VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebacijene u svijetu
LEGACY

cijene u svijetu

140 odgovora14,307 pregleda
Travar 17ISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Zanima me koliko kosta trava po svijetu npr. u Americi, u Africi itd. ako neko zna.
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

U africi dobis plantazu za dve deve :D
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

sep 2008.

bas mi kolega danas pricao, bio je u bugarskoj... likovi imaju trave na ono neznam...svako na ulici ima i nitko nije skrt, doslovno dodes do lika, pitas kao imas sta, on kao da, imas ti papira i na tu foru... a cijena, prava sitnica (al ozbiljno) za nekih pol paketa platis 70kn (neznam koliko je to njihovih novaca) a trava je prava, jace nego ovaj ulicni skank gram za 100 novaca nasih... i pusi se puno, lik mom legi ujutro donosi joint i pale cim se probudio...kaze raj...jos uvijek mu se oci cakle XD
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

a jebote 70 kn pol paketa , ata to treba zna it , pol grama 70 kn ili pol kile 70 kn pol PAKETA pih
DjangoENTUZIJASTA

sep 2008.

itao sam prije par godina lanak o nekom liku iz splita koji je negdje u africi(tanzanija, ini mi se) kupovao i cijena je bila neka sia, za kilu par eura pa je onda to prodavao ovdje

sep 2008.

Hehe...ko da su Beatlesi iali u indiju nai prosvjetljenje :icon_cool: iali oni po jeftin ait brate :bp4l:
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

sep 2008.

pa pola kile 70kn jebenica rekoh, treba ici u bugarsku

sep 2008.

pola kile 70kuna? :D haha, pa tolko jeftino nije ni na najzaba enijem vijetnamskom selu:D Na sljedeem sajtu, za sofiju ka~u da gram domaje il ata ve, doe od 1-3eu, a u varni od 0,5eu po gramu za domaju, a oko 5eu za skunk... meni bi logi no zvu ala cijena kile izmeu oko 150 eu, al to sad lupetam napamet...znam da prije 6 god kad bio u srbiji, bili spominjali neke cijene iz Niaa od 200eu po kili, a ovo bi trebalo bit jeftinije pa... Ovo dobar sajt cijena i situacije vutre po svijetu: http://www.webehigh.com/city/index.php?CITYID=0 :rasta1:

sep 2008.

cijena u slavoniji je brutala neznam kako je u ostatku hrv., srbije ili bosne al kod nas 50g- 2500kn UZAS

sep 2008.

ma svugdje ti to sad isto po hrv... domaja se podvaljuje po skunk, u~as ~ivi...da mi netko prije par god reko da e pedesetka sa 250 kuna sko it 10 puta, reko bi mu da je lud...ali eto...nakraju mi ludi :D haha, sad baa gledam na onom sajtu cijene kile u nepalu...500kuna:D eto prave destinacije za ljeto:pat::181::rofl:

sep 2008.

Meni je viae dosta one u~asne hibridne trave. Ve par godina nema ni miris ni okus kao nekada, a da ne pri amo o cijenama koje su nenormalno sko ile zbog glupih lampi pod kojima uzgajaju bilj ice. Prije dvije godine sam bila u Parizu i cijene su bile i viae nego povoljne. Doduae, poato mi je tadaanji momak ~ivio dole, vjerujem da je, kao i svaki student ganjao najjeftinije varijante. Samo, ato se mene ti e, jebea kvantitet, naspram kvaliteta. :-)

sep 2008.

thrue thrue
Travar 17ISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Ja sam cuo da je u Nigeriji kila 5 dolara
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Nisu cijene zbog lampi sko ile nego zbog Sanadera, barem u HR

sep 2008.

Lampe troae veoma mnogo elektri ne energije, a i same po sebi su dosta skupe. Ne znam, svejedno i dalje maatam o onoj staroj, dobroj gand~i... Novac i ne bi bio problem da je kvalitetna kao nekada.
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

neznam ato se mene ti e kvaliteta je dosta sko ila tj. viae uglavnom nema onih sjemenavih suhih gluposti ko nekada ali je ovo u danaanje vrijeme preskupo dat 100 kn za paket za neke 2-4 frule mislim to je u~as A uj troae lampe dosta struje ali kad se slo~ia na papir nije to toliko puno Svakako se isplati uzgajat jer ako usporedia koliko para potroaia na box i onda ti on daje svaka oko 3 mjeseca vrhunski dim i koliko para se potroai na rjeaavanje stvari upitne kvalitete uvijek je box isplativiji A o outdooru da i ne pri am mo~e se izvest s gotovo nikakvim troakom a da se ima gomila A i nije poskupilo zbog el. energije i lampi jer to je viae manje ostalo isto zanjdih milion godina poskupilo je zbog stro~ih zakona Vei rizik= Vea cijena

sep 2008.

