VUTRA
ForumMarihuanaUpotreban00b
LEGACY

n00b

74 odgovora4,437 pregleda

jun 2008.

evo oprostite mi ako je ovo vec netko pitao...kolko sam vidio nije:S to je nekako individualan problem iako mislim da ga imaju i drugi... naime, jeli normalno da se prilikom prvog puta pusenja skunka jave takve halucinacije i takva tjeskoba i paranoja da je to nezamislivo. ZAbrijo sam da me prijatelj zeli ubiti i pobjego sam od ekipe...po putu sam vidio crne macke kako me slijede i stalno sam imao dojam da me netko slijedi...eh sad, dali je to normalno neznam. Zato sam se obratio vama starim vukovima:D pls help

jun 2008.

tu ma men ju tuk tu ma tu ma tu ma
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2008.

Ma neko ti ubacio drogu u heroin hahahhhaha

jun 2008.

ajd dobro...hvala:D
Weed KillahPOZNAVALAC

jun 2008.

rotflmao.. ovako se vec dugo nisam nasmijao hehehe.. dje ga nadje, dje ga nadje.. btw, @MARCHI, sorry al brijem da malo izmisljas stvari...Ako mene pitas to je nemoguce.. Pa pobogu nije to LSD! Kad bi se teoretski i uspio napusiti toliko da haluciniras opako, siguran sam da nebi bio u stanju ustati a kamoli ici doma tako da... take the red pill & return to reality or was it the blue pill? hm..
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

Ma mogue je, uglavnom bude ato ljudima previae padne tlak i neo ekivano ih lupi i ko zna zbog ega joa ali zna se dogodit istina jako rijetko Imaj uvijek vode sa sobom a i neato slatko nee biti naodmet ali ovako neato nije normalna pojava od marihuane
LucidDreamAMBASADOR

jun 2008.

@Killah It is a blue pill...
iDEATHISTRAŽIVAČ

jun 2008.

joj moj prvi put,skank prvoklasni,jaci nisam probao,kada sam zavario...srce hoce da iskoci iz tela :D a trip ... vrh :hehe:

jun 2008.

MARCHI danas registriran,prvi post i odma izasran,e pa ja ti virujem,to se dogadja ali se sakriva,ako neko ima agorafobiju od pusenja mu se pojacava isto i klaustrofobija,neurastenija ili obicna anksioznost,imas li inace slicne prisilne misli,traume iz djetinjstva,nasilje u familiji,osjecaj manje vrijednosti,ne obaziri se na ove zvekane i ne odustaj,pisi malo opsirnije ne boj se.PS mislija sam na zvekane koji te ismijavaju.

jun 2008.

naah nije izmisljotina...e pa sad je vise mislim da je to od prenaduvanja samo... High Times, moguce je da je rijec o agorafobiji...lako moguce, jer kad sam doso doma je bilo sve ok:S hvala na pomoci ;) sorry na smetnji
NarquilaENTUZIJASTA

jun 2008.

Jooooj ma nije smetnja ma narvrati slobodno kad god se prepusis

jul 2008.

iman jedan problem i sad da ne otvaran temu ode cu vas pitat,evo ovako nas 4 smo si nabavili malo trave(malo vise 7 cvijetova) ili kako se vec zovu,niko od nas nije neki pusac svi mozda po 1,2 puta sta ja treban dalje,namjeravan to zdrobit ali ne znam kako i te seme pa ako bi ko pomoga bia bi vrlo zahvalan
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

prstima razlomi fino.. cvijece, listice i finu prasinu pusis, grancice i sjemenke bacas ili sadis :)

jul 2008.

ne pokuaavaj da sadia gran ice nema neke vajde :ludaci_lol: imaa temu kako smotati dzoint slike e ti sve rei
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

ma posadi kesu pa ce da rastu kese.... :P

jul 2008.

ajd da ne otvaram novu temu cu ovdje pitat:D jel se zna za kakve interakcije izmedju antibiotika (sumameda) i marihuane ?
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Ja sam cuo jednom da su sumamed i marihuana imali seksualnu interakciju.. Srecom stari gad suma je koristio kondom tak da je mala jos uvijek sensi..
choki123POZNAVALAC

jul 2008.

