VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNezaboravna pušenja
LEGACY

Nezaboravna pušenja

58 odgovora6,509 pregleda
ZufeISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Evo otvorio sam ovu temu da ispricate najludje dane kada ste se napusili(kada ste pretjerali) i koja sranja se radili(ak ste ih opce radili)

okt 2018.

Jes spremio neku udobnu fotelju za "pacijente"? :D Aj' da vidimo kakvo je tvoje iskustvo, pa da se nadovezemo. Jes' da ima dosta tema sa slicnom tematikom, al bar je naslov originalan :D

okt 2018.

::umirem:::lol:smiley9934
ZufeISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Bilo je te prije 1 godinu.Bio sam glup i odlucim ja smotat 2 blanta(pravio se frajer da ja to mogu s frendom rjesit).Odemo nas dvojica u art park i krenemo.Nakon pola blanta obojica unistena al me fraer nagovara da ne stajemo da ne budem picka neg da nastavimo.Rjesimo mi taj blant ka me fraer nagovori da odma rjesimo drugi(u svakom je bilo cca 2.5-3 g).Rjesimo mi i taj blant a ja majmun nisam uzeo pare a gladan i zedan ko vuk.Posto nisam jeo cijeli dan pocnem se ja osjecat lose i idiot zaspem na sred gornjeg grada na adventu na klupi di je kip Matoaa.Probudim se nakon 2 sata bez trenirke koju sam pored sebe stavio a kupio je prije par dana te sam skroz sprejom bio isaran. Sljedeci dan idem u bus kad vidim fraera sa istom trenirkom koja je meni nestala.Pitam ga gdje je naso trenirku on mi kaze na gornjem gradu.Ja ga primim uzmem trenirku izbacam ga i odem doma.Kad nakon 5 dana ispred skole u parkicu njih 15 dode sa marama i pendrecima i po picki dobijem al sam imo srece pa su neki klinci sve vidjeli pa su brzo zvali policiju pa je sve proslo u redu.
BadiZMAJ

okt 2018.

Ufff...moje najneugodnije iskustvo je bilo kada sam zapalio negdje 3. ili 4. put u ~ivotu... bilo je nas 5 u krugu na samo jednog topa...poslije me toliko psiha oprala, da sam mislio da sam gotov...samo sam ostao sjediti i buljio u jednu to ku na zidu dok mi se o i nisu same zatvorile a ja zaspao tako sjedei:D...toliko sam se bio uplaaio da sam mislio gotov sam...tada sam rekao da viae nikad...ali otom potom:joint2::razvaljen:::D kada je kolega ve gore spomenuo bluntove...jednom prilikom, nakon njih par komada mi je utrnuo dio jezika na par sati i isto se :poop: ko grlica:D
ZufeISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Tak sam i ja reko nikad vise al jbg.

okt 2018.

Nisam mislio da si ti otvorio vise tema sa slicnim sadrzajem, vec da ima takvih tema po forumu, ali, ne brigaj, kao sto napisah, naslov je originalan, mnogo mi se zdopada i jedva cekam sta ce napisati nase forumske dame na tu temu :lol: Nemoj se ljutis, malo me osljakalo :)
ZufeISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Ma nis buraz krivo sam shvati.Obriso sam tu poruku sorry

okt 2018.

Sve 5
1310ZMAJ

okt 2018.

'80 i neka proslo stoljece, ljeto, pao razred pa trpim sankcije, nema para, nema ljtovanja, tuga i cemer. Bauljam po kvartu s frendom, isto pod sankcijama, ideja nikakvih, dimili bi al se nema a kako stvari stoje nece ni biti. Dobaulja i Sandra odnekud, malo se raspolozenje popravilo , kukamo u troje, situacija jre stvarno beznadezna po pitanju dima. Skupimo sitnis za kavu platit i odem do sanka, crno drvo slabo svijetlo, konobar cita novine sa strane. Par rijeci s njim kad ugledam kockicu smedju na sanku, ma nemre biti a opet, hebote je, pis hasisa 1x1 mozda i veca! Njegovo nije, sjedi 2 m dalje, zive duse nema, na dohvat ruke mi je, akcija! Tip ne reagira, nisam jos 100% siguran, necu ju mirisat al sa svakom sekundom sve sam sigurniji, to je to, dar s neba djeci cvijeca! Dalje se slabo sjecam. Nije ludo napusivanje al je dobar pocetak, 40 g kasnije sasvim sam siguran, samo treba pozeljeti , svemir radi ostalo.
h0ndaZMAJ

okt 2018.

