VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaRok trajanja
LEGACY

Rok trajanja

32 odgovora2,410 pregleda

dec 2008.

:prof10:Do kad (nakon ubiranja) vutra ne gubi svoju delotvornu vrednost ?
bongashLEGENDA

dec 2008.

Ako je pravilno upakiraa i dr~ia u fri~ideru, prili no dugo ...
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

Koliko je to prili no dugo ?

dec 2008.

u frizu na minus koliko hoea par godina bez problema
MarleeeyISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Da li neko moze da mi kaze, nasla sam travu staru 15 godina u kutije od caja, kazu da je jos iz 90-ih...da li to i dalje ima dejsta? Izgledalo je presuseno i raspadalo se i izgleda kao da je lisce ?
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

Ne postavljaj isti post na vise mesta, procitaj pravilnik.

avg 2015.

baci fotku pls.

avg 2015.

a da nije ipak caj kad lici na lisce ;)
MarleeeyISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Nije caaj, bilo je prepuno semenki... ali nije imalo ni miris ni nista... bas je bilo suvo i nikakvo, zanima me da li je moguce da to moze i dalje da ima thc u sebi? okej izvinjavam se nije bila namera.. samo sam htela brzu informaciju

avg 2015.

na to ti niko ovde ne moze odgovoriti, ako si citala postove u topicima gde si postavila pitanje videla si da niko nije imao iskustva sa travom odlezanom vise od godinu dana, mozda je neko i motao stariju, ali sigurno ne vise od dve godine, odgovor na to pitanje mozes naci samo ako odresis kesu i nadjes neku laboratoriju koja ce uraditi test.

avg 2015.

jedared sam pronaaao neato sli no,doduae ne toliko staro ... ali je bilo bez boje,mirisa,ni ega jako sam se iznenadio kad sam to zapalio mo~da je i to tvoje sli no,probaj zapaliti pa nam reci
MarleeeyISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Zapalila sam ... ali sta da ti kazem, mislim da nije nista radilo, ali drugari kazu da ih je malo ipak pecnulo nesto..sad da li je to bila cigara ili to ja ne znam Trebalo bi sve odjednom da zapalimo da bi znali, ali ja mislim da to sadrzi neki mali postotak thc i da ne vredi vise ni za pusiti, da je izlapelo za te godine

avg 2015.

onda baci svinjama i to je to :)

avg 2015.

stavi u joint umjesto duhana tako suho ce da gori kao duhan
changadmtLEGENDA

avg 2015.

:ljubav::ljubav: :) svinje su to same uzele, to i jeste njen problem...nece morati sama da trazi labaratoriju da se proveri....:( i jel bi imalo smisla posaditi te semenke? jel bi uspele da proklijaju posle 20 god u kutiji? (izvinite sto pisem post za postom bez edita )
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

Ja bi probao nekim nacinima da ih ozivim. Ko zna, cuda se desavaju..

avg 2015.

chilove japanke su 11 godina stare bile tako da ako su bile na suhom i tamnom zasto ne.a i ne znam sto pitas to kao da ces potrosit para i energije da ih proklijas pa se bojis probat.stavis u papir i zaboravis na tjedan dana pa sta bude bude

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se