VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako najbolje iskoristit Joint....
LEGACY

Kako najbolje iskoristit Joint....

218 odgovora20,208 pregleda

nov 2008.

da najvise pukne.... ima li nekih shema osim Shutova, Meksika itd... ?
CasperENTUZIJASTA

nov 2008.

aatove i sl nikad ne radim, nekak mi je bezveze to. kad se pusi sa ekipom najbolje je pusit na pafove -svako 2-3 mala dima i salji dalje znaci pljuga se ne zadrzava kod nekog 10 min nego se odmah salje tako da najmanje ode u vjetar.

nov 2008.

:smoke18:buraz ima//davatelj i primatelj moraju radit cucnjeve ili sklekove pa se ubis ko pica:banana_dred:ali jebes to nema do salvie!!!

nov 2008.

Imas prosireni meksiko gdje moras znat grad u meksiku da bi mogao dobiti dim, inace joint ide slijedecem (koji zna navesti grad u meksiku). Btw. ako ako na dnom jointa lagano tucas neku tvrdu povrsinu, utroba se bolje slozi i dim se uopce ne gubi. meni kada ne vucem ne izlazi ni malo dima van.

nov 2008.

ja kad uvucem drzim dim pun ***** i nista ne izadje :)

nov 2008.

probaj s jabukom. uzmi arafciger ili kineski stapic i probodi rupu kroz jednu vecu jabuku, koja je prije toga bila dobro ohladjena u frizideru (ili hladnjaci). na jednu rupu utaknes joint (do kraja filtera), na drugu pusis. efekt je slican bongu, jer se dim malo rashladi i navlazi, tako da ne iritira grlo, sto automatski znaci da ga mozes uzeti vise. jace puca, vjeruj mi.

nov 2008.

probat cu to hvala :)

nov 2008.

ima jos koji prijedlog ? .... :)
SikSTiENTUZIJASTA

nov 2008.

@Brijo...: Jel ti radis sta drugo u zivotu osim napusavanja...? :D ;) Kad pusis, nemoj pusit normalno, znaci napunis usta dimom, udahnes, pa opet, pa opet, pa opet sve dok se ne napunis, nego stavi joint na usta, ali tako da ne napravis vacuum totalni nego da ima prolaza za zrak... I onda fino udises lagano (ali konstatntno), kolko ti stane u pluca... Puca jace nego normalno, a popusis puno manje pljuge jer se zrak mijesa sa dimom (recimo u omjeru 50:50)... ...Ali ono... Lagano vuci, kako ti vec pase... ...I ima jos jedna shema... Bolesno... Stavis joint u usta i sjedi na bicikl... Vozi se kojih 10-15 km/h tako da zrak koji struji "tjera" dim sa vrha jointa, a ti pritom normalno dises na usta, sa pljugom u ustima... Cijelo vrijeme udises (kao i gore u nekom 50-50/zrak-dim) i to je spica do bola... Je da pljuga zgori u roku keks, al jbg, oces se razvaliti, onda deri!!! Eto... Nije nista posebno ovo sto sam napisao, al kad vec experimentiras, probaj i ovo... ;)

nov 2008.

i btw meni se joint ugasi koliko dugo drzim kad udrem 6-7 seka :)
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2008.

Koja jadna ufuravanja - koliko imas godina? 12? Nemas nista od toga sto dugo drzis dim...

nov 2008.

nemam 12 ima 5 ... ko kaze da nemam nista od toga, pukne me 2 puta vise.

nov 2008.

ovo bi sve trebalo u provale najbolje ga iskoristia kada ga popuaia :smoke18:
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2008.

Pukne te jer ti mozak ostane bez kisika... Ako se tako hoces rokat, stavi vrecicu na glavu i uzivaj
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

nebi se slozio s tim...

nov 2008.

ja bi a ti probaj pa nam reci i nikako ne puaiti zadnjih pola cm dzoka tu nema viae tetrahydrocanabiola
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

e vidis, nervira me ta zatucanost vas tu kao starijih na forumu, mi smo najpametniji i sprehe... ti sad meni ides govorit kako mene jace uradi? nisam ti tu neki mulac da mi solish pamet sa tim ignorantskim stavom... moje iskustvo je takvo da se tako bolje uredim, i ne samo ja vec i dosta ljudi s kojima sam prico... to je moje osobno iskustvo, a ako ovaj forum nije namjenjen za razmjenu osobnih iskustva i znanja onda neznam cemu je...

nov 2008.

