VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMango i vutra!
LEGACY

Mango i vutra!

46 odgovora8,454 pregleda
GewindENTUZIJASTA

jul 2012.

za ovaj Mango je probo ko? kaze DRAMATICALLY povećava napušenost Hehe, i mene je najviše privuka rečenica... I odma' sam napravio mango party za par nas... Međutim više se raja skoncentrisala na ono što ide poslje jedenja manga nego na samo izjedanje istog, tako da je test propao xD Ali evo u frižderu je jedan čitav, zreo, spreman da ga sâm pojedem čitavog i istestiram (šta ću, poturit ću svoja pleća) taj 'alarmingly much more intense' osjećaj euforije :D -A ako se odlučite na kupovinu manga, trebate da znate da ZREO mango je onaj sa dosta crvene i žute, a malo zelene boje. Također treba biti MALO mekan, i mirišljav. Crne male tačkice po njemu su također znak zrelosti. A što se tiče rezanja... Evo slika... 1059.IPB

jul 2012.

inace to s mangom je stara fora i radi, al treba pricekat s pusenjem 40-60 min od kad se pojede
Dr.ChronicENTUZIJASTA

jul 2012.

prico je netko to vec na forumu da je probo i da povecava samo ne sjecam se tko :D valjda ce vidjet tvoj post :D
TarkiPOZNAVALAC

jul 2012.

Nia, svi u duan po kilu manga pa da vidimo :)
mazarLEGENDA

jul 2012.

mo~da si na mene mislio...:vb_wave: https://forums.vutra.org/medicina/9258-1-dnevnik-konzumacije-pineapple-chunk-8.html
macedoniaENTUZIJASTA

jul 2012.

sto mora off topic? kako bese tema? ma dajte nek bude skockano ko u vojsci nek bude reda i mira otvorite tema mango i slobodno pricajte tnxx
Z&NZMAJ

jul 2012.

Evo mac, samo za tebe :P Postovi premjeateni u novu temu, pa udrite :) Da bude zanimljivije dodao sam i anketu :)
He-ManLEGENDA

jul 2012.

Razlog poja anog high osjeaja je jedan od terpenoida pod nazivom Myrcene koji se nalazi u kanabisu ali takoer i u mangu. Myrcene ima direktan utjecaj na ja inu "high" osjeaja, a mango, ato je zreliji to ima vee koli ine ovog terpena. Najvea je koncentracija kada je ve prezreo, i bolje djeluje kada se konzumira sativa, efekt je "slabiji" kod indice radi djelovanja CBD-a na THC.

jul 2012.

Posle manga koliko treba sacekati sa pusenjem, je l' kao sto je laganini4 rekao, ili...
GewindENTUZIJASTA

jul 2012.

Da. 40 do 60 min. - veini ljudi. Meutim vrijeme djelovanja tih Myrcene terpentina zavisi od toga koliko je osobi brz ili spor metabolizam. Na br~i metab. djeluje prije, i obrnuto. Sporiji metabolizam mo~e i sati i po' da eka :snooze: Ali... ako imaa br~i metabolizam onda ga trebaa viae pojesti, a za sporiji metab. treba manje manga. Ne znam, kako god.... imao sam ispite neke u par dana (danas zadnji) i u io sam normalan, u io sam navandu, u io sam umoran.... ali sad slijedi odmaranje uz mangand~iranje :D Idem pojest neato prvo (nisam jeo ni spavao 2 dana :D - mozak e se s*ebat kad mu zadam kombo hit! xD), pa u capnut mango i zaletit se u njega ko budala u kredu! :P :D Javim eto efekat za nekih 2 sata.... }ao mi je samo ato kod nas mane dobre sative :( :vb_wave:
Z&NZMAJ

jul 2012.

Alo! Di si!? :icon_lol:

jul 2012.

Eeee... izgleda da je taj kombo hit bio fatality :icon_smile:
GewindENTUZIJASTA

jul 2012.

Hahahahaha Znate ono kad planirate party i zovete stalno ljude, planirate i onda nekako niko mo~e, svako baa mora neato da radi...... E pa ovo nije bilo tako. Ovo je bilo obrnuto. Zvao jednog prijatelja da doe ato prije jer u 'zakljucat' (navandu sam i kao ato rekoh nisam spavao 2 dana)... On dolazi i dovodi prijatelja... i satak nakon stan je igrom slu aja zaposjelo 10 ljudi... manga nigdje ni na vodiku, mi naduvani do bal aka...ja zajebo stvar... Izvinjenje ekipi s foruma :icon_frown: :punch: Evo svi su otiali, ali mi je glupo da sada jedem jer bi 'test' volio izvesti da nisam naduvan, pa da onda zapalim nakon satak... Sutra... ali neu niata viae da obeavam :P :D Note to self: Trei dan nespavanja + ganja ima svoj aarm :ludak:pilot xD
naturaPOZNAVALAC

jul 2012.

a jbg, potrazicu ga i ja danas u prodavnici, cekala sam raport kao blesava
mega monkPOZNAVALAC

jul 2012.