Ma znao sam da e neko tako neato re :ludaci_lol:
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

ma odakle ti to da su se seksali? ja cuo da je suma derpe :D :rofl: nemoj se sekirat oko antibiotika to su ti samo dodatne paranoje :)
TravoljubISTRAŽIVAČ

jul 2008.

edit : ne zanima nas ata treba biti klasa
wannabeshaman1POZNAVALAC

jul 2008.

hahahaha pa ata se bunia :D ja puaim travu samo zbog takvih efekta... par puta sam puaio s nekom ekipicom "travara" pa kad ga pitam ata mu bude kad se napuai nezna re :D jer mu nia o ito ne bude osim ato se malo smiri. trebala mi je skoro godina dana prakse(s tim da sam rijetko puaio mo~da svaka tri tj) i haaia kako bi dosegnuo stadij aizofreni nosti da mi trava po ne tako djelovat. ugl mi je poboljaana vizualizacija,osjeam neki isti ritam u svemu ato se dogaa,sjebu se proporcije malo,personificiram sve podra~aje :D i dolazim u hedonisti ki raj otkrivenja potpuno nove dimenzije osjeaja :D al ga serem(mislim na stil),ali ponekad kad sam u dovoljno mra nom prostoru u kojem se ipak neato vidi mi se znaju pri injavat stvari recimo jedanput sam sve gledao nefokusirano a na frendovom licu je bila hrpa malih lica njega koja ~ele iza van,u valovima sam uo nekakve uspavanke(suptilno) i na bijelom zidu svjetionika sam vidio crvene obrise (i frend je potpuno isto do~ivio)...mislim nije to pravi trip :D al za travu je prili no jako.jer jedino na tom mjestu na obali koje je skriveno od ljudi i do kojeg moraa do kroz aumu uspjem tako sna~ne efekte dobit ina e mi trebaju inormne koli ine za isto :D samo je jako nevjerojatno da si uspio prvi put takve efekte dobit :D da nije to mo~da autosugestija bila? :D a ako nije autosugestija moraa se samo rijeait paranoja i bit e ti super na travi :D ...evo kako sam ja rijeaio kad sam imao period paranoi nosti. napuaio sam se ko mala svinjica,i sam iaao kroz aumu doma put je dug oko tri km postajao sam sve paranoi niji dok ta paranoja nije dosegla vrhunca i valjda se istroaila kao osjeaj,nestala...kad sam izaaao iz aume sam imao osjeaj kao da sam do~ivio katarzu.sad isto znam bit paranoi an ali to je ono minimalno ato je teako izbje.ali sad me ne jebe paranoja ve pijato kojeg stalno ujem u pozadini da bahato kukuri e...mislim da u po uzoru na ovu katarzu morat oti u kokoainjac ili tako neato... edit:a sad nakon svog ovog sranja ato sam napisao mogu ti re ato se najvjerojatnije dogodilo..."frendovi" su ti zapravo bili hrpa civiliziranih kanibala koji su te ~eljeli napuait kako bi se opustio(da meso ne bude ~ilavo) ti si zbog odli ne intuicije pobjegao od njih j na putu si naletio na pet crnih ma aka koje su zapravo bile pet crnih ma aka sa bijelim vrhom repa...imao si osjeaj da te netko prati jer si se nalazio na takvom mjestu da je tvoj glasni hod stvara jeku.

avg 2008.

Da ne otvaram novu temu, pitat u ovdje. Nadam se da pitam na pravom mjestu :icon_smile: Nisam baa neki ljubitelj puaenja makar tu i tamo s prijateljima zapalim, viae volim jesti hranu sa travom:spcartman:. Zadnjih cca. pola godine u ZG ne mogu pronai travu, samo skank i shit pa me zanima dal se mo~e s time kuhat?

avg 2008.

a odakle ti loooova frajeeruuu

avg 2008.

Ako je ovo bilo upueno meni, nisam frajer, ~enskog sam spola :) Nikad nisam za sebe kupila travu, imam sree pa je svaki put dobijem od nekog. A ako kuhamo, ja kuham, drugi nabavljaju namirnice
krasta-zgPOZNAVALAC

avg 2008.

uuu,da bar ja tak mogu!!
BrenerPOZNAVALAC

avg 2008.

Pa promjeni spol i nadji si sponzora ko i svaka gospodjica moderna :D
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

`ita se otopi u maslacu kontam da je to kul

avg 2008.

Hvala na savjetu. iz toga mi se ini da se mo~e priremat isto ko i trava?
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2008.

kaj si normalna..radit od shita maslac? di je tu onaj fun pusenja hasha..dok ti cijela usta nisu smolasta od toliko preeeeeeeeeeeeeeeeeeeefinog dima...

avg 2008.

