u razlichitim pravcima . Imam 2-3cu drugara koji vole da ubacuju ljude , i meni je to flesh ponekad kad sam u drushtvu da vozimo jedni druge nekim bzveznim prichama . Sto se tiche smejanja , retko me u poslednje vreme opali da se smejem , kada sam pochinjao vishe je trip bio da se smejem sad redje . Vishe se svako vozi na nekom svom nivou . Ne volim da palim sa vishe od 3-4 choveka i to mi je mnogo . Jer uvek ima neko koga vishe radi i onda se desi da me izbaci iz tripa da se smorim i odem kuci , samo zato sto sam dobio neku ideju da nacrtam nesto ili napravim .

avg 2009.

jest..jest..pa nije THC bez razloga svrstan u halucinogene.. zna odnjet..pogotovo u mislima...naravno da se kvalitet ganje poveava sa postotkom THC-a ato direktno uti e i na formu i koli inu gluposti koji ti se po nu motat po glavi, zna i ...pa eto ima ono ulje od haaiaa, zna i zadnja frakcija prilikom ekstrakcije THC-a,a svakom slijedeom frakciom se dobija haaia boljeg kvaliteta od predhodnog,; najja e ato se mo~e dobit je oko 10% THC-a, a taj dim porede sa LSD-jem kratkog djelovanja,;ato nam ukazuje na injenicu da smo sretni ako naletimo na i ak u kome ima od 0,5(jadno)-3%(posreilo se)..

avg 2009.

Hehe,zanimljiva tema,previae je toga za diskutirati a zaklju ak bar za sebe stavljam pod upitnik. Kad smo kod smijavice,iako je u zadnje vrime ne do~ivljavam previae(malo se ima pa se solira ili u duetu),kod mene baa i nije nekako ata viae stavim i ata nas je viae da e mo svi odvaliti od cerekanja.Expreimentirat u mo~da u vremenu koje dolazi.Recimo imam jednog frenda s kojim kad zapalim naj ea e ako odvalimo sa smijanjem ne prestajemo tako lako,makar da je i tre a osoba s nama mo~e nas gledati s uenjem koji nam je qurac, emu se smijemo.Vjerovatno je stvar psihi ke naravi i ~elja za ispucavanjem odreenog u inka,i joa ako ti se to "poklopi"s nekim. Postajte ljudi,mo~da i zaklju imo neato :)

avg 2009.

puaenje solo ima svoje prednosti (vea introspekcija) i mane (u pravilu manja fizi ka aktivnost).... recimo ugrubo da je kod puaenja u (veem) druatvu obratno - manja introspekcija, vea tjelesna aktivnost... ako emo i sam smijeh stavit pod istu, a nema razloga da ne, jer kada se smijemo, al ono baa aktivno, onda radi i dijafragma, i trbuani miaii i miaii lica, nekad i miaii udova... openito, smijeh stimulira metabolizam.. sad sve zavisi ata ti ~elia... variraj, balansiraj, ispituj, vidi ata ti najbolje paae... dobro je ako ste u druatvu svi ili veina pribli~nog puaa kog sta~a... ata viae u prirodi di si potpuno slobodan, ata manje u betonskoj d~ungli, pred tv ekranom ili na netu, gdje je osoba izlo~ena neprirodnom obraivanju informacija u svom mozgu... hehe, ima jedna mudra, naizgled jednostavna, al dosta govori.. "Svaki ovjek po prirodi te~i znanju." - Aristotel Ovo ti je neka smjernica, nevalja se opet ni ega prestriktno dr~at.....

avg 2009.

ato je onda po tebi bolje, u druatvu ili solo?

avg 2009.

pa ako baa moram birat onda solo... neznam, valjda zato jer kad puaim s nekim, onda su to prete~ito idioti.. zasad..... znaa ono, "bisere pred svinje..." Pa onda bolje solo... primjer za idiotizam je naprimjer polusatna rasprava o tome ko mo~e viae popuait... ili ije je auto bolje... ono, wtf, napij se pa pri aj o tim pizdarijama i izbrijavaj te reptilske nagone kolko oa... openito, mislim da veina usera zloupotrebljava konoplju...

avg 2009.

evo da se ja ubacim....meni tj i mojoj ekipi odgovara najvise neki park i da je mrak ... kad nas je vise u drustvu zabavnije je prica se smeje se itd al kad san sa ovim pikom sta smo najbolji solo onda je neko razmisljanje svako se povuce u sebe tu i tamo neko nesto dobaci i govtovo :) tako da bi ti preporucija drustvance... a sta se tice kolicina i delovanje,a vise truba vise zabave kod mene tako deluje... :)) sreno...

