VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoktel džoint - mješanje sorti
LEGACY

Koktel džoint - mješanje sorti

101 odgovora7,506 pregleda
nostromoLEGENDA

feb 2016.

}ena i ja ekamo Super Bowl 2016, stavilo se i neato sitno na Panterse... :thumb: Savijam ja tako, smirismo jedan Skunk, pa onda jedan Kalaa. Kontam, rano je za Northern Light, prenos je tek za pola sata. I onda pomislim, ako mogu kokteli od alkoholnih pia, zaato ne bi moglo i da pravimo koktele od drage nam biljke. I ovdje se radi o kombiniranju okusa, mirisa, tekstura, aftertejstova, ali uz bitan dodatak da se kombinuje i high, odnosno njegov tip i intenzitet. I savijem ja koktel, 2/3 Kalaa, 1/3 NL (bezecujem da se ovaj koktel od sada zove Svetlana Kalaaeva/!25B;0=0 0;0H520 - obavezno izgovoriti sa ruskim akcentom). Upravo ga puaimo. I sada stvarno, da li mijeaate sorte u d~ointu?
SquerlzLEGENDA

feb 2016.

Ja cu morati da navijam za Broncos-e (zbog starih simpatija) inace obozavam tu igru cak sam i jedno2-3 godine trenirao :) Javi ako budes mogao kako si proso sa koktelom :D

feb 2016.

Naravno da mixam,pa to mi je fetia teaki..hahahah, neki dan u trubu napunio Sour Diesela, O.G. Kusha i W. Widowa u cca istom omjeru. Glava mi je procvjetala u udesnim bojama..hahah

feb 2016.

Nikad ne mijesam sorte
savagestrainAMBASADOR

feb 2016.

Da se ima, mijesalo bi se, a s obzirom na trenutnu situaciju vecinom radim koktele duhana i vutre :)
BladerZMAJ

feb 2016.

Ja rijetko isto iz lijenosti... kad mi ostane malo jedne vrste u mrvilici, a ~elim prijei na drugu... inae i ja izbjegavam da mi rad bude relativno kotroliran.;)

feb 2016.

zanimljiva tema :D uvijek bi imao jedan strain,pa ga nisam imao priliku mixati sa nekim drugim eyessss: evo bas prosli tjedan prvi put pomjesao.. Jack Herer Auto (GHS)+Big Devil XL Auto (Sweet Seeds)=predobar head high bez imalo stoned-a :joint2: uglavnom brutalno mi je dobro mjesati strainove :D

mar 2016.

mislim da bi trebao/trebala poceti..he he..mnogo zanimljivi efekti nastupaju..

mar 2016.

volim ali retko imam priliku.najvise volim kada sativa dominantnu pomjesam sa indicom i onda me pocne bacat na 3 strane high
peacePOZNAVALAC

mar 2016.

Prvi put sam vidio mijesanje sorti na videima supercharged jointa od UrbanGrovera ali kod njega je to viae u pretjerivanju, natrpa viae razlicitih koncentrata, hashova, kifova, cvjetova... Ako se dobro sjecam Soma od Soma Seeds je veliki zagovornik mijesanja sorti, te jointe zove salad (salata) joint. Cilj je dobiti profil kanabinoida koi se nemoze dobiti jednom sortom a time i posebni high. Osobno ponekad (par puta godisnje) napravim miks nekoliko sorti, rad je drugacij osjeti se kako svaka sorta vuce na svoje i moglo bi se reci da je intenzivnije nego inace. Da se razumijemo nije to neka ogromna razlika u radu i necete se napusiti da imate tripove ili tako nesto ali ima taj neki posebni dodir :vozdra:

mar 2016.

Imam ja pitanje,za nas koji svakodnevno pusimo 1x godina , mozemo li se mi i dalje bar malo tripasto napusit??
StipeZMAJ

mar 2016.

[bez sadržaja]
revolutionAMBASADOR

mar 2016.

pogledaj ace seeds- zamaldelica, golden tiger, malawi.....
bakalulaLEGENDA

mar 2016.

Naravno da mo~ea. Apstiniraj mjesec dana pa zapali neki jaki hibrid pa ea vidit ;)

mar 2016.

Ne treba ti ni mjesec dana. Ve poslije nekolika dana apstinencije kad zapalia vidno ja e udara.:D
afghanistanacAMBASADOR

mar 2016.

mjesao sam siu jedne sorte sa malim headiem druge sorte da pljuga ipak lici na nesto =) nisam radio salatu do sad ali budem probao dve dobre sativuae sa razlicitim radovima pomjesat da vidim kud ce me odvest. super tema malo se razmislim

mar 2016.

