VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPomozite mi da skontam sta mi se desilo!
LEGACY

Pomozite mi da skontam sta mi se desilo!

176 odgovora18,495 pregleda

apr 2007.

kao prvo,pozz iz zelengrada(sombora) ovde sam novi...svi ste vi iskusni pa bi vas pitao jednu stvar....pre 2 nedelje sam dobio navodno skank neki i ja,drug i drugarica smo poduvali 2 komada,u prvi mah nije bilo nista a posle 15 min sam poceo da skacem po basti valjam se penjem na drvo...onda me je pocela udarati neka struja kroz celo telo pa me pocelo srce boleti i u njemu kao da je bio kraj provodnika udaralo mi u usima 200 na sat ta prokleta struja...imao sam takav filing da cu umreti da je to bilo strasno.i ovo dvoje su imali slicne ali nesto blaze posledice oni su povracali i tako to...manje su vukli od mene uglavnom.plus sve to nisam se mogao kontrolisati trcao sam,plakao,panicio,imao flesbekove halucinacije...zakleo sam se da cu ubiti tog od koga mi je nabavljeno.ako neko od vas imao slicno iskustvo,nek mi kaze sta je to bilo tj. jasno mi je da je to bilo mesano s nekom gadnom hemijom ali me zanima mnogo s cim to tacno.inace nikad nisam imao slicnih posledica od skanka.hvala unapred!
zleeqovskiISTRAŽIVAČ

apr 2007.

MMmmm njam njam, zvuci kao neka fina sativa :) Vjerojatnije je da vi niste bili spremni za tako nesto nego da je "spricana kemijom". Ili probajte ubuduce ublaziti duhanom ili nemojte pusiti ako vam skodi.
InqAMBASADOR

apr 2007.

ehh... sta bi ja dao da se napusim tako... da skacem po drvecu :) Sta ti se desilo? Ko sto rece zli... neka jaka sativa... a vi niste bili spremni... ne verujem da je hemija... da je to prskano necim zastondirali biste na par sati.
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

desila ti se dobra trava... eto, to ti se desilo :icon_lol:
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ma gandza strasna bila :P
LaidbackPOZNAVALAC

apr 2007.

Nedovoljno iskustva i obuzela te paranoja... Nista za zabrinut se, nego nazvat tog tipa i nabavit jos :D

apr 2007.

jeben je taj osjecaj ko da te vukovi ganjaju i pitas se pitas sto si toliko duvao i prisjecas se momenata kad nisi bio naduvan :thankyou:
WeedeemerISTRAŽIVAČ

apr 2007.

to mi se konstantno u amsterdamu dogaalo... ovo u hr je obi an BS.... :bis:
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Ma prijatelju kako nema u hr, odi u dalmaciju dole mora da je dobra klima je strasna za uzgoja :D A dalmatinci ludi :P

apr 2007.

Djeco ostavite se vutre ako vam ne paae. Koji ***** forsirate?
Bezze_SaAMBASADOR

apr 2007.

HEhehe ne forsiraju ba :) heheheh vidis to su 2 jointa na 3-je???? :) LOL ina
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

cujes...ajd mi isfuraj te ganje kaj ste pljugali??? x)))
LLCISTRAŽIVAČ

apr 2007.

100% se tome nekome ko ti je uvalio to ato ti je uvalio nije isplatilo da stavlja bilo kakvu "normalnu"kemiju.al svejedno mislim da je to bilo poapricano nekim sranjem.al nekim dobrim jeftinim sranjem:smileysex:
LucidDreamAMBASADOR

apr 2007.

Aj daj broj tog dilera jer hocu i ja brate tako da se uradim.Skunk posprskan speedom mozda je to,ali definitivno se ne isplati dileru...dobro tebi je bolje..he he:bis:

apr 2007.

