VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNe radi me ko prije ....
LEGACY

Ne radi me ko prije ....

112 odgovora9,275 pregleda
maSeISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Prije 3 god poceo duvat,duvao bas stalno bez prekida a kad je nema stalno sam mislio na nju.Zasadio pa mene i druga klepila murija,imo nekih problema u kuci depra me pucala i lijecio sam se uvijek jointima i dobro mi je bilo a kad nema jointa mora se pronac nekako samo se na to misli i to je najprece.Onda sam odjednom stao,napokon pauza poslije toliko duvanja i onda su me poceli derat crnjaci strah me neki puco i onda progutam 4 lexiliuma,i onda dodju jos tezi crnjaci i jos tezi bedovi,ispricam tako staroj odem psihijatru javim se propise mi lijekove neke pijem ih jos uvijek i bolje mi je.Stara mi rekla ako nastavis pusit travu poludjet ces skroz i od tad svaki put kad je zapalim nikad mi ne bude feeling isti ko prije samo me neki bedovi pucaju.Sad skroz rijetko zapalim al zelim se rijesit bedova,i zelim da me opet vutra radi ko nekad,al kako ?
SulundarAMBASADOR

avg 2011.

nabavi kvalitet,(skankic light mene odusevljava,)i promeni nacin zivota. Uradi nesto pametno i korisno i filig ce biti bolji. Kad si u bedaku,ganja ume da pojaca stanje depresije. Ne utice na svakog isto i tu tesko mozes sta da promenis. Nadji devojku ako vec nemas...ako nista,probaj sa momcima..heheh sala mala,jbg,da razbijemo monotoniju.
Z&NZMAJ

avg 2011.

Sla~em se sa Sulundarom :) Inae,ako joa uzimaa lijekove,mogue je da zato vutra ne djeluje na pravi na in. Zapravo ti mama ima pravo u neku ruku, jer mjeaanje farmaceutskih lijekova i vutre esto nije dobro. Ako nisi zaposlen, pod hitno se zaposli. Ako studiraa ili neato takvo, potrudi se dvostruko. Svaka aktivnost ti daje manje vremena za "filozofiranje" i crne misli. Isprobano :) djeluje :)

avg 2011.

Taj problem koji imaa zove se anksioznost, mnogo ljudi ga ima da to i ne zna. Proguglaj malo ili pitaj psihijatra oko toga. Vutra e te raditi kao prije kad slo~ia te stvari u glavi. Pri aj sa starom na temu vutre, ~ena garant misli da ti je sve to zbog nje...a ustvari nije. Evo link jedne stranice (nije reklama, bar se nadam da se nee tako protuma iti) koja je mnogo pomogla mom zaru niku oko istog problema: Anksioznost.net | Izle I posluaaj savjete iznad mene, sigurno je da svaka aktivnost ostavlja manje prostora za razmialjanje o glupostima. Nadam se da e ti ovo bar malo biti od pomoi, sretno...
LillyPOZNAVALAC

avg 2011.

Evo ti jedan savet, nadam se da ce ti pomoci, zato sto je meni pomoglo i to neverovatno mnogo! Ne zelim ispasti neki filozof, pa cu pokusati ukratko - sve je u glavi! Pokusaj samo, za pocetak, da aktiviras jednu malu pozitivnu misao. Samo jednu. Pomisli na nesto lepo, nesto sto volis, nesto sto ti prija, bilo sta. A ta jedna mala pozitivna misao ce za sobom da povuce drugu. I tako redom. U pocetku ce da bude tesko, normalno je da ce se bedovi vracati, ali kada se osetis lose, uradi nesto sto ce ti promeniti raspolozenje, bilo sta sto volis, pusti muziku, pojedi nesto ukusno, i da vidis kako ces se osecati bolje. Samo pokusaj da blokiras tu negativnost i daj sve od sebe, a kasnije i neces morati da se trudis, pozitivne misli ce dolaziti same od sebe, i sve vise brisati one lose. Moras shvatiti da ti ustvari kreiras svoju stvarnost. A kad pocnes da se osecas bolje, kada budes opusteniji i sretniji, zapali lepu buxnu pa da vidis kakav ce da bude feeling ;) a lepe misli mogu samo da donesu lepe stvari, veruj mi. Mozda ces pomisliti da serem, ali ja sam pokusala sa samo jednom malom pozitivnom misli, koje su pocele da se sire, i danas mi je zivot neverovatan i sve je bolje i bolje :D ne daj se, ne boj se, veruj u sebe i nikad ne odustaj. Sretno :)
BladeZMAJ

avg 2011.

