VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebapusite cistu ili mesate sa duvanom?
LEGACY

pusite cistu ili mesate sa duvanom?

57 odgovora4,287 pregleda

maj 2011.

imam par drugara koji puse cisto, a opet dosta njih mesa sa duvanom,cajem, sta je po vama bolje? :)))

maj 2011.

Kad se ima puno onda se puai isto, a kad se ima gram na 5-6 ljudi onda moraa rastegnut s duhanom da mo~e pro bar 2 kruga. A da je bolje isto bolje je...
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2011.

uvijek dodat duvana u rizlu, a u pomagala (bong,pajp etc.) cisto =)
He-ManLEGENDA

maj 2011.

Vape i bong isto a jox rjetko kada i u njega mixam mentu.
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2011.

Ja katkad stavim tu i tamo duhana da bolje gori,nepusim bas cisto...

maj 2011.

S duhanom.... Ostane mi vise i ne ugasise brzo...
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

ovisi imam cigarete ili ne
TarkiPOZNAVALAC

maj 2011.

ista. To ka.
peace_pipeAMBASADOR

maj 2011.

sad ispada da svi puse na cisto, pa normalno da se duhan stavi, na cisto puse samo crnci u blantovima!! peace
herb-o-logistENTUZIJASTA

maj 2011.

Sa duhanom, ali zbilja malo da pljuga bolje gori. A i nemam trenutno tolko vutre da si mogu priuatit iste:icon_lol:
s duhanom mjesam... nema se za cistu...

maj 2011.

Ubije me i mjeaana, ista bi bila bolna za um:icon_lol:
TarkiPOZNAVALAC

maj 2011.

Nikad mi niko nije reko da sam crnac u blantu :icon_lol: Mislim da bi trebao gledat manje nigga rap spotova. Ja uzmem liae vutre umjesto duvana, pa motam hed u to.

maj 2011.

Ja vec imam pusackog staza 20 god.Uvek pusim cistu vuju ili dodam trunku duvana samo ako je vuja sveza to jest ako nije jucki suva jos. Mnogo lepsi ukus a i rad kad je cistaka......
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ

maj 2011.

isto ak puaim solo, al to bude pljuga od max pet cm, a ina e u druatvu s duhanom

maj 2011.

baa liae ili trim od kifova? (oni sitni listii okolo) kakav je okus sa tim?
SekachAMBASADOR

maj 2011.

To je bila zajebancija...iako zanimljiva ideja... :icon_lol:
killing^spreeISTRAŽIVAČ

maj 2011.

e ne znam za vas al iskreno ja se bukvalno " davim " od duvana.... ne podnosim ga nikako... ispusim jednu cigaretu i lose mi je, pa zbog takvih problema prisiljen sam pusit cito, al ne zalim se :) p.s. ganja mi ne smeta dok pusim, cak mi u neku ruku prija njen dim za razliku od duvana.... p.s. ko ima malo parica bong nek kupi, nece zazaliti :)
seedersAMBASADOR

jun 2011.

Mene isto ubije dim od duhana budui da ne puaim cigarete. Na~alost to nepodnoaenje je znalo nekoliko puta rezultirati mu ninom, a 2x ak i riganjem. Sad samo nisam siguran je li to do dima cigarete ili ne eg drugog jer mi se to rijetko, ali neo ekivano dogaa...
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Budi siguran da je zbog duvana. Ja sam bez duvana dugo vremena pravio,sve dok nisu dosle fensi cene uz fensi kolicinske pakete. Nazalost,danas i sam rolam sa duvanom jer ne mogu sebi da priustim rolanje cistaka. Ne racunamo uzgajanje koje se rezultira smesom koja traje 3-4 meseca.
He-ManLEGENDA

jun 2011.

Lucid jesi li probao mixati s mentom ?
seedersAMBASADOR

jun 2011.

Mislia s ajem od Francka? :):):) Ja u baa sutra to probat da vidim kako je, ali uo sam da od mente mo~ea postati impotentan...sad ne znam jesu li to pri ice ili je to stvarno.
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

@He Man Ne. Probao sam sa par drugih cajeva i nije islo. Prejak miris i ukus. Ali posto si me podsetio za mentu,probacu sutra. Mozda uspe. Secam se da je Weed pricao o tome nesto. Report sledi.
He-ManLEGENDA

jun 2011.

Samo imaj u vidu da ovi kupovni ajevi u kutijama nemaju isti okus i intezitet kao menta koju mo~ea kupiti u biljnim ljekarnama ono u kesi malo veu koli inu. Joa ako imaa po vrtu svoje pa uberea i osuaia, to je najbolja opcija. @seeders, to o impotenciji je mit isto kao i u slu aju vutre.
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Hm. Nisam razmisljao o uzgajanju caja. S obzirom u kakvoj sam guzvi trenutno,mogu da odem i uzmem nekih 50-100g,pa sta ispadne. Ako ne ispusim,popicu. Sinoc sam rolao s nekim duvanom s ukusom jagode. Upropastio buksnu. Disappointed in duvan,many times.
SpongeBongENTUZIJASTA

jun 2011.

puai se s duhanom,ali ne puno tek da lakae i ljepae gori ,1/4 duhan. peace
ZiplockENTUZIJASTA

jun 2011.

Ako je obi na gica onda stavim malo duhana isto da bolje gori,a ako je blunt ili bong ili pajp onda trpam isto. A i ina e puaim cigarete,tako da mi ne smeta....
Z&NZMAJ

jun 2011.

Ganja + menta :) Nije loae,ako ovjek ne podnosi duhan,ali da treba period privikavanja,to je injenica. Malo po malo,postalo mi je nezamislivo zapalit mix sa duhanom :) baa mi je fuj pljuga kad je duhan unutra.
seedersAMBASADOR

jun 2011.

Ja sam danas probao, ali sam svejedno, kad sam napravio smjesu, stavio malo malo duhana isto radi gorenja... Okus je bio full ok zbog mente, ali kao da me slabije lupilo. Sad ne znam je li to do toga ato te ina e i nikotin rokne ili nije...

jul 2020.

Cisto je najbolje duvan je stetan

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se