VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaDa li vasi roditelji vare?
LEGACY

Da li vasi roditelji vare?

123 odgovora16,953 pregleda

nov 2015.

Eto pade mi napamet da zapo nem ovakvu temu,zbog jednog odgovora na moje pitanje ovde na forumu. Da li je iko od vas u~ivao u arima marihuane sa roditeljima ili nekim roakom? `ta mislite dal su vaai roditelji ikad probali,poato mislim da je konzumacija marihuane jedan od neizbe~nih faktora u ~ivotu. Kako da ih izvalimo? Kako im objasniti da to nije to ato su oni uli na televiziji? Mislim da je mnogo vrh spika kada se vari sa vaaim roditeljima. `ta vi mislite?

nov 2015.

Moj stari je produvao tek u 60-toj godini ~ivota silom prilika zbog medicinskih razloga, uglavnom uz moj nagovor. Sve viae se pri a o tome u medijima i njemu je prije par godina upala buba u uho pa se malo educirao o svemu i sku~io da je cijeli ~ivot bio u zabludi. Jbg, opet kad pogledaa roditelji poput mojih su ljudi starog kova ali ih je vrijeme promijenilo pa su i oni bili spremni se prilagoditi tome. Neki opet nisu spremni prihvatiti neata novo, niti sasluaati, i takve moa ebat, to su oni tipa "trava je uvjek bila droga i za mene e tako i ostati". esto zapalim sa starim, njega pljuga poateno uzdrma pa konzumira samo nave e. Uglavnom to zavrai da on zaspi kod mene u naslonja u pa ga moram vodit kui, par kua dalje :D. Predpostavljam da su ti roditelji srednjih godina, skoro mojih, pa vjerujem da su i liberalniji ato se ti e takvi stvari, a siguran sam da su i mnogi zapalili ili barem probali u studenskim danima samo to vjeato kriju od vas, kao naprimjer ato ja krijem od svojeg dijeteta ;) . Nije to niata straano, moji roditelji su meni dok sam bio tinejd~er uglavnom branili alkohol, i bogu hvala nepijem, za travu su znali da "ponekad" duvkam al nisu tom pridavali previae pa~nje jel sam uvjek bio marljiv de ec .

nov 2015.

Jednom samnom zapalio(kad mi je bilo 20) nije mu se svidilo.Majka nikada.Smeta im samo ideja da e mi netko pokucati na vrata, da je legalno nebi imali nikakvih problema. A tetke tetkovi rodice i to viae od pola je barem zapalilo jednom :D.

nov 2015.

Pa letos sam radio sa jednim starijom likom od 40ak godina,izvalio ga da vari i baa smo se skontali haha A sto se tice mojih roditelja,oboje su mi sumnjivi nekako(dok ispred mene imaju stav da je to droga i da ne treba to da radim) Keva imala sobu sa posterima Bob Marlija,imala njegove plo e,a ale nekad imao afro frizuru i te diskusije.Al moram da ih skontam nekako.

nov 2015.

meni se cini da tebi ne treba ovaj forum svo znanje growanja mozes naci kuci :D
RetroISTRAŽIVAČ

nov 2015.

U procesu objaanjavanja da trava nije droga, i da je manje opasna od alkohola, sam uspeano objasnio majci da treba da je proba... nije joj se preterano svidelo... otac se upoznao sa arima biljke, rekao bih, joa u ranoj mladosti... i danas se deaava da me zamoli da mu smotam buxnu da bi mogao uve e da se relaksira kada ne mo~e da zaspi... ka~e da mu je to bolje nego da se kljuka lekovima... on je lakae nego mama prihvatio injenicu da redovno konzumiram marihuanu...
ivan8AMBASADOR

nov 2015.

Ja i otac pusimo ponekad skupa hehe :D Mater je nekad u mladosti, sad vise ne...
Ajme meniAMBASADOR

nov 2015.

