VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaLule
LEGACY

Lule

63 odgovora10,673 pregleda

avg 2006.

Evo nahvatao sam neke vrhunske stvari na NET-u pa me zanima jel ima kod nas ovih stvari za nabavku , ova mi se najvise dopala. Sta mislite vi o ovim lulama.Jel vredi ovo cemu. Jace je nego da si na bilo cemu :D a i zdravije i nemoras non stop da motas Joint-e 8) Ima tu raznih modela
InqAMBASADOR

avg 2006.

DA... Dobre su lule :D Video sam nesto slicno u Nisu u podzemlju... A 100% ima i u Bg-u... Probaj po nekim prodavnicama poklona ili antikvarnicama... PS:Od lule je bolji bong i nargila, bar po mom misljenju
delboyLEGENDA

avg 2006.

gle ja sam probao i lule i nargile i bongove. od tog sveg bi izdvojio bong i nargile kao najbolje .ali bong na prvo mjesto pogotovo neki plasticni jer ti se nece polupat i laksi je za ciscenje. mozes pusit na SVE ja sam probao na snijeg ,led,mlijeko,votku,mineralnu,kolu,gusti...itd itd Ali bong je uberalles najbolji kupi ga i nece pozalit...kad je kriza on je spas !! a i inace kad je puno ekipe stvarno je dijelotvoran. :D

avg 2006.

e ja sam u zg i di ja mogu kupit bong ili nargilu
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

avg 2006.

bio Ti je smart shop u Ilici 184, pa eto èek je li još tamo...
delboyLEGENDA

avg 2006.

www.smartshop.hr stranica je prejebena a ova pjesmica takodjer...da mogu najradije bi ju skinio i stalno slusao..hiihi nije vise na broju 184 pise na siteu di je tocno

avg 2011.

Pozdrav! Kaj se tie Smart Shop-a u Zagrebu sad je u Tkal ievoj pored neke crkvice. Mene zanima kak je najbolje istit/odr~avat pajp,to nije metalni pajp. Hvala! :D
tinitusENTUZIJASTA

avg 2011.

deterdzentom?
Kreso1988ENTUZIJASTA

avg 2011.

nevalja plasticni bong plastika nije dobra, stakleni su zdraviji i puno bolji, uzmes neku malu cetku ko za vc i deri mos usipati vodu unutra zatvoris rupe i roknes 2 tablete onih bolestina sto ciste dedi zube, to skine kamenac, ne cistiti detrdentom to nije dobro ak vec radis onda isperi ko majmun

avg 2011.

Hvala! :D
Bok svima nov sam na forumu sto znaci da mi je ovo 1. post.Htio bi si kupit bong u king size headshopu pa me zanima koji bi bio najbolji sa njihove web stranice pa ako mi moze neko reci ime bonga koji je dobar. Hvala:spliff:

sep 2011.

dobar je svaki u koji mo~ea nagazit vutru i zapalit... (i normalno da nije preskup)
ImenkoISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ma lule su zakon (pogotovo za praainu s mlinca u krizi), al da kupi bong. Mene je barem spasio vec soma puta, evo vec pusim 4 dana na bong jer nemam pare za duhan :D I kod kupnje bonga, nemojte pretjerivat u velicini, recimo 25 cm bi trebao bit dovoljan za tebe i za ekipu. Barem je meni vise uzitak s manjeg, veliki su previse nespretni po mojem misljenju ;)

okt 2011.

ja sam jednom puaio iz bonga od 60 cm. ima na forumu u shopu od sponzora, predobra stvar. duga ak je 60 cm i promjera 5 cm, to doe oko 4 i pol litre volumena... jedan dim i odea u svemir (naravno ako puni bong dima potegnea)
ImenkoISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Imam i ja kuci 50 cm bong (promjer nisam mjerio al jedno 5 cm je sigurno), samo me smeta sto je plasticni i obicno se iskasljem ko kreten od punog dima, a to mi ne paae previae. Guat mi je mali bong, par hitova i stvar rjeaena a isto me razvali ko i ovaj od 50 cm ;)
SpongeBongENTUZIJASTA

okt 2011.

po meni bong je najbolji za pusit kad si doma s ekipom dok sjedite na kaucu ,gledate tv i jedete cips. lula je odlicna za van pogotovo sad po zimi kad su ruke hladne pa je muka srolat,i lakse je je nosit sa sobom jer je mala. sve je za nesto dobro :icon_lol:
ImenkoISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ako za nist drugo , lula je super za zimu :D Makar, nekak bi mi falil onaj filing kad sam tek pocel, a za lulu nisam ni ul. Pa se mu im s rizlom a prste ne osjecam od hladnoce. Pa ti cak ispande pusiva, i s ponosom ju zduvaa s frendom :icon_lol: PS: Zanemarite briju, ako kupite lulu ili bong necete pogrijesit, oboje je jebenica :D
ZeleniSaPetListovaISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Tebra lula ti je zakon, nije da ponavljam sto je vec napisano, ali ubija, pusis gde kod i kad god,zimi leti,ima da se dima samo tako. Skoro sam sa stricem probao , doneo iz inostranstva neku lulu. Upalili smo vatricu i kuvali caj od canabisa, dok se caj kuvao mi smo lulu duvali. Mnogo lakse neko da srolas joint :)

okt 2011.