Znam masu ljudi koji su duvli godinama dok ih nije poelo pucati na paranoju i strahove viae ne koriste uope nikad ih to nije proalo.Nadam se da ti nisi meu "neizljeivima"ali moraa se pripremiti da postoji mogunost da mo~da viae nikad nee biti dobro.
herb-o-logistENTUZIJASTA

avg 2011.

Dobro ka~e Lilly. Sve je to u tvojoj glavi i samo o tebi ovisi hoe li to prestati i kad e prestati. Napravi neato korisno na osobno zadovoljstvo i bolje ea se osjeat. Nai unutarnji mir i sve e bit ok. Kad sljedei put zapalia pokuaaj ne razmialjati o i emu jer iz tog nema izlaza onda. U~ivaj u trenutcima koji se trenutno dogaaju i bit e dobro. Meni se to isto znalo dogoditi tu i tamo i sad je sve u redu.
Z&NZMAJ

avg 2011.

Bravo Lilly :) Jako lijepo re eno, svaka ast :) Rep+ do neba :D

avg 2011.

Anksioznost def.. Sajt koji ti je preporucila moja zena morao bi pomoci, sve u svemu sretno. Ja sam nedavno izasao iz tog "poremecaja" samo mi je malo problem sto ganja ne radi ko prije jer jbg. moras praviti krace pauze ako nista. Mislim da cak ni heroin ne djeluje dobro nakon nekog vremena kao na pocetku (mada ga nikad nisam vidio uzivo niti upoznao nekog ko je na tome a niti zelim). Btw inace ako pusis ovo sa ulice, ne znam kako bi to nazvao hm... SMECE NA KVADRAT, morao si primjetiti da je sve losija kvaliteta istog. Ima i do toga... nego ti zasadi sebi .. bob marley best pa ces vidjet samo nebo i krila zvjezde i tako to
DJFlyHighLEGENDA

avg 2011.

mozda nebudem od neke pomoci ali zelim se nadovezat sa "sve je u glavi".... mi zapravo ni sami nisam svijesni kako nas mozak funkicionira i sta sve moze... stvar je u tome da mi radimo toliko puno stvari u glavi kad mislimo da ni ne radimo.... dok spavamo mozak radi duplo vise nego kad si budan... zato odmaras druge djelove... da se vratim na bit... nemoze nitko mase-u pomoc zapravo, svi mu mozemo dati neke savjete, isto kao i majka ili bilo ko drugi s kim je u kontaktu, on zapravo mora pomoc samom sebi... znam par ljudi koji se ni ne trude da budu sretni... mozda se trude ali si uvijek neke ciljeve stavljaju ili zadatke prije nego sto si zadaju zadatak da "budu sretni"...u takvim situacijama najcesce sudjeluje pritisak od strane prijatelja, roditelja itd... moze biti i neki strah.... moze biti i stres... ali ako dovoljno razmisljas glavom, shvatit ces da sam sebi si i vise nego potreban, zapravo ti netreba nitko drugi nego ti, moras samo naci odgovor u sebi i svojoj sreci... drugo sve ce krenutni samo od sebe, i naravno ljepse :) peace out!
maSeISTRAŽIVAČ

avg 2011.

hvala puno svima na komentarima shvatio sam sta hocete da kazete pokusavam popravit situaciju ide malo na bolje,ajmo ako ima jos ko kakav savjet

okt 2011.

auuu jbt gdje 4 leksilijuma odjednom O__o pa nije ni cudo sto te ne radi.i meni tako ponekad dodje da me ne radi skoro nista,jos pogotovo ako uzmem neku tabletu..bolje je sama vutra,ne mijesaj je sa tabletama.
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

Mozda te sad rade bedovi kada varis zbog neke grize savesti...definitivno je da imas neku blokadu u mozgu koja ti ne dozvoljava da uzivas u vutri kao pre...Ne bih da idem odmah na to da imas neki poremecaj ili daleko bilo neku bolest... Za ove crne misli su ti vec svve rekli sta treba i kako...A sto se tice vutre, nemoj da forsiras sad nesto da varis ako ti ne prija, sta vise, trebalo bi malo da promenis odnos prema vutri i rascistis neke stvari i sa sobom i sa njom (((:
mazarLEGENDA

okt 2011.