Znaju da puaim travu tu i tamo al nikad nisam puaija sa njima. Znaju da sadim, vidili su biljke na auae al ama baa nikad nisam zapalija sa njima. :D ... Mater nema niata protiv, ka~e bolje nego da se opijam ko ostali mojih godina a otac glumi svetca ko nije on za to viae a samo ata ne pita da mu zamotam koju, ina e u mladosti je bija teaki zaljubljenik u ganju. :D

dec 2015.

zivim samo sa kevom,cimnem sa njom ponekad,ali ona se cima zbog plavaca,ali mislim da se navikava na to... imam 19 godina i keva mi je dozvolila da imam mali box,mislim da sam je edukovao u pravom smeru sto se maruhuane tice i za mene je to uspeh ogroman... :razvaljen:::razvaljen:::razvaljen::

jan 2016.

Imam 22 godine a stari ima 70. Sve razmialjam zaato me tako kasno pravio, ato je probao sve. :) Al nikad nisam ni pomislio zapalit s njim il pomislit da sad vari. Sumnjam.
artisticLEGENDA

feb 2016.

nece da probaju :) Stara kaze da smrdi, stari isto ne zeli...to je odl school...droga i te brije :) za mene znaju i pomirili su se, sta ce ljudi jadni hahaha
nerpZMAJ

feb 2016.

Otkad growam (od prosle god.) odnesem i caletu, zapali on skoro svaki dan pomalo jer ga relaxira (PTSP)., a majka RSO uljem odrzava duh i telo u zadnje vreme, otkako je pre nekoliko meseci mikrocelularni kancer sa pluca i dusnika izlecila sa RSO. Eh da, ja imam 40 a roditelji 66 i 68 godina. Niko od nas nije duvao/mazao pre prvog uzgoja. :)
SquerlzLEGENDA

feb 2016.

Moji ne vare skorije sam krenuo sa indorom i opisao moje iskustvo sa ocem kada sam mu pokazao box negde na forumu... Inace sam hteo da vam kazem da je odgledao onu emisiju na hrt-u pre neki dan ;) Danas uso kod mene u sobu i kaze opet cvaris biljke :D Izgleda da je rovac ubacen ;)

feb 2016.

Moji roditelji se sjecaju polja konoplje, koja su njihovi roditelji sijali ne tako davno, ali nikada je nisu motali, jer nisu znali da se moze i na taj nacin koristiti :)

feb 2016.

Ja jedino sto mogu reci na ovu temu je to, kad sam prvi put povukao dim ganje je to sto mi je taj miris bio mnooooogo poznat. Sto je meni impliciralo da su moji duvali. Ne mora biti tako ali ja se ne mogu oteti tom utisku. Staru sam pitao, i ona negira (uz neki tajanstven osmijeh sto je meni sasvim dovoljno) Starog nisam pitao nikad... Poginuo je prije nego sto sam dosao na ideju da duvam.
21 gramLEGENDA

feb 2016.

ale mi je straight edge do koske. Niata kafa, alkohol, gazirani sokovi, duvan, gudre i sl. Ipak, dosta je tolerantan tako da nemam problema sa njim da pri am o vutri. Zna da duvam, zna da gajim, zna ata sam sve joa probao u ~ivotu. Sve ga interesuje, pa i to, al' samo da zna, onako u teoriji. Sa kevom sam vario jednom, objasnio joj pre toga sve, ata i kako. ale je bio prisutan takoe. Ovo je flop, ovo je rizla, ovako se mrvi... bla, bla... Bilo je skroz ok, neka lagana vutra je bila, malo smejanja, pola sata potrajalo, posle toga smo popri ali o tome i tako... E onda je ispalo sranje, jer je aveca posle duvala sa njom neku bolesnu albanku od kojoj se kevi sloailo i od tad cela ta pri a ide malo kilavije. Mi smo mislili da je ak ubacimo u pri u sa growanjem jer mislim da bi joj to bilo ok, s obzirom da ima astmu, (a i voli da zabode bromazepam pred spavanje ako je mu i nesanica - od ega ja pizdim), a postoje i strejnovi koji su ok za to ( ak sam i seme nabavio), ali mislim da od toga nee biti niata. Odgovor na pitanje iz naslova teme, roditelji ne vare, ali je keva probala i poprili no je neutralna po tom pitanju, izgleda da viae voli da se dr~i svoja dva piva dnevno kao omiljenog poroka. :)

feb 2016.

ne vare. zato u ja jednoga dana biti roditelj koji vari... :)
KapislaENTUZIJASTA

maj 2016.