/potpis/
cricket.ISTRAŽIVAČ

nov 2008.

po meni je bolje uvuc jedan dim drzat ga malo i pustis i tako 3 puta ali ne brzo, nego recimo dok pusis pocnes pricat neku temu, znaci joint drzis oko minut, das dalje i onda drugi prica.. tj obratis pozornost na pricu, pusenje da ti bude sporedna stvar, pukne te dok pusis a i dosta popusis i manje sprzis grlo, po meni bolje nego uzmes 3 brza dima i onda drzi u sebi dok ne poplavis.. to sam proso u davnim pocetnickim danima. :D
pecko88ENTUZIJASTA

nov 2008.

Najbolje je "iskoristiti" joint sa dobrim drustvom...:icon_mrgreen: Tako ce te sigurno najvise puknuti...:ludaci_lol:
choki123POZNAVALAC

nov 2008.

Pa ekaj malo joa se o ovakvim stvarima pri a ono.... :vomitwar: Ja e te pukne ovako onako i te spike joj totalno debilno,a ako emo tako,najja e te pukne na vaporizer.amen.
bongashLEGENDA

nov 2008.

Svi smo valjda bili u tim godinama, kad je vutra bila 'sredstvo za pucanje', ono, cigla u glavu, aaka u oko ili joint, isto je, bitno da te radi. :icon_mrgreen: Iskreno, odvalim od smijeha kad vidim da joa ima ljudi koji pumpaju sklekove, igraju neke igrice i sli ne brije, mislim ... WTF ? Osobno, vutru do~ivljavam potpuno druga ije, to je moj ~ivotni stil i zato mi se gade ta grupna prepuaavanja, egzibicije i preseravanja. Al' to je samo moje skromno mialjenje, dopuatam druk ije poglede na stvar ... ipak, ovo je slobodna zemlja. :spliff:

nov 2008.

ti davno nisi dr~ao dim vidim ja :ludaci_lol: a uradie te ja e kad se tripujea da je to razlog jednog dana ainko sve e ti se samo ka`sti choki vjeruj nije vapor toliko jak,on ima viae istiji rad neki ljudi ak se razo araju o ekuju ludilo a ono pure
TarkiPOZNAVALAC

nov 2008.

Postoji igra koju smo kompici i ja izmislili zove se "hajlegebreselasije" trojica igraju 1 gens u igri prvi uzme gens povuce par dimova i trci do drugog dodaje mu gens i drzi dah, te ostane na njegovom mjestu ovaj sto je dobio gens vuce dimove, trci do treceg i ostaje tam i opet drzi dah treci radi isto, dodaje prvom, i prvi tad ispusta dim, opet vuce, opet trci i opet drzi dah i tako u krug dok svi ne popadate :D ak jos ima cuge zestice u djiru lezanje na podu je garant
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

ja odavno nisam pusio travu... a i nemam neke volje previshe za tim trenutno... cist sam i dobro mi je tako, a kad me bude opet gust cu opet i tako... a za drzanje dima, pa zasto bi tvrdio nesto sta nije i tlacio se s tobom da mislim da nije tako? yea right... i opet naglasavam, da mi je josh ljudi potvrdilo to...
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Imaa dobro shvatanje vutre, ali totalno jadno mialjenje za druge puaa e, koji jednostavno nemaju uslova kao ato mo~da imaa ti pa su prinueni na egzibicije i prepuaavanja.Budi malo tolerantniji i airokog shvatanja.
zasto u zadnjih po cm frule nema thc-a? jel mos to mal pojasnit... on recimo da ja nestavim vutre na zadnjih po cm djeje... jel meni onda u zadnjem centimetru nema nista?
Nameless_OnePOZNAVALAC

nov 2008.

Generalno mislim da treba uzivati u trenutku i iskoristiti svaki trenutak u potpunosti!!! Da li tje dzok da te pukne slabije ili jache nije mnogo bitno, jer je sve u glavi... Licno , smaraju me te indijanske price tipa " dubish na glavi, iz dupeta ti viri kaktus, a meleskinja ti daje shatove kroz nos, i kao radi do pakla i nazad"... Peace!
SikSTiENTUZIJASTA

nov 2008.

...Istina... Je smjesno... Ali u slucaju da imas za 3-4-5 dimova preostalih od jointa, treba se potruditi a se napusis... :D POTPIS! Proslo je to doba egzibicija kod nas "starijesina"... Slazem se sa ovim boldanim, iako, evo ti odgovora...: Ocito je da je "starim" pusacima do toga de se NAPUSE dok "mladezi" da se PREPUSE (ajmo rec)... :)
bongashLEGENDA

nov 2008.

