VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako protiv losih ucinaka vutre
LEGACY

Kako protiv losih ucinaka vutre

68 odgovora4,566 pregleda

okt 2009.

Siguran sam da ste se svi bar jednom zbedirali, zakljucali, uspavali... ima jos puno naziva nadam se da ste shvatili na sta mislim.. Otisli ste sa ekipom duvat i sve je super kada odjednom se vama jako prispava, pocnu vam svi ici na zivce, nemate energije... a a svi su jos "high" zasto se to dogadja kako protiv toga dali to ovisi o ekipi s kojom pusite???

okt 2009.

Iz mog iskustva, ako duvas s ekipom s kojom se dobro osjecas, s kojom si dobar, onda nikad ne bude problema. Ako duvas s nekim s koj si na tako-tako, jebiga onda, pocet ce te zivcirati garant. Barem mene. Ali sve to ovisi i o tebi kao osobi, i o tome sta se desilo prije duvanja, dali ste lako nabavili, ako vas je netko ganjao, ili o cemu si razmisljao prije i tokom duvanja, dali ti se nesto lose desilo i tako te stvari.. Malo sam ga otisao filozofirat, ali i to je jedan pozitivan ucinak. .) Peace and fly high.
Carl SaganISTRAŽIVAČ

okt 2009.

radom na sebi...
Carl SaganISTRAŽIVAČ

okt 2009.

radom na sebi

okt 2009.

Meni se skoro desilo da sam se smorio i zamlo zaspao. E sad neko kaze da je to efekat kad se preduvas, a neko da ti nije dan za to, npr ako si mnogo premoren i tako... :)

okt 2009.

jbg, ljudski um je prevrtljiv i promjene raspolo~enja su za njega normalne...radi na tome, pa nee niti bit takvih nelogi nih i nesmislenih mijenjanja...a i vutra zajebana jer sve dublje gledaa i osjeaa, pa kad ti neato zasmeta onda se to onako pedantno i nakuplja dok ne doe zasienje i potreba za mijenom :)
Carl SaganISTRAŽIVAČ

okt 2009.

true, true... vutra u velikim dozama ispoljava ono svoje pravo ja, ono ata ona u biti jest - psihodelik, dakle zna odnijet u mislima, pogotovo ako smo umorni, potisnuto nezadovoljni, loaa roba, ekipa, nepovoljna biometeoroloaka prognoza.... :icon_lol: mo~e bit i podiza , ali i spuata (ne volim termin 'depresor'), kako god okrenea sve ovisi o tebi/nama... umor otkloni adekvatnim snom, manjak psihofizi ke kondicije radom na sebi, stvari koje te ine nezadovoljnim nemoj odgaat, nastoj puait kvalitetnu robu (ako nisi u prilici onda smanji), pa~ljivije selektiraj ekipu za napuaavanje, kao i okolnosti u kojima ea to radit, itd itd......
TarkiPOZNAVALAC

okt 2009.

Ne bih rekao otkad puaim ato ka~u "velike doze" uope ne osjetim ikakve loae stvari iako prije jesam kad sam se kao "prenapuaio spricanog sranja" :D
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

zavisi meni je znalo pre kad sam bio klinac biti cudno na vutri nisam znao kako treba da se ponasam .. a sad mi je opusteno samo sto ja nikad nekuliram uz vutru nego vecinu vremena samo smejalica i zajebancija al znam se u prirodi opustiti ...
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

najbolje ti je malo se aktivirat - ustat se, pocet nes piskarat ili tak nes (pazi da ne zakljucas na to :D) uglavnom, radi nes da se razbudis. ako ces samo sjedit i kljucat mogu ti 100% tvrdit da nece bit bolje eh da, ako pijem uz vut. onda mi bas gore navedene metode ne pomazu kad zakljucam :D

okt 2009.

Dobro ok znaci zasad smo zakljucili da je to uglavnom od umora ili kada se zbog neceg nemozes opustiti... A ako je fakat frka sa spavanjem i vise-manje nista ne radi jer se smije popiti jedan red bull ili neko drugo energetsko pice???
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

smijes popit ali nije dobro u nicem pretjerivat ako si u mogucnosti i imas npr. flashu vode (po mogucnosti neotvorenu) nebi bilo na odmet umit se malo i prosetat i tak bilo sta sta te i inace razbuduje kad bolje razmislim, neznam zapravo koliko redbull i takve stvari (i kava tu spada) mogu pomoc kad si napusen...
Big LLEGENDA

okt 2009.