Pre par dana sam zapalio samo sa sestrom i nije joj bilo niata. Pre par sati sam zapalio sa majkom i sestrom i posle jedne buxne smo ustanovili da i nije baa udarilo, a i keva nije lepo uvla ila dim jer ne zna. Pa smo zapalili joa jednu, manju, ali jednako jaku. Mene je bacilo na pri u, sestra se samo smejala k'o idiot, ne kontamo jedni druge niata, ja mislim da ona greai i ne razume, a ona misli da sam ja glup i da ne razumem, i tako u krug non stop...a kevu je baa baa oainulo. Otiala do wc-a i nema je pola sata, izlazi i kao da ne mo~e da hoda, baa se utripovala. Hladno joj, trese se, bleda je, ne mo~e lepo da ide, muka joj...i posle sat-dva je povraala k'o blesava. Posle je legla i bilo joj je malo bolje. Lupetala je dobro, ismejao sam se k'o lud. A najja a fora je to ato je kevi sad pritisak bio bolji nego ina e. Jedino je srce malo br~e lupalo, ali se kasnije i to snizilo, kao i pritisak. Valjda ju je udario loa trip. Mada moram rei da me je baa uplaaila. Plaaio sam se da joj mo~da nije neki problem sa srcem, ali posle se ispostavilo da nije. Eto...pretpostavljam da keva viae nee hteti duvati, ali je rekla da sestra i ja uzmemo opet jer se mnogo viae raspri amo tad sa njom.
MarconebreENTUZIJASTA

maj 2016.

eh ti pocetnicki radovi :D ja se nisam naduvao posle prva 2 do 3 pokusaja secam se ko danas da je bilo .... zivim sa kevom i do skoro sa burazerom znaju da duvam burazer je spurnjao par puta samnom dok je pusio cigare a od kad je batalio ne zeli ni da bude blizu dima dal to bila dzeja ili cigara ,,,, keva je ne pusac i samim tim joj nikad nije palo na pamet da proba travu ... -Sa pokojnim caletom nisam imao prilike da pricam o tome al kapiram da je probao u mladosti , bio hipik matori sudeci po slikama iz madjih dana :D inace kad keva udje u predsoblje i oseti vutru ide ono "Ccccccccccccc" :D
Ig0rLEGENDA

maj 2016.

Evo da se i ja upisem u temu :) Stari ne vari , mislim iskreno da nezna ni kako to izgleda veliki je protivnik toga , mislim da skonta da growam da bi bilo problema . Stara je probala par puta od kada sam joj pokazao sta je to " u malom ormaru koji je bas lijep i koji svjetli " hahaha . Bila je protiv full al pije razne ljekove za depresiju i tako neke gluparije pa sam joj prvo uvalio film od Ricka Simpsona , nakon toga sam se konzultirao sa jednim dragim prijateljem sa foruma cija mama ima slicne probleme pa smo je nekako nagovorili , hvala prijatelju :) Od tada je varila par puta ali nista spektakularno , kada vari ne popije tablete :)
thai_stickISTRAŽIVAČ

jun 2016.

stara je zapalila par puta samnom pred jedno desetak godina. Prvi put je bilo sve pet, drugi put isto a treci put su je tlakovi sasili. Jos se i uplasila tak da od onda nula bodova. U par navrata je izrazila zelju da bi opet, al neda mi se zajebavat. Pije lijekove za tlak i svasta nesto. Bolje ne. Stari mi ni cigare ne pusi al je relativno open mind po pitanju uzgoja u medicinske svrhe i pravljenja ulja.
fortunatoAMBASADOR

jun 2016.

prva ~i~a s bratiem, lula od folije sa aitom u ljetnom kinu kad sam imao 12; par dana nakon toga sa starcima normalnu pljugu di su mi sve objasnili :) ; kad se vidimo obi no zapalimo :)
evototoISTRAŽIVAČ

avg 2016.