`to se mene ti e, u Sarajevu su cijene presmijeane. Recimo da dobijem nekih sedamnaest grama za petobu (50 maraka), ato je oko 200 kuna. (To je otprilike i ak i po'.) Smijeano. Nekada si za taj novac mogao dobiti kesu! ...Okej, preuveli avam, ali opet. Ne znam da li je sve do, tako rei, ekonomske krize na balkanu ili ipak do nestru nih (, a i akrtih!) ljudi koji se bave prodajom narkotika, da ih ne nazivam dilerima. Sva srea pa su pali svi albanski dileri u Sarajevu. Imali su preloau robu, kad se samo sjetim.. Ne znam ni da li je iko zavraavao kod njih, onako, svojevoljno. Doduae, sada je sama svjesnost da tog smea viae nema na tr~iatu olakaavajua. :-)

sep 2008.

isti ti dileri su donijeli "hybride" samo su robu promijenili skupljom
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

a lijepo tebi ako dobijea za 50 maraka sedamnaestak grama mi ovdje za te novce smo sretni ako dobijemo dva grama
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2008.

ja sam cuo da je besplatno di god da posadis :)
BrenerPOZNAVALAC

sep 2008.

@Necroslut Kod nas dobijes za 100kn (13.5 E) ket od 3 pljuge, pa ti vidi!:)

sep 2008.

ma ovi prostori u osli u ***** ...vise ne kupujem , necu dat stoju za tri pljuge da ga jebes ....

sep 2008.

Kod nas je paket za otprilike dva d~ointa 15-ak maraka (50ak kuna/600 dinara), ali kada uzimaa za pedeset, navodno je jeftinije. -.- Bilo kako bilo, plja kaju nas kako stignu. :-D

okt 2008.

imas ti pravo, inace ja sam iz zagreba a tu kod nas je cijena 1 grama 100 kuna, a to je onaj kvalitetniji skank,tak da se opce ne isplati to.a ima ih i sta pod vutru podvaljuju bosiljak i takva sranja.uzas...

okt 2008.

Kod nas joa uvijek nisu po eli podvaljivati trave, ajeve i za ine. Samo, "po etnicima"/mlaoj populaciji obo~avaju prodati travu prskanu horsom, po prejeftinoj cijeni. :-/
heathendomeISTRAŽIVAČ

okt 2008.

koliko sam skuzio situacija je slicna u svim krajevima lijepe nase...mic dobijes za sto kuna,kao ono "al full ti je dobar,hibrid je,ovoga stavi full malo u pljugu jer ce t zabiti"..i onda dodjem doma stavim isto kao i u svaku pljugu i onda nakon sta je popusim razmisljam sta sam sve mogao kupiti za 100kn u metrou..:balls:. kazem vam trebali bi se svi sloziti i ugledati se na one frikove u zatvoru koji su napravili strajk gladju dok nisu dobili sto su zeljeli...tako bi svi mi trebali prestati biti zrtva vlastitih poroka i jednom za svagda rec dosta kupovanju magle,ovo sta se prodaje danas i po kojoj cijeni je krajnje bezobrazno i bahato..treba prestati kupovati to sranje i rijesiti se te frustracije....umjesto da kupujemo treba pobacati brdo sjemenki po prirodi i pustiti da raste kao korov,pa proc na kraju sezone i vidjeti dal je sta ostalo.. znam ja da nisu samo dileri krivi,drzava,zakoni,vladajuci ljudi-sve je u kurcu i u ovoj drzavi policija se bavi ili travom ili heroinom sto se tice drogi! a kazne su slicne sa cim te god ulove!kakvog to uopce ima smisla? Ja ozbiljno razmisljam da vise ne sudjelujem u toj pljacki,osjecam se jadno svaki put kada uzmem mic,popusim ga dok kazes keks i onda mi je zao sta sam to napravio
bongashLEGENDA

okt 2008.

Ma daj molim te ... Nije valjda da puaia tu pri u ? Nije teako izra unati da se takav posao ne bi nikome isplatio. To ata vi mislite da su vutre prskane heroinom su raznorazna govna koja su trunula po dvoriatima u albaniji ili bosni, pune raznoranih kemikalija, oploene i skladiatene da te bog sa uva. Pusti pri e, misli glavom. ;)
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

okt 2008.

cjene su visoke jer ljudi kupuju po visokoj cjeni, kao ono ato u prodavat po 50 kad mogu po 250
bongashLEGENDA

okt 2008.