Daj ti sebi nabavi neku dobru sativu s podrijetlom i napravi si ulje;)
maSeISTRAŽIVAČ

nov 2011.

mazare molim te objasni mi malo bolje sta da nabavim sebi nisam te skonto,a gotov sam se rijesio anksioznosti sad sam pozitivan i super mi je zelim neko vrijeme da zaboravim na vutru i da je ne pusim jer uvijek imam neku negativnu misao prije nego sto je uzmem pa me poslije dere paranoja a kad bi bio pozitivan prije uzimanja ja mislim da bi me odradila da valja
marica-maraISTRAŽIVAČ

nov 2011.

najbolje da se kani coravoga posla...zasto forsirati ako mu ne valja!!!!!!
kutijeENTUZIJASTA

nov 2011.

Ne pusi ako si lose. Kad mi je dobro i zapalin bude mi jos bolje. Kad mi je lose zapalin, bude mi jos gore.
maSeISTRAŽIVAČ

feb 2012.

prije 4 dana sam je pusio i bilo mi je super nije me pucala paranoja,ja mislim da tu dosta zavisi i od drustva
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Ovisi ti to frende o apsolutno svemu...Prijasnjim iskustvima, trenutnoj pri i koja se prica dok se pljuga pali/pusi...Sta si radio taj dan prije samog pusenja...Lili je ownala sa komentarom, procitaj ga jos par puta. U svakom slucaju rijesi se tableta pod prvo...Druga stvar koja ce ti pomoci je aktivnost. Bila ona fizicka ili psihicka reagirati ces na nacin da ces vise sa samim sobom biti zadovoljan. Ako vec nemas posao ili ne studiras uhvati se neke igre. Sjedi i zabrij na igru. I kad ju ne igras misli na nju i sta ces raditi kad ju upalis. I onda zapali pljugu dok je igras. Bilo sta napravi na ovaj nacin cisto da odreagiras i da se "naviknes" na nesto drugo a ne na paranoje i ostale *****rije...sretno sta da ti kazem
ChronicSmokeISTRAŽIVAČ

mar 2012.

Da, to ti je sve u glavi, tvoj na in kako razmialjaa o ne emu, jer ako, recimo kada idem zapalit, znam s svojim druatvom(ovisi ponajviae i o druatvu), po nemo pri ati o "spektorima", kako su uhvatili nekoga tamo lika, i nesto sto cujemo na tv-u o palim dilerima, sve pri amo i niata normalno sve. Zato jer jbg, mi smo ve odvratili se od tih negativnih misli i znamo se tako rei obraniti.Ali nemoj me krivo shvatiti, zna uvijek biti trzavica, jer (svatko ima nekoga u druatvu tko je nemiran, infantilan) koji zna uvijek zajebavati, pokuaati stvoriti paranoju, jednostavno "kreten", koji pokuaava plaaiti i sl. Posluaaj prijaanje savijete, i budi uvijek gdje ce ti biti ugodno. :smoke18: sam nakon dugo vremena :D Ovo sam pisao pola sata:icon_eek::icon_mrgreen:
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2012.

Kome trip dosta zavisi od drustva i okoline, neka pusi sam ili neki uzi krug prijatelja... (:

mar 2012.

Pa vidi,najbolje je stati na loptu ako iole primjetia da te nosi na negativnu stranu ili ako nemaa viae svoga :)To nebi uope trebalo biti problem. https://forums.vutra.org/upotreba/2198-sto-trenutno-pusite-46.html#post188359 Eto,koliko je to sad ve...preko 2 mjeseca ne palim. Neke stvari(zahebane jako)su se rijeaile,ili se bar nadam tome,misli su mi se donekle razbistrile,dobro je kako je bilo...a bilo je potrebno i malo stati te pogledati 'okolinu' bijelim bjeloo nicama:icon_lol: Ako sam i mislio da sam u khurcu,sad vidim da nisam bio...ali je bilo potrebno malo stati na loptu.'Okolini' se sada pomalo smijem u facu,hehe Zato za svakoga vrijedi isto...ako ti se stvaraju crnjaci,a pogotovo kad zapalia joint...prestanak puaenja,usredoto iti se na rjeaavanje izvora i samog problema i kad jednog dana 'pobijedia' nevolju...mo~e ponovo paljba :) Edo Maajka - No sikiriki - YouTube
maSeISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ma u pravu si brate jedino smanjit maximalno kolko se moze pusenje sad mene paranoja panika ili kako se vec to sranje zove hvata skroz slabije a i znam iskulirat dok je prije bilo ludo skroz kad me uhvati ne mogu da se izvucem nikako hvala ti na savjetu dobro si mi ovo reko hvala buraz i peace

jul 2012.