Kako ste nagovorili vase jbt? Moja keva ne bi mogla prihvatiti veliki protivnik. A tata msm da je probo pusio je i cigare do pre par godina, pije rakiju.

dec 2016.

Moj matori ima averziju prema uvlacenju bilo kakvog dima (bivsi je pusac), ali prosle godine sam spremao ulje od Kripple shocka i bez ikakvog razmisljanja je poceo da uzima ulje. I moji su bili veliki protivnici, ali kad sam im izneo cinjenice o konoplji, primetio sam da sam im srusio predrasude :) Inace je nekih sest meseci pasivno pusio jer je blejao samnom u sobi dok sam ja pusio. Kaze da mu se svidja miris. Sa mamom je druga prica. Trebalo mi je godinu dana da je nateramo brat i ja da zavari sa nama i nakon godinu dana smo uspeli. Ljudi, ja vecu srecu nisam doziveo jer smo od tad poceli da procamo o stvarima koje do tada nismo, i najopustenije sada zamotam i ispusim dzoint ispred nje/ponekad i sa njom :)

jul 2017.

Moji ne vare al mislim da im ka~em da znam nave er poslije ve ere spr~it 1 na balkonu sa ~enom da nebi bio problem. Stara je poetska duaa i s njom bi volio zapalit i filozofirat. Stari je malo konzervativniji al mislim da bi ga 'otvorilo' da zapali jednu buckastu sa sinom. :razvaljen::
thugsta187ENTUZIJASTA

jul 2017.

Stara je pusila u mladosti
zxwLEGENDA

jul 2017.

Otac je stari roker od 15-e godine hoda po motorijadama znao sam da je nekad probao ali nije neka pristalica tome. Kad je sazno da ja duvam tj kad sam reko starcima da povremeno zapalim nije bio najzadovoljnij ali me nije ni gnjavio samo mi je reko da nikakva druga govna ni slucajno neuzimam. Mati znam da nije nikad do skora i uvjek joj je bila zelja, tako da je tek prosle godine probala. Ove godine sam imao srece da prvi put sa ocem, a potom i sa mateterom i ocem zapalim oba puta je bilo sa starim ocevim motoristama i oba puta je bilo smijeha do suza.

jul 2017.

Moj stari je vario u mladosti to su bili aokovi. Sjeam se kad sam bio mali doe o i crvene. Jednom sam ga u gradu naaao kako tr i za drugom i smije se (zezali se) stavio brze nao ale ja ga pitam kad ea kui ka~e za 1h ja kui on zaspo hahaha. Imaju i fotografije gdje je u oblacima. A stara mi nije varira, al mi je pri ala kada je ale radio u Hrvatskoj i donio 2004 ili 2006g sjemenke i njegov drug posadio i obro posle ujem pri e kako su sjedili on se napio zemlja zrak i spr~i istaka pola dana bio na zemlji spavo haha. A stara ka~e uh sad bi jednu da se o pustim i da legnem ona zna da varim, ka~e nemoj da po gradu puaia doi kui i puai. Al ne smijem da joj dam jer je imala sr ani udar i zeza je srce, a ne znam ata da uzgojim (ako ima neko neki predlog neka napiae) da je smijeh opere, posle da se najede, opusti i legne spavat, a imala je stresove neke, svaata neato. Razmialjao sam o C4-Matic sorti za uzgoj za mamu. Effects je Opuatajui, valjda bude i lijepog smijeha, samo nebi ~elio da je opere paranoja i da joj ubrzano srce kuca. S mamom o svemu pri am najbolja prijateljica definitivno, pri am i kako mi je kad se napuaim svaata hahha :):joint:
blueAMBASADOR

avg 2017.

Moji ne vare al su totalno opusteni sto se mene tice :)

avg 2017.

Baci oko na barneysfarmshop / red-dragon Za "djecu" po meni. Pa mozda ok za uzet u obzir.

avg 2017.