Zakon ponude i potra~nje. Jedva ekam ulazak u EU (i od toga da je neato dobro) i dolazak robe iz nizozemske u HR pa nek onda debili prodaju 5g 'supergrasa' za 300 kn.
wannabeshaman1POZNAVALAC

okt 2008.

ovo bi ozbiljno trebalo trebalo sprovest u djelo. mislim ja u se sigurno do 4mj opskrbit sa punim mudima sjemena naravno loae kvalitete :D al to i nije previae bitno. zasad sam na~alost uspio samo tri frenda nagovorit da sudjeluju u tome. nek vutra po ne ko ambrozija rast :D. takva akcija bi mogla bit ak i efikasnija od nekog ( )maraa a i puno je lakae za organizirat

okt 2008.

ne uzimam baa kod ovih uli nih smeara,kod kvalitetnog providera uvijek dobijem npr. za 300kuna 7,8,9 grama...uli ari e npr. za 100 kuna 3 pljuge ato mi ni najmanje ne odgovara:(
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Ma hebo EU! Drzi se svoje basce i nitko te nemoze zajebavat
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

ako poprskas travu sa heroinom nista se ne dogadja...nema nikakav bolji/losiji ucinak i tocka.

okt 2008.

trebalo bi pola foruma da malo napravi pauze jer se takve gluposti pri aju da boli
ReacherPOZNAVALAC

okt 2008.

kao ato je rekao Heathendome,treba nabaviti gro sjemenki i u 4. mjesecu pobacati te na kraju pokupit kolko ima, :icon_wink: zato jer su cijene nikakve,i kvaliteta nije baa najbolja kolka je vani.
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

a niata onda, neka svako skupi pun kufer sjemenki i samo sijat. svuda!!! i to stvarno mislim svuda! na svim javnim i manje javnim mjestima u svakom gradu, opini, selu, pa ata nikne neka raste. neka ovi u zg-u pobacaju tamo sanaderu doma, pa neka njega hapse da mu pisda matrna.
ReacherPOZNAVALAC

okt 2008.

[bez sadržaja]
IvoryENTUZIJASTA

okt 2008.

tu kod nas je sve full skupo zbog male potra~nje (zakon brani),a isto tako prodavaci i uzgajivaci su ugrozeni i nema ih puno....pa sad dok se to sve zbroji i cijena raste....nije to ko jamaica....planta~e canabisa....jebiga,treba ustrajat na legalizaciji.....mozda ipak jednom seratorska vlada napravi nesto pametno.....tesko,ali ne treba gubiti nadu.

okt 2008.

ma nije problemtoliko cijena npr da je vise ovih praznika gdje se pare doivaju nebi bilo problema heee sala stvarno je problem hem sto je vuva losa al skupa prije se drugacije zivilo jeboote panj smotas 5 il 6 dobrih jointa
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Nije potra~nja mala potra~nja je ogromna a ponuda je debelo manja(zbog poveanog rizika bla bla) i zbog toga cijene rastu Osnova ekonomije zakon ponude i potra~nje
FrulaENTUZIJASTA

okt 2008.

jel zna ko kakvo je stanje u maarskoj?
u madji ti je super! legica tam studira pa znam... ono rjesi se za 10e gram/ipo mozd al otog se ispresavijas... roba vrh vrh... nabavit modjes u bilo kojem stud domu... znaju mladi sta valja :P edit: to vrjedi za Budimpestu... neznam kak je dalje..
dominoENTUZIJASTA

okt 2008.

Evo cena od letos u Amsterdamu. Sorry sto je slika prevelika... (obrisao sliku) Ima josh puno menu-a na http://www.black-arts.org/~reatta/menus.html#Amsterdam pozdrav Edit: bolje ovako pogledajte: http://www.black-arts.org/~reatta/Menus/DampkringWeed08302008USBONGLORD.JPG
Zabljak 1992POZNAVALAC

okt 2008.

o ljudi kad ce doc dan da sjednem nedje u svoj grad i kazem kelnerici daj mi jednu porciju super silver haze-a?
dominoENTUZIJASTA

okt 2008.

Mislim da nema nista od toga... Uglavnom morash da odesh do shanka i sam da uzmesh!:ludaci_lol:
Zabljak 1992POZNAVALAC

okt 2008.

ma nema veze proshetacu ja do shanka nije frkaa....:icon_biggrin:

okt 2008.