Bome dobar naslov :D

okt 2018.

i ja pomislih... :)
h0ndaZMAJ

okt 2018.

Dobro da nisam poceo pisat u skladu sa naslovom teme otislo bi u krivom smjeru!

okt 2018.

Ziva istina. Bila je to jesen, nemam pojma koje godine, izlazimo zet i ja polu pijani iz zadimljene kafane, prolazimo pored mercedesa parkiranog ispred, a pored mecke kozna vrecica za duvan, uredno zasnjirana koznom snjirom. Podizem vrecicu, otvaram, a unutra... Odemo u park, u parku se smjestio brezuljak, a na brezuljku par klupa medju kestenovima. Kroz ogoljeno granje stidljivo nam zmirkaju svjetla sa prozora obliznjeg hotela. Nemamo rizli, praznim duvan iz cigarete, trpam zelenu materiju na mjesto duvana, vucemo dobre dimove iscekujuci srecu i smijeh, al' sipak, ni jednog ni drugog na vidiku. Zagledah se u hotelska svjetla, neki sjeverac duva, cini mi se da kroz kosti fijuce, oci zasuzile. Palim cigaru, kroz suzne oci kao sunce bljesnu plamicak sa upaljaca. Trepcem, dizem pogled i u istom momentu na ledja se bacam sa naslona klupe. Inace se na naslonu sjedi, jer dio namjenjen za guzicu fino vaspitana djeca izlome ili u blazem slucaju uprljaju blatnjavom obucom. Kren'o hotel na mene, a svemu kriva suza i nadimljena zjenica. Zet se valja od smijeha. Bjezmo odavle nazad u kafanu, izginusmo. Par minuta poslije shvatih da se itekako moze zalutati na brzuljku od cca 700 kvadrata. Oci vide jedno i poznato, mozak nesto sasvim drugo i nepoznato. Aj' ti, zetonja, prvi. Ja sam pomalo zbunjen. Smije se. Grohotom se smije. Grabi dugim koracima (ima blizu 2 metra) a ja sa svojih 178 cm poput pekinezera za njim. Smijem se i ja. Prolazimo kroz neki haustor, krecemo uz stepenice i otpozdravljamo na "dobro vece, momci" Dizem pogled, citam natpis iznad trosnih vrata, pise "Stanica Javne Bezbjednosti ******"

okt 2018.

Papa :respect::respect::respect: :D

okt 2018.

Nagovori me kolega da odemo kod njega na ljeto u HR preko vikenda (vikendica, brda, ribolov), i kune se on meni, da ima finog "skunka" kod nekog i e, samo da idem sa njim, a ja ina e po defaultu ne idem nigdje ako znam da ne mogu neato zbavit za :razvaljen::, nagovori on mene tako, a obojica zeleni, ja tek polo~io, i stigli mi za vikend dole, zove on tog lika, i jedva sam ja skontao gdje treba se voziti po nekoj vukoebini, stigli tek pred ve er kod i e, on isti indiana jones, pred kuom nekvih 500 sadnica raznog voa, pravo ljubazan, poslu~i nas sokom, sjedilo se malo, obavilo se kaj se trebalo, joa usput vina i rakije od jabuka uzeo od njega, meni se pravo osladilo bilo, kolega rola vamo ko maniak na zadnjem sicu, pomislih se.. aj koji gutljaj ove rakije, i onako ravnica, skoro pa po livadi vozia.. uz to mi i top ulee u ruku, i sjeam se samo sutradan, i a kuca na prozor od auta i osmijehom na faci nas na kavu poziva.. ako ikada budem iaao ponovo dole prema tom pravcu, maksuz u i i odnijet na poklon flaau dobrog wiskija, uz toliku vo~nju i umor, meni pak super do~ivljaj bio, priroda, ukusna hrana, a bogami tek vino i rakija.. tako da smo sutradan iali sa njim zajedno u ribolov, pa se i orba poslije kuhala, meni nezaboravan do~ivljaj bio, a usput upoznao isto veoma ljubaznu osobu a to sve sa ciljom da smotamo neato u d~oju... nezaboravno puaenje u autu.. :rofl::rofl: rakija made me do it
dedaZMAJ

okt 2018.