avg 2009.

meni je slino ko u smilea... `to nas je viae to bolje...kad puaim sam i motam pljugu doma osjeam se ko zadnji narkoman....koda ju trebam da bi dalje ~ivio... Viae volim astit ljude,nekad mi i plate to...nekad uzmem nekad ne...Baa nas je juer bilo 6 u krugu..smotali smo 2 obiteljske i bili veseli smijeh zajebancija,ope nam nije bilo dosadno... Dok recimo kad nas je manjeviae vodimo umne razgovore.promatramo prirodu i sluaamo neke pjesme

avg 2009.

da tacno to...
TeZiISTRAŽIVAČ

sep 2009.

hmmm nebi se bas slozia stebon ali mislin da ulje ima oko 60 - 70% thc , hasis 30 - 35%, vutra 5 - 25%, ovo sto se pusi po ulici mislin da je oko 5 do 10 % oko grijesin ispravite me ali znan da san ovo nedi cita. A sto se tice pusenja meni je najbolje solo ili u dvoje, 3 ono max nevolin kad ima puno ljudi, jos pogotovo ako dodjen nedi di neznan bas ekipu ( to se cesto dogadja jer san se priselia pa san vecinom sam) onda sutin cilo vrime, ono nemogu se opustiti bas.
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2009.

ja kolko sam skuzio najvise je povezano s sortom... svaka ima zasebno djelovanje, koje se ne intenzira (bar meni) ukoliko stavim vise istog... samo produljujem napusenost.... ekipa i strain sto se mene tice :) sve ostalo je relativno xD
Carl SaganISTRAŽIVAČ

sep 2009.

MI SAMI smo najbitniji faktor u pri i, sve ostalo je manje bitno. Ne nebitno, ali manje bitno.

sep 2009.

U dobrom drustvu i dobrom raspolozenju definitivno. Kad kazem raspolozenju vise mislim na ukidanje onih trip likova koji furaju neku pricu :oj ne znam bil ja pusio ili necu,imam sutra neku obavezu,moram kasnije ovo ono sranje tuc muc i time jebe ostatak ekipe,tj.kvari atmosferu. Neces pusit,mars odavde. Ali tesko je u posljednje vrijem izbjeci svo ono drustvo sto ne puse. Eh u takvim situacijama treba sam spusit buksnu i gotovo,ili je ne pusit nikako i cekat adekvatno drustvo. Situacije su kao i kod vas dosta slicne.Znaci nekakve igrice,zajebancije,razgovori o svemircima i druge gluparije. Kakvu igru s kartama neko spomenu sto igraju 2 sata...interesuje me o cemu se radi pa ako nije mrsko nek posta tu igricu :)) Poz svima, ljudi varite...jer lose ne moze biti...samo uzivanje :))))

sep 2009.

mene npr. fuja uvek digne znaci brate postanem hiperaktivan u svakom pogledu...ali to se ne dopada svim mojim halfovima, zato sam odvojio 2 halfa sa kojima redovno varim i to je to.ne gotivim nikako da varim sam jer nije isti osecaj...nema smijalice, sve mi je monotono...ali kad sam sa njima sve je opusteno svako upadne u svoj neki trip, onda pricamo viceve,kartamo se i gotiva...mnogo mi je jaci osecaj kad varim na otvorenom bio to neki park, livada i sl. ne mogu da vamdu sa mnogo likova posto je tu mnogo razlicitih kontova onda krecu podjebavanja i tripanja...a to je mnogo lose, to me mrzi... znaci samo opusteno... ;))) par halfova, dobra ganja i ne moze biti lose...just be high :D
Carl SaganISTRAŽIVAČ

sep 2009.

3 ovjeka je meni idealna brojka. Poanta je ata viae se smijat i dr~at pa~nju, trenirat mozak, a to je tad najbolje.. zato kad puaim sam nikad ne popuaim puno, jer me u protivnom odnese u mislima i vizijama... a to mi netreba. Ako mi je do tih stvari, onda u radije uzet malo tripa ili tako neato.. glazba, priroda, biljar, PES, istra~ivanje nepoznatog (oti na mjesta ili radit stvari koje dotad nisam, jednostavno razbijat rutinu)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se