tvoji postovi imaju smisla ko automati za kondome u Vatikanskoj pala i...
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Meni su se od prskanih sranja sli na ovima jedino dogaala u snu , a dok sam bio budan jedino me je ko ilo po vilici i gnje ilo mozak i joa nekih masu stvari mi se dogaalo ali nisu za pri u , ato mi se nikad nije dogaalo s istim vutrama . Ovo o emu ne bih , viae je psihi ke prirode ,ali niata u smislu halucinacija i sli nih sranja , isto ono u glavi kojekakvi glupi filmovi koji nemaju veze s puaenjem dobe vutre u biti podsjeaju me na stvari koje opisivao jedan lik da su od ketamina , a to je vrlo mogue ata je to mafiji u nas do epaju se starih pokvarenih lijekova kojima je istekao rok i onda ih zamute i prskaju po industrijki tako da te puca samo na skroz glup na in , meni se dogaalo da se ljudi smiju npr. a ja umialjam da se meni smiju , ato je najgore od svega ja znam da nisu jer ih i ne poznam , npr. sasvim neki meni nepoznati smiju se ko zna emu,a mene opali neki glupi film , sreom ja sam se znao nosit s tim i znao sam od ega mi je , pogotovo sam bio siguran da je neko smee kad sam se izguato vutri u `damu od kojih me nikad nisu pucali ti glupi neki egocentri ni filmovi u kojima ti se cjeli svjet vrti oko tebe , sve ata vidia bilo koji dogaaj u tome stanju ti po ne imat neki glupi smisao da je to sve zbog tebe ,... ujea na vjestima zemljotres u Japanu mislia to je zato ato sam neki dan vje~bao bubanj i sli ne glupsoti ,to je samo jedna od gluposti koje su mi se dogaale na ovim ovdje gluparama , ali opet to je bilo ima 10 godina i proalo me hvala kurcu kad sam prestao puait svakakvu zelen . Ovo ato je ovaj gore technoman opisao meni brate ne sli i ni na ata dobro mo~ete se vi zajebavat i aali govorit ma puno ste popuaili i ovo i ono ,to mora da je neato dobro i sl. , nije da ga sad ~elim branit , samo meni se ono nimalo ne svia . Naravno da je glupa ideja da bi neko prskao vutru speedom ili joa gore kokainom ili ne im ato se nikako ne isplati ,ali injenica je da ima pun ***** stvari kojima se mo~e zagadit vutru pa da ima itekako jebene efekte . ovjek ka~e da je imao halove , meni se to nije dogodilo ni od najja ih stvari koje sam probao Hawaian, White Russian , White widow, Hazeovi razni ,i kojekakvih XXX hibrida , ni od jednog Marokanca ni Nepalca ,Afganca , ... a ko zna mo~da je ovaj lik i neato dobro zapalio ali on spada u skupinu ljudi koji se jednostavno s tim ne znaju nositi , mo~da mu je bolje i da ne puai nikako , ili neka uzgoji sebi ili najbolje ode gore na provjerenu robu pa ako mu se ponovi ,nije to za njega i gotovo , da mu ne bude ko onome balavcu , s one emisije BBC " Aj si lusifer ven aj smok vid , den aj kvit smoking vid end aj dont si lusifer enimor " . Neato sli no ko ovome gore dogodilo mi se ali nakon ato sam jedva zaspao kad sam prije 10 godina popuaio neko sranje mirisalo je na esenciju bolje re eno smrdilo , nije se moglo puait ,ko da te neko ~iletima po pluima re~e , jadna majko kad sam zaspo tek su onda sranja nastupila , ja i svemirci mi lete po njivi , iznad aume , s brda na brdo pucaju nekakvim munjama , nebo se vrti , mislio sam jebaji ga to je to , ne vidio ga ja sunca viae nikad , kad sam se ustao bio sam vas u goloj vodi ko Mufid Memija kad su dekom pokrili TV da se ne smrzne dok vodi Dnevnik ili kako je ono bilo ona fora od nadrealista zaboravio sam.Dakle nkad mi se u budnom stanju nisu deaavale neke posebne pizdarije osim tih divljih filmova nekih koji su mi viae bili jednostavno glupi , nego ato su mi stvarali problem jednostavno znao sam da to nije stvarnost nego da me goni od otrova neki film usrani i gotovo , dobro je dok se mo~ea kontrolirat , samo da ne gnje i po mozgu kad puata i da ne stvara nekad onu jebenu paranoju ,a to je sve od otrova na vutri ne od vutre siguran sam da ako nije otrovana onda je jednostavno loae uzgojena , ko zna folijarno gnojena za vrijeme cvjetanja pa sam popuaio ubre :) nagaam , uglavnom stvari koje su bile propisno uzgojene nikad mi nisu priredile niata drugo osim gomile smjeha i nekih dobrih osjeaja , u najgorem slu aju kad sam puaio dan za danom du~e vrijeme po nekoliko jointa jednostavno bih se osjeao ko da niata nisam puaio , ali sasvim uredan u glavi bez ikakvih glupih filmova. Eto toliko ne bih viae , a ata bi bilo da bih , prsti bi me zabolili tipkajui.
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Prskana - neprskana.... Svi su nesto sigurni, a covek je verovatno prvi put u zivotu ppusio neku jaku sativu, i to 2 jointa na troje koji su do tad pusili samo tesku albaniju. Pa kad pusis industrijalca i umisljas da te nesto radi, a onda probas "real deal" onda je uvek prskana.
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Ne znam baa Da si upravu Lazare , ja sam puaio Albanke i Hercegovke i one sve druge kad sam bio glup i nisam znao kako dobar dim uope izgleda , kad smo govorili " dobra je ova re~e po pluima , ne mo~e se vui " , a ono suho ***** bez imalo masti ko da si neki aj zapalio isti ***** , ali ono smanta te malo i mislia dobro ovo pravo .A kad sam zapalio prvi put dobru robu nisam skakao i haluciniriao niti bilo ata od ovih sranja ko ovome gore ata je bilo , osim toga da mi je srce malo ubrzano lupalo ali to je od adrenalina jebga i on proradi ,i skonto sam joa jednu stvar , nikad kad sam se bavio fizi kim radom mi nije srce lupalo, ni kad zapalim ujutro u 5 i po ili 6 sati npr. i onda idem cjeli dan radit nekad u pauzi bi zapalio ako stignem i onda opet 2 nave er prije spavanja , a kad ne radim uvijek osjetim srce kako mi lupa za vrijeme onog po etnog djelovanja prvih 15-20 min nakon puaenja , a kasnije se smiri na oko 100 otkucaja pa se nekih 20 min prije nego ato high pusti skroz vrati na normalu 75-80 je kod mene , ka~e mi doktor da je to malo preko ali boli me kita za to dobro se osjeam , dok me di~e i to pratio sam jednom znalo mi je sko iti na 148 otkucaja u min najviae , ato sam mjerio , a to je otprilike kao da tr ia ,adrenalin i to je to , nije va~no ato sjedia jednostavno srce po ne ubrzano radit neko vrijeme valjda dok se THC i ostalo rasoprede .Srce mo~e kucati i do 300 u minuti dok ne rikne .
Bezze_SaAMBASADOR

apr 2007.

Kod tebe to nesto drug naopako :), inace thc djeluje upravo kontra !!! Smiruje, smanjuje krvni pritisak, ato kod tebe je kontra.... 140 oktucaja u minuti, to je aritmija (takve odkucaje ima beba koja je u 9mjesecu (to je za njih normala) dok kod odraslih je 70-80 otkucaja u min. normala, sve preko se tretira kao aritmija... Savjetovao bih ti da odes do doktora, jer tako variranje krvnog pritiska,.... moze te hercika opaliti.... Ina e vuva djeluje kao umirujuce "sredstvo", smiruje, zato neki koriste za spavanje (jer snizava pritisak, i tad ti se bas spava, isti ucinak i apaurin (lijek) ima), bas tada su otkucaji manji.... Ovo sto ti opisujes, mogao bih prepisati ili speed-u, exstazy i cocain....
GreenManAMBASADOR

apr 2007.