Zvali smo je okolino. Puno prije seedbankova i interneta sjeme si mogao dobiti samo od nekoga ko je putovao. Tako je mene, klinca, nekim udom dopala jedna jedina sjemenka. Posadio ja to u aumu i nikne neka udna bilj ica, nije narasla viae od 20 centi u zrak i uope nije imala standardno vege liae, nego je odma od starta postala siuani top. Mirisala je opako, kad bi obilazio sajt na 20 metara se " ulo". Sredina ljeta, ona tako siuana, a ekipa ~eljna akcije. upnem ja malo tih siuanih listia, zamotam u papiri, i ostavim skriveno na ljetnjem suncu. Nave er pokupim, suho ko barut, a izgleda ko okolino, onako sve u sitnim listiima. Tada su rizle bile luksuz, ispraznimo cigaretu, zamjenimo filter, usisamo mix duhana i to okolino i zapalimo u etvoro na pla~i. Prvih pola sata, niata. Baa niata. I onda odjednom suha usta, svima. Sve gore i gore. Ne mo~ea pri ati normalno, sve se lijepi kad gutaa. Le~imo na pijesku i ta suhoa pijeska joa gore poja ava efekt suhoe u ustima. Suho i gor ina. Frend se kao di~e, ide do aanka po pie. Uspravi se da e ustati: Stari ne mogu se dignuti! A jee, mo~ea, ka~e drugi frend. Pokuaam ja, ne mogu ni ja. Ne mo~e niko! Totalna paraliza. Gledamo se nas 4, suha usta, a invalidi od struka na ni~e. Ja mogu govoriti, dvoje samo aute, a ovaj koji se pokuaao dignuti mrmlja: `to je ovo, umirem, ato je ovo... Dehidrirat u, dehidrirat u! Rukama grabi po pijesku i vu e se prema moru. Puzi u o aju i dovu e se do mora, ja gledam nepokretan, luak grabi rukom more i pije ga i stalno ponavlja: Dehidrirat u, dehidrirat u... Ja mu pokuaavam pomoi ali nema mrdanja, on pije more, a ja onako tiho, kao da sebi aapem: Idiote, pijea more... Nakon par sati je popustilo, nas troje uhvatio bolestan smijeh, ovaj i dalje u moru, kle i u pliaku ko neki kip, povraa more i mrmlja: Skoro sam dehidrira... Dan danas, nakon puno godina kad spomenemo okolino njemu nije dobro. Nikad niata sli no u ~ivotu nisam sreo. Prebolesno neato. Paralizator dehidrator :)
MajaTheBeeISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Skoro umrla od smijeha na ovog 'skoro sam dehidrira...' :lol::joint: Uglavnom ne puaim nego jedem u nekoj slatkoj kombinaciji. Ina e mi mozak radi 100 na sat pa kad u takvoj situaciji naem aktivnog sugovornika, samo nebo mi je granica. Netko malo poslovniji bi izre~irao dva filma od toga ato ispri am u sat vremena. Frendici sam objasnila kako ju je lik ostavio nakon 2,5 godine iz politi kih razloga... (oboje politi ki neaktivno) Najtraumati nije iskustvo je bilo ato sam mislila da me na pla~i napada jelenak, ~ustro sam se branila i tjerala ga, dok je on letio 10 metara iznad mene, totalno nezainteresiran. :eek:
TaraaISTRAŽIVAČ

nov 2018.