Izvukao si re enicu iz konteksta ... Na kraju posta sam naglasio da svako bira ono ata mu paae, o ukusima se ne raspravlja. Stvarno mi nije jasno koja vam je fora sa tim 'jadno', to je sad moderno ? :icon_confused:

nov 2008.

legendo puaim od 92 a ti ni ne puaia tj ponekada i to dr~anje dima mo~ea da osjetia jer ti se remeti disanje i nivo kiseonika ja ispuaim kao pljugu i savim je isto kao da sam dr~ao,vjeruj a volio bi da sjednemo i da ni ne uvla ia ovu moju mozakmixer#2 ve samo da pukaa i da budea iskren jel te uradilo zeleni nije fora dali si stavio travu ili duvan u poslednji cm dzoka ve kada zapalia dzok i uvla ia temperatura koja nastaje sagorijevanjem trave i duvana odvaja thc sa trave i uvla imo ga sa dimom i to nas radi kada je dzok pri kraju tu nema viae thc ima samo masti i katrana iz duvana i samo se trujea skapirao ?

nov 2008.

jarane.. mozel oko atletske svako po 1 krug pa ona

nov 2008.

Znas znanje =D
al nekontam opet.. ono ti zapalis i recimo da je malo duza frula po toj tvojoj teoriji onda se tamo jos vise gubi.. gle vaK: ----------- normalna frula ----------------------------- velika frula e i ti po ovom tvom kada zar dodje do pola velike frule u ovom ostalom vise nema thc-a (taman tamo gdje bih ova manja izgorila i di nebi bilo thc-a) jel ono taj dio od velike frule je isto vremena izlozen istoj temperaturi kao i ovaj gore. ono kontas ti sta ja hocu reci... mislim ono cisto logickim razmisljanjem sam doso do ovog... pa mi jos uvjek nije jasno da u zadnjih po cm frule vise nema thc-a .. to bi onda trebalo biti proporcionalno s velicinom frule... ili tako nesto.. hm... ma mora da sam u pravu :spliff:
mali.medoPOZNAVALAC

nov 2008.

:violent018:BALKANE STARI LAFFE ako su ovo ao si naveo INJENICE reaio si me jedne od vecih DekadniH enigmi tj. uzrujavanja oko zadnjih trenutka jeBBBene pljuge KOJU SAM JA MOTO i kad majmun baca ono kao " meni najsladje".....!!!! *POHVALA I POZ. (*nemoj da nije tako LOL;o).........!!!!:spliff::violent018:
cricket.ISTRAŽIVAČ

nov 2008.

pa ja mislim da nije bitno kolika je frula, vec jednostavno u zadnjih 5mm nema smisla pusit jer se od temperature thc odvoji, bila frula normalna king size ili bila xxl neka.. u zadnjem po centimetru nema nista.. jer je zar odmah prije filtera i kad udahnes ne treba toliko da povuces da dode dim do tebe nego je udah toliko jak da zar stvori toplinu koja odvaja thc od vutre... ne znam nisam na ti sa tim objasnjavanjima jer se izgubim i onda ni ja ne budem u pravu.. hehe :)
vandalxENTUZIJASTA

nov 2008.

e to je to,kad ne uzimas vutru samo da se napusite ko stoke i da vas "udre sto jace" nego kao nekakvo opustanje i iz osobnog guata i postovanja prema samoj biljci
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2008.

Ako se moras baviti fizickom aktivnoscu dok pusis da bi se napusio - jebes takvu vutru...

nov 2008.

Najbolje te pukne ako te prvi ne pukne motas jos dok te ne pukne! Pozdrav
MightyHerbPOZNAVALAC

nov 2008.

Ova cijela tema je za*****'.... Ne razumijem neke ovdije,ono gadi mi se gledati nekoga tko se samo zeli prepusiti...i pusiti pljugu za pljugom...osobno mislim da je to sve stvar u glavi,nikakvi shatovi,trcanje i te spike....jednostavno uzivajte u travi...Ja recimo kada pusim joint pusim king size pljugu pola sata,sat...jer stanem,pricam,zajebavam se...I mislim da je to smisao vutre...A i poslije jedne kvalitetne pljuge mislim da druga odmah za redom nema ama bas nikakav efekt,osim sta si zabrijete u glavi da ste jace napuseni..
choki123POZNAVALAC

nov 2008.

Joj a i vi vidite sve crno i bijelo,ovo ato je balcan reko ima smisla al nije sve tako jednostavno,a i to dr~anje dugo u sebi nekako nije cool a i nepotrebno je
G e r o n i m OENTUZIJASTA

nov 2008.

Ja volim zapalit, a bitnije mi je da je ukusna pljuga neg da me bas razbije. Ne volim kad neko npr. na 0.5g stavi cijelu cigaru jednostavno mi bude gadan dim zbog cigare.

nov 2008.

pola sata sat.. pusis li cigaru pola sata, sat ? king size je tolika eventualno duzine onih duzih cigara. Necemo se glupirati i izmisljati neke gluposti pustite ljude koji su fkt iskusni i koji znaju da kazu kako ga je najbolje iskoristiti
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Najbolje je iskoristiti tako da uzmea vutru i napravia s njom oono ato ti u tom trenutnku odgovara, pa makar i na anus mazo
MightyHerbPOZNAVALAC

nov 2008.