meni je prije pomgala ledena voda na vrat iza i na elo al onda mi se po eo sviat svaki oblik napuaenosti pa i taj umorni... nema slaeg neg zaspat uduvan.....
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

joj, a sta tek nakon tog snovi tolko spaljeni da neznam jel mi bude zao il drago sto se nemogu svega sjetit :icon_lol:
Big LLEGENDA

okt 2009.

e da sad si me sjetio, ja imam neke udne pojave u zadnje vrijeme naime, kad se naduvam kasno nave er i doem doma i zaspem, ujutro oko 9-10 uvijek vidim staru kako ulazi u sobu i pri a neato samnom i ja s njom i onda valjda zaspem, i kad se probudim kasnije ne sjeam se tog razgovora, a glupo mi pitat staru "e jesi ti uala meni u sobu i jesmo mi ato pri ali?" malo mi glupo poato sam vepao na murji i zna da sam duvo al misli da sam presto.... tako da bi vrlo lako opet posumnjala nakon tog pitanja xD
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

mozda ti se ponavljaju snovi zna vu bit zajebana sto se tice snova :icon_lol: al zato je i volimo...pusit prije spavanja

okt 2009.

e da sad ste me sjetili sa snivima i tim stvarima... pa da podjelim to sa vama!!! prvi put mi se dogodilo u 9. mj kada sam isao duvat na bocarski dom. sijetio sam se da sam prije 5-6 godina sanjao seriju snova o tome da sam skoro pao i kako je padala neka kisa i murija me trazila a ja sam bio sav izgreban osijecaj nesigurnosti, sramote, jada u jednom... imao sam neku vrecicu trave koja zapravo i nije bila moja.bas se sijecam i nekih detalja zato sto je bio jako realan i sve... bio sam siguran da je to bio san. sve to u okolici toga parka di smo pusili suocio sam se sa strahom i sjeli smo se tocno na tu klupicu di sam ja to sanjao. popusili smo pola a ostalo sam tako zbuksao 15-ak metara od nas na 100% sigurno mijesto... razmisljao sam o tome dugo sve do prije 10-ak dana ista stvar samo na drugom kraju grada nije bilo bas u tojko detalja ali se isto dobro sijecam. ukratko dosli smo u jedan parkic tam su biji neki rokeri koji su cugali i derali i bili fakat glupi a mi smo gensali na drugom kraju parka(to je bilo i za stvarno i u snu), nije se nis dogodilo ali sam sanjao los nastavak:murija, batine, pad kod staraca... od tada nisam pusio ali se svaki dan pitam jer to bio neki de-ja-voo ili san ili nesto pola pola,totalno sam zbunjen cak mi je palo i na pamet da odem kod psihijatra kojeg znam zena je fkt super bavi se analizom snova i onak malo je cudna i nebi nis rekla starcima... kaj da radim??? otvorit cu za ovo novu temu da nebi mijenjo temu ove teme...

okt 2009.

Evo i linka ako vam se da odgovarati: :icon_arrow: https://forums.vutra.org/sve-i-svasta/5874-ja-bi-savijet.html
Yami_RazielAMBASADOR

okt 2009.

ili sam sebi priznat da si se prenapusio, otic doma spavat? i sljedeci put biti "umjereniji" :).... plus.. probat pusit sative.. indice su glavni krivac za takav high.. :) bar meni...
SuperAngelPOZNAVALAC

okt 2009.

Waht Yami said! Veliki utjecaj uz ovo sativa/indica ti ima i vrijeme ubiranja biljki odnosno postotak CBNa i CBDa koji ima narkoti ni u inak. Puno ove komercijalne ~i~e koja se kupuje na cesti je ostavljena predugo da cvjeta jer ~ele ve i prinos pa zato i ima viai postotak CBDa i CBNa.

okt 2009.

ok kazete losa trava... nebi reko onda bi uvijek bilo tako sa jednom peticom a jednom ti je super drugi put jos bolje o onda slap
Carl SaganISTRAŽIVAČ

okt 2009.

da, ali nije (ne)kvaliteta robe jedini faktor utjecaja, to ti je ve re eno...
ledian93ISTRAŽIVAČ

okt 2009.

hahaha :rofl:
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

Eh,ja tako te iste jutarnje razgovore zaboravljam i kad ne varim.Jednostavno,mozak nije spreman za taj razgovor koliko ja vidim,tj nisam se rasanjivio. Uglavnom kad ustajem i spremam se za negde,ja to radim mehanicki.Tek posle dvadesetak minuta shvatim sta sam sve uradio nerazmisljajuci.
Kreso1988ENTUZIJASTA

nov 2009.

pa mozda i faktor sto si ostalo konzumirao od hrane i pica prije/poslje duvanja. znam kada na prazni zeludac da me savije ali moram jesti brzo ili mi bude lose (tu bi volio da imam neku tetu da me hrani :) Isto tako obicno sam punoo bolej volje (pusio ili ne) kada je vani suncee:D kada je kisa ovaka oso bi ispod kede i spavo:S
Big LLEGENDA

nov 2009.