Definitivno najjaci trip prosle godine,bilo vrijeme slava,moji spremili trpezu,cekaju popa da dodje a ja nezainteresovani ateista gledam kako da ubijem dosadu i izadjem u zadnje dvoriste i iz dzepa vadim dzoint. Ispusim ja taj jedan masni,opustim se i na youtube pustim tehno verziju "Gospodi pomiluj" i iskidam se od smijeha. Vracam se u kucu,ubrzo za mnom dolazi i pop. Eee tu krece sprdnja. On pocinje da drzi propovjed,svjesta slavu i kucu i pocinje da izgovara "Gospodi pomiluj". U tom momentu samo sam ga zamislila kako u toj crkvenoj odjeci rejvuje uz gore pomenuti texno mix i pocela sam da se kezim kao blesava. Prejak trip... Naravno,nikome nije bilo nista smijesno osim meni...

dec 2018.

Na dan svoje svadbe sa sada bivsom zenom, dok su familija i prijatelji bili u dolasku. Frend i ja u podrumu, na bong (improvizirani) silujemo, tu jadnu bocu, a kako ne volim alkohol, prije sam pivu popio. Uglavnom, beton! Sestricnu zovem u muskom licu, teta mi prica pola sata jednu, te istu stvar (dan, danas neznam ata je rekla). `pica je bila u crkvi, kada smo sa +40,usli na klimu. Sveenik prica o krvi i pitaj biga emu i nakraju se prekrizim sa "u ima oca, sina svetog, amen" naravno cijela crkva u lagan smjeh, a ja krenem, prema izlazu. Cijeli se istilto! Sreom kum me zaustavi, a prstenje?

dec 2018.

Letos sam se uniatila sa drugaricom, koja je veliki paranoik kad se naduva, na nekom brdu koje je ispod repetitora za signal. Dok smo silazile s tog brda, stanem ja da bacim pogled na grad, a sve sija, milina za gledati. Sledeeg trenutka ujem uzvik i drugarica me hvata za ramena, malo je rei da sam se presekla. Rekoh ata je, ka~e pada meteor. Ispostavilo se da je od nekog trouglastog crvenog svetla na repetitoru umislila meteor. Desetak minuta kasnije, samo se razdrala zmija, ato je bio rep ma ke koja nam je pretr ala put... E sad, pre par meseci, s tom istom drugaricom, mesto dogaaja moja soba. Mi opet uniatene, stondirane. Meni srce kuca kao nikad do tad, samo ato ne izleti. Bukvalno sam osetila kako udara o rebra. Ne mogu da opiaem taj oseaj. Rekoh, umreu sigurno sad, biu prva koja je umrla od vutre. Pomirila sam se s sudbinom, legla u krevet. Le~e i drugarica, ni njoj nije niata bolje. Na svakih par minuta je pitam jel ~iva, kako je. Njoj treba minut da odgovori, il nekako podigne ruku i pokazuje mi da okej. Rekoh, ako ovo sad pre~ivim, nikad neu da zapalim. Ujutru smo imale wake and bake :D

dec 2018.

eeeeeeeeeeeeeeeee, fali vama naduvani lik tu, za prave avanture; uradite nesto tim povodom :D

avg 2021.