LLOOLL!!...kakvi iskusni ljudi,sta pricas...Nije stvar u tome kolika je king size pljuga..niti je stvar u tome koliko se pusi,nego da se treba uzivati u vutri,a ne se prepusavati...al opet,ko ce to dokazati vama...

nov 2008.

a da organizujemo jedan turnir pa da se bijemo do smrti na jednu stranu ovi ato dr~e dim a na drugu ovi ato ne ja volim u srebrne ili zlatne smoking sa virginia gold duvanom i taman mi traje sat vremena kao i kolegi ono laganeze a ima ove ko zna kakvo mo~dano rasulo puaim pa i nije baa pametno odjednom jer mi onda samo pobjegne noga u podrum :icon_arrow:
mr.skunkAMBASADOR

nov 2008.

ili tocak o bankinu ( rizol, ivicnjak ) :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

nov 2008.

vozio sam se s frendom baa koji na negdje 60tak km/h laganini ~uljo po bankini u zavoju, 2 put zarednom u istom :D bit e da ipak ne valja dugo dr~at taj dim:hehe: al u emu je fora..jedni uzgajaju pa puae kvalitetu za koju te briga kako puaia kad derazmontira, a ostali uli nu robu koja se soli ko suvo zlato pincetom pa moraju smialjat raznorazne na ine kako da se urade ato ja e... kad uzmea da sto kuna gram, vrea od kunu preko glave i nije toliko loaa zamisao...bolja od ljepila barem:b_evil:
NoTrippinAMBASADOR

nov 2008.

OT: ili guma o korni~u
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2008.

Pa ja odprilike (a vidjeli ste moje d~oje, da ne postam opet... stavim 1/3 cigare, mada to sad u zadnje vrijeme, moram malo da odmorim.... makar 7 dana.... ina e naravno u rolnu motam, i kad ono negdje vidim na rizlu, izgleda mi isto kao minijaturni joint, majke mi, a hvala bogu prsti mi ko u lopova :) LOL ozbiljno, moram napraviti pauzu, nije ovo dobro... pogotovo ato puaim baa kvalitet, a veliku koli inu dnevno... (ina e to bi na ulici bilo oko 100km), a i nema viae onooo .... dok jutros se haver napuaio, nazvao me dva sata poslije, kaze jedva dosao kuci, odmarao na klupi... baa je ono stoned filling....
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Ako neea da puaia ti ima ko hoe, poaalji mi to ! :D
wannabeshaman1POZNAVALAC

nov 2008.

brainstorm :b_hop: iskusni i neiskusni ma nitko mi nije ravan jer ja znam najbolju od svih navedenih metoda. kondome na bazi haaiaovog ulja. iskoristivost je vea i od vaporajzera jer sluzi nastale u rodnici ~enke homosapiensa vezuju na sebe thc te tako nastaje tri pi(th)c-e ato je puno potentnija varijanta thc-a. na~alost ope su nepoznata prosvjetljujua i halucinogena svojstva svojstva tri pi(th)c-e. A jedan od njegovih ,u povijesti ,najpoznatijih korisnika bio je juda koji je prodao svoju spolnost vragu kako bi mogao iskusiti ari ovog izvanrednog halucinogena (no kako je tvrdio da je takva konzumacija kao seks sa isusom,mnogi su posumnjali u isusovu nevinost i razapeli ga na kri~u...da da morat u razo arat antisemite meu vama,iako ovo i dalje nije razlog za obuzdavanje smrtnog prijezira ~idova crnaca cigana...)ugl da ne duljim viae.juda je nakon izvjesnog vremena otkrio da se tri pi(th)c-e takoer mo~e stvarati trenjem falusoidnih predmeta premazanih lubrikantom na bazi thc-a o stijenku crijeva ili ti ga analnim seksom.jer muaki anus sadr~i tvari srodne vaginalnom sekretu (neki teoreti ari ak vjeruju kako je to zakr~ljala rodnica i da muakarci zapravo nemaju analni otvor pa stoga moraju svoje fekalije prazniti kroz usta...otud i poznata sintagme "muake svinje" i kako su ~ene iste) dakle kao ato vidite homoseksualnost u biti ima biblijske korijene,no na ~alost zbog globalnog zatopljenja i prebrzog tempa ~ivota ljudi su zaboravili uroeno znanje o thc-u.vezano uz zadnju re enicu moram naglasiti kako je reprodukcija samo sekundarna funkcija genetalija,a orgazam zapravo uvjetovani refleks na ovakvu konzumaciju thc-a. nakon ato sam iscrpno elaborirao genetalnu konzumaciju thc njezine prednosti i povjesne konotacije nemogu odoljeti a da vam ne ka~em svoj plan. namjeravam ponovno po et koristit ovo znanje.prvo na taj na in zadovoljit svoju ~enku,pa nakon ato do~ivi nirvanu i pohvalis e prijateljicima htjet e i one.pa u i njih. kad se ovo raairi moi u ostatak ~ivota ~ivjeti trenjem o rodnice maloljetnih djevica iznimne estetike te izgraditi monopol na thc kondomima i vibratorima(s obzirom da vam nisam objasnio kako to no nanjet thc na lateks da bi se upio...) zahvaljujem na pa~nji :ridinghorse: edit:a za muakarce u dizajnirat posebno uzak i elasti an dildo premazan thcom tako da jedva osjete penetraciju...ipak iz zdrave empatije ~elim ostatak ovje anstva poatetditi kroni nih hemoroida
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