Sport i razonoda : Jedinstvena magnetna sklopiva lula pajp - ID 1083445 - Kupujem Prodajem xD
KonanVarvarinISTRAŽIVAČ

jun 2012.

Ljudi, imao sam jednom priliku da probam sa lulom, ali od ortaka... E sada, kada kupujem je l postoji nesto na sta trebam da obratim paznju? I inace, kada se stavlja marihuana u nju da li stavljam i duvan kao i kada rolam ili?

jun 2012.

Pusio sam na lulu nekoliko puta, uvijek bez duhana. Jest da jace udari ali krace drzi i vutra brze izgori. Najbolje zamotat pa zapalit.
nox1cousENTUZIJASTA

jun 2012.

Ne, nego cisto. @delboy Lud si ako mislis da je plasticni bong bolji od staklenog Ne moze drzat krace nego sa duhanom, duhan ne produzuje djelovanje thca, mislim da je to ocito. Samo je ovisno sta pusis i kolko si pusis

jun 2012.

Kaj? Nisam te nis skuzio, kakav duhan? Pa nisam lud da stavljam duhan u lulu pa uvlacim u pluca. Nema filtera LOL to je otrov. To bi bilo isto ko da uzmes kubanku i uvlacis u pluca. no no Ja sam stavljao cistu travu u lulu i tako pusio, o tome pricam. Nismo se razumjeli.
nox1cousENTUZIJASTA

jun 2012.

Pa reko si "jest da jace udari, ali krace drzi" kao u smislu da kad sa duhanom pusis onda high traje duze
showtekISTRAŽIVAČ

jan 2015.

http://www.headshop-hr.com/shop/lule/bullet-bomb-pipe/ Pozdrav, Jel mi mo~e neko rei kako se koristi ovakva lula?
StipeZMAJ

jan 2015.

Uzmes lulu....stavis je sa strane, te uzmes rizlu i filter. Smotas joint i zapalis ga :D salim se.....imas ovaj vrh sa 3 rupice, to odsarafis i naguras vutru nutra, zasarafis i palis da vatra ulazi kroz rupice. Dim se hladi dok prolazi kroz spiralu :)
showtekISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Jel vutra treba bit izmrvljena?jer isprobano je bez al ne gori baa kako treba :/

jan 2015.

mislim da si upravo odgovorio sam sebi...
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Ovisi o vutri. Ako je brick weed moraa. Ukoliko je neato iz tegle ne moraa. Odnosno tako je meni bilo da nisam morao. :D

jul 2015.

Dzepna , modularna , stigla od kineskog alibabe :D
Klinjo_85AMBASADOR

jun 2019.

Nova,lula :)
greenstuffISTRAŽIVAČ

jul 2019.

pozdrav, jel ima na forumu di da se prodaju lule , pipe-ovi i sl., imam malu drvenu lulu baa za vutru i imam prometeus alu plus staklo lulu, pa me zanima dal mogu to staviti di jer mi na njuakalu neda, hvala evo slika mojih lula, drvena je odli na i za duhan ina e ja sam na vapeu ve viae od pola godine, a sad baa idem na face na vapersku akvadru i sl. oka it i to da prodajem, tako da uskoro necu viae ni parit tako da mi i ove lule stoje dugo vec, pa bi ih se rijeaio, a nesmijem nigdje oka it odma ona sranja o duhanskim proizvodima, pa ako netko zna di bih mogao ovo stavit nek ka~e, bio bih zahvalan e da , prometheus nije origigi, al ja iskreno ne vidim razlike, original je preko 500kn ak se ne varam, kaj je ~eaa glupost ova moja je kopija, ali je izrada savraena, i ne vidim zbog ega bi original bila 3 ili 4 puta skuplja, mo~da pjeva dok puaia hahahaha zaboravih, dok ka~em na vape mislim na arome , bez nikotina prakti ki, ne mislim na vape za vutru, ne konzumiram ja vec godinama, osim tu i tamo uz poker i sl.:)i da drvena lula je treanja drvo
greenstuffISTRAŽIVAČ

jul 2019.

ovaj post nek mod obriae kad pro ita, ne mogu mu poslat PM pa ovdije piaem ispri avam se za post za postom, trebam za PM, mislio sam bolje ovo nego da trolam po raznim temama ja nisam aktivan lan, mislim jesam registriran ve nekliko godina, imao sam i drugi nick davno al zagubio nakon duge neaktivnosti pa napravio ovaj, uglavnom nisam viae u svemu tome, samo se pokuaavam rijeaiti opreme ako bi mi modovi mogli otklju at PM bio bih zahvalan, jer ne mislim bzv komentirat i trolat a nemam viae ata za stavljat na oglase :) ako nemo~e, opet dobro, samo necu moci odgovorit lanovima joa neko vrijeme mo~da ni nikad, pa nek potra~e moj kontakt na njuakalu hvala i isprike za eventualne povrede pravila

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se