VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebavakuumiranje headova...
LEGACY

vakuumiranje headova...

16 odgovora1,913 pregleda

mar 2011.

pozdrav ljudi! planiram imat ove godine oko pola kile suhog proizvoda, to da mi bude za cijelu sljedeu godinu, i namjeravam osuaene budove vakuumirat u vreice, jer tako je puno lakae spremat, manje mjesta zauzima, nema mirisa, ne smeta vlaga... (normalno, u viae vreica po malo vutre) zamima me jel neko to radio do sad, i kako je bilo? mislim, jel se javlja plijesan unutra (iako mislim da ne bi trebala kad nema zraka)?
NoTrippinAMBASADOR

mar 2011.

Ajde brini o tome tek kad budea ima harvest u rukama.Mnogo ljudi planira svaata a mali je broj onih kojima sve ide po planu.A ata se ti e vakumiranja zaato ne ako ti je napeto ali nema razloga da se stvori plijesan ni u tegli ako je pravilno osuaeno i skjurano.

mar 2011.

ovako se nee presuait, tj. nee se drobit prema kraju, nego bude stalno friaka...
SekachAMBASADOR

mar 2011.

Vise vrecica po malo vutre = diler si ako te murja uhvati... Tako da bolje to sve u jednu...jedino odvajati razlicite vrste ili generacije... =)
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ

mar 2011.

e sekach i odvajanja razli itih vrsti isto je zeznuto, frend dofuro iz ams pet haze sorti i u vreicama od tri g svaka, i doao van i od svake vrste uzo po za pljugu, pao u gradu, pretres doma i naali mu i dobio je kaznenu za prodaju, nije mogo dokazat ni objasnit o em se radi, jedino nije spominjo da je averco iz ams jel ga je bilo strah da nebi i za to ga prijavili...i dobio je dvije godine uvjetne, s kaznom od pet godina ako prekrai

mar 2011.

ja puaim samo u sigurnosti doma, ne slikam se okolo, i mislim da su nikakve aanse da mi to murija nae... jednostavno je prakti nije podijelit na vreice po 50 grama ili i manje...
SekachAMBASADOR

mar 2011.

Jbg...u nasem hobiju nikada dosta sigurnosti...samo dobronamjeran savjet... =)

mar 2011.

normalno, moramo brinuti jedni za druge, ipak smo mi braa po biljci... :D

mar 2011.

Pozdrav svima! Ako je dobro osuseno (naravno, ne dehidrirano), ne moras da se brines zbog budji! Samo napred!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se