Ubio!!!!
Nameless_OnePOZNAVALAC

nov 2008.

@wannabeshaman1 ja sam mislio da ljudi na ovom forumu postuju samo ozbiljne stvari ali ti si sine promashio univerzum. Nismo kod kutje hvala sto si svratio. Ajde idi vidi da li smo tamo iza tjoshka :)))) pa nam javi ! nasmejao si me za sve pare
Yami_RazielAMBASADOR

nov 2008.

uzmi vodu...napuni usta...spusti glavu s licem prema podu...i kreni uvlacit zrak...voda ce se zbog utisnutog zraka zadrzavat u vrhu usta... i nakon toga...prisloni pljugu na usta i samo nastavi vuc (al jace) zrak...uvuci ces gro a dim ce biti jako hladniji zbog vode :))) samo oprez...neiskusni...lako se moze dogodit da sjebete pljugu xD uz malo praxe prejebeno :) najludje je...napuni usta gustim dimom,otvori,dopusti dimu da se "provuce" na zrak...i onda taj gusti dim cijelog posisat :) prefino i ljepo izgleda ak se napravi kako spada :) a tak pusim non stop pa neznam dal je ista jace xD i naravno...shat potocic :)
hirnISTRAŽIVAČ

dec 2008.

Da tako i ja nekad pusim (kad mena vjetra) :=) :=) ali najcesche imam jednu lulicu i tak da rijetko motam ekonomicnije i pametnije bar za mene ali znam nekad da uzmem praznu flasu malo vecu stavim je u hladnjak ali pre tog je malo smocim vodom okolo da se led uhvati okolo probusim na cepu rupu i dolje na dnu stavim jox gore u cep i vuchem dolje meni predobro isprobajte pa javite :=)
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Sto se tice drzanja dima jako dugo definitivno nema smisla....al drzim se onog sto sam davnoooooooooo procito na ovom forum 2-6s... Kasnije sam procito i to kak je bilo neko istrazivanje 3s(prakticki udah-1-izdah) i gotovo sav THC bude iskoristen...a ak ista ostane to je zanemarivo i ne mo~e utjecat na jacinu.. A ni losa fora(za 2 osobe): povuces mali dim daa dalje ta osoba povuce, dobijea nazad....ispustia...povuces 2....pa ta osoba 2....pa onda ti 3...pa dokle ide. Tak cesto s curom 1-2 puta unutar vremena potrebnog da bi se popusila pljuga....i max. do 4-5 malih dimova.Ni to da bi se vise napusili neg onak... Mene najvise kad pusim u ekipi zivcira zadrzavanje pljuge....kakve su to fore...kao ono sad cu se ja napusit vise od vas....ha-ha.. Pa Sveta biljka je dobra i kad ju se pusi treba se dobro ponasat i razmisljat izvolite....djelim radost s ostalima :banana_dred:.... Kad se dogodi da jos jako malo imam a s curom pusim pa ju na kraju pljuge pitam kolko se napusila a ona kaze: ljepo mi je :)....
greenmengaceENTUZIJASTA

dec 2008.

:clap:u pravo je pecko88 ..posto on ima iskustva .....zakon covece...

avg 2009.

ja sam uo ko neke fore od klinaca da najviae thc-a ima na filteru i da neki li~u filtereda ih du~e dr~i...nikad nisam probo ali poato je tema takva,samo preporuujem.. Mislim da u probat jednom ono s zadr~avanjem dima u ustima pa ponovnim sisanjem...To i i ono s vodom i u ustima dok vuem.. i e da,da pitam ata je to meksiko??Nikad uo za meksiko puaenje...Ja sam si inae bio napravio i onaj helikopter aka vjetrenjaa di idu 4 oje...prejebena stvar,probajte

avg 2009.