Sve je pocelo tako sto sam htjeo nac outdoor site, al me strah bilo da se izgubim u prirodi tako jedan dan crkva krene na put kriza 15km uzbrdo reko super sa njima vu upalit cu gps taman vidim kuda se krecu gdje cu se moc odvojit kasnije. To potraje 6 sati hoda kako moras cekat starije ljude i svako malo stani moli. Dodemo ti mi do vrha i sad ima misa i onda busem idemo nazad kuci. Posto ima pola sata do pocetka mise reko zapalit cu jedan pa dok krene taman cu se unormalit. Nesto se utripujem popusim citav joint sto prije ubije me ko budalu. Krenem u crkvu udem unutra kad mozda 10 ljudi skoro pa prazna. Odlucim sjest cu u zadnji cosak bit ce najbolje kako krenem sjest one klupice imaju za klecanje udarim nogom punim a crkva kako je prazna odjeknu eko.iduci trenutak samo cujes kako se svi u isto vrjeme okrecu prema meni, a meni odma losina. Ajfe prode misa normalno sve kaf svecenik ce vic ispricat na kraju.vic je bio najgluplji sto sam u zivotu cuo niko se ne smije a mene uhvatilo smijanje nemogu se kontrolisat sve keoz zatvorena usta pokusavam kontrolist al ispada. Prezivim sve to bus kuci poslje toga krece outdoor avantura sa divljim zivotinjama u sumi al to je druga prica. Double post nemogu delete ajde evo jos jedna kraca. Dok sam student bio bile popularne one tablete za narkolepticare kao drzi te budnim fokusiranim.i ajde ja drmnem jednu i stvarno 18 sati sam bio ko da je podne. Problem dode jedan dan ja je uzeo malo kasnije dore 12 a mene poceo zub bolit. Nemozes zaspat tableta cuva fokus zub udara ko lud. Odlucim ja smotat cu jedan top cistaka eksirat ga i toceene umorit i zaspat cu... Idiot. 15 minuta poslje lezimsam u krevetu mrtva tisina ja samo osjetim kako mi srce kuca 300 na sat. Sad ne znam jel od tablete ili od previse trave al znam samo da tripujem da cu umrjet. Ustajem sjedam na krevet mislimse bili hitnu zvao al ko ce objasnit sta sam sve uzeo. Pocnemsamsa sobom pricat fokus pravim na srce malo ko uspjevam malo nisam. Vjerovatno tableta pocinje popustat i samo odjednom padam u san sutra dobar, poslje toga nisam vise uzimao ta cuda.jos gore kad ih prestanes uzimat bacaju na depresiju pasam jedno 2 tjedna bio naj nekomunikativniji covjek na svjetu delete ne ide nikako. EDIT koristi.

avg 2021.

Double post nemogu delete ajde evo jos jedna kraca. Dok sam student bio bile popularne one tablete za narkolepticare kao drzi te budnim fokusiranim.i ajde ja drmnem jednu i stvarno 18 sati sam bio ko da je podne. Problem dode jedan dan ja je uzeo malo kasnije dore 12 a mene poceo zub bolit. Nemozes zaspat tableta cuva fokus zub udara ko lud. Odlucim ja smotat cu jedan top cistaka eksirat ga i toceene umorit i zaspat cu... Idiot. 15 minuta poslje lezimsam u krevetu mrtva tisina ja samo osjetim kako mi srce kuca 300 na sat. Sad ne znam jel od tablete ili od previse trave al znam samo da tripujem da cu umrjet. Ustajem sjedam na krevet mislimse bili hitnu zvao al ko ce objasnit sta sam sve uzeo. Pocnemsamsa sobom pricat fokus pravim na srce malo ko uspjevam malo nisam. Vjerovatno tableta pocinje popustat i samo odjednom padam u san sutra dobar, poslje toga nisam vise uzimao ta cuda.jos gore kad ih prestanes uzimat bacaju na depresiju pasam jedno 2 tjedna bio naj nekomunikativniji covjek na svjetu
Dr. Rick SanchezENTUZIJASTA

avg 2021.

Meni je svako Duvanje takorei Nezaboravno.., Jer me veinom opere Psihoza pun gas.., Proe mi kroz glavu tolko Toga.., kao da sam proaao Cijeli Kontinent i upoznao Tisuu ljudi.., a nisam se Mrdnuo iz 20 kvadrata... ::ludak::

avg 2021.