Da, i plua su ti takva. I bez toga imam problema s pluima koja su poprili no uniatena pa bi ipak radije radila maslac
DeleeshzISTRAŽIVAČ

avg 2008.

http://www.marijuanapassion.com/forum/archive/index.php/f-23.html razni recepti... ( naravno nisu ih pisale domacice, nego stoneri ) POzz

avg 2008.

Pozdrav! Poato vidim da je ovdje svaatara i svi "da nebi otvarali novu temu" pitaju ovdje pa u i ja praen tim primjerom da nebi otvarao novu temu pitati ovdje. Ima li ko iskustva sa narud~bama sjemenki iz ovog growshopa? Da li to mo~e kod nas (ja sam u BiH) da stigne bez ikakve frke? I ako je neko ve dobio takvu jednu isporuku, mo~e li par re enica iskustva sa tim sjemenkama - jesu li 100% uspjeane bilj ice? Hvala!

avg 2008.

evo jedan update...1g trave kod nas 50kn...kako kod vas?

avg 2008.

Hvala! koliko vidim, ima puno korisnih recepata. Jedva ekam da ih isprobam!

avg 2008.

Ja kada sam prvi put puaio baa skunk. Mene su halovi pucali, ali ne toliko koliko tebe. A ja ina e kad se bas dobro naduvam onda imam osje aj da me netko prati.
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2008.

Hehehhehe to haveru svi jer kontaju da e im se post (tema) ili obrisati, ili da e mo~da biti ka~njeni :) jbg, moderi rade svoj posao extra :) he heh he heh `to se ti e sjemenki, u BIH dolaze rega, u SA normalno isto kao pismo, 14 dana od narud~be (iz bilo koje "bankseeds"), isprobano viae puta i imaa sve samo valja to nai i pro itati, bilo je davno pri e o i kako naru iti.... (mo~da e ti to biti sljedee pitanje?) :) A jesu li uspjeane, to zavisi od tebe naravno. Dobijea ono ato naru ia, (nekad dobijea i gratis npr 2-3 joa vrste po jednu ili dvije sjemenke) joa ako naru ia feminizirane, onda ti je 99% sigurno (tako tu negdje....) da e biti ~enka.... mada i ove koje naru ia, od 10 uvijek ra unaj omjer 1:1 (ili pola - pola) pa ako bude koja viae super. Najgore je krenuti to sam uvijek govorio, i gledajui je kako raste, pa cvjeta .... eeeeee Ali kao ato rekoh, za ovo bi mogao dobiti -5 ili viae zbog ne koriatenja pretrage, jer sve je objaanjeno samo treba nai, kako naru iti, kako platiti, kako dolazi i ostalo :) he heh eh he :) ali poato sam se trenutno "razobado" (jooo jesam ovu izvuk'o :) ha hah ) trenutno se naailjio ko mljaze, (hebo te, ne mogu da sastavim normala re enicu sviju mi....) hehe heh he ata ono htjedoh rei,.... ???????? :ludaci_lol: jah' Poato sam ja prvi ovoliko nasrao, preko tast. sviju mi, kad god se naailjim, pa u i tebi naravno oprostiti.... :) :family1:

avg 2008.

Hvala u svakom slu aju! Iako mislim da nisam zaslu~io ovakve kritike i da mi nemaa ata opraatati.. Pitao sam jednostavno pitanje da ako neko ima iskustva da mi odgovori, a to ato ja nisam baa neato spretan sa ovim forumima jbg. (jebiga nisam se sjetio pretraga, nego sam onako avrljo okolo tra~ei ata me interesuje). I da, nee biti sljedee pitanje "kako naru iti?" Potrudiu se da koristim pretra~iva u budue!!
cricket.ISTRAŽIVAČ

avg 2008.

sto se tice teme paranoja i to.. kad se meni to dogodi kod pusenja najbolje mi je, par puta sam s balicom zamislio da iza dvorane gdje pusimo nekad curi voda i neki covijek stoji i sve se priblizava ali od mraka ga ne vidis... ugl najdraze mi je kad se strah probudi tada, ili vozit motor pod utjecajem, prestrasno.. ali to kad uzimam samo velike kolicine.. inace mi bude samo ugodan feeling smijem se i to.. al paranoja je prava. :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se