HEHE ... kupio sam maloprije mango i nave er planiram s prijateljicom isprobat ovaj recept za bolji high..ako nee biti niata posebno barem mi ostaje mango i cura... :bananica
GewindENTUZIJASTA

jul 2012.

Ovako.. Prvo sorry na nejavljanju... Ljudi mi doslovno ne izlaze iz kue, ne aalim se i ne la~em vas... haos ~ivi :bananica:b_bow: Mango je pao jutros... na taate. Bukvalno! Uber gladan i bez imalo miroije u sebi pristupih mu s boka! Slike prila~em kao dokaz :P :D Ne znam... Mo~da sam umoran (opet sam jako malo spavao, 4 sata samo) bio previae... Mo~da je jer je 'vuva' viae indika. Ja mislim da je to najprije. A mo~da su prevelika o ekivanja :icon_confused:. Ono ato znam sigurno je da koli ina nije bila mala... pojeo sam mango veli ine jednog veeg........ manga! I eto, nisam primjetio da sam iata osjetio... :( Probat u ovo opet sigurno, ali sa sativom nekom... Mango baa fino i zdravo voe :) Evo slike..

jul 2012.

Tebe se nikako ne moze uzeti kao ogledni primjerak, prvo se naspavaj, u ovakvom stanju nisi za nis. Sta god ti reko dal lupa jace il ne, ja to uopce ne uzimam kao info posto si neispavan. Eto, naspavaj se pa onda kemijaj do mile volje :)))
crobiggENTUZIJASTA

mar 2013.

evo da o~ivim temu malo, neki dan sam kupio od juicy-a od jamnice mango sok koji je odli an, fin, ukusan! :))dosta je gust pa se mo~e razrijedit. u igri su bili skunk47 i sok od manga, kidalica, smijalica, trip, halucijnacije.. trajanje 4 sata, 2 onak jako... sok smo popili 30minua prije ito svako pola litre... inae smo i prije s47 bez manga i nije tak jako i dugo trajalo..
DomarPOZNAVALAC

mar 2013.

vilica mi je pala na pod kad sam procito ovu temu, jos sam malo proguglo o tom mangu i tom majkrinu i definitivno odlucio danas ne pusit do navecer, poslje posla kupit par mangoa, pozvat djevojku na tropsko druzenje i sutra ujutro vas dobre ljude obavjestit sta je bilo. plan je ovakav, kako sam vidio: pojest jedan mango cca sat vremena prije pusenja, ali i poslije, jer iako tu ne pise vidio sam da konzumacija manga kad lupi munchies isto preporucljiva za produzetak higha... sve u svemu bit ce duga noc veceras :dada
weedoyeLEGENDA

apr 2013.

ja sam uzo mango al susen, nadam se da moze i tako :D edt. nisam primetio jace dejstvo, mozda za mrvicu jace al kontam da je plasibo efekat, kad se skine WW probacu opet pa javljam :D
s0vaAMBASADOR

apr 2013.

i mi se nadamo :D proveri pa javi :P
DomarPOZNAVALAC

maj 2013.

Totalno bio zaboravio javit svoje iskustvo ;) Ovako hvala bogu sam nedavno opet pojeo pa mi je sjeanje o mango incidentu svjeze. Ovako, u startu nisam osjetio nikakvu specijalnu promjenu, ali nakon 15tak minuta sam bio drven ko bukva. Veoma jak tjelesni high, uz njega bi bomba bio neki finiji Skunk, tipa Lemon. Ipak malo sam bio razocaran jer sam se nado viae ja em mind highu :( kako god fora za probat! Samo preporuka svima vama!!! Mango ko mango je stvarno odvratno voe, moze biti da e nekom odgovorati, meni ima okus po malo zasecerenom sirovom krumpiru. Drugi put smo ja i draga probali shake. Ako ste u mogunosti slo~it shake, ubacite oguljeni mango, malo banana ili jagoda za gustou, i svakakvoga voa koje imate oko sebe, i malo sladoleda. Bitno je da mango ipak prevledava tako da je 2:1 omjer manga i dodataka. Nema bolje kombinacije sa pljugom na vrue ljetne dane... Sretno ;)

maj 2013.

nije mango odvratan, nego ste vi jeli onaj koji joa nije dovoljno zreo. mango mora biti pomalo mekan, to zna i da je zreo i ima odli an okus...
DomarPOZNAVALAC

maj 2013.

Bio je on zreli , mekan malo, nije baa ko breskva, ali nije niti tvrd kao jabuka, neato izmeu. Znam jer sam cijeli grad preaao dok nisam naaao lijepe crvenkaste mange, poato nezreli niti nemaju dovoljno tog kemijskog spoja kako bi se desio kakav efekt uz marihuanu. Ali nama jednostavno okus nije bio interesantan, kao ato sam rekao, nekome mo~da i bude ok zato je voe i ina e takvo. Samo zato kaj je meni jabuka fina ali tebi nije, to ne zna i da ti kupujea krive jabuke nego zna i da nije tvoj ukus. Baa sam zato i spomenuo shake, za ljude kojima je okus manga bljutav. Malo bedasto kaj sam morao istu stvar rei dvaput, ali bitno da si shvatio kaj sam htio rei ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se