Obavezno jest prije... uvjerio se dvaput da nevalja na prazan ~eludac i najmanje koli ine i NIKAD VI`E!!!!
AFGHANISTRAŽIVAČ

nov 2009.

najbolje pivom zaljevati grlo dok se puai, nema tu nikakvih loaih u inaka
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Ne u mom slucaju. Svakako.Moze i hladna guarana.
TarkiPOZNAVALAC

nov 2009.

Nemojte mjeaati alkohol i zelenilo, pogotovo ak ste nubovi Nadalje, nemojte puno duvkati (ak ste nubovi)... polako s time jer na po etku trava vozi, a treba znati voziti travu i onda dou pitanja tipa spalio sam si plua, aorala me paranoja, sve mi se zacrnilo bla bla trava i nema neke loae u inke (osim sjebanog kratkoro nog pamenja - u mom slu aju) ali treba polako s njom dok se ne doe do nivoa da moa puait x mgra dnevno i da nema posljedica EDIT I dakako, uzgojite si sami svoju vutru nema boljeg osjeaja nego kad znaa ato duvkaa 1. nema govana koje dobijea kod dilera 2. mo~ea birati kaj ea duvati - sativu, indicu, hibrid dakle, ako je kljucaona po~eljna fino indica, a ako se ide negdje i treba smijalica - sativa i probajte ne gnojiti umjetnim gnojivima... dim je neopisivo bolji kad je organic 100%
Big LLEGENDA

nov 2009.

E Lucid, svaka ast na potpisu, najja i film, najja a uloga..... George Jung, ajmeeeeee.... RESPECT (htio sam ti poslat PM al nee neznam zasto tako da se ispricavam na offtopicu)
Noname_ENTUZIJASTA

nov 2009.

Tarki slazem se totalno....kad bi se tog dr~alo samo pola ljudi koji krecu imat posla s marihuanom bilo bi sve drugacije...
Big LLEGENDA

nov 2009.

Nisam znao gdje da smjestim ovaj svoj "problem" koji to i nije nego obi na rupa u pamenju (obo~avam ih), a nisam htio postavljat novu temu za ovako neato, pa evo, tu u ju nastanit.... Naime, poato aktivno puaim ve dosta, a pod dosta se misli na svaki dan (stanke mo~da od 2-3 dana), mislim da mi se otvorila nova rupa koju sam ponosno nazvao "daily hole" Radi se o tome da jednostavno neznam jel se neka stvar dogodila danas ili ju er, maloprije sam iaao u chatbox napisat kadsam zadnji put zapalio i razmialjo sam nekih 15-ak sekundi prije neg ato sam doao do zakljucka da je to bilo ju er a ne danas.... Nadam se da ste me razumjeli.... Pa me zanima dal se "daily hole" i vama dogaa? I nije to prvi put, a dogaala mi se i sli na rupa koju sam ve spomenuo, kad spavam ujutro i majka ue u sobu i nea ka~e a ja nastavim spavat a poslje neznam jel stvarno uala ili sam sanjao... xD sjebno.... Al, volim te rupe od vutre, zanimljive su mi a nisu ozbiljne jer ato se ti e ozbiljnih stvari (akola, ~ivotne potrebe) nema ih, normalan sam kad se to od mene zahtjeva....
He-ManLEGENDA

nov 2009.

Ma nisu to rupe od ganje garant, ja nisam pusija ima vec 4-5 godina a takvih rupa imam ko svicarski sir :icon_lol: Predpostavljam da to ima neke veze s djelom mozga koji radi one sheme s dejavu-om i svjesno/nesvjesnim stanjima.
Big LLEGENDA

nov 2009.

A moguce i to, al sjecam se ko dijete mi je sve bistro bilo a sad baa i ne, upravo te sitnice blesave zaboravljam, npr, ~arko ~elim neato saznat o ne emu, otvorim google i stanem, gotovo...nemogu se sjetit ato sam htio trazit a razmialjo sam o tome par minuta prije, zna i, dok sam doao do kompa, upalio ga, otiao na google, ja sam zaboravio.... i onda se nakon 5-6 sati sjetim i laka mi je hehhehe....
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Dobrodosao u klub :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se