Prvi put zapalili na bocu nas par i sve super udarilo nas kvalitetno kad odjednom kolega pored mene rasiri ruke i govori jel vi kad se napusite imate osjecaj ko da letite iznad grada... Ajde na prvu malo cusno al nista strasno. Ali zato nakon 10 minuta isto ko da muhu tjera pored sebe i samo cujes neka nemoj sad kasnije cemo hahah tu sam se ja malo utripovo pa odmakno. Istu noc sam se toliko zadubio u ruku da sam one crne tockice kad stisnes oci uspio fokusirat u kuglu u ruci premovna je bila.bacim je iz ruke ona nestane samo :( malo je rec da sam tuzan poslje bio
Moja najzanimljivija naduvavanja sam imao kao I svi uglavnom na startu. Jer kada sam prvi put probao, wooow, postao sam najveci fan wutrice . Kupio odmah stotku. E ta prva stotka nosi toliko prica da bih knjigu mogao zapisati. Medjutim izdvojio bih jednu: Leto '99 posle bombardovanja, ukradem kevi peglicu(Polski Fiat) . Natrpamo se nas sestoro u peglaju I odemo na Savu da pusimo pored reke. Tada smo bili jos uvek srednja skola, u tripu da nas svi jure I gledaju. Odlucio da zastekamo peglicu na nasip pored reke. Posto je to setaliste , spustim se na veliki nasip gde pristaju brodovi. Umesto da izadjemo u prirodu I napusimo se, jok mi zapalimo u autu. Tri cure I nas trojica ortaka. Imali smo srolane 4 stotke. U jednom trenutku cura progovara glasom starice na samrti. Marko mislim da nam auto usao u Savu!@_#&# Aaaaaaaa, neko je u onoj guzvi spustio rucnu(trebalo je SAMO da nas vidite kako smo se potrpali u peglicu a nismo bili bas mali svi smo nesto trenirali)... Kako bilo ja pogledam istog trenutka napolje I skontam da smo vec dobro zagazili u Savu. Prednji tockovi totalno usli u reku. Medjutim osim sirote curice,koja je bila sigurna da se pozdravlja sa zivotom, I mene , niko nije imao pojma sta se desava. Sto od dima , sto vec od razvaljenog stanja niko ne provaljuje da smo u Savi. Onda sam ja stupio na scenu. Kao u filmovima, molim Vas da ne panicite Ali auto je usao malo u Savu. Jooooj sta je nastalo. Bukvalno borba za zivot. Svi su bili sigurni da se davimo. Totalna drama. Meni jos frka ukrao sam kevinu peglicu, nemam ni licnu ni dozvolu...totalno sam se usro. Realno smo imali srecu jer sam brzo reagovao I povukao rucnu, tako da je samo prednji kraj bio u vodi. Vrata su se normalno otvorila. Ali u nasim glavama, jer tema I jeste najbolje naduvavanje, je bio totalni haos. Nikada necu zaboraviti lica ortaka I vrisak curica...hahaha... Taj izlazak iz peglice nas sest na dvoje vrata. Steta sto to niko nije snimio. Ako je neko gledao , definitivno smo mu promenili zivot, ako je video tu scenu sta li je pomislio. Izlaze iz peglice ljudi nikada kraja kao iz busa, a dimcina kulja kao da je zapaljena
Dim iz uvetaENTUZIJASTA

okt 2022.

Pusili ja i drug ulicarku neku prvih 10/15 min nije bilo nista a onda su krenuli tako jaki tripovi da nismo znali gde se nalazimo naredna 2 sata bili smo na klupici ispred moje zgrade i kada je krenulo da nas dere odlucili smo da idemo kod mene ja sam otiso stepenicama a drug je iso liftom i nije dolazio gore nekih 40 min a kada sam otiso da vidim sta se desava video sam da lift nije ni na mom spratu pozvao sam lift i video njega kako lezi u liftu sav znojav i vice da spektori dolaze po njega
ĆyroZMAJ

okt 2022.

Ja sam davno jednom u klubu naletio na nekog Slovenca, pilo se bilo je strava, ima tome 15g sigurno. I idemo zapalit izvadi on smotanu malenu kao 100s papiric i popusimo to. I vratimo se u klub i kad su krenuli halovi ajmeee&htjeo sam ga ubit sutra.. opralo me kao nikad u zivotu. Nisam fan droga pa sam popizdio sutra ga trazio da ga posaljem u k a ko zna di je zavrsio.. uglavom opralo me samo tako. Boje su mi se preljevale. Tko zna sta sam pusio. Satima sam sjedio na visokoj barskoj katridi, pio sam colu s ledom. Jednu za drugom. Kada bi okrenuo glavu boje su mi se razljevale po ekranu. Strava. Sve nesto kao usporeno oko mene..uzas.
BizzzoZMAJ

okt 2022.

sreca pa u naslovu teme ne piae ega to nezaboravna puaenja :D

okt 2022.

Ja se mogu sjetit,ali puaenje djike,baa i ne....ina e,jedna vo~nja do Karlovca na autoputu,sre om pa se volan mo~e dizat i spuatat:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se