VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaDim u Balon ?
LEGACY

Dim u Balon ?

14 odgovora2,402 pregleda

feb 2007.

Videh u jednom filmu,da likovi pushe travu ali iz balona....mene zanima kako se to radi ? jer to neki fazon gravity pipe-a ? tnx u napred
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

Da nije izgledala kao balon koji ima dvije odvodne cijevi jednu za usta a na drugoj je vutra a unutar balona je voda, samo pitam to je mozda sto si vidio bong

feb 2007.

Pitanje u anketi ti je mnogo glupo :) A sto se tice balona, vjerovatno si vidio da puse iz balona od vaporisera... ovako nesto? to ti je inace napravica koja, ne pali travu da bi stvorila dim... nego cuva tvoja pluca, tako da zagrijava travu na tu temperaturu, da ona ne gori, nego se aktivni sastojci pretvaraju u paru, i idu u balon...
cannebosanacPOZNAVALAC

feb 2007.

Jest ti pitanje malo nezahvalno ali evo ovako , mada je viae individualna stvar ata ko voli . Ali radili su neka istra~ivanja ima opairnije u jednome mome prije postu tamo negdje u , mjeaanje s duvanom da ili ne , ja mislim . Sad u da skratim , istra~ivali su par puta i vapourizer se pokazao najboljim baa ovaj ogre na slici i to za medicinsku upotrebu kanabisa , mada firma koja ga prodaje , prodaje i pri u da je to kao za eukaliptus i druge neke zelene stvari . Ma koji eukaliptus , ali razumijem ih ja zaato tako nastupaju , raen je najviae za vutru ali jebiga ne mo~ea tek tako doi na svako tr~iate i rei evo to vam je za medical marijuana patients , kad 95 % svjeta i dan danas vjeruje u gluposti koje o travi valjaju. Zatim je proaao najbolje nefiltrirani joint istak , pa tek onda bongovi i ostale verzije vodenih lula,mada mnogima glupo izgleda zaato bi bong bio loaiji od jointa a u stvari je bolji ato se ti e katrana i nekih atetnih tvari ,ali je istra~ivanje pokazalo da se dosta THC filtrira u vodi , tj . skupa sa katranom se lijepi valjda ,a ne vidim razlog zaato bi lagali ovi koji su radili istra~ivanje i rekli da je vaporizer bolji , ajmo rei la~u zbog vaporizera i onih koji prodaju vaporizere ali onda bi i za joint slagali pa rekli da ne valja.I ovi koji su radili istra~ivanje su za vutru a ne protiv . U biti kad se pogleda joint i vodena lula,v. lula je zdravija u neku ruku ali joint daje viae THC(i u slu aju jointa ,zbog vee temeperature, njegovih oksida i nekih drugih degradiranih spojeva kao ato je npr. CBN(kanabinol)) u omjeru na katran nego lule kad se u njima spr~i ista koli ina jednake vutre. I poato sam ve rekao da je pitanje nezahvalno i moglo bi se o tome raspravljat danima neu ni da odgovaram,sve je mislim viae stvar individualnog mialjenja i do~ivljaja i ovisi o pun *****nekih parametara, npr. vrsti . trave , koliko se puai koliko esto kako se vu e ,koliko neko zadr~i pa ga onda smanta od toga ato dr~i dugo jedan dah , a tako se mo~ea odvalit i istim zrakom , jebiga ima tu mnogo faktora da bi se moglo rei sa sigurnoau e ovo je bolje i ja e .Mada je mo~da bolje tj.zdravije na vodenu lulu samo onda poato filtrira dosta THC pa ti treba viae vutre , ali je prednost lule opet jer na lulu mo~ea puait istak ,kad si sam mislim, a joint baa ne i bih preporu io istak svakome pogotovo ne neiskusnima i to ako je ona neka ja a , ali recimo ako je neki od onih slabijih skunkova ono samo 7-8% THC-a ili green spirit 5,6 % THC-a onda se mo~e i smotat jednog tankog ono 0.5 g i 1 g ko je iskusniji i s veom tolerancijom naravno ,nee ga natjerat da legne i onda leluja 4 m iznad zemlje :icon_lol: a ako ti je ve volja na lulu onda bolje ato ja u neku bar 18% white widow npr. i najbolje svje~u vodu koristit pretpostavljam jer ato je prljavija ima samo da se bolje lijepe katran i THC i nikotin ako mjeaaa i duhan (nema potrebe na lulu baa je bezveze duhan stavljat) .Ljude vara injenica da se THC u stvari ne otapa u vodi , ato je ta no , ali ne zna i da ga voda nee uhvatiti na svoje molekule i da e sav ispariti gore poatoje lakai to ti je sve do ove adhezije i kohezije i tih pizdarija .Volio bih da neko ko zna puno bolje od mene ,a ne kao i ja od prilike, da mi objasni detaljinije cijelu stvar oko toga .

feb 2007.

da bash je tako izgledalo...jer postoji nekakva mogucnos da se to napravi kod kuce ?
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

http://forums.vutra.org/showthread.php?t=1375
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

brate kad smo vec ko vaporizera jel to stvarno extra skupo jel znash otprilike cene???
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

au jebote video sam cenu aaaaaaaaaaaa 540 dolara!!!!! strashno, nemam za 'leba da jedem a vidi neke shto se bahate sa ovim spravicama

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se