VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMoj prvi Hash
LEGACY

Moj prvi Hash

60 odgovora4,492 pregleda
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

ovako, nakon dugo googlanja i citanja ovog foruma odlucio sam se za ovu metodu. Neznam sad tocno kako se zove ali po meni je najjednostavnija..a koliko je ucinkovita vidjet cemo kad zapalim. Da odmah napomenem ovo je samo PROBA SA LISCEM, da se naucim za kasnije. uzeo sam neko lisce i 2 muske biljke(neznam kolko je gr bilo jer nisam bio u mogucnosti izvagat) : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting teglu i najlonku (malo po malo sam stavljao u teglu ): ImageShack® - Online Photo and Video Hosting unutar tegle osim bilja sam stavio i par kovanica, okrenuo naopako i protresao. Dobio sam ovo : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting to sam stavio u foliju od cigara : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting foliju sam omotao sa selotejpom i papirom : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting u kadu sam nasipo malo vrele vode te uzeo jednu teglu sa poklopcem u koju sam također sipao vrelu vodu. Ovo u papiru sam stavio u kadu u vodu i valjao sa ovom teglom oko cca 5 min. Onda sam taj papir stavio u frizider da odstoji pola sata i dobio ovo : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting e sad molim nekog iskusnijeg za pokoji savjet. Hvala ;) :sun2:
xxrobixxAMBASADOR

jul 2011.

Kakav je dim? Rad? Valja li ata?
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

e druze maloprije sam ja to zavrsio tek, idem sad na sljaku pa nebi bas htio sad probat. probat cu navecer kad dodjem sa sljake pa javim kakav je ;)
rockerboyAMBASADOR

jul 2011.

Ajde javi bas me zanima. Lepo zgleda ak nis drugo hehe
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

hocu javit cu :) da da predobro izgleda, nadam se da u ovom slucaju izgled nece varat ;)

jul 2011.

sta nebi hash trebo biti zlatni ??
euforijaAMBASADOR

jul 2011.

Sumljam da ce pucat, neisplativo radit iz muskih po meni, nisam probo.. al ono...
Sensi*JanaAMBASADOR

jul 2011.

imali su ljudi ok iskustava i sa muskim biljkama, bas me zanima ishod !
GanjalixISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Placebo ce da spasi stvar :)

jul 2011.

Ili'ti, da zavara zicagu dok ne doe hedovina :) Ma vidi,proale godine u 'napadu panike' sam puaio vrhove od muakih biljaka.Prvi me mlatnio,drugi manje,trei joa manje....al' bolje iata nego kupovat'.
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

ima rad i to solidan, cak bi mogo rec da sam stony.gledajuci malo na to da bi lisce i muske biljke bacio, prezadovoljan sam :). Hvala svima! :sun2: ajd mi definiraj ovo neisplativo. Imas 1h posla, od tih 1h pola sata cekas da odstoji u frizu. Ovo od cega sam ja radio vecina bi bacila, kao sto sam ja prije radio...tako da..nebi bas to nazvo neisplativim...

jul 2011.

Drugi put koristi opciju ispravi post!!
BladeZMAJ

jul 2011.

Ja sam radio sa onom metodom isjeckat liae i stabljiku ubacit u posudu skupa sa ledom i miksat mikserom nekih 15min,iscjedit tekuinu u neku posudu i ekati da se slegne talog to je to.Bilo je dobro samo je problem stabljiku usitnit
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

@ mr dr Smoke: super si. Hvala :) @ Blade: ma i ja sam to mislio napravit al mi ovako jednostavnije..
BladeZMAJ

jul 2011.

Ma svakako je dobro bitno da radi kako treba:sick:
GoranmasterISTRAŽIVAČ

sep 2011.

A zar nebi bilo bolje da kada si vec zamoto u papir i potopio u vodu, stavio to u rernu i ispeko na 180 stepeni :)

sep 2011.

probao ja pre par godina i ispalo bas, bas dobro, ali od hedova neke lose vuve, bez mnogo lisca i bez muskih

sep 2011.

