VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaArapski Duvan za Nargile - da ili ne?
LEGACY

Arapski Duvan za Nargile - da ili ne?

44 odgovora7,990 pregleda
Pozdrav svima. Da li neko ima neka iskustva sa arapskim duvanom, onim sto stavljaju u nargile? Cuo sam da je taj duvan "zdraviji" od americkog, jer kao nema katrana, bla bla bla.... i ima u sebi shecernu trsku... ne znam koliko je sve to tacno. Definitivno je ukus na nargili fantastican, medjutim zanima me da li takav isti duvan moze da se stavlja u rizlu i da se pushi na flop, ili ne bi trebalo iz nekih zdrastvenih razloga?
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

Moj drug je pusio taj duvan u nargili i kaze da je extra. Za rizle stvarno ne znam, ali ne vidim zasto bi to bilo lose...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Di se to da kupt?
TripcoPOZNAVALAC

feb 2007.

Ja imam tu jedno pakovanje iz Egipta sa ukusom jagode. To je dosta lepljiv duvan, kao ~vaka i teako ide u rizlu ( ak i u luli nije to to), ali ipak mo~e neato da se uradi, ako se pomeaa sa, npr. isitnjenim ostacima koji osatnu na dnu kese od Samsona ili tako nekog duvana za motanje. Ali, to nije prava stvar. Pripremljen je za nargilu i to je to.
ok hvala :)
Svizac_:)ENTUZIJASTA

feb 2007.

Mislim da nema aanse da takav duhan zamotaa u rizlu sa ganjom...mislim mo~ea ga zamotati ali kao ato je Tripco rekao to je dosta vla~an i ljepljiv duhan. Puaio sam baa taj iz Egipta na nargilu (frend bio tamo pa dofurao i nargilu i duhana) i imaa viae okusa...jabuku, limun i breskvu sam probao i stvarno je dobar...dosta blag, skoro da niti ne osjetia dim i daje lijepu aromu. Stvar je u tome da taj duhan stavia u nargilu i preko njega alu foliju na rupe u na alu foliju u~areni ugljen i tek kad je ugljen dobro razgoren mo~ea puaiti jer se ina e stvarno teako pali...tako da u rizli po meni nema aanse...:RastaBong:
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

To je predobra stvar,puaio sam to u Grr koj,joa kad se opijea baa dobra kombinacija,ali u rizlu ono nikako,teako to gori bez ugljena u nargili
BossGrowENTUZIJASTA

feb 2007.

nije to duhan to je smjesa koja se dobije na ne znam koji nacin imam od jabuke, marelice i vocni mix ovaj od jabuke sam jeo, ful sladak vide se komadi kore od jabuke, cak sam nasao i sjemenku
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

Od jednog mog prijatelja otac to pusi na veliku nargilu i on kaze da je to samo zbog arome, njegov stan uvijek mirisi na jagodu zbog toga al nikad to nisam pusio
BossGrowENTUZIJASTA

feb 2007.

pa to i jest samo aroma, nista vise
Marex888ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

jel moze tom duvanu da istekne rok trajanja? dobio sam neki iz turske sa ukusom jagode, al star je 3 i po godine, a na njemu ne pise nista, samo arapska slova????
StonedISTRAŽIVAČ

jun 2008.

nisi upravu... ev ja imam jednu malu nargilu ali sam eksperimentisao sa duhanom za nargile u rizli... sve ti je do tehnike.. ovako posto je duhan za nargilu ljepljiv i vlazan uzmes malo pomjesas sa duhanom i trljas dok duhan primi aromu od duhana za nargilu... jos jedna stvar sto ja uradim prije nego sto smotam joint je da se igras malo sa smjesom u rizli tako da i ona primi aromu... ubacis onda ak hoces trave i imas nesto posebno...samo je bitno da ti je sve jednako rasporedjeno da nemas u jednom djelu samo duhan od nargile a u drugom ostalo jer onda tesko gori... gori 15-20 minuta moguce i vise a kad opali opali bas... Miris od nargile,bruka dima a napusis se normala...:facesjump:
euforijaAMBASADOR

mar 2010.

Neznam bas kakvog ima smisla u rizlu stavljat kad nema ni priblizno slican okus.. to je samo za nargile.. bas sam probo smjesu zapalit sa upaljacem i mogu rec da je cista gadost naspram ugljena! uopce nema te prave punine okusa.. mmmmm kad se samo sjetim.. a ovo je dobra ideja sa mjesanjem u duvan nikotinski

apr 2015.

Interesuje me uvozni ukusi sa vocem koji nemaju sertifikat porekla niti na njih imaju sastojke imaju li nikotin i katran..?

apr 2015.

a kako to da znamo ako nemaju sertifikat ni dekleraciju

apr 2015.

Treba mi to hitno pa pitam ako se neko razume oko toga jer mnogo mnogo njih nema uopste hemijski sastav napisan...

apr 2015.

ja ne znam ni o cemu pricas, okaci fotku pa mozda neko prepozna o cemu se radi

apr 2015.

Na granicu u kamionu su nasli te ukuse lupaju prevelike kazne i navode da ima nikotin u sebi danas je poslato na analizu da se utvrdi postoji li tu nikotin i katran jer kako da kazni za nesto kad ni on ne zna od cega je naprevljeno zbog toga me interesuje... Al vidim nema niko pojma oko toga...

apr 2015.

bilo bi fora da si naaao joa manju sliku, ova mi baa prevelika :cool:.

apr 2015.

meni lici na sladoled, al sitna je pa ne vidim dobro
jesamZMAJ

apr 2015.

na pakiranju koje ja imam piae Nicotine 0,05 %; Tar 0%

apr 2015.

Ne mogu da nadjem stvarno vecu sliku nije neki kvalitet Bahrain Tobaco pise samo i slika voca Turska domaca proizvodnja je evo Od petka nas muce Bugari oko toga Po pravilu trebalo bi da pise na pakovanju da ima nikotina jer vecina ukusa nema nikotin u sebi...

apr 2015.

prva fotka koja izadje kad ukucas u google :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se