VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoji si tip vutrasa....
LEGACY

Koji si tip vutrasa....

46 odgovora1,954 pregleda
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

:puuuh::
RAOZA.ZMAJ

apr 2024.

Sativa pa indika samo se adi d~amejka hibridi hedovi mladi :) Sativa pa 10 mjesta ispred pa indica :) Sativa od jutra jer mi daje energiju da krenem i iskoristim dan. Ostavlja me bistre glave bez tragova kamenovanja. Indica mi je viae za laku no ili za dane kada neu nigdje kada sam sve obaveze zavraio Opuatanje bez aktivnosti ili one tmurne i kiane dane i tako :)
DemonijakAMBASADOR

apr 2024.

ako me ne zakuca k'o da nisam ni pusio :D btw. ujutru kad krenem na pos'o prva buksna pa onda lagano dok se ne zaspi, kad ima vutre naravno :D
jesamZMAJ

apr 2024.

sativa za dobar dan::listomahanje:: indika za dobar san ::lulamira::

apr 2024.

samo da pegla,svejedno mi :thumb:
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

YlDLiHKrNyU
TramontanacAMBASADOR

apr 2024.

Dobra, ista sativa. Iako je nisam dimio ima sto godina. Ko je voljan growati neato ato cvjeta 14+ tjedana, lomit grane da ne probije strop, i na kraju dobit aaku flufastih cvjetova?

apr 2024.

Indica, jer "ovo je moj nacin da opustam zivce, da nema dima lomio bi kicme" :)
ĆyroZMAJ

apr 2024.

Takodjer Indica, iako moram pocet gurat neke sativcuge ili hibride sto naginju sativi jer sam fino zaljepljen ovako. Obavim sta moram a drugo cemo lako :p
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

ĆyroZMAJ

apr 2024.

Sta ti nije jasno Djede? Nemozes se odlucit ili? :rasta:
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

razmisljam o tome dali je izbor nekog straina povezan sa osobnosti ili karakterom onoga koji ga grova ili je bas taj izbor odraz suprotnog karaktera ili je nepovezano bas sa nicim te je cisto nasumicno biranje straina ,..

apr 2024.

ja najviae volim indica dominant hibride sa mlije nim trihomima, a nije mi mrska ni neka sativa dominant hybriduae kao Super silver haze sa puno smeih koja mi se potrefila kao jedna od najpotentnijih trava koje sam ikad puaio. Al mislim da je to do growera viae nego do sative :D (nije moja)

apr 2024.

Ko voli jednostavnost, bez puno razmialjanja, voli i Indiku viae. Ko voli komplikovanost, puno misaonih procesa, taj voli sativu. A veina voli da da ih neato spuca, samo da nisu "normalni". Njima je svejedno jel indika ili je sativa.:D
nisamLEGENDA

apr 2024.

Indica definitivno,poato ne puaim kroz dan nego isklju ivo nave er kad djeca i ~ena odu spavat..onda imam joa svojih sat vremena za sebe da si budem malo glup i naravno zaspim ko beba i napunim baterije do jutra i novih poslovnih izazova :smoke:
VasicaLEGENDA

apr 2024.

Moje omiljenje su Northernlights, Afgani #1, hash plant, dakle indica, po mogucstvu sa dosta smedjih trihoma

apr 2024.

Moram rei da te u potpunosti razumem :))

apr 2024.

Glasala sam za SVEJEDNO MI, a ustvari znam da viae volim indiju :)
RapidLEGENDA

apr 2024.

Sve mi igra. Samo neka lipo zanosi... :rasta:
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

ganjaKing966ENTUZIJASTA

apr 2024.

Indica, preferiram dimit sam, obicno mi je to kao neki ritual uzmem si dan off, opremim se hranom ili tokom lijepih dana vani u prirodi i samo chill chill chill :cool23:
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

povremeno me opere filing ,da kao nekako nema isto djelovanje ista vutra ovisno o djelu dana kad se dimi .,odnosno ujutro djeluje na svoj nacin dok ista vec popodne na drugi nacin...kao da ne odreduje mi vutra kako cu se ja osjecat vec suprotno ,. moje stanje tijele, uma i duha oblikuje nacin djelovanja te diktira kako ce utjecati vutra na mene....hmmm tko je tu glavni faktor zaista
kipoLEGENDA

apr 2024.

Pusim da se opustim, zadnjih 10 godina iskljucivo svojih ruku dijelo, ekipa sto citira Smoki-ja skidam kapu. Od prilike tako nekako. Hibridi u granicama do 9.tj, ali si prijustim izlete u 12+. Djede trepni dvaput ako si SOA.
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se