Prije duvanja, popricaj sam sa sobom i rijesi probleme u sebi. Naduvavanje zavisi ne samo od vutre nego i do tebe je hoce li ti biti lijepo. Hipici su imali izreku: Good people have good trips, bad people have bad trips.
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jul 2012.

moje iskustvo - nikad nisam volio puait u druatvu, osje aj mi je bio loa i teaka negativa -najviae sam volio zapalit solo poslije posla a kako sam radio po 18 sati dnevno...sjedala mi je ko najbolja stvar u ~ivotu poanta toga jest, nikad ne puai kad ti nije za to, nemoj forsat, mislit da moraa, razbijat glavu zaato nemo~ea i sl. zapali kad stvarno ~elia i kad stvarno osje aa da ti treba...tu nemo~ea pogrijeait s filingom, bit e dobar vjeruj mi i svakako se sla~em s lilly koja je to sve super zaokru~ila jer taj savjet uvijek vrijedi,puaio ili nepuaio bravo lilly! :) lijepo sro eno et,nadam se da e ti bit bolje i da ea se osjeat ko milijun eura ubrzo ;)
maSeISTRAŽIVAČ

jul 2012.

eto sad kad popijem ovo lijekova sto mi je ostalo samo cu sebi jos kupiti zoloft posto ce mi njega nestati mada i njega polovim i pijem al imam jednu kutiju samo i kad uzmem taj zoloft i kad ispijem njega i ove ostale tablete reko sam sebi da vise ta sranja necu gutati sto da ih gutam kad sam reguliso neke stvari sam sa samim sobom i dobro mi je sve je u glavi ko sto ste mi i pricali a odlucio sam se za sativu lemon to sjeme sebi kontam uskoro naruciti kad se preselim sam u svoju kucu da zivim pa cu lagano uzgajat,a sto se tice pusenja ne dere me vise ni panika ni paranoja kad zapalim eto ovih dana se bas palilo to sranje s ulice i mogu vam reci da nije bio los osjecaj jedino sto me baca na razmisljanje al nema paranoje i panike pa u tom razmisljanju ima i dobrih i losih misli al poenta toga je da treba da vise pricam a da manje mislim to sam sam skonto pa sta vi mislite o tome napisite ili ako neko ima jos kakav savjet za mene bilo bi dobro da napise eto tako :D peace
Losmi the EvelENTUZIJASTA

jul 2012.

Prijatelju dragi, mislim da vutra apsolutno nema nikakve veze sa tvojim stanjima, bilo losim, bilo dobrim, samo ih pojacava... Resi osnovne probleme, vutra je tu periferna... Opusteno samo! :icon_cool:
maSeISTRAŽIVAČ

avg 2012.

Ovako ljudi otarasio sam se antidepresiva sam na svoju ruku se skino ima 5 - 7 dana kako ih ne pijem ne brojim dane od kako ih ne pijem,osjecam se dobro normalno,zdravog sam razuma,pokusavam da gledam s pozitivnije strane na sve oko sebe i na ono lose sto mi se desava i sto mi se desilo,borim se nisam jos palio al uskoro ce se i to uradit,jedino mi nekad dodje neko negativno sjecanje u glavu i onda se trudim da ne mislim na to ili se zasmijem kolko mogu na sve to ...
BladeZMAJ

avg 2012.

Odlicno nastavi borbu i dalje
HookerLEGENDA

avg 2012.