Planirao sam uzet Bgm al prvo Jamaican Dream da se uzgoji jer kako itam na Leafly sorta za po~eljeti da imaa u zalihama. :)

sep 2017.

tri puta sa majkom inace je educiram bas puno vreme i pricam joj ono ovo al paranoja je udari da ce ujak namirisati ovo ono da ce se seno kad bacim flop preko puta zapaliti itd.. jednom je mali burazer 8god uso u sobu i ja sam ga terao da ide dole pa se ona zaboravila ko cigaretu uzimala a i ja sam se bas udario svaki put pa pojma neam dali se nesto njoj desava ne mogu da primetim a i ona ne zna da kaze naravno :/ ( inace burazer od 8god mi naso divu vutru msm pretpostavljam nisam siguran znam da je zensko steblo mozda i nije divo posto ima predivan miris kad zapalis ali high minimalan, nista ucim ga 420 ono ovo crta mi crteze hahaha :D a i pretpostavljam da me cuo kako pricam majci i on mi kaze to je dobro zdravo je mnogo i imam kaze veliku zelju da vidim tufku(to cuo od rep pesmu) :D )
Dejan RakicENTUZIJASTA

dec 2017.

Vracam se jedne veceri kuci sa bleje i imao sam neki hibrid jak dosta i kazem mami ako oces ajde da probas nije droga kao sto slusas na tv i ona ajde i ja joj objasnim kako i ona prvo uzela prva pluca 5 cima ja reko dosta ti je to i ja uzmem i posle joj dam ona opet 5 cimaova kao dete kad vidi slatko isto tako i zena posle se istripovala da joj gore usi da je vruce brda i malo se iskulirala posle 2 sata haha i otisla da spava i kaze nikad se lepse u zivotu nije naspavala.:cool:

maj 2018.

moji roditelji... nikad....ali moj sin i ja...cesto...bas

maj 2018.

Moji ne vare , ali zunaju da se sadi :respect:STARCI :puuuh::
pinki3205ISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Do juce meni saznao na kraju ujka sto znaci kao "Ne dao ti Bog da ti vidim travu negde" i kad video da mi porasla trava ispred kuce (mada kasno sam ja za to saznao, jer neko bacio seme ispred kuce i niklo je nekih 15cm) i sad bukvano znaju svi, caleta nemam, keva varila dok bila mlada i posljednji put kad sam zavoleo vu(pre 3/4god), dok danas varim vu koliko cigare :D

maj 2018.

`to meni ne baci neko tako u dvoriate... :ajnstajn: :D

maj 2018.

ale ne voli adit, veli da mu se ne dopada, a probao jes par puta, a mati mi je oduvijek bila travarka/herbalista (ista hemuli iz mumijevih), tako da nema nikakve predasude prema gand~i, x puta sam znao zapalit pred njima kada se roatilja, prije galame na mene zbog duhana/cigara.. A i sama kupuje CBD produkte iz `vicarske i pravi balsame i kreme.. Tako da je to kod mene u porodici veoma otvorena tema, i ne krijem niata od njih.. Tako da se dr~e stava, za medicinu da, kriminal/kapital ne, a i ja se vrsto toga dr~im i gledam da sam ato manje u krugu druatva kojima je na mislima prodat/preprodati..
BadiZMAJ

maj 2018.

neato sli no kao i kod vladomar...Stari mi puai samo cigarete, kanabis nije nikad probao a stara je bila prava dobrica (atreberica :D), cigaretu u ~ivotu nije probala, kanabis joj je naravno joa vea nepoznanica nego starom,...u po etku sam proaao sve i svaata zbog:spliff:: kazne, batine, testove iz ljekarne...ali usprkos svemu ja sam ostao HIGH:djede::razvaljen:::smoke: i ako niata drugo nakon nekog vremena su shvatili da kanabis nije zlo nego biljka, valjda u i ja jednog dana do~ivjeti da zapalim sa starcima:lol:
pinki3205ISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Nisi taj srecnik

maj 2018.

Apsolutno se sla~em.

jun 2018.

Lagano ide godina kako vuvam s ocem zajedno.

nov 2018.

.pretpostavljam da keva viae nee hteti duvati, ali je rekla da sestra i ja uzmemo opet jer se mnogo viae raspri amo tad sa njom. ahahahhahahaa
Chocolate Milk.ENTUZIJASTA

feb 2019.

