LEGACY
Med od vutre
38 odgovora4,059 pregleda
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#1
evo da podijelim i malo sa vama ;)
znaci nije vam potrebno nista nego, 1 tegla meda od pcela, te jedan bud sasusen spreman za pusenje
ubacite bud (malo veci neka bude) u teglu meda i ostavite par mjeseci, med izvuce kompletni THC iz buda, bud ostavite u tegli neka stoji (tesko ga je izvadit sobzirom da med nije bas tekuci), 2 zlice meda i dobijete lagani high osjecaj, takodjer vrlo ga je zdravo mazati na kruh sa margarinom ili maslom
pomaze u lijecenju upala grla te angina :bonappetit:
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#3
ko obicni med, mala mala aromica vutre u pozadini, zanemariva
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
Bob _MarleyENTUZIJASTA
maj 2011.
maj 2011.#4
Mislim da sam sreo vec negdje ovu temu na forumu,al u svakom slucaju med+ganja dobro zvuci :)
Sensi*Jana
AMBASADOR1.662 REP5%
→ Legenda
Sensi*JanaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#5
zanimljivo, moram isprobati na jesen,kad bude materijala za experimentisanje :icon_lol:
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#6
@ bob marley: ja nisam naisao nigdje koliko pamtim pa sam je zato otvorio :icon_smile:
@ sensi jana: ja sam se iznenadio koliko je dobro, a gnjojna upala grla mi otisla u 2 dana bez itijedne tablete :D btw sretno ti sa growom pratim ti dnevnik ;)
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
maj 2011.
maj 2011.#7
si siguran da med izvlaci thc? zvuci prejednostavno da bi bilo istinito, inace pocne da stavim nest u alkohol il benzin pa odustanem odmah :D
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
maj 2011.
maj 2011.#8
pa ako niata drugo, onda namo
ia vrhove u alkohol, dobro miksaa, filtriraa, pa onda taj alkohol i THC u njemu pomijeaaa sa medom, i pustia da alkohol ispari...
44 REP88%
→ Istraživač
maj 2011.
maj 2011.#9
redikulu otiala bi ti upala i ovako i onako od dobrog doma
eg meda,ja to dobro znam jer iman
esto upalu angina!
a ovako si upropastia dobru cvitinu u kojoj si moga puno bolje u~ivat u trubici
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#10
prijo, neki je vole i na druge nacine konzumirat osin pusenjen. a znan da prolazi i ovako i onako, al med (od pcela) isto pomaze u lijecenju toga..dupla doza
Aidmints
ISTRAŽIVAČ98 REP32%
→ Entuzijasta
AidmintsISTRAŽIVAČ
maj 2011.
maj 2011.#11
Jel mogue ikako napravit nekako da ispari sva tekuina iz tog meda i da onda ostane suha tvar, skupa sa THC-om?
Mo~da smo na tragu novog aita.. :)
I da, samo da vam ka~em da slatkoa iz meda poja
ava high.. Ima na tibetu posebno pice koje se radi od trave.. Znam da sam pro
itao da onaj ko ~eli da ga udre viae to pie doda unutra meda..
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#12
:clap::clap::clap:
nekim kuhanjem pokusat mozda? hmmm nepada mi nista napamet cime bi se moglo to napravit, probat u tavu, u pecnicu, u mikrovalnu? :RastaBong:
Aidmints
ISTRAŽIVAČ98 REP32%
→ Entuzijasta
AidmintsISTRAŽIVAČ
maj 2011.
maj 2011.#13
Logi
no je da je zagrijavanjem mogue, no hoe li na taj na
in dio THC-a ispariti? Drugo, ovo ato ostane e vjerojatno biti crna kruta spaljevina, a ne rastezljivo kao ait. I da, u med za ait bi se trebalo stavljati puno viae od jednog heda. A niata, uskoro dobijam neato vuve tako da u eksperimentirat s ovim, javim se za koji tjedan.
dite_splita
AMBASADOR3.830 REP67%
→ Legenda
dite_splitaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#14
trebalo bi nekako izvuc kompletnu vodu, to bi se mozda i moglo nekakvim laganim mukotrpnin i dugim zagrijavanjem..i tesko da ce thc isparit bas tako, jer ne otapa se u vodi a i kolaci se isto peku
23 REP46%
→ Istraživač
maj 2015.
maj 2015.#15
Nije lakse da se stave kosnice blizu biljki? :-D. Pa da pcele same od heda thc-a prave med... :-D :-D
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
maj 2015.
maj 2015.#16
To se radi od industrijske konoplje, e sad za ispaau p
ela moraa doslovno imati njivu medicinske vutre. A med od tak ne
eg bi sigurno bio eliksir ~ivota ;)
đokson
POZNAVALAC1.482 REP98%
→ Ambasador
đoksonPOZNAVALAC
maj 2015.
maj 2015.#17
pomalo nelogian nain,mikrovalana,pa pe
nica ,i ode thc i postotak kvalitete.Alokohol je zakon ako hoea izvu thc iz biljke a da postotak thc nepadne,ja osobno ga ni ne podgrijavam ,nego ga ostavim dva tjedna i on sam ishlapi i ostane mi ulje visoke kvalitete ,najednostavnije a najbolje.
Dzparanoja
LEGENDA8.922 REP39%
→ Zmaj
DzparanojaLEGENDA
jun 2015.
jun 2015.#18
Kad smo ve kod meda, jel neko probao da mixuje vutru i propolis ??? Propolis je po meni idealan za extrakciju THC-a, zbog visokoprocentnog alkohola koji je obavezan sastavni dio ! Vjerujem da je ovakva kombinacija zaista
45 REP90%
→ Istraživač
jun 2015.
jun 2015.#19
pozdrav ljudi po meni je najbolji na
in izmrvit hed kada se osusi i ubaciti ga tako izmrvljenog u teglu meda neko vrijeme da tako stoji i kad jedes med jedes i izmrvljeni hed sto je po meni najsigurnija varijanta :D
maj 2011.
1 / 20
maj 2011.
jul 2015.