VUTRA
ForumMarihuanaUpotreba...Bong... Gdje u RH????
LEGACY

...Bong... Gdje u RH????

128 odgovora12,586 pregleda
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Jel zna netko gdje ima za kupiti ili naruciti bong u RH... posebno mi je za oko zapao black leaf... Ajd ak netko zna, nek mi javi, bas mi se svidja... Ili ako ima neki takav slican stakleni.. Ja sam iz Osijeka, sumnjam da ima ista tu kod mene, nisam jos naisao na ista slicno... Cuo sam za neku trgovinu u ZG-u, al trenutno im je stranica u izradi, tako da ne mogu nista pregledati sto imaju..

nov 2007.

U zg,u smart shopu u ilici.Imaju dosta Black Leaf bongova.

nov 2007.

Vi koji poznajete taj shop u ilici, imaju li nekih kvalitetnih staklenih bongova, znaci ono sve od stakla, ukljucujuci i lulu? Nesto kao weedstar ili roor? Ovaj mi se jako svidja, a kad bi ga narucivao od proizvodjaca izadje me 30€ postarine... malo mi je blesavo platiti postarinu koliko i bong...
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

E ajd ak te mogu zamoliti da pogledas koliko dodje taj koji se meni svidja... Nasao sam ga preko neta i otpilike bi za njega, jedan privjesak (pipe), mrezice i metal cone-om i naravno dostavom dao oko 360kn... samo zanima me jel itko ikad narucivao preko http://www.everyonedoesit.com da ne bude da me nesto zajebe ili sta vec...
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

Bongovi im nisu u izradi, provjereno sino ... skupi su doduae, al eto - bolje i skupo nego da nema ;)

nov 2007.

Ja sam imao neke kontakte sa njima da budu sponzori na sajtu medjutim iskreno receno njihovi bongovi mi se ne svidjaju osim Roora. Meni bong u koga ne mozes led staviti nije ni bong. Svrha bonga je da prerciscava dim, izbacuje katrane i hladi dim. Pa sad mozes reci koliko para toliko i muzike ali ne mora da znaci. Mozes i sam napraviti nesto samo malo da se potrudis ima dosta materijala ovdje na sajtu kako napraviti dobar bong. http://www.everyonedoesit.co.uk/online_headshop/Roor_Little_Sista_Pink_Logo_IceMaster_32.cfm?iProductID=3636
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Ajd daj link... ja ne mogu nista otvoriti... Nije bas da sam blizu ZG-a, pa da mogu doci i provjeriti... :)

nov 2007.

On cestom, ona aumom... :ninja: zbunila si ga
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Da... tesko mene zbunit... :) Skontao sam si kao kasnije da je na to mislila, al cekaj dok dodje to do mozga... :)

nov 2007.

Nisu baa nekih super pristupa nih cijena al je to svejedno puno jeftinije nego naru ivat s interneta.... Ja sam kupio neki mali bong Black Leaf za mislim 120kn,nisam baa puno puaio na njega al je sasvim o.k.Kolko se sjecam ima neki za 400 kn i i viai je od 50cm sigurno.Nije baa ogroman izbor no svejedno ve ina mo~e naci sto mu treba,bar otprilike,a cjene su od 90kn do 400kn.
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

A meni odgovara sve do 300-injak (mozda 400) kn... treba mi u toj cijeni mrezice i ak nema odmah na njemu metalni cone... i neki privjesak koji je zapravo pipe... Ak bi mi netko to mogao otici i provjeriti, bio bi mu strasno zahvalan... :)
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2007.

Svako toliko ti imaju nove bongice, tako da bi to trebao sam ic pogledat
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

A jbg kad sam iz Osijeka.... Ak ima netko imalo vremena da mi otpadne pogledati jel ima taj Black Leaf Bubble Ice-Twist Bong Crni... Taj bi 100% kupio, ili ako nema toga, neki slican tome, samo ak moze netko otici i poslati mi koju sliku nekog bongica koji mu se svidi i onda ak meni bude dobar, posaljem ti pare da mi kupi i posalje...
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Naravno da je jeftinije nego sa interneta.. za 12E imas bong!!! U vecini slucajeva kod narucivanja sama postarina ce doc minimalno 20E posto se radi o necemu sto je lako lomljivo i treba ekstra dobro zapakirat.
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

eo, Manija e :D, ako nije kasno - lin ek : http://www.geocities.com/smartshopzagreb/bongovi1.htm
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Ramona sta radis tu?? Marsh na topic sa macama i napisi mi neki info :respect: :ninja:

nov 2007.