Klasicna situacija kod pocetnika.I meni se desilo slicno kad sam prvi put zapalio extra vutricu.Pusio nekoliko puta pre toga,ono bio napusen,smejanje,zajebancija,sitne paranojice i to.Ali posle tih nekoliko puta uletela vutra takva da sam se prenerazio.Em je udarila jako i nemilosrdno,em je drzala dugo.Klasican primer kad se odvalis a ne znas da iskuliras.Puls se ubrzava,pritisak raste,trnci po telu i onda naravno pocne da te 'vata strah,pa umisljas da ti je sve gore,pa srce kuca jos brze,pa lupa i u usima,pa krenu najcrnje misli itd. Zakljucak : najverovatnije si se napirio neke extra dobre vutre,kao sto su mnogi vec zakljucili,i malo si preterao a nemas dovoljno iskustva.Smanji dozu,budi spreman na slicnu reakciju i bice ti bolje.A ako se opet lose istripujes onda batali duvanje.Bar neko vreme.
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Bezze_Sa nisam spominjao niata o pritisku , i evo i o tome napiaem neato , mjerio sam s onim digitalcem pravilno bih se smjestio kako opisuje i svaki put mi je pritisak bio odli an 125/80 do 128/85 samo su mi otkucaji skakali na 148 najviae, to mi je bilo kad sam zapalio u Njema koj nekakvog hasha za koji ne i mogu rei da je iz provjerenog izvora i da mo~da nije bio neki soap(ono ***** zamaskirano s 10% cannabisa a ostalo pitaj boga ata im doe pod ruku). Ali i od provjerenih sigurno istih roba znalo mi je sko it preko 100 a pritisak mi je uvjek bio dobar , i to ubrzanje bi mi bilo samo za vrijeme dok me uzima ispo etka kasnije bi se spustilo i napisao sam ve to mi se dogaalo kad nisam bio u formi nikakvoj i nisam se bavio nikakvim fizi kim radom ,a kad sam radio na bauateli i bacao po 2 kamiona pjeska na dan 16 m^3 znao sam zapalit ve sam gore pisao u 5 i po h, u 6 sati pa radit cjeli dan i onda opet nave er 2 zapalit , u pauzi oko 12 ponekad 1 ako stignem . Uglavnom kad sam u formi to mi se ne dogaa a i kad ne radim recimo ako duvam svakodnevno onda mi to ubrzano kucanje prestane ali to je onda viae zbog tolerancije, tako je kod mene nisam niata izmislio,a i nije to niata opasno jebiga 140-150 otkucaja to ti je normala kad tr ia npr. ili radia neato fizi ki .Meni jednostavno tako djeluje kad se uljenim natjera mi adrenalin a od adrenalina srce kuca ubrzano , npr. oni koji su alergi ni na p elinji ili osinji otrov daju im histamin koji spre ava pucanje stani nih membrana i oticanje tkiva, ato se dogaa od otrova,a adrenalin im isto aiknu da srce br~e pumpa krv i raznese histamin po tjelu , a to je kad se djeluje na vrijeme ,ja mislim neato oko 30 min. je rok da prime protuotrov ovi alergi ni, ina e tapija. Mo~da ne znam nisam doktor ali pretpostavljam da mo~da meni koji sam normala,zdrav, i ne puaim vutru radi smirivanja i nekih medicinskih razloga,djeluje tako kad se ulijenim i kad nisam du~e vremena zapalio pa me onda od uzbuenja ,jer znam da me eka high ko prvi put ,udari i adrenalin .A mo~da ovima koji su na nerve loaiji djeluje suprotno pa ih smiruje . Npr. ko sa ovim lijekovima za aizofreniju onda parkinsonovu bolest i ata ti ja znam joa kakvih sve bolesti nema ljekove koje oni uzimaju smiruje ih ,a zdravome bi djelovali kontra . Nije sad da ja mislim ako vutra nekoga smiruje da je on ispalio na ~ivce i da je lud nego jednostavno kontam ima tu sigurno joa nekih drugih faktora koji na to sve uti u,nije samo vutra .
Bezze_SaAMBASADOR

apr 2007.

Ima smisla, i nisam rekao da si ista izmislio.... samo meni se to ne desava... niti se sjecam da mi se desavalo sl. kad sam poceo pusiti... nikad nisam "izvrno" (ato sam vidio svojim ocima kod drugih), nikad nekakve halucinacije ili sl. Meni licno vuva 99% sluzi za med. svrhe, dobro (90%) :).... tako da se meni fakat nije tako nesto desavalo nikad... A sto se tice otkucaja srca to sto kazes, drugo je kad covjek trci i onda vise kiseonika trose njegova pluca, a drugo kad lezi. Kad lezis normala, nisi trcao itd itd.... i ako ti je toliko otkucaja (tj. puls) onda to ce ti svaki dr. reci da je aritmija.... Moze biti, posto ko sto kazes ne ailjia stalno (koli ine, da tako ka~em....) kad napravia pauzu, i onda zapalia, naravno da svakog "odvali" joint ma ko on bio .... Zato se i NEpreporucuje da se vuva pusi svaki cas....

apr 2007.

Hmmm... Mozda ti mislis da si pusio travku pobrljavku, a u stvari si lizao kartone sharene, ili si gutao neke tripove, pa onda razvlacio lajne krmache, ili si progutao 4 exera da te ne boli glava, ili... Ajde priznaj! Odmah! Stariji sam, znam ja, frka ti je. Mozda si trebao da posetis forum http://forums.acid.org :)

apr 2007.

ehehehe....:sick:
TorpedoISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Desila ti se tebre, overa u najavi. Ehhhh, ta davna vremena... :))))
dragi moj somborac, ono sto ti se desilo u potpunosti odgovara necemu sto se u medicini zove panicni napad. poznato je da je najcesci nezeljeni psihicki efekat posle pusenja upravo panicni napad koji, pored intenzivnog straha karakterisu i telesni simptomi poput lupanja srca, gusenja, podrhtavanje, talasi vrucine, bol u grudima, povracanje itd. sigurno te interesuje sta sad? prvo i osnovno : bez brige. najverovatnije je samo rec o tome da si pusio jaku travu a nisi bas "redovan" konzument. i meni se isto desilo par puta, kada sam pocinjao (eh, u tem somboru) ali nikad posle toga se nije ponovilo. ako ti se, sa druge strane, takve stvari pocnu redovno dogadjati definitivno ti ne bih preporucio da pusis. inace zavrsavam medicinu pa ako imas kakva pitanja slobodno ih postavi.

maj 2007.

nije u pitanju sta je lik "novi" nego sta je trava "polivena" ja eto iman sricu da zivin na otoku sunca pa nam za dobro opustanje i zajebanciju ni potriba nikakve kemije,samo neka przzii :respect:

maj 2007.

Pretpostavljam da je poduvao previse vutre, i to dobre vutre. Sama cinjenica da u prvih 15 minuta nije nista osecao, znaci da je u tih 15 minuta mogao da popusi 10 puta vise nego sto mu treba. P.S. Sta je sa Technomanom, umro? :icon_lol:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2007.

Sve ato je trebalo re i, rekao je dr. Strangelove. Dobro nam doaao na forum! :)

jun 2007.

Covece sta bi ja dao da takvog zelenisa ima u Vrscu...zavidim ti !!!!

jun 2007.

Nije bila trava s nicim polivena!!!dr_strangelove je u pravu.Najbolji opdgovor do sad. I ne postoji nista s cim bi se trava mogla poprskati da izazove ovake efekte,koji nisu uopce efekti napusavanja nego nuspojava neiskustva ili joa vjerovatnije naviknutosti na slabij treva.
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

...ina e aritmija ti je kad ti srce preskae znai nema tu-tu,tu-tu vu tu,tu-tu,tu...a takvi otkucaji su tahikardija,a tahikardija se mo~e smatrati kao aritmija ato u biti nije to no...
Bezze_SaAMBASADOR

jun 2007.