joa viae thc-ea se nakupi na zubima i ako hoea 100% iskoriaenost poslije puaenja kod zubara da ti istru~e to pa to poslije jedi liai ili puai ponovo i tako u krug dok ima materije...:ohno: temperatura sagorijevanja odvaja thc i tako ga mi unosimo dok vu emo pri kraju dzoka nema niata jer se odvaja iz dijela koji ne gori a ne iz ~ara

avg 2009.

lizanje filtera :D pa ak i da to je istina, na filteru se skuplja toliko smea i raznoraznih govana, da ne vidim kako bi ikome palo na pamet to jest, lizat i sli no :/ :D bokte, ovdje se raspravlja o iskoristivosti, ko da pri amo o nekoj znanosti il zadnji ankiji koji si aalju iglu u krug :P

avg 2009.

kaje onda to meksiko??

avg 2009.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mexico
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2009.

ja uvjek kad motam moram se probudit u 5:47 ujutro i umijem se i krenem rolat i to traje 2 dana i smotam do etvrtka i onda se pripremam za puait i u petak palim frulu i puaim ju sve do subote navecer i tako dodem u grad glavni sam i zgazio sam se i svi mi se dive....probajte dobro je
LucidDreamAMBASADOR

avg 2009.

svakako je dobro to sto ti varis :sun2:

avg 2009.

previae mu je meka stolica
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2009.

zapalit ga i popusit? :D samo sugestija.. za one koje se pitaju XD
udahnut par puta prije nego zapalia i postat svjestan promjene koja e se desiti.. i onda samo reguliraa kamo ~elia da te trava vodi...neka te ka svetosti... prvo osjeajima, pa zatim umom...i pazi da se ne zagubia i zastajkujea... i ui u svoje snove i okupaj se u duboku prostrano more :snooze:zaroni tu i tamo jeste uhvatili filing:sun2: e i obavezno rizlu unatrag motat, pa de ea papir puait i ti isto :rofl: bzvz :maryjane:
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2009.

aha a to se tak radi samo zapalim i vu em....AHA,vidia,vidia

avg 2009.

ljudi, niata kako..u pitanju je kvalitet i kvantitet...moa popuait brdo liaa, a da se ne naailjia..dok te 1 dobar kvalitetan dim mo~e bacit u nesvjest, da kontaa zaato svi odjednom pri aju baa o tebi!!!!

avg 2009.

ovako nisan citao sve postove al jesi ikad proba pusit na bocu,s onom shemom probusis na plasticnu bocu cigarom rupu,i stavis jox u tu rupu i gore di ce cep uvlacis,dobro te drmne jos kad izvadis jox taj dim sta je osta u bocu lipo uvuces...mi to cesto radimo...probaj :) pozz

sep 2009.

meni para najbolji neki nacin dok ima jos dima za pusi pusis relaksirano lijepo uz neku pricu obavezno, kad je frula pri kraju na pocetku novog kruga pocinju americke ono dva tri dima i drzis dok ne dodje red na tebe, a ako pustis dim prije tvog reda ispadas iz kruga :) tako da se jos zabavis ekstra dok pusis jer se pola ljudi pocne smije i ispadne iz kruga :D
Big LLEGENDA

sep 2009.

Aj malo razmisli... Umjesto da vadia oksu probuaia joa jednu rupu ispod ove za oks i kad vu ea prvi put, za epia prstom tu donju rupu i punia bocu i kad se cijela zamagli, tj. napuni dimom, maknea prst sa ove druge rupe i tek onda vu ea svom snagom taj dim kojim si napunio bocu.... Ovako nema koristi ako ti samo vu ea bez prsta jer ti prakti ki samo punia bocu, a ne sebe.... I da, nemojte ovo radit sa bocama veim od litre, mada je pola litre sasvim dovoljno, litra je ako vas ima puno a oksa je mala....
majklISTRAŽIVAČ

sep 2009.

mosh kvalitetno zgazit i s mini trubicom ako dovoljno zabrijesh... do povishene svijesti mosh doch i da se napushish zraka...
Big LLEGENDA

sep 2009.

@gornji post: a.k.a. PLACEBO Jebena stvar, ko mlai smo znali kupit Samson duvan, rolice i srolat isti duvan i puait koda vutru puaimo i nije da la~em al promjeni ti se filing, nije to onaj pravi "high" osjeaj al definitivno nije ni "straight" osjeaj... PLACEBO je zajebana stvar
euforijaAMBASADOR

sep 2009.

mislim da ovo o cem majkl govori malo dublje od placeba... u zadnje vrijeme mi se uopce neda varit jednu za drugom il uopce duvat drugu ak jos prvu osjecam.. To mi je stoodstotno drogiranje.. tu uopce nema smisla.. mislim nekom ima al...
Big LLEGENDA

sep 2009.