Ramona, to je stari sajt, rade novi... http://www.smartshop.hr/ Toplo se nadam da im je ponuda sada bolja nego ona na starom sajtu. Ukupno sedam bongova, i to extra ruznih (barem za moj ukus). Nedostaje mi kumba shop u Rijeci :ohno:
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Jel imas kakav savjet za neki od tih bongova??? Jedino mi je onaj Lizzard i Color Glass izgledaju dobro, ovi su mi svi nekako cudni... E da... Nije mi jasno... nevidim bas slike nesto previse dobro, al jel moge u ovaj Color Glass stati kockice leda, ili bar izlupan led??
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

ElephantOr ;) heheheh ... eno ti ga tamo, postiii ... :D Manija e, sori - nisam imala pojma - ova je jedina na koju sam nabasala, pa ... e da, stvarno nije neka ponuda - a ato se mo~e ... a dobro je Vutragenjo reka - nije vam problem napravit dobar bong, bar danas ima svakakvih materijala i pixarija na raspolaganju ljudima ... no i ja sam gotovan - treba mi dobra vodena lula (ne-bong), zato sam i gledala ju er taj smart-shop :( .. skupi su, je...

nov 2007.

Ma to je ponuda od 2002... Staro, ko zna di su ti bongovi... Probaj ih nazvati, ili jednostavno navrati u shop.
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

A nadam se da ce brzo obnoviti stranicu, pa da vidim sta sad imaju u ponudi... Ili mozda slucajno navratim do njih kad budem isao do strica po neke kompove ili sta vec.... E samo jedno pitanje... Jel ima neki nacin da kad duvas na bong, da ima neki lijepi miris, nesto tipa kao kad se srola blant....
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

Trenutno mi bli~i onaj u ST ;) ybg ... kontam da je ponuda sli na ... a okus joye postignea joyom :D ... 'eh, sad' rei ea ... hehehe
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

A mislio sam neki miris cokolade ili tako cega... Sad trazim opremu za Novu, a bit ce i damica koje vise vole neke mirise i okuse i tako sta.... lega ce mi dofurati neku jebacku za 1 mazuranica, kaze da je najbolja koju je probao, pa cemo viditi... :) Jel se mozda moze smrviti blant, pa da takav miris??? Nisam tako sta nikad probao...

nov 2007.

Ako je dobra trava, mirisati ce dobro. Nemoj stavljati duhan u bong... bljak
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ok... jel pomaze onda sta ak se stavi neki mirisni caj, sok ili sta vec u bong???

nov 2007.

Mozes sok, ili jestive arome kapnuti u vodu... Neki to vole, ali meni osbno je to sugavo, jer 'usere' samu aromu trave...
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Potpisujem sta brainchip rece.. sama aroma trave je nesto posebno.. pogotovo kad se konzumira na vaporizator.. onda puni okus i miris te biljke dolaze do izrazaja i doslovno je mozete okusiti u trenutku kada udahnete paru. Inace citao sam u nekom casopisu od high timesa da ekipa za natjecanja travu konzumira iskljucivo na vaporizatore kako bi mogli u popunosti ocjenit miris, aromu, okus i slicno. Meni je to postao sastavni dio rituala i kad travu pusim fali mi taj super izrazeni okus i miris pri vaporiziranju.. ali naravno da bong i joint imaju svoje cari takodjer..
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Nisam nikad na vaporizator probao... Zanimljivo izgleda, al zanimljiva mu je i cijena :sadbanana:....
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

Vaporizer je zakon! S nama u NL ga je bila 'puaila' cura koja ina e nosi pacemaker pa ne smi dimit dim... uhh koja stvar dobra ...
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Cek... to se uopce ne dimi??? Ides... onda je to mozda sljedece sto cu si kupiti (kad i ako skupim pare), iako mi nargila izgleda puno ljepse i zanimljivije....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Maniac netrebas kupit vaporizator... Ja koristim ovo i savrseno dobro me sluzi.. prolistaj malo sljedeci topic.. http://forums.vutra.org/upotreba/2467-vaporizer.html?highlight=vaporizator
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