Da, da, upravu si, to sam neki dan bas na jutarnjem programu cuo, mislim bilo price o tome, i odmah mi pade na pamet gore post koji sam posto.... jes' jes' tahikardija Hvala na ispravci, (ne radi mene toliko, koliko da drugi ne mjesaju te dvije stvari) Cesto se spominje aritmija a u stvari se misli na tahikardiju Pozz..
:signs053: Uh e to je vec dozivljaj a koliko Vi deco imate god.? :ohno: inace pozdrav za Sombor tamo sam sluzio vojsku. bilo ne ponovilo se :2flip:
:signs053: Uh e to je vec avantura nego koliko vi god. imate deco? :ohno: inace pozdrav za Sombor tamo sam sluzio vojsku.Bilo ne ponovilo se :2flip:
OgrazISTRAŽIVAČ

jun 2007.

kolega se tolko nadimljavao (pretjerano) da su mu se sinopre u tikwi spo****le, sad izgleda kao avet, bio u psihijatriji i vjerovatno viae nikad nee smjet zapalit jer e mu se ponovit aizofreni ni napadaj :((((( Umjerenost!
WeedomirISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Ja mislim da vas je samo mnogo dobro uradilo, ako vam je nesto ostalo a necete da popusite, posaljite meni, ja cu sa zadovoljstvom! :) Meni se isto tako neki los trip desio. Bio sam sa ortakom kod njega u stanu. Bili smo na terasi i hteli smo da pusimo dok ne popadamo sa nogu. Pusili mi tako, pusili, ne znam ni ja sam koliko smo popusili. Ali uglavnom smo se uradili kao budale! Opalilo nas koliko moze da nas opali! I sve tako, dok u jednom trenutku ja ne pogledam sa terase, i vidim drvo! A to drvo mi u tom trenutku licilo na dzinovski hed! Ja gledam ne mogu da verujem, pitam njega dali vidi isto, i on se zadivio, ne moze da veruje sta vidi! Hteli smo da uzmemo kante da ga oberemo! Dok u jednom trenutku komsija ne ugasi svetlo, i dzinovski hed (obicno drvo) nestane! Moj ortak se rastuzi sto ga vise nikad nece videti i pocne da place. I ja pocnem da placem zato sto se on rasplakao! I mi tako placemo, suze ronimo, jedno 15-tak minuta. Dok komsija ponovo nije upalio svetlo, mi se ponovo odusevili. Ne mogu da vam opisem koliko smo bili srecni. I tako smo se odvaljeni od samih sebe zagrlili i poceli da pevamo himnu koju smo za njega smislili, dok su nam suze radosnice tekle. Haha, jaoooo boze... sramota me samoga sebe.
I meni se to deshavalo al ne od dzidze :sun2:
cannebosanacPOZNAVALAC

jul 2007.

Ma da nikad ne polivaju travu inače u nas je toliko THC-a u njoj da nema potrebe da je polivaju .PCP je preskup ma da kako da ne . Daj ne prdite više molim vas ,vi kao znate ne poliva se trava .E djeco draga,da znate šta šiptari rade ne bi zapalili nikad ništa što sami niste uzgojili. Koji jebeni panični napadi ja sam pušio malte ne najjače vutre nisam pušio jedino G-13 to od ovih preko 21% ,pa nikad nisam imao panične napade ,što se tiče malo srce da ubrza , to sam primjetio pogotovo ako nisam u formi ,ne u formi što se tiče pušenja nego ako se nebavim nikakvim fizičkim aktivnostima .Kad sam radio svaki dan mogao sam zapalit gram čistaka White Russiana i srce mi ne bi ubrzalo preko 90 ,da mjerio sam zna Dr.Strangelove kako se mjeri bez ikakve sprave samo sekundara na satu i ništa više ti ne treba,e da i moraš znati brojati do deset :),nikad i to je ono samo za vrijeme dizanja prvih 15 minuta poslije se vrati na normalu a ja i dalje lebdim lagano i kez mi od uva do uva ko u Hanke Paldum :) .Ako ne radim ništa i ono na svjež mozak zapalim ako nisam npr.mjesec ,dva ništa duvao srce mi ubrza još malo više ,alio nikad nikakvu paniku nisam osjetio niti ove neke pizdarije da su mi se događale,od dobrog dima. Te šizofrenije i sl. pizdarije nisam nikad doživio u pravom smislu samo znam kad sam dimio nekad davno prije 9-10 godina sve što mi dođe pod ruku suvo i zeleno i one smradove razno lišće i hedove te kako vi zovete cvjetove , one suve ko barut nema u njima ništa osim što smrde na amonijak s metar udaljenosti. ko da se čopor pasa po njima popišao i na suncu ostavljeno da se još više usmrdi. Doživljavao sam svašta i imao raznih problema .Nisam probao hvala Bogu ništa osim tih smradova,lažne vutre,nikad nikakve tablete niti bilo kakvo drugo sredstvo koje se svstava u zabranjene droge.Alkohol da ,pivo, vino rjetko i to samo najbolje domaće,ništa ono od 1.5€ za litar ono je smeće isto kao i ove vutre industrijske ,koje ne mora biti i da su poljevane dovoljno je sranje što su ih skrivali u đubru i ko zna šta su sve prošle koliko voda su natapane radi težine i kakve su se gljivice razvile na tome to ne zna nijedan doktor ,ni Slavko Sakoman zvani narkoman, samo seru dokazano prisustvo THC-a da jedno 0.5 % koliko industrijska maksimalno sadrži a ostali otrovi koji se u njoj nalaze nitko i ne ispituje,nit išta o tome govori ,jednom davno u Globusu su spomenuli PCP da se prske ne uvijek ali ima slučajeva ,i onda su to svi shvatili kao zastrašivanje mladeži kao da ne bi pušili onda nikakvu travu.I od tada nikad ništa nisam vidio jedino u Wikipediji pročitaj pod PCP detaljno sve šta piše naići ćeš i na to da ga pojedini idioti znaju prskati po vutri.I ne moj mi sam o Dirty Deeds reći kako je PCP skup za prizvodnju ,mafiji nije ništa skupo pogotvo šiptarima kojima je droga jedno od oružja i već sam negdje bio napisao Šiptari truju Srbe radi Kosova Republjik i masu te vutre ide za Srbiju A otamo se preprodaje i za BiH i za Hrvatsku , a stigne njihovog smeća i do Švedske ako niste znali,znam ja iz pouzdanih izvora,od likova koji su bili u Švedskoj i vidjeli da ima uzet u mafijaša porjeklom od vamo ,prodaju teško *****,sjemenaru,suhu usmrđenu,a naivni Švedi misle to je ono nešto s Juga to je super,pa onda kad ih uhvati panika i sranje u glavi ko ovoga misle u jebote koja roba ovo je prava stvar a ono ko zna čim su se otrovali. A pa da rekao sam svoje ovdje već ne moram opet . Samo ovo ću još reći pun mi je ***** pojedinaca koji pričaju kao dobra je sva trava u nas ,niko to ne bi polivao ili prodavao nešto kao **** pod bubrege ,ma da eno tamo u onome drugom topicu djetetu od 13 godina neki punoljetni idiot prodao plastiku pod hašiš mali završio na intenzivnoj njezi,ma ništa za to koga jebe kad nije znao.Nema u nas loše robe sve je super , ne znam zašto postoje ovakvi forumi pa nema potrebe da se neko tu za neki ***** bori ,situacija je odlična ,nedao Bog ni talibanima ovako.Ima gore par postova prije opisano detaljno kako sam neki haš u njemačkoj kupio prije isto ima već pun ***** od toga ono povjerovao sam liku na riječ "dobar je Arapi mi neki prodali 100 grama da rješim,a ono ko zna čime su ga natopili sve kakvim otapalima,i imao je čudan miris skroz samo eto hajde kontaš ne bi mi ogre ne bi podvalili ,pa i ne bi ovaj lik od kog sam ja kupio u redu je skroz samo šta on zna koji ***** Bosanac jedan gore bauštela i ponešto ispod ruke provuče da dodatno zaradi koju Marku(tad su bile marke još u opticaju).Pa kad mi je srce počelo mlatit mislio sam da će iskočiti a i paranoja me neka složila žešća ,a sve do par dana prije toga imao sam hasha u Venlou(NL) u Rootsu(dok su bili na staroj lokaciji) uzeto u Coffee Shopu regularno ,marokanca najsklupljeg što su tad imali i pušio sam i ono normala malo srce na 90 otkucaja nikakve paranoje ni gluposti nekih da bih se uspaničio i poslije samo high ,a onda ovo od arapa ***** kad sam povukao tri dima rasturanje po glavi srcu.Znalo mi je ponekad kad ne radim i od dobre vutre srce uzlupat ali to je sve zato jer nisam bio u formi kao sad što sam ne radim ima pun ***** ništa fizički ako zaplivam s vremena na vrijeme na rijeci i na more kad se ode to je to ,ništa da sam svaki dan da radim ,ulijenio se kao medvjed i onda se udeblja čovjek malo jebiga kad zapališ i onda još prošetaš malo srce ubrza i na 120 ali to je normala ,recimo kao kad trčiš normalan ,čist.Mora ti srce malo ubrzat jebiga i lijekove neke kad uzmeš proradi ti adrenalin baš zato da ubrza srce i time i krvotok i da lijek prije djeluje.Pisao sam već o histaminu i adrenalinu kako se šiknu u, sad zaboravio sam u venu ili u mišić ovima koji su alergični na ubod pčele ili ose .Histamin sprječava pucanje staničnih membrana i oticanje a adrenalin je tu da ubrza proces. Isto tako THC ono kad povučeš prvih par dimova tjelo se iznenadi ono odkud ovoga sad ovoliko nije iz mozga ,a mozak takođe proizvode ove kanabinoide samo u manjim količinama,pa se tjelo iznenadi i uzbudi adrenalin proradi i srce malo ubrza i to je to ,kakve paranoje i gluposti ,panika stvarno seru neki ljudi matere mi idu mi na živce .Pametuju nema polivane robe ,aj onda super ako nema, odlično ,blago njima neka oni puše "skunk" ono kad naleti domaćica imalo bolje urađena. A ja ću pušit domaćicu kad bude a skunk kad ga ja proizvedem ili opet kad se zaletim u `dam. , a ono šiptarsko ili ko zna čije već ***** nikad više neću kao što i nisam ima već davno odavno.
cannebosanacPOZNAVALAC

