VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako da se ne pravi kasika?
LEGACY

Kako da se ne pravi kasika?

34 odgovora6,684 pregleda

nov 2016.

esto kad puaim sa ekipom, po ne kaaika da se pravi, tj neravnomerno gorenje dve strane.. Uvek zalizemo pre nego sto pocnemo pusiti... Postoji li neka solucija za ovo? Ne znam da li postoji vec tema za ovo, ali nisam niata naaao u pretrazi....
FarmerLEGENDA

nov 2016.

Vutra i duhan ne gore jednako brzo, najcesce ekipa stavi prvo duhan pa od gore onda posoli crtu vutre, i najcesce ju prstima kidaju / mrve. Koristiti grinder i dobro ju izmljeti i dobro pomijesati s duhanom i trebalo bi biti ok.

nov 2016.

Meaamo je esto sa duvanom, ali kako onda napraviti savraen mix da se kaaika ne bi pravila? Uzecu onda mrvilicu definitivno poato sam do sad koristio samo prste.. Hvala joa jednom!
TriptankLEGENDA

nov 2016.

Ako ~elia da ti joint gori ravnomjerno trebaa motat naopako i uklonit viaak rizle. Ovako: uQzjqER3rHs
StepaTHCPOZNAVALAC

nov 2016.

Treba samo ravnomerno rasporediti i lepo nabiti. I naravno ne vui kao magarac, nego lagano...ali to je ve malo te~e kada je ekipa s buksnom. :)
BladerZMAJ

nov 2016.

Uvijek rolam jednoslojne i pazim na svaki dio rolanja da se napravi dobro. Prvo vutra mora biti i dobro osuaena. Ne previae nego taman. Naravno mrvilica pridonosi ravnomjernom gorenju jer sve relativno jednako izmrvi. E sad mo~emo pri ati i o flaaanoj i neflaaanoj vutri. Ka~u da loaije gori neflaaana... meni se pokazalo to par puta ali teako mi je rei sa sigurnoau da je baa radi toga. E sad kad rolaa isto treba dobro zavrtiti da smjesa ostane kompaktna, a ne da se razbije pa puno zraka ostane i kad je stisnea nije to to... Nekad rolam iste nekad sa duhanom jer mi je tolerancija niska, a puai mi se. Kada rolam sa duhanom stavim malu crticu dole pa vutru i onda i posolim gore malo... duhan ne prelazi 30 posto, a jointi mi u 95% slu ajeva dobro gore i guat ih je puait. Omiljen sam rola u druatvu pogotovo kad su testni uzorci u igri, a ide i mit da se od trube kad ja srolam viae razbijea ali to sad ve prelazi van domene egzaktne znanosti... Bilo kako bilo kod mene se stalno netko umiva na sudoperu :objesen:, tu~i dio pri e je da se ja umivam naj eae:D...

nov 2016.

Fuuuuj :D
TriptankLEGENDA

nov 2016.

Kupia vape i nema kaaike :D
JamrockPOZNAVALAC

nov 2016.

Ako lose rolas i ako ne 'ladis imaces taj problem :rasta:
DeadSlothISTRAŽIVAČ

nov 2016.

Ako promjeaaa vutru i duhan,dobro zarolaa i nabijea, ~lice nebi trebalo bit:) iako,to pada u vodu ako puaia sa nekim ko sr e pljugu ko da mu je zadnja u ~ivotu i u 1 dimu ubije pola pljuge, sasvim je normalno da e ti se pojavit ~lica..
NoVaselinePOZNAVALAC

nov 2016.

Ne znam zasto me kasika podseca na nesto sasvim deseto :)
FarmerLEGENDA

nov 2016.

Cuj ima jedan zatvorski termin sa kasikom, a nekak ide uz rame s tvojim nickom smiley9934
DegustatorLEGENDA

nov 2016.

To je vecito bio veliki problem kod uzivaoca ali i tome je dosao kraj :D Kasika se pravi iz vise razloga,a najcesci je zbog duplo prelepljenog papira,zato treba kratiti papir po duzini,odnosno suziti,(moze i kao sto je Triptanik prikazao, malo rizicniji nacin je se desi da papir progori).... ili kad se zapali, stranu na kojoj su spojevi treba uvek drzati na gore jer ta strana sporije gori. Naravno,po potrebi se :drull: samo strana koja brze gori:spliff:

nov 2016.

solucija je iskustvooo, a to se godinama stice :D :D
MementoKuriENTUZIJASTA

nov 2016.

Upravo to sto @Degustator kaze, ukloniti visak papira, dobro izmjesati travu i duhan i ne motati na mekano, nego ipak malo stisnuti, mora biti malo tvrda, onda ljepse gori. Ovaj nacin koji je pokazao @Triptank mi ne pase jer mi uvijek ispada nekako mekana, ne mogu je napraviti malo tvrdu. Jednoslojka takozvana:D
StipeZMAJ

nov 2016.

Ja u vecini slucajeva ne pomijesam, vec stavim ganju pa posolim duhan, rijetko kad radim inside out joint i nikada mi se ne pojavi tunneling iliti kanuing. Mislim da je suhoca trave i kompaktnost rolanja najbitnija stvar. A to da kad se roka u krug dolazi do pregrijavanja svega i kondenziranja vlage pa se svasta krivo moze desit. Isti slucaj je sa cigarama i lulama. Ak je vec lose smotatn joint, malo tuckanja ce pomoc, i malo nabit odozgora sa nekom olovkom da nije onak razbacano :D
CorleonevLEGENDA

nov 2016.

Ja sam se naucio da dobro zamotana pljuga zlata vrijedi :D ...Mnogi motaju pa zato se stvaraju ~lice i pljuga izgori odmah jer ima puno zraka unutra i bude njesra.. A kakve topcine rolaju apanjolci u coffe shopovima u Barceloni mene boli glava kad sam to vidio ..Znaci filter airi od cijele pljuge a pljuga jedna 4 puta veca od jedne moje koju sam zamotao tamo..Potpuna razlicita kultura motanja..Meni moja bolja :puuuh::
FeltLEGENDA

nov 2016.

Pljuga ti radi ~licu (kaaiku) jer se ne smota kako treba u ve ini slu ajeva. Na dijelovima se rizla premota,presavine pa imaa viae slojeva ato naravno rezultira sporijem gorenju na takvim mjestima. Praksa je majka svega :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se