LEGACY
Problem molim za pomoc :)
70 odgovora4,182 pregleda
29 REP58%
→ Istraživač
mar 2014.
mar 2014.#1
Prije svega lijep pozdrav svima.
U zadnje vrijeme mi se nesto cudnovato dogadja. Ako se napusim u drustvu misli mi odlutaju i razmisljam o glupostima, uopste nisam u toku price i izgledam kao idiot. Pokusavao sam da ne mislim na gluposti ali ne ide. Jaran mi je reko da se vjerovatno stidim pogledati u oci kad sam napusen, ima i toga, to sam uspio rijesiti pomocu kapi... ali i dalje me muce misli koje odlutaju u sekundi... cesto se osjecam kao najveca budala... obozajem zapaliti ali izbjegavam sa drustvom iz tog razloga!!! Sta da radim?
29 REP58%
→ Istraživač
mar 2014.
mar 2014.#3
Da... vjerovatno, kada ih ukapam, mozag krene razmisljat potpuno drukcije!
29 REP58%
→ Istraživač
mar 2014.
mar 2014.#5
Ja coeka jbt... ukapam kapi i mogu te pogledati u oci!!! Nezz ni ja koji kurac ako moues dati neki koristan odgovor pisi... ako ne nemoj ni provocirati. dodji da zapalimo pa da vidis situaciju!
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
29 REP58%
→ Istraživač
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
mar 2014.
mar 2014.#9
Nije ni travka za svakog ,niti je za svako vreme . Probaj za neku godinu ponovo ;)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#10
koliko kontam, ovo je sustina:"Ako se napusim u drustvu misli mi odlutaju i razmisljam o glupostima, uopste nisam u toku price i izgledam kao idiot." al mozes probati i detaljnije da objasnis il da malo duvas sam, a ne u drustvu, il da smanjis mozda malo... il da skontas da te boli du** zapravo... il da cujemo jos neku ideju :)
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#11
Meni te kapi puno ne poma~u. Istina, nema crvenila u o
ima ali su stisnute, pa podo
njaci...ne izgledam normalno, naravno kad je doza dima povea.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#12
lako tebi, tebe ne ebe stid pa ni ne moras kapati :)
:signs040:
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
TarzanZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#13
i definiraj malo te gluposti hehehe
ma kakve kapi *ebes to, nek gledaju..nek vide svi, sta imam od tudeg misljenja ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#14
ukapam u oko i kroz o
ni kanali zavrai mi u nosu,mmmmmmljac :D ... onda ga otresea :D
29 REP58%
→ Istraživač
mar 2014.
mar 2014.#15
@powerseed razvalim se od pet dimova ko foka prije godinu dana sam pusio do 5 grama cnevo i onda sam stao nekih 2mj. od tad se razvalim od 5 dimova...
@avantura ma kapi su nebitne... prob je u prici... nemogu pricat kad se napusim nit slusat druge.
Kao da mi se oduzme neka funkcija u mozgu xD da nisam izgorio?
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
TarzanZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#16
ako si lako zapaljiv, a bio si u prisustvu plamena lako moguce ;) a jesi kad si palio joint? i eto sr*nja :vb_kez: :vb_kez:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#17
vidi frend, ako si pusio 5gr. dnevno pusio si neko smece (imali smo jednog takvog sto je pusio 30 komada), a sad ako se rola nesto sto je ok naravno da ce odvali, probaj stati kod treceg dima. inace to da se malo zaglupis nije nista neobicno
XsmokemashineX
LEGENDA6.270 REP13%
→ Zmaj
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#22
da, neka forma zurke na brzinu. e sad jesmo pomogli malo u spremanju stana ne znam ;) svako dao svoj prilog
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#26
super, sad ne moras nikog da gledas u oci i mozes slobodno da se zablejis gde hoces :) videces da je :thumb:
budjavBud
AMBASADOR1.725 REP6%
→ Legenda
budjavBudAMBASADOR
mar 2014.
mar 2014.#27
Biraj druatvo, ako ti se baa ne svidjaju i "mo~da ne vole koaarku ko ti, nadji nekog koga koaarka zanima"... Nadam se da ku~ia bit..
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
mar 2014.
mar 2014.#29
@"Kao da mi se oduzme neka funkcija u mozgu xD da nisam izgorio?"
lol buraz.... mogue ako si s teakih droga preaao na zdrave opijate :D
Vu ing.
POZNAVALAC1.144 REP60%
→ Ambasador
Vu ing.POZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#30
Doziraj ga malo. Ako hoces da se oduzmes (sto ja ponekad volim) onda to jedino kuci - da je krevet blizu :P . Ako hoces da "lepse" funkcionises preko dana (sto ja retko retko radim) - povuci jedan dim a ostalo prigasi za posle. Tu je pajp zakon: stavis malo kolko da ima za jedan dim i sve ti je lakse narednih sat vremena a nisi "onesposobljen".
Ekipa je isto mnogo bitna. Moja ekipa je otisla u k**ac tako da ih izbegavam. Mnogo su se "uozbiljili" pa kad se navarimo pocnu one slepacke price: brate kolko imamo godina ne bi trebali ovo da radimo i td. Tako da sam vec neko vreme solo varilac :) .
I sama trava je bitna: ima vrste koje te nekako puknu - ko lopatom preko lica i "zaglupis" jbg.
RollingUp
ISTRAŽIVAČ116 REP44%
→ Entuzijasta
RollingUpISTRAŽIVAČ
mar 2014.
mar 2014.#31
lol,pa ko je reko da moras slusat druge kad si u drustvu? sve zabavno je u tvojoj glavi kad se napusis,nemas se ceg sramit,evo i mene je bilo sram npr opustit se u drustvu kad se zapali,al sad me boli *****,nemoj si mislit da izgledas ko idiot ako ne slusas druge,onda ces se jos vise sjebat,uzivaj i to je to,e da i probaj uzet nest bolje sativa strainove,bolji su za party i tako s drustvom
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
mar 2014.
mar 2014.#33
upravo tako...pushi sam...( meni je..dok sam bila klinka..vise odvaljivalo solo duvanje i npr.rjeshavanje krizhaljki..filmovi..knjige..itd...hahhahha..kao shto vidite..kada sam ja bila mlada..nije bilo TV-a,neta )
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#34
ek,jel' se ra
unaju postovi u ovoj temi :D
pa da se nadove~em,trava nije za neozbiljne ljude,trava nije za egoiste,trava nije za kretene,trava nije za pizde od ljudi,trava nije za neozbiljne ljude sklone pretjerivanju u hvalisanju,trava nije za alkoholi
are,trava nije za ovisnike o heroinu,trava nije za maloljetne,trava nije za poslovoe itd,itd ...
mar 2014.
1 / 36
mar 2014.
mar 2014.