jul 2007.

Sinopre mislia mo~da sinapse ? Spo****le ? `ta god mislio baa me zanima ime ti se taj kolega nadimljavao mora da je bila neka "dobra" roba sigur nije poljevana zato sad izgleda kao avet . Ja sam se nadimljavao neumjereno i najgorim smeima pa nisam poaizofernio ,on je najvjerojatnije labilna osoba od prije i tko zna ata sve uzrokuje aizofreniju onu pravu,a i u onome glupome filmu antipropagandnom od BBC-a su srali o aizofreniji kod puaa a vutre i uvjek neki maloljetnici sa svim predispozicijama za aizofreniju . Od pretjetranog dimljenja ak i kod najja ih vrsta haaiaa sve ato ti se mo~e dogoditi je da ti se stvori tolerancija i viae te ne puca nego isto zapalia a ono niata kao i da nisi . Druga je stvar ato tamo neki majmun i ato joa uvijek miriae na maj ino mlijeko i ne zna joa uvijek ni ko je ni ata radi uzme pa se naduva kojekakvog sjena dok mu faca ne pozeleni i onda zavrai na psihijatriji . To kad bi se aizofrenija razvijala od prekomjernog puaenja vutre ja sad ne bih bio u stanju gledati u ekran a kamoli neato otipkati ovdje. Puaio sam i dobro i loae u nenormalnim koli inama ,od loae bude ti naravno loae i imao sam posljedica jebenih ali nikad ono aizofrenija mada dosta puta sam imao problema s kratkotrajnom memorijom za vrijeme dok sam duvao svaata,od dobre vutre ve viae puta mislim da sam napisao i opet u ako treba ,nisam imao nikakvih jebenih posljedica osim toga da me jednostavno viae ne puca ,a u stanju sam bio daradim ata je god potrebno da vozim da razgovaram i zato sam na kraju i prestao puait ak i dobre robe kad imam zapalim maksimalno 2-3 skroz lagana ono 0.25 imanje grama na dan i to ujutro kad ustanem prije bilo ega drugog ,samo se umijem ,a nave er joa dva ili maksimalno 3 takva ,zna i popuaim 1 gram na dan i lijepo lelujam, cjeli dan sam ono fino razbla~en u glavi ,ako po~elim ono da se baa razvalim pravo onda ga dodam istaka gram ,ali niata nema do pauze od bar 3-4 dana i onda te bolje odvali onaj 0.25 nego gram.Naravno umjerenost jest pravilo samo znam 100% da mu ta aizofenija nije od neumjerenosti nego ili mo~da do njega samog ,a prije bih se kladio da je popuaio neki zajeb teaki natopljen ko zna ime .
cannebosanacPOZNAVALAC

jul 2007.

E da je i meni toga da zapalim ,kad vidim neke stvari ,baa mi se pla e samo nikako ne mogu da pustim suzu.:icon_lol:
WeedomirISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Auuuu... kako je dobro citati napusen, ne mogu da predjem nikako ovaj prvi pasus, non stop mi je zanimljiv, i kad god ga procitam izgleda kao neka druga prica! Na sledece theme necu ni da idem, ni sledeci post necu da citam, vec me od ovoga mozak zaboleo! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jesi li siguran ti da si dosao na pravi forum????? Haj' sviju ti, samo mi reci razlog što si citirao ovoliki citat od CanneBosanca, a tvoj odgovor nema ama baš nikakve veze sa citatom????? Da se ovo više ne bi desilo, imaš 20 negativnih, čak i to je malo.... Klikni na PRAVILNIK pa pročitaj!!!! Ne bi bilo na odmet da ga kompletnog pročitaš P.S. Ovaj post će ostati još par dana, da i ostali uvide greške, poslije se briše komplet! (i možda KONAČNO pročitaju PRAVILNIK!!!!!)
stellacISTRAŽIVAČ

avg 2007.

