VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebafilter
LEGACY

filter

48 odgovora4,275 pregleda

dec 2008.

evo nek svako napise od cceg radite filter ili koji vec koristite....ja strgnem ono od poklopca od cigareta srolam i toe to...

dec 2008.

ja obi no preferiram pro flopove, one ato dobijea uz rasta ili bug deluxe rizle...

dec 2008.

ma od kutije cigara cak 4 filtera se izvuku i fora je necim se zabavis to vrijeme....malo spiciranja...
psy_widISTRAŽIVAČ

dec 2008.

Ja preferiram rizle party in the house jer dobis 50 flopova, kutije od cigareta ne volim trgat jer si automatski sumnjiv.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

Od paklice, samog pakovanja rizli naj eae.
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

@ psy vid Oni imaju pretvrde filtere...
psy_widISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ma ok su...druge ni nemamo ovdje...
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jan 2009.

Jel probao neko one filtere sa mentolom i ostalim zafrkancijama ?
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

A mislim da je najbolji karton onaj od kutije cigara pa ljepo kad ostane prazna kutija cijelu izrezes i imaa filtera za nekoliko dana...
bahateeENTUZIJASTA

jan 2009.

Od ega stignea. Naj eae od kutije od cigara ili rizla. Drama su mi filteri od kartona d~epnih abeceda za gluhe :$ HAHAHAHA
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2009.

brijete... hamer papir :D danas kupio 10 A4 papira.. imam filtera za 2 mjeseca :) a savrseni su... :)

jan 2009.

eee a recikla~a ? misli malo na prirodu bolje uzeti neato ato bi se ba ilo tj nebi stiglo do toalet papira pozivnice za klubove naja e

jan 2009.

ja isto od hamera radim filtere...savrseno ispadaju
mr. GuchoAMBASADOR

jan 2009.

vizitke ili kutija cigareta

feb 2009.

mah, sto prvo dohvatim :) najcesce neke kartice. imam pun novcanik smeca... ili kartice za bus. one su mi nekako taman. i flayeri, oni dupli :)
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

karton od kutije cigareta.. al nekad naprimjer poato motam duhan poato mi nekad nestane filtera ja si uzmem ono od aeera vreicu ako smo na kavi ili uzmem karton iz bilje~nice pa ono sfrem ga al istina karton od cigareta je najbolji..
DjangoENTUZIJASTA

feb 2009.

nekad one koje dobijem s rizlama, od kutije cigareta, markice od pokaza, bilo kakav karton ili papir koji mo~e poslu~iti, uvijek se neato nae...
triorioISTRAŽIVAČ

mar 2009.

a zaato se ne upotrebljava filter od cigareta? nemam iskustva s puaenjem..ja naime kuham:)))
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA

mar 2009.

zato sto kvari ukus i manje te "uradi"

mar 2009.

FILTER SE RADI od cega se stigne .... a kada se ima onda se ima party in da house ... super flokychy

mar 2009.

danas sam bio u smartu i dobili su nekakve plasti ne filtere, bar mislim da su plasti ni, frajer mi je rekao da su to neki novi. a dobro takve nisam vidio joa. ak ko probao nek javi
TarkiPOZNAVALAC

mar 2009.

To su jebeni filteri. bacis ga u gens i motaj :D

mar 2009.

neki medicinski ak sam ga dobro uo
TarkiPOZNAVALAC

mar 2009.

Od medicinske plastike je napravljen inace ih ima rijetko u smartu al postoji jedan kiosk koji ih ima stalno iza regent esplanade hotela, kraj doma zeljeznicara ima smokingovu tendu, i pise smoking svuda po njemu ;)

mar 2009.

kolko dou? i dal se isplate? i kolko ih ima za tu cijenu?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se