e da, ovo je ludilo shema -- ka u Fear and Loathingu ;)
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Evo sad bas gledam i nije mi jasno jedna stvar... Zasto je vaporizer bolji? Svakako uvuces dim, e sad neznam jel bude vruc.... I jos jedno pitanje... kako to ne steti plucima (kao sportas sam, tj, malko dizem utege i tako sta)...
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Ne udahnes dim.. udahnes paru. Kancerogene i stetne tvari za organizam nastaju izgaranjem biljne mase (cvijeta, lista itd.), tu do izgaranja ne dolazi jer je trava odvojena od plamena staklom. Ukoliko pretjeras sa zagrijavanjem trava ce pocrnit naravno.. procitaj gore navedeni topic .. tamo sam opisao kako treba vaporizirat pravilno na svojem dosadasnjem iskustvu.
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Ok sefe... evo upravo sam rastavio lijepo sijalicu, sad samo da nabavim pravi cep i slamcice i to je to... :) Onda cemo testirati....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Netrebas cep... uzmi kuhinjsku krpu cistu, slozi je u vise slojeva i sa time zacepi vrh zarulje. Kad si gotov sa vaporiziranjem samo podigni prst, i unutra stavi slamku i udahni.. nece ti nista pobjec vani budes li konstantno udisao dok sve ne udahnes.. Plasticne slamke i cepove koji stoje na zarulji prilikom zagrijavanja su jako nezdravi i nikako ne preporucam.
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

... a ini se da je ok ostavit onaj metal na ~arulji, manje e se grijat nego kad je sve od jednog materijala (samo staklo) .. eo via kakje ovaj lik radija: oEiJaHlUpyE
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Tak sam i ja napravio... ostavio sam taj metalni dio i lijepo unutra napravio da ne bude nista ostro, onda sam na tom metalnom dijelu probusio rupicu i sad cu jos staviti od pluta cep kroz koji ce ici slamka... ta rupica na tom metalnom dijelu je da se moze sve to lakse uvuci, da nemoram praviti 2 rupice na cepu...
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

I ja sam ostavio metalni dio.. Sta se tice cepa od pluta nisam siguran koliko dobro ce ti on hermeticki zatvorit to.. Poznato je da vruci zrak ide prema gore tako da ako postoji i najmanja rupica prilikom zagrijavanja ces izgubit znacajan dio thca.. Zato ja fino pritisnem krpu ili papiranut maramicu na otvor malo jace i nemam problema.
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Pitanje..... Koliko dodje u hrvatskoj grinder? onak neki jeftiniji, ne nesto skupo...
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Sta nitko ne zna???:vb_smash::vb_smash:

dec 2007.

Pa ljudi kaj vi puaite na to ??? Ja sam to napravio isto kako je i na Internetu,, i probao sam,, ali mogu re i da mi je to ipak malo pre HC !!! Pa to spali sve ~ivo,, pa tako i plua Brijem !!!! Ja mislim da je to Daleko,Daleko od pravog Vaporizera !!!

dec 2007.

Ja ti mislim da imaa u Smart Shopu u Zg-u,, po 5-6 banki,, barem je tako bilo prije,, a bilo je i razli itih modela,, ponavljam ,, prije, ali valjda je i sad to to ...
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Ima u smart shopu u zagrebu eto ja sam 200 kn utopio u svoj novi

dec 2007.

Ne obrije ti nista ako znas koristiti, istina da daleko je od pravog vaporizatora, ali ako znas koristiti i zagrijavati materijal samo da isparava a ne da gori, moze posluziti.
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

Brijes... Imam ga, pusim na njega i odlicna je stvar. Svaki prvi kif dobre vuve prvo probam na njega. Daleko je to od volcana, ali je super stvarcica. Nigdje neces osjetiti takav okus i miris. (samo da se razumijemo, ja govorim o pravom Ubie vaporizeru, ne nekoj homamade zarulji)

dec 2007.