Ne radi me kao prije...Sam naziv teme mi je od po etka udan,objasniu, pa sam ekao neko vreme pre nego i ja neato napiaem,da vidim ima li toga dosta...Pa i nema,dobro je. Sve je individualno i to mi ja savraeno jasno.Svestan sam da na nas niata ne uti e isto pa ni trava,naravno. Ja se dru~im sa naaom biljkom preko 20 godina.Nekad,kad se moglo,svaki dan,sada kako se mo~e,ali kad god imam priliku ne propuatam dim.I na mene uti e isto, uvek.Osmeh,i osmeh...Povu em prvih par dimova,nabacim kez i blagotelei pogled i zavraeno.Bez obzira kakav mi je dan bio,da li sam u problemu ili ne,da li sam se svadjao sa nekim ili ata ti ja znam ata joa,kod mene je niravana,uvek.Jedino ato od neke manje a od neke viae pri am,a obi no davim sve oko sebe.Ka~u mi,tebi je dovoljno da vidia d~ok i ti sretan... Zato mi je udno kad nekog Ne radi kao prije...Ali razumem.Samo piaem kakav je kod mene slu aj.Eto toliko.

sep 2012.

Pfff pa ne pere ni mene viae kao prije,nisam se odvalio od kesa od grass-a pun k...(zapravo jesam nedavno ali na ekao sam se stvarno) :smoke18: A pere na druge na ine primjetio sam,isto naravno ovisi ako puaia npr. neku du~e vrijeme,mijenjaj malo sorte i to. Sad sam zaboravio ato sam imao na umu za rei :drink:
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

bole te stojko... :cvetak
maSeISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Eh nije me bilo neko vrijeme ljudi al evo me opet.O ekujem neki ozbiljan poso u jednoj dobroj firmi.Slabo se pali zadnji put sam palio za novu godinu,donio jedan prijatelj nekog haaa i nisam se ismijo odavno ko tad.Bilo mi je isto ko kad sam prvi put zapalio ono smijeh i samo smijeh.Pomogli su mi dosta ti vaai savjeti od sad palim samo kad sam u dobrom druatvu dje su ljudi koji vole provaljivat.Neu viae da idem na ofirna mjesta e bi tripovo iza svakog oaka da e neka racija uletit il sli no i mislim da me to i sjebalo.U~ivajte ujemo se i ako ima joa neko kakav savjet oko ovog mog problema nervoze i toga kako se rijeait piaite mi :)

sep 2013.

Pozdrav svim clanovima foruma, povrsno sam pregledao isti i deluje mi odlicno. Nisam hteo da mi prvi post bude odmah smaracki, al jbg ispade tako... Da izlozim svoj problem. Varim vec 5-6 godina ali sa vecim pauzama (i do 3-4 meseca) ali kada varim onda bas varim, svaki dan... Problem je u tome sto me ne radi. Znam da to dosta zavisi od same vutre, mog raspolozenja bla bla bla ali do sada sam probao u svim mogucim kombinacijama i nije nesto... Kad je neka bas dobra, jos prva buksna tog dana, vozi me malo nekih 5 do 15 min max i to je to, posle sam strejt. Dobro puknu mi oci kao i svakome ali inace slabo me radi. Malo taj neki osecaj lebdenja glave, propadanja i gubljenja prostora (npr sednem ili legnem i imam osecaj da padam negde dole) Ako me secanje dobro sluzi nisam probao skunk, pa sta mi vi preporucujete, da probam skunk ili sta ?
MedozarENTUZIJASTA

sep 2013.

Koji bre snunk , o cemu pricas ?
GagibaAMBASADOR

sep 2013.

`ta varia kad varia, gde nabavljaa i od koga...sa kim varia, jel cirkaa kad varia, koliko varia (dim ili buksnu od dva grama)...? :) Kad je dobra vutrica, sem ukoliko nisi prirodno imun (a to je ekstremno redak fenomen) mora da te provoza par sati! Mogue da si prirodno otporan... ;)
crunkisiLEGENDA

sep 2013.

Daj molim te slikaj to cudo, bas me zanima :smoke18:
MedozarENTUZIJASTA

sep 2013.

Ja sam malopre ispushio pola male rizle lisca od muske biljke i mogu ti reci da radi. Ne radi me nesto narocito u smislu ne znam gde se nalazim , lutam po sobi i nemogu da se setim sta trazim , imam nalete euforije i izigravam Dj-a......... ne radi me tako , ali me radi , sad kad bi mi neko usao u sobi provalio bi na meni da sam naduvan , i ja bih mu to priznao. Ustvari lazem :rofl: , ne bih mu priznao odmah , prvo bi probao da smuvam nesto , ali posto mi soba kandi na dim ........ tesko ......
padritoISTRAŽIVAČ

sep 2013.

brate sto pusis kad te ne radi?? :signs053:

sep 2013.