e buraz da mi je znati gdje si ti to nabavio ... uzeo bih povelike zalihe :icon_biggrin: :rasta1:
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Nista bez dobre sativcine,medjutim,pusio sam ganju(moja prva biljka) pre neki dan i ja i ortak zaboravili za zivot da sat vremena,odvojila se dusa od tela,medjutim on je poceo da skace po kuci,po krevetu stolu,i da trci po kuci bez prestanka.A ja medjutim komiram se i padnem na krevet i mrak na oci,nista ne vidim i ne mogu da se pomeram,tako sam lezao dvadeset minuta.I ortak mi donese dva paceta hleba namazani dzemom,ja ih pojedem i krene reverse,ja pocinjem da skacem,pricam non stop,on ne moze da me smiri,smejemo se toliko da vazduh mozemo da uhvatimo i onda pocinje show veceri-Njegovo kuce koje je bilo s nama u sobi u kojoj se pusilo je krenulo ka vratima,u tom trenutku ortak ukljucije komp i krece psy trance muzika,tek onda vidis kuse krene da prevrce i da klima glavom u ritmu muzike.Pokidali smo se od smeha zamalo da crknem,ah to je bio jedan od pet jointa koja je dana moja biljka koju je neko isekao u 2 mesecu rasta.Tako mlada nas je otkinula,zamislite kakva bi bila da je procvetala...auuuu!to bi bilo to...peace & respect
dr_greenthumbISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Naime, kao i bedni crv u kandzama mocnog orla, dogodilo se da je ta trava lomila tvoj krhki mozak do granica iznemoglosti. Taj period sagorevanja sarme od zelja u tvom umu je delovala je kao mozdani sarlah, ili ti strucnije zvano "apstrakcija meni nedostizna" . Ali bozjom promislju osvestio si se i spoznao pravu vjeru ristovu' te se sa nama spojio u totalu na ekranu prikopcan na dzoint drive-u... Kako bogougodno brate nash, zar ne? pusa!
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

dali mi netko mo~e objasnit ata se dogodilo onom tipu kojem su se spojile sinapse (ili koji ***** ve) pa je dobio aizofreniju i viae nije smjeo dimit?

avg 2007.

Sigurno se nisu sinapse spojile. Lik ne smije dimit jer ima aizofreniju,trava bi mu samo pojacavala trip(ove) u kojem je te bi potpuno gubio vezu sa stvarnoacu.
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

a te sinapse, jel ih trava ili recimo gljive mogu sjebat?

sep 2007.

Jbte ima li taj tvoj jos toga??? :)

sep 2007.

Ma ne brini wannabeshaman1 nece ti sjebat sinapse.A i one droge koje ubijaju mo~dane stanice i prekidaju mo~dane veze uglavnom to ne rade viae nego alkohol,naravno ima droga koje ucine za par mjeseci ato alkohol cini godinama.

sep 2007.

Ja imam odgovor na prvi post...Ja sam pre neki dan pusio takvu vutru i to mi se isto desilo al sam teo da vidim kakva je ta vuja pa posto mi kuma studira molekularnu biologiju i ima pristup labaratoriji dao sam njoj a posto je ta trava neka deseta ruka i ko god dodje do vece kolicine i osce da je prodaje poprska je necim drugim ova je bila poprskana sa nekoh pet supstanca u ostalom i najgorom ARTANOM...ko nezna sta je to to je jedan od lekova koji sizofrenicari uzimaju u terapiji i od njega se oni lece a normalni ljudi lude tako da je to bilo defiitivno porskano necim...Moje misljenje:icon_lol:
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Lijekovi kao ato su Artani, BZO (BenzoDiazepami), najviae se koriste za prskanje vuve koja ina e sama po sebi ne valja qrcu. Malo bolji poznavaoci canabisa, pri prvom dimu mogu osjetiti ukus ili gor inu u grlu. Leponex takodje se koristi u aizofren. terapiji, i svi od ovih ato sam naveo ima i u te nom stanju (kao injekcija, i veoma su jeftini) Evo kod nas primjer: Bosaurin (Apaurin) - 10mg 1 ampula - 30pfeninga (15 centi) Artan - ima razli itu miligra~u, 1 ampula - 0,50km (25centi) Leponex - 25, 50 i 100mg (poznatiji kao "gurabija" zbog izgleda tbl.) isto kao i tbl. ima i u ampulama. On je malo skuplji od ovih. Ne do bog da zapalite bilo koju vuvu koja je prskana Leponex-om (npr: od 100mg) misliete da ste se heroinom sredili, ili da je heroinom prskana (kao ato sam uo izjava ovako glupih na forumu)... Ovo ato sam naveo gore, obi no se kupuje u pakovanju od po 10 ampula,i nije problem sa apricom polusuaene headove apricnuti malo. Ampule su obi no od po 10ml, tako da to nije problem sekunde. OVo ato sam nabrojao, nije uopate skupo (osim Leponex-a koji je skuplji ali zato 100x ja i od ostalih!!!) ak i Tramal (trodon, tramadol) isto ima u ampulama (od po 50 i 100mg) koji se takodje mo~e koristiti za prskanje.... Ti simptomi ato govorite, imam osjeaj da ste puaili neku vuvu (koja je ina e bezze ili uzgojena, ili nije potentna, pa dileri da bi joj digli "rejting" na ulici svasta rade) mislim da (ako je prskana) onda se obi no koriste jeftiniji lijekovi, kao npr: Lexilium (on isto spada u BZO (Benzodiazepame), i prska se takodje i sa Bosaurinom, Apaurinom (Diazepam) s tim ato se iz ampula izvu e sve i sa apricom "nafajta" obi no pri kraju suaenja, ili kad se vuva spremi u skladiatenje. Jer ovi lijekovi upravo imaju dejstvo to ato opisujete... mozak jednostavno "zablokira", sljedeeg dana ni ega se ne sjeate. Puaite i okus je ODVRATAN, i para grlo... i svi mislimo kako je dobra vuva... Ako nije ovo, onda je u pitanju dobro potentna vuva, na koju niste navikli. Tj. puaili smee neko vrijeme, i onda kad naleti dobra.... "razobada" vas i pojma nemate ata se desilo... i to mo~e isto biti jedna od varijanti. Evo kod mene npr: kad puaim neko vrijeme vuvu sa ulice, (srednja ~alost), i tako npr: mjesec dana, i kad naletim na neku bolju.... onda se baa baa razgulim, ali nikad nisam imao tripova kao ovo... Mo~da zato ato i sam pijem apaurine (terapija regularna) i poslije kad zapalim d~oju, imam osjeaj isto kao heroinom da sam se strefio. Jer vuva i apaurin = "kljucanje"...

sep 2007.

edit... cito sam jednu temu i odgovorio na ovu... kako neznam... :) cek da procitam sta si napisao...

sep 2007.

