LEGACY
vakuumiranje headova...
16 odgovora1,913 pregleda
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#1
pozdrav ljudi!
planiram imat ove godine oko pola kile suhog proizvoda, to da mi bude za cijelu sljedeu godinu, i namjeravam osuaene budove vakuumirat u vreice, jer tako je puno lakae spremat, manje mjesta zauzima, nema mirisa, ne smeta vlaga... (normalno, u viae vreica po malo vutre)
zamima me jel neko to radio do sad, i kako je bilo? mislim, jel se javlja plijesan unutra (iako mislim da ne bi trebala kad nema zraka)?
NoTrippin
AMBASADOR1.958 REP13%
→ Legenda
NoTrippinAMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#2
Ajde brini o tome tek kad budea ima harvest u rukama.Mnogo ljudi planira svaata a mali je broj onih kojima sve ide po planu.A ata se ti
e vakumiranja zaato ne ako ti je napeto ali nema razloga da se stvori plijesan ni u tegli ako je pravilno osuaeno i skjurano.
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#3
ovako se nee presuait, tj. nee se drobit prema kraju, nego bude stalno friaka...
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
SekachAMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#4
Vise vrecica po malo vutre = diler si ako te murja uhvati...
Tako da bolje to sve u jednu...jedino odvajati razlicite vrste ili generacije... =)
Nick Praskaton
ISTRAŽIVAČ122 REP48%
→ Entuzijasta
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ
mar 2011.
mar 2011.#5
e sekach i odvajanja razli
itih vrsti isto je zeznuto, frend dofuro iz ams pet haze sorti i u vreicama od tri g svaka, i doao van i od svake vrste uzo po za pljugu, pao u gradu, pretres doma i naali mu i dobio je kaznenu za prodaju, nije mogo dokazat ni objasnit o
em se radi, jedino nije spominjo da je averco iz ams jel ga je bilo strah da nebi i za to ga prijavili...i dobio je dvije godine uvjetne, s kaznom od pet godina ako prekrai
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#6
ja puaim samo u sigurnosti doma, ne slikam se okolo, i mislim da su nikakve aanse da mi to murija nae... jednostavno je prakti
nije podijelit na vreice po 50 grama ili i manje...
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
SekachAMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#7
Jbg...u nasem hobiju nikada dosta sigurnosti...samo dobronamjeran savjet... =)
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#8
normalno, moramo brinuti jedni za druge, ipak smo mi braa po biljci... :D
11 REP22%
→ Istraživač
mar 2011.
mar 2011.#9
Pozdrav svima! Ako je dobro osuseno (naravno, ne dehidrirano), ne moras da se brines zbog budji! Samo napred!
mar 2011.
1 / 9
mar 2011.
mar 2011.