Jel nije problem da napises u kojoj to fazi si ubacio na 180 stepeni?:) znaci mrvljenje(ovo sa najlonkom) pa to sve zamotas u papir...jel onda ide na 180 stepeni ili posle valjanja u vodi?:D I koji je zapravo efekat tih 180 stepeni?:)

sep 2011.

uf bro, bilo je to pre dosta vremena (nije bas par kako sam stavio, mozda i desetak), ako se setim celog postupka javim, znam da sam koristio papir od dutije cigareta, onaj unutrasnji kao i sam celofan sa kutije. mislim da se prvo stavi u celofan, pa onda on zamota u papir ali tako da je sjajni deo unutra papirnati spolja (papir oblepi selotepom, ali ne skroz tako da moze da se skvasi i upije malo vodu), pa se potapa i onda pece, a tokom pecenja sam, cini mi se vadio i preko svega dobro prelazio oklagijom, na taj nacin se dobije veoma tvrda i kompaktna masa debljine koju biras s obzirom koliko paket "peglas" tj. gnjecis oklagijom, efekat tog zahrevanja je najverovatnije da se cela masa kompaktno poveze i pretvori u jednu lepu smedju plocicu... al' moram videti ima li jos sanse da negde nadjem snimak, imao sam to... no dosta je vremena proslo... mozda da probas malo i guglati. mozda i goranmaster zna ceo postupak bolje da objasni
ChasedByDevilENTUZIJASTA

sep 2011.

Ne od kud ti to, ima hash varijacija koji su zlatni mozda, ali ima toliko tipova hashisha pa ih takoder ima i u tolko boja, ja kad sam radio s mikserom prvi put dobio sam smei spu~vasti(najbolji), drugi put kad sam radio dobio sam crni izledao je kao charas i mogao se valjati (uzas od hasha, nevolim taj)
ChasedByDevilENTUZIJASTA

sep 2011.

Ne od kud ti to, ima hash varijacija koji su zlatni mozda, ali ima toliko tipova hashisha pa ih takoder ima i u tolko boja, ja kad sam radio s mikserom prvi put dobio sam smei spu~vasti(najbolji), drugi put kad sam radio dobio sam crni izledao je kao charas i mogao se valjati (uzas od hasha, nevolim taj)

sep 2011.

Aaaa reci mi jos samo koliko bi ja otprilike trebao da usitnjavam ovo sa najlonkom?Pretpostavljam da nije poenta da mi celo lisce zavrsi u hashu:D

sep 2011.

ja sam prosejavoa najsitnijom malom plasticnom cediljkom kupljenom na pijaci, bukvalno se list pretvori u sitni prah, kao brasno

sep 2011.

Ma kapiram ja to nego ne kontam da li CEO list smrvim u prah?U smislu da mi ne ostane lisce nego samo prah i onda sa njim odradim ovo sa papirom vodom i rernom?:)
defendermaisterISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ako valja svaka ast, sad cu i ja tako :P

sep 2011.

ne kontam ja kako me pitas da li CEO, pa ne vidim zasto bi pola ili trecinu. da, ceo list (poskidas koliko mozes peteljke i sve "zilice" mada to ne prolazi kroz cediljku), odnosno svo lisce koje imas, sto vise to bolje. i napominjem, ja sam to radio sa losijim hedovima, ali cuo sam da ljudi odrade postupak i sa liscem da ga ne bace, no ne znam kakav je efekat ma evo bro, ceo postupak o kom pricam i koji sam probao u 4 min. videa, uzivaj, nadam se da zasluzujem bar like :icon_wink: http://www.youtube.com/watch?v=zOwMZB6GSvk
SiDAMBASADOR

sep 2011.

meni nema boljeg od ovoga.. jako fini hash izae, o okusu nemoram pri at.. http://www.youtube.com/watch?v=rhGNxUgFHcc a ovo prosijavanje i to, radio sam i to, ali nije niti blizu ovome.. dim je puno te~i i dosta zapinje (pecka) zaslu~ujea ti i puno viae, ali za po etak ti evo REP+ :thumb: :icon_lol:

okt 2011.

Ma pitam posto mi nema logike...Svi kazu da ne valja i nema efekta pusiti lisce,koja je razlika ako se pusi isto to lisce,kompresovano?:)

okt 2011.

brate, ne znam sta to i koji to svi kazu, ja sam danas posle 17 smotao list od moje thai/haze x skunk, ubran pre nego sto je biljka pokazala pol (sada znam da je zenska), i evo jos je bas lepo osetim, tako da ja ne podrzavam tu teoriju, naravno, pod uslovom da imas dobru genetsku podlogu. a razlike ima, nadam se da znas sta znaci rec koncentrovano, treba ti manja kolicina a rad je intenzivniji i dugotrajniji jer prakticno uzimas esenciju koja postoji (ako je ima) uz eliminaciju svih grancica, zilica i sl.
ludi skorpionISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Lisce moze da se pali ko kaze da nemozeAli ima drugaciji ukus .Duvan u pljugama nije presovan i moza da gori.Nesto ne verujem da ako je presovano moze da gori jer vazduh ne moze da prolazi i da ga raspaljuje

okt 2011.

zapravo nema nikakav ukus ili aromu, uglavnom bljutavo, hlorofil... a hash se zna kako se konzumira, fakat ne tako kako ludi spominje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se