LEGACY
Magic Flight Launch Box
12 odgovora1,761 pregleda
9 REP18%
→ Istraživač
maj 2011.
maj 2011.#1
Zanima me da li netko posjeduje i koristi ovaj prijenosni vaporizer?
http://magic-flight.com/launch-box.php
28 REP56%
→ Istraživač
jun 2011.
jun 2011.#2
Pozdrav, ovo je moj prvi post na ovom forumu.
Evo, ja koristim Launch Box ve nekih 2 mjeseca i mogu re da sam jako zadovoljan sa njime.
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
28 REP56%
→ Istraživač
jun 2011.
jun 2011.#4
Evo i neka moja zapa~anja tijekom koriatenja tog vaporizatora.
MFLB sam naru
io s eBaya. Paket je stigao na carinu gdje sam morao platiti joa i porez tako da me sveukupno doaao koatat nekih 90E. Uglavnom na deklaraciji je pisalo da je to lampica za aromaterapiju (??to su valjda carinici smislili). Teta na carini je pogledala spravicu i pitala
emu to slu~i, a ja sam joj odgovorio da to slu~i za vaporiziranje lavanda (baa to sam rekao), na ato je ona samo klimnula glavom (o
ito tko nezna za MFLB nema aanse da pogodi
emu slu~i).
Prvo iznenaenje je bilo kada sam prvi put izvadio MFLB iz kutije. Stvar
ica je stvarno malenih dimenzija, du~ina joj je nekih 6.5cm, airina oko 3.5, a visina 2cm.
`to se ti
e koriatenja nisam imao nikakvih problema, ali to je vjerovatno zato jer sam prije kupnje pro
itao brdo toga na internetu i pogledao sve ato sam naaao na youtubu vezano za koriatenje. Nekom ko nije upoznat baa sa MFLB-om u po
etku dok ne ulovi pravu tehniku uvla
enja moglo bi izgledati ko da spravica ne radi baa najbolje. Imam baa primjer kad sam ga prvi put koristio, meni nije bio nikakav problem dobivat lijepe oblake pare dok mojem prijatelju, bez obzira na upute, to jednostavno nije ialo za rukom. Uglavnom treba malo radit sa spravicom dok ju se ne upozna.
MFLB je veoma diskretan u upotrebi. Ja ga koristim doma u sobi i
ak da netko ue u sobu nema aanse da iata primjeti. Koristio sam ga i kraj osoba koje su mi potvrdile da se niata ne osjeti tijekom upotrebe.
U MFLB, ato sam osobno izvagao, stane do 0.2g trave, s time da je po meni 0.2g gornja granica iako bi stalo mo~da i malo viae. Primjetio sam da bolje radi ako nije napunjen do kraja. Ova 0.2g su sasvim dovoljna da me dr~e jedno 2 sata. Trava mora biti mljevena ato finije, tako da uz MFLB je potreban i dobar mlinac. Sa MFLB-om sam dobio i jedan mini mlinac od nekih 2.5cm promjera s kojim sam dosta zadovoljan (ne nalazi se standardno u kompletu ve sam ga dobio kao poklon uz MFLB od prodava
a).
Vjerovatno ima joa dosta stvari koje bin mogao napisati, ali mi sada ne padaju na pamet. Ako nekog zanima viae informacija o MFLB-u mo~e pogledati ovu odli
nu wiki stranicu na kojoj piae sve relevantno vezano za MFLB i njegovo koriatenje.
http://www.vaporpedia.com/wiki/Magic-Flight_Launch_Box
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#5
Tako brate,upravo sam hteo da te pitam za detalje. Sad i drugi imaju uvid u magic situaciju ;)
28 REP56%
→ Istraživač
jun 2011.
jun 2011.#6
Joa jednu stvar da spomenem. Proizvoa
MFLB-a trenuta
no radi na strujnom adapteru za MFLB. Adapter je trenuta
no u fazi beta testiranja, ali navodno bi ubrzo moga sti na tr~iate. Ljudi koji su ga koristili do sada imaju samo rije
i hvale za strujni adapter. Mislim da
im bude dostupan preko ebaya ili kakve web trgovine budem uzeo jedan. Za sada je dostupan samo po narud~bi sa stranice proizvoa
a.
maj 2011.
1 / 7
maj 2011.
jun 2011.