Sve je to Cool De ki,, Ali mi na~alost nije jasno kako mo~ete zagrijavati "materijal" ,, a da ne izgori odma,,, NPR. obi an upalja ,, brijem,, ima malo pre veliku temperaturu, pa sve zapali i pretvori u pepeo,, a taj neki kupovni Vaporizer ima reguliranu toplinu pa aiapu kako god ~elia !!! A ato se ti e ovog Ubie-a,,, di to ima ??? Ja na~alost imam,,, kao pravi kloaar,,, onaj Homemade - }arulju !!! :thumbsdown: Pa mi je malo HC !!!
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Jos nisam nista kupio... Sudio sam legi pare i naravno - ostao bez njih.... super.... pa mi je cura rekla za Bozic kupit nesto i ja sam se sjetio neceg takvog.... Slao sam cak i mail ovima iz Smartshopa, cak su i odgovorili da ce poslati slike bongova, al mos mislit sto su to napravili... tak da jos uvijek nemam nikakvu informaciju, ni slike, ni cijene, ama bas nista... :(
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Dr.Zelenko nije istina da sve ode u prah i pepeo.. do izgaranja ne dolazi uopce jer vatru od vutre odvaja sloj stakla naravno. Takodjer taj sloj stakla sluzi i kao bafer koji ublazava i snizuje temperaturu. Istina je da se moze pretjerat sa grijanjem i rezultat je blago zadimljena unutrasnost vaporizatora, ali dodbro izvjezbana ruka zna tocno na kojoj udaljenosti od plamena i koliko dugo drzati u tom polozaju prije nego zatreses vaporizator da se "promijesa" materijal unutra. To je vjestina poput motanja dzoje koju stices iskustvom. Nekome je ritual i gust motati, a meni je gust "kuhati" :chef2:
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

http://www.google.hr/search?q=ubie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

E da ne otvaram novu temu...gde ima bongova i pipe-ova u Srbiji? Informacija o tome nisam nasao nigde na forumu...jbg

dec 2007.

Ja san ovdije novi i tija bi nesto pitati. Di mogu naruciti ili kupiti bong u hrvatskoj? Pozeljno bi bilo naruciti jer sumljan da u zd ima kupiiti? Unaprid fala.
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

@Meshi Trebao si da procitas temu u kojoj si stavio post...aman tema se zove "Bong u Hrvatskoj" i ti postavljas pitanje "Gde mogu naruciti ili kupiti bong u HR?"...Sve informacije vec postoje samo ih nadji i procitaj...peace:signs054:
bongashLEGENDA

dec 2007.

Sidni na bus ili u auto, napravi ir do Splita, otii do smart shopa i kupi ... Kontaj da ako naru ujea iz vanka, pla aa carinu i poatarinu.

dec 2007.

a di u st-u ima smart shop??
bongashLEGENDA

dec 2007.

U getu kraj caffea 'Fluid' ...
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

dec 2008.

Evo moja mala kolekcijica... moram jos samo pajp negdje nabavit i to je to... :D...

dec 2008.

ma napravite sami jednostavno je ako nemozete nabavit ll oo ll .....

jan 2009.

ja sam nabavio sa kanabis.org narucio sam tamo i doso postom 15kn postarina, za 2 dana, bong 20cm, i sasvim zadovoljan sam
_Maniac_ISTRAŽIVAČ

jan 2009.

Evo nabavio i pajp - isti ovakav, samo srebrni... https://forums.vutra.org/87748-post43.html I jos par stvarcica... Napokon posjetio smart shop u ZG-u i moram reci da nije bas neka ponuda... Nadao sam se bar malko vecem izboru stvarcica... Al ajd ima dobrih bluntova, rizli... Jedino zamjeram, nestalo im ugljena za nargilu, al narucio sam sa kanabis.org i sad cekam da dodje...
dogo argentinoENTUZIJASTA

jan 2009.

pitao sma ja za bongove i ostalo. rekli da dolazi za dva tjedna.. zna i sljedei ponedjeljak.. sve novo.. tak da.. ak oea pogledam ti ja ata te zanima
mr. GuchoAMBASADOR

jan 2009.

ata je sa smart shopom u st, zatvoren?
bongashLEGENDA

jan 2009.

Nisam siguran ali mislim da je, jbga, ~enska koja ga je uzela od bivaeg vlasnika, gadno se zajebala, a i nije naru ivala novu robu pa je u startu bilo osueno na propast ...
NoTrippinAMBASADOR

jan 2009.

Je, zatvoren je sad sigurno a neznan jel za stalno ni ata e bit sa njim al bilo bi mi malo ~a da ga nema.
mr. GuchoAMBASADOR

jan 2009.

samo da nebude zimi zatvoren, a liti otvoren... ja san onamo upa 5 dana nakon otvaranja i svaku par dana dolazi po pizdarijice, ali uvik je ista ponuda bila, i kupia bong, sutra nema novog, nego se prazni polica, 10 dana pri zatvaranja san bi i sve prazno od bongova... preloae

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se