Oca sam navario tek prekjuce prvi put , da je trijezne glave dosao do mene i kaze ajde hocu i ja da vidim to tvoje kako radi ::listomahanje:: smotao sam mali topic skankica i spavao je poslije toga od 18h do sutra ujutru. Covjek ima 56 godina :D. A babu sam napusio jos prije 3 4 godine u Bosni. (Posto sam rodom iz Bosne) , kad sam mrvio sa prijateljem hed tj. On kad je mrvio baba nam uleti u sobu i on krene sakrivati rukom , reko ostavi slobodno . I baba legenda pita sta to motate jel to vas onaj D~ORGIN?? Misli na na dzoint hahahaha.. i zapali kraljica sa nama i od tada kad god je isla sa dedom na vikendicu( a ostanu po mjesec dva ) uvjek kaze ajde smotaj mi jedan dzorgin za babu haha :)) a sa mamom nikada zapalio nisam.. jos haha :)
Aezakmi246POZNAVALAC

maj 2019.

Ja ljudi sa kevom redovno palim, ona ima isto misljenje kao ja o tome fala bogu pa me ne smara a ostala familija zabadaju sto se tice vuve jer znaju da duvam a nemaj u predstavu o tome..al ne moze nekom ko veruje u ono sto kazu na tvu da nesto suprotno objasnis..debili valjda ce se legalizovati i kod nas u skorije vreme pa nece biti toliko zablude o tome. Poz ljudi stay high.
BadiZMAJ

maj 2019.

::umirem:: moja bakica ka~e D}OING smiley9934 samo je na~alost moja konzervativa prava pa je za nju to samo droga i zlo :D, a nije niti svjesna da bi prvoj njoj mogla biti od pomoi, jer je bolovala od karcinoma koji je sreom navodno izlije en nakon silnih kemo terapija i gluposti...mo~ea mislit, a ubrzo nakon toga problemi sa srcem, pluima, ugruaak i ata sve joa ne...morali ju hitno operirati...operaciju je jedva pre~ivjela...al ata mo~ea, probao sam ju godinama nagovoriti da proba naau bilj icu ali nema aanse...ispran joj je mozak kao i svima na~alost, pa automatski ljudi izaberu te~i na in mislei da je to jedini na in ;) ako niata, bar da si je htjela olakaat malo poslije tih kemo terapija, barem bi joj se mu nine smirile al ne ...

maj 2019.

Ma treba razumjeti i nase starce, ipak su oni zivjeli pod nekakvom... nazovimo, diktaturom, da sad ne ulazim u politiku. Mi sad "kao" imamo vise slobode, ovo-ono, ali to je samo prividno. Valjda se to zove demokratija. Ne razumiju oni (nasi starci) da smo mi pod vecim pritiskom nego sto su oni ikad bili. (tipa, borba za ljudska prava i slobode npr) Oni nikad nisu o tome mislili... Njihov kont je bio, "Drzava i zakon ce se pobrinuti za to" Oni nikad nisu zakon stavili pod upitnik, tipa, da li je to dobro za narod, jer ako je po zakonu, to mora da je u redu. Ni danas nije bolja situacija. Samo sto nasi zakonodavci to zloupotrebljavaju, i jos da zlo bude vece, mi to komotno gutamo, pusimo, kako god...
StipeZMAJ

maj 2019.

otiso posjetit svoje na jedan dan i ponesem si za koju pljugu. dodjem, topla kava, schweppes tonic, priroda ovo ono.... reko sad cu si ga smotat i mozak na pasu. .... eto mame i pita jesam ponio sta. reko, naravno da jesam. veli ona, odlicno, budes mi to ostavio da imam. tako da sam se vratio doma a dima vidio nisam :) al sam dobio kulen i sok od bazge .... u biti dilam svojoj mami :D 3g za kulen i sok. nije lose
aliveAMBASADOR

jun 2019.

