VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaProblem molim za pomoc :)
LEGACY

Problem molim za pomoc :)

70 odgovora4,182 pregleda

mar 2014.

Prije svega lijep pozdrav svima. U zadnje vrijeme mi se nesto cudnovato dogadja. Ako se napusim u drustvu misli mi odlutaju i razmisljam o glupostima, uopste nisam u toku price i izgledam kao idiot. Pokusavao sam da ne mislim na gluposti ali ne ide. Jaran mi je reko da se vjerovatno stidim pogledati u oci kad sam napusen, ima i toga, to sam uspio rijesiti pomocu kapi... ali i dalje me muce misli koje odlutaju u sekundi... cesto se osjecam kao najveca budala... obozajem zapaliti ali izbjegavam sa drustvom iz tog razloga!!! Sta da radim?

mar 2014.

kapima za oci si izlecio stid :icon_eek:

mar 2014.

Da... vjerovatno, kada ih ukapam, mozag krene razmisljat potpuno drukcije!

mar 2014.

nema tebi pomoci :)

mar 2014.

Ja coeka jbt... ukapam kapi i mogu te pogledati u oci!!! Nezz ni ja koji kurac ako moues dati neki koristan odgovor pisi... ako ne nemoj ni provocirati. dodji da zapalimo pa da vidis situaciju!
TarzanZMAJ

mar 2014.

upotrijebi taj svoj mozag malo..

mar 2014.

jedan predlog imamo, idemo dalje sa idejama

mar 2014.

NistA hvala vam ljudi od srca, ocito da nisam dobro objasnio
MeskalitoLEGENDA

mar 2014.

Nije ni travka za svakog ,niti je za svako vreme . Probaj za neku godinu ponovo ;)

mar 2014.

koliko kontam, ovo je sustina:"Ako se napusim u drustvu misli mi odlutaju i razmisljam o glupostima, uopste nisam u toku price i izgledam kao idiot." al mozes probati i detaljnije da objasnis il da malo duvas sam, a ne u drustvu, il da smanjis mozda malo... il da skontas da te boli du** zapravo... il da cujemo jos neku ideju :)

mar 2014.

Meni te kapi puno ne poma~u. Istina, nema crvenila u o ima ali su stisnute, pa podo njaci...ne izgledam normalno, naravno kad je doza dima povea.

mar 2014.

lako tebi, tebe ne ebe stid pa ni ne moras kapati :) :signs040:
TarzanZMAJ

mar 2014.

i definiraj malo te gluposti hehehe ma kakve kapi *ebes to, nek gledaju..nek vide svi, sta imam od tudeg misljenja ;)

mar 2014.

ukapam u oko i kroz o ni kanali zavrai mi u nosu,mmmmmmljac :D ... onda ga otresea :D

mar 2014.

@powerseed razvalim se od pet dimova ko foka prije godinu dana sam pusio do 5 grama cnevo i onda sam stao nekih 2mj. od tad se razvalim od 5 dimova... @avantura ma kapi su nebitne... prob je u prici... nemogu pricat kad se napusim nit slusat druge. Kao da mi se oduzme neka funkcija u mozgu xD da nisam izgorio?
TarzanZMAJ

mar 2014.

ako si lako zapaljiv, a bio si u prisustvu plamena lako moguce ;) a jesi kad si palio joint? i eto sr*nja :vb_kez: :vb_kez:

mar 2014.

vidi frend, ako si pusio 5gr. dnevno pusio si neko smece (imali smo jednog takvog sto je pusio 30 komada), a sad ako se rola nesto sto je ok naravno da ce odvali, probaj stati kod treceg dima. inace to da se malo zaglupis nije nista neobicno

mar 2014.

Pa moguce je i to nije neko drustvo...

mar 2014.

Jel ovo neka zahebancija?

mar 2014.

S moje strane nije!

mar 2014.

da, neka forma zurke na brzinu. e sad jesmo pomogli malo u spremanju stana ne znam ;) svako dao svoj prilog

mar 2014.

Ma jedno je sigurno necu je prestat duvat :)
TarzanZMAJ

mar 2014.

to je to! volja! :respect: (nas si dosao za*ebavat ccc..)

mar 2014.

Truba od 15cm srolana i lagano gori!

mar 2014.

super, sad ne moras nikog da gledas u oci i mozes slobodno da se zablejis gde hoces :) videces da je :thumb:
budjavBudAMBASADOR

mar 2014.

Biraj druatvo, ako ti se baa ne svidjaju i "mo~da ne vole koaarku ko ti, nadji nekog koga koaarka zanima"... Nadam se da ku~ia bit..

mar 2014.

Kuzim vrlo dobro. Hvala ti na savjetu :)
M a n d o rAMBASADOR

mar 2014.

@"Kao da mi se oduzme neka funkcija u mozgu xD da nisam izgorio?" lol buraz.... mogue ako si s teakih droga preaao na zdrave opijate :D
Vu ing.POZNAVALAC

mar 2014.

Doziraj ga malo. Ako hoces da se oduzmes (sto ja ponekad volim) onda to jedino kuci - da je krevet blizu :P . Ako hoces da "lepse" funkcionises preko dana (sto ja retko retko radim) - povuci jedan dim a ostalo prigasi za posle. Tu je pajp zakon: stavis malo kolko da ima za jedan dim i sve ti je lakse narednih sat vremena a nisi "onesposobljen". Ekipa je isto mnogo bitna. Moja ekipa je otisla u k**ac tako da ih izbegavam. Mnogo su se "uozbiljili" pa kad se navarimo pocnu one slepacke price: brate kolko imamo godina ne bi trebali ovo da radimo i td. Tako da sam vec neko vreme solo varilac :) . I sama trava je bitna: ima vrste koje te nekako puknu - ko lopatom preko lica i "zaglupis" jbg.
RollingUpISTRAŽIVAČ

mar 2014.

lol,pa ko je reko da moras slusat druge kad si u drustvu? sve zabavno je u tvojoj glavi kad se napusis,nemas se ceg sramit,evo i mene je bilo sram npr opustit se u drustvu kad se zapali,al sad me boli *****,nemoj si mislit da izgledas ko idiot ako ne slusas druge,onda ces se jos vise sjebat,uzivaj i to je to,e da i probaj uzet nest bolje sativa strainove,bolji su za party i tako s drustvom
Big LLEGENDA

mar 2014.

puai sam bokte

mar 2014.

upravo tako...pushi sam...( meni je..dok sam bila klinka..vise odvaljivalo solo duvanje i npr.rjeshavanje krizhaljki..filmovi..knjige..itd...hahhahha..kao shto vidite..kada sam ja bila mlada..nije bilo TV-a,neta )

mar 2014.

ek,jel' se ra unaju postovi u ovoj temi :D pa da se nadove~em,trava nije za neozbiljne ljude,trava nije za egoiste,trava nije za kretene,trava nije za pizde od ljudi,trava nije za neozbiljne ljude sklone pretjerivanju u hvalisanju,trava nije za alkoholi are,trava nije za ovisnike o heroinu,trava nije za maloljetne,trava nije za poslovoe itd,itd ...
matiaAMBASADOR

mar 2014.

Trava je za sve :)

mar 2014.

Op op puno karisnih stvari hvala vam svima vec djeluje bolje!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se