Ufff znam da puunooo bolje udara poslje paaar dana apstinencije.. al ovo kad imam svoje,e pa nemogu bit karakter da ga jexes!!

mar 2016.

citao sam da mjesanje vise sorti dovodi do psihoze - neznam da li je to istina...
StipeZMAJ

mar 2016.

Ma nego. Pogotov haze i kush sorte kad mijesas..... odma u ludnicu :D To kao da kazes da mijesanje Traminca i Graaevine dovodi do psihoze :)

mar 2016.

:lol:
t@maraZMAJ

mar 2016.

Ma ja vam se svima divim.... Nedaj bo~e joa da mijeaam,pa kud bi me to odvelo :whato:: Tako da ja tome ne vidim smisla. Ali ako baa ~elite mislim da bi trebalo probati mlijeko od dve-tri otrimane vrste....pretpostavljam da bi vas to zadovoljilo :D
StipeZMAJ

mar 2016.

Sour Cookies je sad dosta popularna BHO "mjesavina" po dispenzerijama u Americi. Znaci Sour Diesel + Girl Scout Cookies. Za sada nitko nema psihoze :D
High AboveAMBASADOR

mar 2016.

Najpopularniji primer mesanja (doduse ne sorti vec koncentrata) su Moon Rocks (usually Girl Scout Cookies dipped in hash oil and then sprinkled with kief). Mesanje sorti je po mom misljenju odlicna stvar. Najbolji miks do sada OG Kush (RQS) i Fallen Angel (Devil's Harvest), odmah zatim DelaHaze (Paradise Seeds) i neka domaja.

mar 2016.

@High Above Nekih domaja razli itih ima na stotine.:D
High AboveAMBASADOR

mar 2016.

@Lazarus Led Naravno. Mada nije svaka vredna ocuvanja genetike. Kada sam rekao 'neka domaja' mislio sam konkretno na jednu koja mi se jako svidela pa sam je kasnije cak sadio i sacuvao nesto semenki. Sad mi dade ideju da je imenujem kada sam se vec potrudio da je sacuvam. :) Meni to sto ih ima na stotine bas daje odredjenu car. Nadam se da ce doci dan kada cemo biti u prilici da razmenjujemo sorte koje smo sami ocuvali. :gled:
DegustatorLEGENDA

mar 2016.

mene obicno"ne pipa" kad mesam vise sorti u buxnu... Mozda jer tad imam u izobilju pa priustim sebi svakodnevni mix, ali KAo da jedna drugoj ponistava efekat. Ne znam,nisam ljubitelj mesanja,ili jednostavno ne pogadjam recepturu...mada volim s'vremena na vreme da se restartujem sa tri i vise u komadu i sve to zamastim crtom ulja :)
Bob SnobISTRAŽIVAČ

mar 2016.

mmm, ovozavam da pravim mix razlicitih ganja :puuuh::
komsijin maliPOZNAVALAC

mar 2016.

Ne vidim svrhu osim ako se mesaju landrace sorte, a ovi hibridi koje uglavnom growamo i dimimo su ionako vec "fabricki" pomesani tako da...
Evilmage007POZNAVALAC

maj 2016.

Uvijek kad imam priliku, esto znam po 4-5 sorti mjeaati,prije sam s alkoholom a sada s vutrom :D
thai_stickISTRAŽIVAČ

jun 2016.

:joint:ha ne bas. Jedino ak imam nest slabije pa pomjesam s necim jacim. Al ovak s namjerom par sorti to ne. :joint:

jun 2016.

Neznam kako ostali, ali meni je guat ve ako hou tutti fruity slo~iti da pola pljuge bude jedan strain, a druga polovica drugi. Uzmete grafitnu olovku i ozna ite di po inje show s drugom polovicom. Ovak da napravim napoj od sorti baa i ne prakticiram :D
sbcjeceoLEGENDA

jun 2016.

Nema nista lose u mesanju ali ne mesa se bilo sta i bilo kako, a moze da se dobije puno :banana123:
L0oDZMAJ

jun 2016.

Tuti fruti bi bilo 8 strainova u rizli,neke vocne :)

jun 2016.

Ja nekad naprosto volim smotat 3 razlicite trave u 3 djokse ono svaki J jedan strain.. I onda udrii... mAda mene sve ravna...
jadran-kushAMBASADOR

sep 2016.

evo da se i ja ubacim jer volim digod neki koktelcic smuckat hehe ...ja npr. svako tjedan, dva volim malo istrest cvitove lipo na tacnu... malo ih pogledat divit se haha... i tako sa svake sorte sastrugat malo i sve to lipo pomisat u jedan mix :) jos ako ima malo kiefa sa strane ili shita to su miline teske ummm :puuuh:: sad mi je zelja kad poberrem napravit par ovakvih od svake po malo pa nek se nae :mario::

sep 2016.