Postovani, Imam pitanje da li je lose odraditi rezanje kifova u vise navrata? Probao bi kakva je vutra, pa sam mislio odrezat dvije grane i osuaiti ih, a ovo ostalo ostaviti joa malo. Da li je to loae za ostatak koji joa raste? Naime itao sam da bi u takvoj situaciji biljka usmjerila viae "energije" u preostale kifove. Hvala, Lijep pozdrav
GagibaAMBASADOR

sep 2013.

Proradilo pusto nestrpljenje!! :D Joa ako je biljkica zamirisala a verovatno jeste... ;)
s0vaAMBASADOR

sep 2013.

Kakav je ovo cirkus od teme? @konstantin91 Ako pravis vece pauze onda bi trebalo da te istrese kad zapalis posle pauze...Jel ti to lepo pusis? Jesi probao neki drugi nacin konzumacije? Mozda bong, ili da napravis canna butter i da jedes... @Medozar I ja sam probao da pusim musku biljjku i lepo "udara" iako ukus nije zavidan a i treba dosta kolicinski ali ne znam kakve to veze ima sa ovom temom... @kokok Da, mozes da skines gornje grane da bi donje dobile jos malo svetla i da sazreju, ali pitanje je da li ti je biljka uopste zrela i za to, i u pogresnoj temi pises. Ako nisi siguran da li ti je biljka zrela pogledaj slike ovde https://www.vutra.org/topic/11108-izgled-cvijeta-od-po%C4%8Detka-cvjetanja-do-berbe-slike/ Ako i dalje nisi siguran stavi slike ovde : https://www.vutra.org/topic/11042-berbaharvest-procjena/page-17#entry258075 neko ce ti pomoci sa procenom.

sep 2013.

ne radi? .. bie pokvarena :icon_lol: kako mi da znamo u emu je problem.. :) mo~emo samo nagaati.. malo viae posoli ;) a ovaj koko mi je tako diga ~ivce.. bie nekome ubra te dvi grane i zapalia sad , pa ga krpa paranoja oe li ata biti biljci.. ajdee smiri.. nee joj niata biti. .. a mo~da i oe!

sep 2013.

Ne radi, zovi majstora :vb_kez: . Ja takve redovito demoliram pravom stvari pa kad ih oduzme i oblije znoj, pa ono "ajme meni nije mi dobrooo", joooj, baa sam vrag :vb_devil: .

sep 2013.

Probao sam dosta razlicitih, kod dosta dilera koji nabavljaju na razlicitim mestima... Evo bas juce neka iznenadna kombinacija ispade, 3 buksne domacice, jedna manja skanka i posle jos jedna domacica... Vozi ono mene, ne kazem da ne vozi ali treba bas dosta da bi me uhvatilo... Mozda sam neki tezak baksuz pa da sam nekako vise imun na ove psihoaktivne supstance... Probacu i sa ovim bongom da vidim koja je razlika... I samo jos jedno pitanje, jel vi mesate sa duvanom ili cistu ?
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

ma daj prijatelju pa kad povuea dva dima prave gane raspanea se.ma ista svar bong ili okson ako je dobra gana nema razlike velike.
weedoyeLEGENDA

sep 2013.

evo kad skinem out i lepo posusim imas od mene par grama pa ako te ne radi onda nesto sa tobom nije u redu :D nadam se da me moderi nece sad napasti :D
BoRaiChoAMBASADOR

okt 2013.

smotaj blant (cistaka, bez duvana) pa da vidis kako ne radi
crunkisiLEGENDA

okt 2013.

Skakao bi ti meni na plafonu da povuces 2 dobra dima mojih ruku djelo... A i te price o skunku na cesti... nije nemoguce, ali jako tesko. Jos pogotovo sto te ne voza :D

okt 2013.

Safe place, happy thoughts, i good stuff. Nemrea fulat.
CrazySmokePOZNAVALAC

okt 2013.