U amsterdam treba i kad ljudi ka~u, ne znam koji su to to no mjeseci al negdje oko 10. il kad su oni kupovi jer koliko god bila ta holandija hvaljena, treba znat di ata kako i kada. Gore sam probao oko 10tak sorti, od kojih 3 njih su mo~da bile u nekom rangu kvalitete, a i to me razo aralo, prva white neka me jedina od svih razorila. Kupili smo i 2 koje su bile takva katastrofa da se to ne bi smjelo prodavat ni u hrvatskoj, orange bud kod nekih kineza u~asan i purple haze u double rasta koja je bila joa gora...od ove obadvije, zapalio bi ih solo ujutro po pol grama i napuaio bi se ko da sam zapalio neku dobro posoljenu pristojnu domaju, pa ak i puno gore. Novu godinu obaveznu izbjegavat jer onda je roba totalna katastrofa a cijene porastu negdje i do 20%...bili doali po bubblegum u greenhopper i ovjek ka~e porasle cijene, samo 5g za 35 eu ja mu reko daj ajde, idemo a, naali 10tak min kasnije bubble i bio mi fin dim, fina sativica. Jack herrer isto nije bio loa, osrednje kvalitete, dobar okus i lagan dim, al sve to debelo preprepremalo zabija. Jebote, ako sam ve 2 dan puaio s frendom po 5g skunka, onda zamislite koliko to sve loae u to doba mo~e bit. Gore kad se doe, najpametnije do liku koji prodaje, re mu odma mogu li ja to pomirisat, pro po prstima izvadit van iz vreice da vidim dal to valja za kupit, i ako valja uzmea...nije bilo loae kad nam lik izvuko 300g super shive i pokazivo dlakave vrhove najsrdljivije vutre koju probo (miris je bio zbilja jak ali ogavan, ru~an za puait:D)... ovdje se bio hvalio onaj Central coffee shop, naali ga zadnji dan, on ima skoro pa najveu ponudu i pristupa ne cijene, a i kvalitetu dr~e, puaili bili njihov amnesia haze i to mi meu boljim sativama uope. Veoma kompleksan high, kreativan, ide samo u glavu i radi filmove ali na jedan baa izgraen na in, ko da su dobili te osobine pomnim biranjem. Cijene za thai i mexican obi nu vutru su oko 2,5-3eu/g, pa onda se cijene di~u za neke old skul sorte na nekih 6-8eu/g (najbolje to) i nakraju za one ve skuplje od 10 pa do 15tak eu/g, iako neke ne vrijede ni 5eu. Treba znat di kupovat i pola shopova ima zbilja u~asnu robu. Zato toliko i hvalim sloveniju jer nikad mi se dosad nije dogodilo da sam gore loae puaio, ljudi s kojima na ulici puaili svi imali prvoklasnu robu, a i neki uzgajiva i sami rekli (od 35 na na viae godina) da im holandija nije ni do koljena. Al su zato gljive gore jeftine i dobre:b_woot:
blozerISTRAŽIVAČ

okt 2008.

A neznam kak kod vas.. u zagrebu, barem na vukomercu stanje je kao i ovjek super. 100kn 2 grama, 200kn petarda, 1600kn 50 grama.. I uvijek je na gram... Ma bolji je taj grass od ike kak je prije bilo. Sad su barem uvijek vrhovi nema ni eg drugog...

okt 2008.

u jebate...fine cijene...200kn petarda zvu i poprili no slasno:b_cowboy:
e to ja isto u zgb narucio to za 2ookna 5komada... ko zna mozd od istog lika :P slavonija jos uvjek u banani... lagano se stvari popravljaju ali jaaaaaaako lagano... tu kod nas jos uvjek 1ookn gram... ako bude gram.... :(
blozerISTRAŽIVAČ

okt 2008.

zato oi u zagreb po icu od 50 grama i to je to...
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Sto se tice slavonije, poceli su se prodavat ketovi od 1 g za (bubanj u pozadini) 80kn!!! Naspram 100 kn ipak i je neki pomak. :notnice:

okt 2008.

pozzdrav svima...u norveskoj je gram trave koja nije dobro osusena 120 kruna i dobijes zausnjake kad duvas .... davno je bilo kad sam nabavio ovde dobru travu i jedva cekam bozicne blagdane pa da dodjem u ljepu nasu... a zadnji put sam uzeo u svedskoj zesci skunk po 150 kruna gram samo neznam kad cu opet u sweden pa izgleda da cu pauzirat do bozica a hasis mi je dosadio i kosta isto kao trava...eto toliko iz scandinavije
EXARPPOZNAVALAC

okt 2008.