Stari pusi kad ima dobrog dima, ali isto je malo konzerva. Mater tvrdi da je pukla po zivcima od shita pa vise ne pusi. Cudni neki ljudi haha
flop87ZMAJ

jun 2019.

moj cale bi pre umro nego li zapalio kdzo al zato cigare i alkohol moze uvek..

dec 2019.

moji znaju da sam ''probao'' par puta i to pre 3 godine, al ne znaju da se proba svaki dan skoro...zna majka za jos par puta i delovala mi je sumnjivo kao da zna...ali otac je bas protiv a i ona je tu i tamo, al jedu cigare zato...al najgore mi je sto bi im rekao za moje purnjanje bar da znaju, al ne znam kako bi cale reagovao vrv bi me bacio sa terase ili bi cekao da smotam jednu, ali pre ce biti da bih bio bacen hahah:grob:
jesamZMAJ

dec 2019.

onda nemoj :D
KalpsizLEGENDA

dec 2019.

Ja imam 26 i brata starijeg 11g, i prvi put je samnom zicno koji dim nisam mu dao vise. inace i ne pusi nit pije sta jace od kamilice. svidjelo mu se. Ok je s tim. a Starci ne vjerujem da bi zapalili, mozda stari, voli da duvani pa mozda koja mrva nebi mu skodila. a mati prije bi ulje isprobala. koristila je neko vrijeme CBD ulje. eto fore radi, ne boluje nista hvala Bogu. a Da pred materom sam pusio. Rekla mi da otvorim sebi dnevnik i vodim evidencije koliko cesto pusim. Inace jr stara medicinska sestra sa preko 30g radnog iskustva pa eto da ne posizim od previse vutre
aliveAMBASADOR

dec 2019.

Ovo uope nije losa ideja. Svako malo se u ekipi uje ma da mi je samo znat koliko smo zamotali od kad pusimo
KalpsizLEGENDA

dec 2019.

:rasta: Ideja nije losa ali moj dnevnik je paket rizle:D

jul 2020.

Ne vare

sep 2020.

Ne, protivnici su toga :(
ggeosISTRAŽIVAČ

mar 2021.

Verovatno bih se provela kao izvesna oaiaana persona pre 25 godina.
BizzzoZMAJ

mar 2021.

A jesi i ponio. To bi po putu do dole otialo :D
maškaZMAJ

mar 2021.

Otac puai, mater niti ut za to ali tolerira. Stari je pomorac, '65. godiate, proaao cijeli svijet i susreo se sa svim i sva im tako da ni nije neko udo za njega. On je baa redovni u~ivalac i grower starog kova, if you know what I mean. ;) Sjeam se, negdje ljeta Gospodnjeg dvije tisue i aeste, kad sam imao aesnaaaaest (vau vau mjauuu mjauuu), da sam ga ulovio, kako "neato" zalijeva... Tu je sve po elo.. Baba i dida isto nemaju problema s tim, nikad nisu probali niti e, ali je normalno da se "vari" ispred njih. Zato volim obiteljska okupljanja i nedjeljni zajedni ki ru ak :D
BizzzoZMAJ

mar 2021.

Eh, sto moj stari nije pomorac :D
truareZMAJ

mar 2021.

Nema ti to pravila, evo i moj je cijeli ~ivot pomorac pa kad se naaao u krugu gdje se vrtila pljuga ekipa mu nudila 1000USD da povu e dim s njima, i nema aanse. Pa sjeam se da je mene ko klinca htjeo na muriju odvest zbog pol jointa, totalni anti weed freak :) dok je stara ipak open minded i esto mi je bude ~ao ata je sve pro~ivila samnom :)
WizdomLEGENDA

mar 2021.

Nekad prije nekoliko godina sam zapalio s njima, oni su htjeli vidjet ato je to danas. Otac puaio negdje u srednjoj akoli i kad se ~enio nije primirisao. Majka imala dva susreta s tim na nekim obiteljskim okupljanjima, nije joj bas sjelo posto je i alkohol igrao ulogu pa joj je to iskustvo dosta mra no :D Kad smo puaili zajedno tada jednom, bilo joj je okej i ak je bila dosta kul, ali od tada nikad viae. Znaju da puaim, ali je njima okej zapalit jednom dvaput mjese no, a ne ovako kako ja to radim jel :) bez pravila. Znaju da je ljekovito ali znaju i da je zloupotrebljivo. Od cijele price najmr~a im je ta pri a da je ilegalno i jbg..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se