Prije duvanja diai duboko par puta i ve e te tu lupiti lagani high. va~no je da nakon duvanja imaa vremena za sebe i svoj mir. jedna, dvije okse na dan su sasvim dovoljne iako nije ni trea na odmet nekad ;) ali najva~nije je to dal mjeaaa s cigaretom ili ne. jer ja sam mjeaao od po etka ni ne znajui par godina da se mo~e puait i istaka! ljudi moji da samo znate koja je cigareta zabluda u vezi s travom. istina da puaite isto nakon ato ste mjeaali ili ak samo puaili cigarete, neete osjetit pravi high dok ne ostavite duhan bar 2, tri dana. i joa e vas vui da nekad pomjeaate jer od duhana joint puca na slabost i taj high ne traje dugo kao u istaka ve vas vue da stalno dimite! e nakon nekog vremena kad se naviknete na ari istog duvanja, mjeaano vam nee htjet prolazit niz grlo jer pe e! a da znate kako tek isto liae ili domae puca, ajme miline! duvao sam prije ko konj, jer vuklo me, a sad duvam lagano i u svom umu jasno! A high-a ne fali niti ovisnost gari... Duhan = slabost = ovisnost Vutra = milina = zadubljenost Peace
weedoyeLEGENDA

okt 2013.

ne znam kako bi duvan mogao da utice na to da ne mozes daosetis "pravi" haj, ja stavljam 20-30 posto duvanja, nekad i 50 posto samo zbog toga sto bojle gori kdzo. a ko oce cisto, tu je bong, lula, vaporajzer...
He-ManLEGENDA

okt 2013.

ista frula gori perfektno ako se radi o dobro osuaenim/cure-anim vrhovima, a ne presanom mokrom/pljesnivom smeu s ulice. ;)
CrazySmokePOZNAVALAC

okt 2013.

WeeDiC, mjeaanje s duhanom puca kao ja e ali na slabost, koja i nije jaka kao kad se istak puai. ali za to vam se mora tijelo o istiti od duhana, da bi vidjeli da doista ja e udara i du~e dr~i. 5-6 dimova dobre vutre te samo tak zadere. mene puca i praaina i liae i muake biljke sasvim dobro iako malo vei joint smotam tad. i gori sve to dobro pa i da nije osuaena najbolje, taman do drugog dima ~ar izdr~i ili i du~e, samo treba dobro smotat bez lufta unutra. puno vei bedovi su mi bili dok sam mijeaao a kad nisam imao za puait nego sad.

okt 2013.

Ako hoea rei da nekoga tko ne puai duhan pljuga ja e pukne i du~e dr~i u krivu si. Neznam o kakvom je luftu rije , nisam ga joa upoznao. To ato te sve pukne je zato ato nisi nabio toleranciju, a velikim dijelom placebo efekt.
CrazySmokePOZNAVALAC

okt 2013.

Luft zna i praznina :) treba smrvit bolje pa se lakae smota. iz iskustva govorim da je bolje i monije istaka, za udio bi se. ali duhan je veliki problem k tome da se spozna, a kad se spozna usre it e te :) evo sad sam skurio prvi joint danas, a s obzirom da je liae smotao sam si du~ine i debljine malog prsta i tako me fino manta :) i nikakva bedara mi nije bila tokom dana. Puaite istaka ljudi mudar se tako trudi opojnost na nivou je da to samo i saznate muzika ini stvar lue puaite al i da nije tue dodaj meni vutru brate s vama puait to mrak je :) ne, to mi je drugi danas, popodne sad se sjetih :) velim vam, ubija :D
CrazySmokePOZNAVALAC

nov 2013.

http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/evo-sto-se-dogadja-u-vasem-tijelu-kad-prestanete-pusiti-634787 Evo i ovo ako ato potkrepljuje injenicu da je duhan dim za sebe koji uti e na krajnji efekt djelovanja. iako sam bio zadivljen kad sam prvi put puaio istaka kako lijepo puca, opet me vra alo na mjeaanje. i svaki put kad bih nakon nekog vremena bez duhana mjeaao(a cigarete nisam ni puaio osim tu i tamo rijetko) svaki put bih bio iznenaen kako me puca i dr~i. Stoga ostavite duhan on je kao neki loa san i uvidite ato je iskustvo cannabis kao jedinstvo sve ~elje mo ne postaju a loaa djelovanja nestaju iako to nije sve za svetost za to morate imati krepkost izvinite ako vas smaram pjesmom ali poduvao sam si sad a kad me neato hoe, ato da se sputavam. :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se