LEGACY
Jako trnenje
23 odgovora3,555 pregleda
STRELA019
ISTRAŽIVAČ153 REP69%
→ Entuzijasta
STRELA019ISTRAŽIVAČ
dec 2013.
dec 2013.#1
Ja i jos par ortaci smo pocepali 2 jointa u 22:30 smo poceli :) Znaci nakon prvi sam se smejao sve lepo zajebancije, drugi me jos malo opustio, i na kraju jer sam uzimao ja zadnji previse me sprzilo na grlo. Nakon nekih nepunih 5 minuta pocelo mi je celo telo da trne, ruke, noge, faca (nos, usi, kosa mislim da mi je trnula, lol) poceo sam da seckam sto se kaze, kao da sam bio ja neki lik od neku video igricu, poceo sam da se gubim i sve to nisam znao gde sam :)
Onako kao neki film koji na svakih 30sec gubi sliku bukvalno, pa nakon 5 sec opet dodje slika :D
Od sta bi moglo biti ovo, mozda neka losa vutra ili pa neki jaki trip?
I da, vratio sam se pre nekih sat ipo kuci (jos me malo drzi ali opustilo je), i keva mi rekla kao svrti se da ti vidim oci, naravno nisam se protiveo (ali sve mi je bilo crveno posto napolje je jako ladno) svrtio sam se, videla mi oci, i toliko, ali ja ipak mislim da me ona primetila, neznam.
Ukoliko jeste, i sutra, preko sutra ili u ponedeljak najkasnije moze da kupi test onakav od apoteku, recite mi ima li neki nacin da ne pokaze da sam konzumirao?
Zahvalio bih se svakome ko bi mi dao neki korisan odgovor
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
dec 2013.
dec 2013.#2
Napuaio si se ko zmaj!!! :D
Odspavaj lepo, sutra e sve da doe na svoje. I nije te majka provalila. Da jeste, odavno bi ti davao pismenu izjavu... ;)
_melli_
ISTRAŽIVAČ93 REP29%
→ Entuzijasta
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
dec 2013.
dec 2013.#4
nema potrebe da se za svaki trip otvara nova tema...ima tema 'naduvan ipostovi' pa se tamo izjadamo :D
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
dec 2013.
dec 2013.#5
ako tako nastavis nece te keva pustiti za novu godinu sa ekipom ;) prodje to inace sa godinama, nema mesta panici
PuRgEr&BoYs
ISTRAŽIVAČ113 REP42%
→ Entuzijasta
PuRgEr&BoYsISTRAŽIVAČ
dec 2013.
dec 2013.#6
Auuu al ti je bio dobar dim,ha,ha...a sta si ti to dimio kazi da i mi uzmemo ak je tako ??ha,ha
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
dec 2013.
dec 2013.#7
Malo si se smrza.. eto odakle jako trnenje.. hahah. sala mala .. bas je onako kako seed kaze, prodje to sa godinama.. naucis se nositi sa tim vibracijama.. znas sta te ceka..
pufpuf pass
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
pufpuf passENTUZIJASTA
dec 2013.
dec 2013.#8
Cemu pretjerivat...zapalite jednu dve pa pleyka malo pivica koja i doma lagano, ovako ces si samo napravit kontra efekt zabrijat na neke bad tripove i eto jednog clana manje na forumu... samo laganini :)
STRELA019
ISTRAŽIVAČ153 REP69%
→ Entuzijasta
STRELA019ISTRAŽIVAČ
dec 2013.
dec 2013.#9
Ja se izvinjavam, ali juce kad sam otvorio temu jedva sam gledao, i jedva sam nasao gde da otvorim temu a da ne pricam koliko dugo sam pisao tekst :D
Neznam tebra, ortak je sklopio od neki lik u kraju pa je doneo :D
Ako dolazis u Makedonija javi se da se druzimo :D hehe
Iskreno ja sam mislio da trnenje mi je od sto je bilo hladno napolje. :)
Hvala vam na odgovore :)
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
dec 2013.
dec 2013.#10
Sta bi ja dao da imam takav osecaj, znaci fali mi to, nazalost moj stepen tolerancije je visok i ja moram praviti pauzu da bi "MOZDA" ponovo tako nesto slicno doziveo. :ohno:
Inace budi srecan sto ti je tako, ima i gorih tripova, to ti je jedan od boljih, bar meni, ja volim kad dodjem u over dozu od dzidze, volim taj osecaj jednostavno.. :dada
No Joke
ZMAJ71.675 REP
Lilly
POZNAVALAC1.130 REP59%
→ Ambasador
LillyPOZNAVALAC
dec 2013.
dec 2013.#12
Baa to ato ka~e MonsterSeed, fali mi taj oseaj,
ak i posle neke "du~e" pauze mi se retko tako neato desi, oguglala sam jbg... Brate Strelo u~ivaj, ja samo u seanju imam takvih tripova sa trnjenjem :sadbanana:
0 REP0%
→ Istraživač
dec 2013.
1 / 13
dec 2013.
jul 2020.