Pa fala bogu, emu troait vutru ako si svejedno high? Jedino ako se oea izubijat baa al to su klina ke fore, neku~im svrhu da sjedia nepomi no i zuria u jednu to ku 3 sata nakon 3 popuaena topa od 20 cm.... Al nakon svega ato sam puaio i kolke smo topove znali rolat od pol metra bla bla, ja joa nemogu vjerovat ja sam se najviae u ~ivotu zapuco na maturalcu kad smo stvarno puno imali svaki dan i iali smo na nekakvu viteaku ve er neki show i ja izaem i smotam si u onu rizle za duhan zna i onu skroz malu od kojih 5 cm i normalno zasolim i duhana stavim, puaio sam solo ispred te dvorane, zapucalo me ko nenormalno skroz me izokrenulo i riganje me hvatalo (a nisam pio) a i nije stvar u ~i~i jer je bila ista koju smo cijelo vrijeme puaili u puno veim koli inama a sa ni blizu tolko jakim djelovanjem..... ima neato u tome

sep 2009.

big l i smile obadvojica pogledajte svoje postove pa onda govorite jedan drugom niste mi jasni nikako il ste haj ili stvarno ne vidite ili cak ne znate ...pa imate prof ljude koji vam mogu objasniti gledate koje pametniji od kojega a na kraju ko glupko i tupko i odkad se zacepi donja rupa sa prstom jednostavno je za popizdit uzmes bocu sa vecim grlom naravno i probusis jednu rupicu osrednje velicine otprilike ko slamka ona sira malo dolje u dnu da je iskosa malo izbusis i gurnes slamku do ruba boce frula dotad da je smotana e sad jos jednu rupu probusis negdje otprilike malo ispod grla zavisi i do boce gurnes frulu u slamku ulijes vode soka leda pive sta vec oces u bocu toliko da ti taj dim prolazi kroz tekucinu a sa gornjom rupom rupicom reguliras taj dim ucini sa prstom par puta trzni dok potezes kako se sve vise dima stvara u boci jer se mjesa sada i zrak kako ti potezes e to ti je to a ne dole sta ce ti frula u zraku kod grla lakse ti je u ruku uzet i pusit a ne na bocu oprostite nije da vas napadam al drugi put nemojte se izvaljivat jedan drugome to zna biti i grubo 100 ljudi 100 cudi zivjeli vi meni i uzivajte u bongovima respect...
Big LLEGENDA

sep 2009.

Dobro nisam iao na tu cijelu verziju al opet viae ima smisla ovo moje nego njegovo da vu e pa da izvadi oju pa da opet vu e.....

sep 2009.

ma vadi moj k... sta vadi sto ima vadit jox stoji cjelo vrijeme na slamki ..imaju vam i slike na forumu 100 % mos nacinit bong kakav oces samo malo vremena treba i malo muke al kad je dosadno dobro dodje malo pegle kao sto sam reko rucni rad....pizz evo ti videa otprilike ovako to ide i tako to funkcionira a mos napraviti od cega god ti srce pozeli i ne treba unutra bit voda moze sto god i namjestas aromu koja ti odgovara pogledaj pa ces bolje skontat odma ono o cemu sam prico samo isto kao da tele radi bong al eto sto je tu je http://www.youtube.com/watch?v=7JqTl2ClLlI ...pizz

sep 2009.

Ovako brate meni je to isti k...jedna rupa ili dvi, ovaj ko je napravija temu pita je za savete,ja sam da svoj savet ti daj svoj a ne mene ispravljat i doslovno mi govorit s tim ajd razmisli malo...eto nemoj se ljutit...i boca se napuni i sa jednom rupom jer taman stane jox u nju i dim ne izlazi vanka...

sep 2009.

pametujete previse.....smirite napetosti nismo se dosli svadjat..

sep 2009.

treba imat 2 rupe,ali dosta o tom nismo se doali svaati...
DirtyDENTUZIJASTA

sep 2009.

treba imat bong....:)... ali za one premlade da im prodaju bong, da treba imat 2 rupe, jebote... Peace :sun2:...

sep 2009.

ako kolko se duzi dim nije bitno zasto se onda uvjek salvija preporuca drzat sto duze (30s) da bi pravilno djelovala?

okt 2009.

Zato sto se THC apsorbira brze od Salvinorina. Optimalno je ~8 sekundi, nakon tog se apsorbira preko 90% THCa, sve vise od tog je glupo i nepotrebno drkanje po plucima.
Big LLEGENDA

okt 2009.

Ja sam uo da to uope netreba radit (dr~at dim) da je isti *****...... I probo, na meni niata druk ije ne utje e ako ga ne dr~im, ako ga dr~im 8 sekundi ili pol minute dok ne pozelenim.....

okt 2009.