Sto se tice prvog posta, opis djeluje potpuno normalno za pohlepnog ali neiskusnog pusaca. Tipicni efekt pusenja neke jace sative za onoga ko nije spreman i ne zna sto pusi. A sto se tice tih trava prskanih ljekovima, to je razlog vise za legalizaciju, i definitivno razlog vise da uzgajas sam za osobne potrebe i maknes se od pokvarene dilerske stoke. Jednom kad probas pravu travu uzgojenu na prirodan nacin bez ikakvih gluparija po njoj tesko ce ti vise neko moc uvaliti takav zajeb... jedino ako si bas budala... Ovaj forum je prepun slika dobro uzgojenih cvijetova, tako da barem imate neku vizualnu referencu. I da, znao mi se desit kad bi izvadio par hedica pred nekim kolegama sa faksa da me pitaju sto je to. Tvrdeci kako oni u 'ketu' svaki put dobiju mljevenu travu... Pa stvarno se ne cudim ako se neko napusi starih ljekova kad su tako glupi da im prasinu prodaju...
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

:rofl::rofl::rofl: Opropstie zbog offtopica ali morao sam .Bezza_Sa legendo !!! Sarajevo araija,burek i zeljanica ...(Kultur Shock)

sep 2007.

sad sam se potrgo od smijeha na ovo tvoje...:icon_lol:
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Hehehhe pa samo onih }eljinih evapa sa Baa araije... ihhhh... pa gurabije mmmmm.... :) Zna se ata valja haveru :)
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

heh slazem se sa vama da je to bila odlicna vutra koja i treba da je taka,a decki i cura nisu navikli na dobru vutru pa su se zapitali sta im je...!!! Izgleda da puse smece od trave pa su sada napokon vidili sta je to...ak tako nastavite da panicarite na dobru vutru ostavite se toga!!! A na onaj post sto je spomenuo coma da je KUMI dao vutre da testira,bas me zanima sta ti je rekla KUMA kada si joj dao travu pa ju pito da ti to testira???Volio bi znati...:)
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Ko zna, mo~da kuma ailji viae nego on.... eee ata sve neea vidjeti sa ljudimaaaa

okt 2007.

ma brate to ti je dobar skank nije nikakvom kemijom pospan !! i jos ako ti je bio prvi put gorilo ti je !! Da je nama u mostaru takog skanga ja bi posto speederman hahah:spliff::leafblunt::maryjane::smoke18:

okt 2007.

Jeste li svi ovde iz sarajeva i ima li dole dobre gandje ?? :leafblunt::spliff::goldmaryjane:
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Skunk je indica.. tako da cisto sumnjam da bi od toga skako i penjo se po drvecu.

okt 2007.

Nije istina, skunk je hibrid... I to prvi na svijetu
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

I stand corrected.. Ocito da sam procitao krivi info na jednom stranom forumu nakon kraceg googlanja.
PampersPOZNAVALAC

okt 2007.

Nebih htio ispravljat nekog tko se ocito razumije vise od mene, al malo je preneprecizna izjava da je prvi na svijetu... Mislis da u prirodi nikad nije doslo do hibridizacije? Mozda prvi uknjizeni hibrid, al to je kao da kazes da je Kolumbo bio prvi covjek u americi.

okt 2007.

Prvi hibrid (znaci stabilizirani hibrid ;)
bongashLEGENDA

okt 2007.

Brain ... moram priznati da Pampersova teorija dr~i vodu. :icon_smile: Ina e, Skunk je 75% Sativa, 25% Indica, dobiven je kri~anjem 25% Afghani, 25% Mexican Acapulco Gold and 50% Colombian Gold. Rodom iz Californie, 1970. godine, dolazi u Europu 1980. godine Eto, toliko od mene ... :devilfingers:
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Nisu ovdje svi iz SA, čak šta više najmanje raje ima iz SA, savjetujem ti da pročitaš PRAVILNIK da ne bi dobio neg. bodove (100 - total ban, btw: cak ni novom registracijom nećeš moci se registrovati ako te banuju preko IP-a (zadnja 3).... A u SA je katastrofa vuva svugdje, naći dobru vuvu isto kao tražiti iglu u plastu sjena.... Niko neće da radi sa vuvom, svi sa hemijom dilaju (manji paket...) a i oni koji rade, kod njih je katastrofa... jedino ako naletiš da ovako neko uzgaja, ili tek donio (za sebe...) sad ovaj outdoor što je završio i to osušio (ili u pola suha, što mu još više odgovara) i tako prodaje 4-5 kom. za 5€
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Nisu ovdje svi iz SA, čak šta više najmanje raje ima iz SA, savjetujem ti da pročitaš PRAVILNIK da ne bi dobio neg. bodove (100 - total ban, btw: cak ni novom registracijom nećeš moci se registrovati ako te banuju preko IP-a (zadnja 3).... A u SA je katastrofa vuva svugdje, naći dobru vuvu isto kao tražiti iglu u plastu sjena.... Niko neće da radi sa vuvom, svi sa hemijom dilaju (manji paket...) a i oni koji rade, kod njih je katastrofa... jedino ako naletiš da ovako neko uzgaja, ili tek donio (za sebe...) sad ovaj outdoor što je završio i to osušio (ili u pola suha, što mu još više odgovara) i tako prodaje 4-5 kom. za 5€
Silent BobPOZNAVALAC

okt 2007.

Kad se vec uletjelo u drugu temu, koja je interesantna na neki nacin, reko da doprinesem sa izvodima iz knjige "The book of buds". Evo sta su oni rekli za Skunk...

okt 2007.

Eto i 'The book of buds' potvruje da je skunk (misli se na originalni skunk no1) prvi stabilizirani hibrid. Pod stabilan hibrid misli se na to da se od svake sjemenke dobije biljka kavu zelimo, a ne neki cudni fenotip ili hemafrodit... Jasno da je doslo do hibrdizacije u prirodi, moralo je, i nitko nije dovoljno lud da to ospori... Mislim da smo rjesili dileme oko skunka... :)

nov 2007.

iman i ja odgovor na prvi post, sigurno je to da im se nije dogodila dobra trava i da nema nikakve veze to kako su neki naveli "nisu bili spremni"... zna se sta je dobra trava, i kako dobra trava puca... to sta ste vi pusili je teska kemija, nije to travica, koja je rasla uz puno sunca, dobre klime i jubavi....

nov 2007.

Nije to nikakva kemija....To sto vecina nas pusi losu travu i kad tu i tamo naidje na pravu stvar odmah teorije o prskanju........ Vecina vas koji tvrdite za takve jace efekte da je trava prskana da odete malo sa balkana u neku travarsku drzavu tvrdili bi da oni sve prskaju.... Culture kako ti mislis da puca dobra trava?Je,je valjs se od smjeha,opusten si,malo drukcije vidis......To je dobra trava a pravo dobra trava je to + zabrijavanje kojekakvih filmova,cudna iskustva,dovoljno jako da ni ne razmisljas da te to trava puca i jos puno toga......:thewave:

nov 2007.

Onda moguce da ja nikad nisan pusila dobru travu u svome zivotu, jer ja nikad nisan dozivila kako ti kazes "zabrijavanje kojekakvih filmova,cudna iskustva,dovoljno jako da ni ne razmisljas da te to trava puca i jos puno toga...", a tesko je za povirovat u to....
bongashLEGENDA

nov 2007.