@jadran-kush ata je ovo? Jesi li ti ovo pravio sa atapiima?

sep 2016.

tako nekako, kad jedan pocne da spusta zapali se sledeci. inace vise vrsti u jedan nikako, osim kad sam sa nekim "ozbiljnim pusacima"ovo, ono. onda znam unapred da smotam sa uljem pa ih poizuvam, ne mogu ni da ustanu :D mozda zlobno s moje strane ali ko ih ... kad se qurce a nemaju pojma. pokvarim im celu zurku/sedeljku, a lepo im kazem dosta ti je tri dima, ne ne mogu ja, e pa kad mozes onda navali, i zakuca polse 15 minuta i prelezi par sati ko uklet :lol:

sep 2016.

onda te napadnu losa vutra :D
jadran-kushAMBASADOR

sep 2016.

druze nisam al cu probat odma posli berbe...slika je sa neta... zove ti se thai stick pa baci oko na google ...sve sto mi se nae pod rukom ide u nju :) :banana_rasta::cool23:
BadiZMAJ

nov 2017.

`to raznovrsnije to bolje;) mijeaam od svake vrste pomalo, neke stavim malo vise nek manje pa sljedeci put promijenim, eksperimentiram...a i na taj nacin cijelo vrijeme imam na raspolaganju sve vrste, tj. sve se ispuse u isto vrijeme.

nov 2017.

Ne volim mijeaati, rijetko kad to radim, jer mislim nema potrebe to raditi.. pa majka mu stara.. nisam toliko vremena, struje i para potroaio na grow, i da na kraju tu istu sortu uzmem mijeaati, pa mogu odmah prestati i uzet puaiti uli arku.. :D cilj ovog mog hobija, i jest da pojedina no u~ivam u svakoj sorti i njezinim efektima, zato i sadimo jel..
BadiZMAJ

nov 2017.

Netko voli, netko ne voli, svatko kako mu pase i voli. Mislim da svatko ima svoj razlog zasto sadi, isto kao sto svatko ima svoj nacin kako sadi. Cilj je da uzivas u tom sto radis i da je tebi dobro. Ja ne bih rekao da je pusenje koktela kvalitetnih strainova isto kao i klasicna ulicarka...jer ulicarka uvijek ima onaj svoj specifican miris, okus i rad dok kada npr. bubnut cu sad...smijesas jack herer i northern lighs imas onako fruty okus i miris, a high je puno kvalitetniji (clear high). ;)
L0oDZMAJ

nov 2017.

Nemoj se mesaju zabe i babe ;) Ja isto znam lupit miks... sto,sta fali? Nekad te bace malo levo,malo desno,pa gore,dole... ihaaa brmmm brmmm i veselo... a pogotovo ako u drustvu dimim,onda bas volim umesat,da bude malo neizvesno... :)

nov 2017.

Ja jedino ato mijeaam, je bubble gum hash ili iceolater.. srolam "liniju" i sa njom omotam joint :) (ali to je onda extremno ubijanje mo~danih elija :D) Ne znam, ali ja volim svaku sortu pojedina no puaiti.. kontam ja vas sviju, mo~da to prija nekima bolje, ali ja sam proale godine od 2 biljke "haze berry", ljepa hybrid sativ uga, si napravio bubble gum hasha sa ovim bagovima, i onda omotam northern lights haubicu sa tim hashom.. scena..
L0oDZMAJ

nov 2017.

Lepo je umixat kakav strain,posoliti haaom ili glistu od buble... pa onda premazati uljem i laganini zabadanje 6-7h uz par dobrih filmovi ili ribolov... brmmmm brmmmm ;):thumb::razvaljen::

nov 2017.

Ja ne volim ulje, ne prija mi, previse mi je jako.. iako chadim 15-18god, ulje nikako ne mogu.. nzm ne prija mi nikako..
BadiZMAJ

nov 2017.

Ma prija mi sta god, samo mi daj THC - a:smoke: i ja happy:banana_rasta:

nov 2017.

Nemam niata protiv ni da se mijeaa ni da se puai posebno. Samo neka se puai i da je kvalitetno.:rasta::rasta::rasta:
jaime88LEGENDA

nov 2017.

a ata je s onim kad koristia grinder i onda imaa viae raznih sorti puaia pa se dolje u grinderu nakupi praaina mix svih sorti, jel valja to puaiti?
BadiZMAJ

nov 2017.

pa naravno, nia se ne baca!:puuuh::

nov 2017.

"kief" ? ja sam toga prosle godine skoro 40-50g nakupio ;)

nov 2017.

Nia to ne valja.:rolleyes:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se