Je, zato sto su anegdotalni dokazi uvijek bolji od znanstvenih (hint: nisu). U prvoj sekundi (znaci kad pusis ko pljugu) se apsorbira 80-85% THCa, ako bas hoces sve (odn. vecinu, 95%), moras drzat 8 sekundi. (podaci su s istrazivanja Dalhouse Universitya u Kanadi) Pa procijenite jel vam bitnije da se tih 10-15% vise napusite ili 7 puta vise sjebete pluca:bis:

okt 2009.

vutra isti plua :) mislim da bi se trebalo dr~at malo u pluima,nemrea odma izdahnut,neea se tolko ubit...
Yami_RazielAMBASADOR

okt 2009.

ako je dobar staff, nemoras drzat ni 2-3 sec... provjereno :D nema neke razlike, iskustvo mi tako kaze xD ali kako najbolje iskoristit vutru? pusit na chillum :) definitivno...
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

Nemoj ovo,razmisli malo.Svaki dim unistava nasa pluca,pa tako i dim marihuane.A na kraju krajeva i sam dim rizle koja gori steti takodje. :sun2:
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2009.

Jesi ti punoljetan?Ovako sam ja pricao dok sam imo 15 god idemo se ubit,strgat,razvalit.
Big LLEGENDA

okt 2009.

Neko je spomenuo chillum... `a je to? Gledo sam lika na youtubeu tutorial kako napravit taj chillum od mrkve i jebeno mi to izgleda, samo, zaato od mrkve, dal ima neki u inak drugi ili je do okusa... Isto tako, ona slika ja mislim charlize theron kako puai oju nataknutu u jabuku i ona s druge strane uvla i na neznam ja koju foru... `ta je to?

okt 2009.

ljudi moj 1. post =) da se ukljucim u raspravu... jednako te pljuga ubije ak drzis 2-3 sekunde i 30-290 sekundi nekidan probao neki dobar staff uzo 1. dim na sekundu i vec me malo zveknulo, a nakon par serija da ne pricam, stvar je u kvaliteti ne u nacinu puaenja zato se nemojte trovat sa mexikom aatovima itd nek uzmite pravu stvar
Big LLEGENDA

okt 2009.

ikica je u pravu..... samo cu to da kazem al moje pitanje je ostalo neodgovoreno `TA JE CHILLUM? ma, evo vam pitanje:

okt 2009.

Ovo sa jabukom... uzmea kemijsku i izvadia ono iznutra da ti ostane samo cijev ica. Onda napravia rupu na vrhu jabuke s tom cjev icom. Rupa mora i do pola. Onda s istom cijev icom probuaia rupu sa strane jabuke isto do pola tako da se te dvije rupe spoje pod kutem od cca 90 stupnjeva ( nije ni bitno kakav je kut). Onda na vrh stvia vutre ili utaknea pljugu i vu ea kroz drugu rupu.

okt 2009.

Chillum je ,pojednostavljeno,joint koj se netreba motat,nego samo napuni i udara previse XD osobno meni najdrazi nacin pusenja,odusevljen sam sa njime,vjerujem da bi se lako i napravio vlastiti,i to moguce od mrkve kako je netko prije napisao XD to bi volio probat XD Ali chillum vrijedi nabaviti definitivno ,vrijedi svake lipe
Big LLEGENDA

okt 2009.

Mislim da si u krivu (bar mi logi i zvu i tako) jer koja svrha od chilluma ako u cjev icu stavia smotani oint? Sa headovima mi ima smisla al sa zamotanim ne..... Ili sam u krivu?

okt 2009.

dosta ljudi stavi joint smotani jer na taj na in viae uatedia (smotano i duhan joa unutra)...def najbolje stavit isti kif..al teaka vremena pa te egzibicije viae nisu za sve..osim za uzgajiva e :) al ato se ti e jabuke konkretno, ja sam bio stavljo smotanu pljugu unutra...ko da puaia normalno, samo viae mo~ea povu i jabuka ohladi dim...tako da ga nakraju ni ne osjetia...ato i je poanta svih ovih stvar ica: viae dima-manje pr~i (' iai' dim)
Big LLEGENDA

okt 2009.

e toooo, hladi dim.... sad sam tek skuzio bit toga... hvala, neznam zas se nisam mogo sjetit toga sad ima smisla i za zamotanu... tnx odo si pripravit jednu mrkvicu za ve eras, evo ovdje jednostavan tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=DRuYhuGEGj4

okt 2009.

@BigL Chillum nije izrezbarena jabuka coece XD ako si mislio da je posto si replyo na to. Chillum je nacin na koj indiski sadui puse vec ohoho godina,to je nesto tipa ravne lule,i stvarno je genijalan nacin za pusit ,mozes uzet ogroman hit,nije opce odvratno ali je podosta jako pa nije bas najfinije,ali mozes i male puffice uzimat (sto je meni osobno vrhunac pusenja ikad,puffovi na chillum) i to je nesto genijalno =)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se