Ma ne znam ata bi ti reka ... Sad me baa zanima ata je to 'dobra trava i kako dobra trava puca' ? Ajde prosvijetli ti nas neuke ... Ina e, ne mora dobra trava bit samo ona izrasla ispod sunca, a puno ljubavi i brige joj mo~ea pru~it i ako uzgajaa doma. Dobrodoala na forum.
bozgaLEGENDA

nov 2007.

Ako niste bili u Amsterdamu, onda trebate otii. (to ka) Tamo su sve "skankovi". Ono ato mi puaimo pod "skank" je kod njih "weed" zna i trava. Postoji outdoor, indoor, hydro. Veina je uzgojena "bio". Neke trave su ja e od drugih, neke djeluju druga ije od drugih. Neke te paraliziraju i otupe (indica), neke te dignu i dovedu do halucinacija (sative). Od Sative mi srce br~e kuca, mogua je paranoja, audiovizualne halucinacije, napadaji smijeha, svaata je mogue - nikad ne znaa. Tropske sative djeluju druga ije od npr. ju~noafri kih ili nepalskih... Dok one iz Nepala djeluju isto, da te ine zapravo koncentriranim na stvari koje radia, one tropske te izbezume da ne znaa ato te spopalo. Probao sam Nevilles Haze pa znam o emu pri am i iskustvo je gotovo kao neki lagani trip... A opet neke Malawi i Durban djeluju kao veselica i nisu toliko izbezubljujue. Svaki dio svijeta ima svoju vrstu i kad se pomijeaaju i skri~aju mogu nastati vrlo vrlo potentne i ukusne trave koje ne mo~ete ni zamisliti da postoje i da tako djeluju. Stoga, svi u Amsterdam i uvjerite se sami da li mo~ete halucinirati! Ja jesam :p ... Moje 2 lipe... :p Boz :sun2:

nov 2007.

Kao sto su i mnogi rekli, verovatno si se utripovao.... stvar je ocigledno bila dobra... he he sto ja toga nemam...

dec 2007.

ovo mi je prvi post, tako da cu baciti mali opis sebe i svojih navika cisto radi upoznavanja. Imam 20 godina, bavim se borilackim sportovima i dosta dugo sam konzumirao alkohol u velikim kolicinama. Sada kada sam poceo da se vrlo ozbiljno bavim sportom alkohol sam smanjio za 95%, ali naravno ostala je zelja za necim sto ce ga zamenuti. do pre mesec+ dana sam bio totalno neobrazovan sto se tiche upotrebe cannabisa, bila to industrijska upotreba ili individualna upotreba radi opustanja ili bilo kog drugog motiva za koriscenje. da skratim pricu, posto zurim - desavalo mi se cesto da kada zavarim fus sa drugarima (sto je takodje retkost, ali nikako nesto sto izbegavam) da imam neprijatan osecaj u plucima, da mi puls dosta skochi, i da se osecam vrlo neprijatno. par puta sam razmisljao o ovome, i shvatio sam da je jedna od mogucnosti zasto se to desi jer sam pri konzumiranju pluca punio do kraja, i drzao dim u plucima u jako dugim intervalima, znaci 15-30 sekundi posle cega naravno nije ni izlazio dim iz mene. da li to moze tj. da li to ima ikakave veze sa ovom neprijatnom pojavom, ili je problem u necemu drugom? p.s. posto sam procitao prvih par postova u ovoj temi, nikako mi ne odgovara odgovor "ma to ti je bila samo dobra trava kupi isto to" itd. nego me vishe zanima zasto dolazi do ove pojave i kako bi mogao da uticem na nju. ovo mozda zvuci kao "pocetnicko" pitanje, ali koliko dugo vi zadrzavate dim u svojim plucima, cisto radi uporedjivanja i stvaranja neke slike o tome?
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Pa uj ak je neka kvalitetna vutra ne mora se pretjerano dr~ati ja recimo ovisi kako kada ali uglavnom tak do 10 sekundi dr~im nekad u iznimnim prilikama du~e ali jednostavno dr~im onoliko koliko mi je ugodno a vjerojatno bi trebo tako i ti a poato si sportaa mo~da bi ti bilo najbolje da si vaporizator nekakav nabavia da si ne smanjujea kapacitet plua s udisanjem dima jer pretpostavljam da ti je to kao sportaau bitno
Silent BobPOZNAVALAC

dec 2007.

Moguce je da ti se to desavalo jer si previse drzao dim. Mada, meni to ne predstavlja problem. Nekada znam da zadrzim dim iz bonga i po minut, a nista mi se ne desi, osim sto se napusim. :) Vjerovatno ne konzumiras duvan inace, tako da ti pluca nisu naviknuta na dim. Probaj da udahnes manje kolicine i da manje zadrzis. Vise malih uvlacenja je bolje nego od jednom veliki.
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

Arnoooldeeee.... !!!! :) :bong7bp::wave:

dec 2007.

Ako ti ne prija, ne puai. Tko te tjera? ;)
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

"ma to ti je bila samo dobra trava kupi isto to" :icon_mrgreen: Gle.. ja sam takodjer nepusac i jointovi/bong me znaju dobro sjebat.. zato vaporiziram, a to bi toplo preporucio i tebi posto si sportas. Upisi u search "vaporizator" i procitaj sta na forumu pise o toj spravici. Prije nego odustanes od ideje pravdajuci se sam sebi kako nemas para za to upozoravam te da ga mozes napraviti sam za 0kn. Sve sta trebas je stara pokvarena zarulja, deset minuta vremena i malo spretnosti.

dec 2007.

hvala ti puno na ovom vrsnom savetu ; )
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

ajd malo pojasni... zaintrigirao si me :)
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

klikni search, upisi vaporizator, zatim klikni na "vaporizator" topic sta ti izbaci search. Tamo imas sve objasnjeno!
bongashLEGENDA

jan 2008.

Da se ne zaboravi, ipak, puno se toga joa mo~e rei na ovu temu ... :icon_mrgreen:
wu-traENTUZIJASTA

jan 2008.

nemam pojma sta ti se desilo...uopce neam ideju al volio bi da se meni to desi...haha...morat ces i nama dat malo toga ;)
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Leponex - 25, 50 i 100mg (poznatiji kao "gurabija" zbog izgleda tbl.) Stara tema ali morao sam...drug,apaurin i trava je kljucanje kao sto ti rece ali sa leponexom,e to je vec zlo,rupa u mozgu jednostavno....a sada se promijenilo stanje,nema tog prskanja apaurinima,leponexima,tramalima,ista vutra,srednje kvalitete,paket poskupio na cenera i eto..ali solidno je,dobijes hedove bez prasine sjemenki..ali leponex je prica za sebe..heh...i u ze ih zovu gurabije hehe,a oni drugi su brazilci,tramal je zeljo ja mislim :) pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se