Pozdrav Vinko, dobrodoaa...:181: Fala na info:icon_mrgreen:
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

koliko dodje 150 kruna u eurima
FlegyPOZNAVALAC

okt 2008.

150/7=22,5eura :watchplant:
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

onda je 22,5 eura previse za gram pljuge

okt 2008.

al standard :eyebrows:
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

kod mene se dobiva 5 g za 250,300 kn i bude odlicna vutra
m4r3POZNAVALAC

okt 2008.

Heh, ja bi bio prezadovoljan da imam takvu shemu ovdje u Sa, sve ove moje sheme sto imam tu se dobije 10 grama za 50 km maximalno :( Ipak mislim da je problem u skrtim i pohlepnim dilerima jer nema dovoljno konkurencije ..a sto se tice tog albanskog dreka to vishe nebi pushio ni u snu, radije nebi nikako neg trovao se sa tim smecem.
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

sta za 200kn dobijes 10 grama? U hr se nigdje ne dobiva toliko, 10 g je oko 500, 600 kn
m4r3POZNAVALAC

okt 2008.

Da dobijesh 8-10 grama prvoklasnih masnih hedova :D, kako gdje, uglavnom maximala je 10 sto se tice ovih mojih shema.Hr je ipak dosta razvijenija ..al opet su cijene u hr PREBEZOBRAZNE jbt.Vjerovao ili ne moj bivsi diler (sad je pao a i treba mu zasluzio je) je uzimao gram po 1 KM /4 KN !!! a nije uzeo nikad manje ispod 300 grama, a prodavao je po 10 KM gram ili 40 kn na malo ..pa sad skontaj kolika mu je zarada bila.. to je stvarno previshe bezobrazno ccc

okt 2008.

Split, 100kn = 1.5-3 grama 10 grama = 250-400kn 50 grama = 900-1600kn *cijene naravno zavise od kvalitete i od poznanstava

okt 2008.

PRIJE je bilo PRIJE , a sad je SAD... Slavonija jos uvjek 10g 600-800kn

okt 2008.

A evo npr kod nas je mnogo jeftinije kod nas za 500din ili 6eur dobijes 4 stotke:facesjump:
cortoISTRAŽIVAČ

nov 2008.

split trava 8-10 grama=250-300kn skunk 10 grama=500-700kn

nov 2008.

Nije to nikaki bezobrazluk vec je to rizik svi bi dzabe a sto neko rizikuje za to, nikom nista, uzmete ljepo pa prodajete pa ce te vidjeti kako je to cimanje i koji je rizik i sta te ceka kad padnes, pa nece neko imati vise taka misljenja o dilerima....

nov 2008.

i to ato ato ka~ea :clap: nemogu da se izrazim kako bi baa htio ali nabijem ih sve na qrac imaa dvije vrste dilera (naravno trave,ovi ato hemijaju su bespotrebni potroaa i h2o i hrane na kuglu zemaljskoj) jedni valjaju a drugi su (neko re e mislim yami) "provajderi" ovi ato valjaju i vnago e ti uvaliti a provajder ti nee ni praainu uba iti i nema ata nije bezobrazno jedno vrijeme je bio hybrid naja i koliko i nekada domaica jer samo su sjeme promijenili ali onda skapirali da mogu da lupaju po uaima da ne spominjem mnogo indoora koji smrdi na hemiju a debilima to miriae misle to je miris "skunka" i plaaju mnogo para a radi pola sata u svim ex yu zemljama je uvjek bilo ista kazna za dop i za travu tako da ni tu nema opravdanja hoe da uzimaju pare koliko i od heroinaca stim ato i dalje imaju radnu snagu

dec 2008.

Jel to 100% sigurno?

nov 2010.

Mogu rei samo da u Osijeku.. nisam nikad uzeo 10g ispod 700 kn, i to je bilo smee.. Ni jedan head.. 5g 350 kn... Mozda sam samo jednom uspio iskemijat za 300, i to sam morao biti jako naporan.. Uglavnom, jako losa smeca prodaju, i preskupo je..

nov 2010.

Naslov "cijene u svijetu" a spominje se Osijek,Split itd.Ode tema u teaki off,besmislena kao ona "cena vs. koli ina".Mislim da ko doe na ovaj forum ima i previae informacija da uzgoji najkvalitetniju travicu za sebe,unutra ili vani.Pisanje cijena ne spada tu,jer cijene ionako ovise o raspolo~enju dilera,a na njih ne treba misliti na ovom forumu. LOCK!

🔒 Ova tema je zaključana