VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaWeird Home Made
LEGACY

Weird Home Made

40 odgovora4,289 pregleda

mar 2008.

Bananas: 1.Obtain 15 pounds of ripe yellow bananas. 2.Peel all and eat the fruit. Save the peelings. 3.Scrape all the insides of the peels with a sharp knife. 4.Put all the scraped material in a large pot and add water. 5.Boil 3 or 4 hours until it has attained a solid paste consistency. 6.Spread paste onto cookie sheets and dry in oven for about 20 minutes. This will result in fine black powder. Usually one will feel the effects after smoking three to four cigarettes. Cough syrup: Mix Robitussion AC with an equal amount of ginger ale and drink. The effect are sedation and euphoria. Never underestimate the effects of any drug! You can OD on cough syrup! Toads: 1.Collect five to ten toads, frogs will not work. The best kind are tree toads. 2.Kill them as painlessly as possible, and skin immediately. 3.Allow the skins to dry in a refrigerator four to five days, or until the skins are brittle. 4.Now crush the skins into powder and smoke. Due to its bad taste you can mix it with a more fragrant smoking medium. Nutmeg: 1.Take several whole nutmegs and grind them up in an old grinder. 2.After the nutmegs are ground. Place in a mortar and pulverize with a pestle. 3.The usual dosage is about 10 or 15 grams. A larger dose may produce excessive thirst, anxiety, and rapid heart beat, but hallucinations are rare. Peanuts: 1.Take 1 pound of raw peanuts (not roasted.) 2.Shell them, saving the skins and discarding the shells. 3.Eat the nuts. 4.Grind up the skins and smoke them. :sick:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Banane stari mit ne radi nemojte ni pokuaavati Kikiriki takoer ne radi Nutmeg=Muakatni oraa ii imaa temu o njima, kancerogeni su pomalo i tako treba biti oprezan s time Toads- to sigurno nisu bilo koje ~abe ima i o tome tema i nema ih baa kod nas Sirup za kaaalj- nisam upuen kako ni ata djeluje ali ako se dobro sjeam sirupi kod nas ne sadr~e tu tvar koja je psihoaktiva ato sadr~e sirupi u sad-u ali za ovu informaciju jako nisam siguran i vrlo mogue da je kriva ali aj ne bi grlom u jagode iao isprobavati nikako

mar 2008.

Sad ja znam odakle tebi inspiracija za onu muziku...malo kikiriki ovo ono malo banane i palacinke sa orascicima i saman kosi travu.
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

probao muskatne, i kikiriki, ali ne sirovi, i nista mi se nije dogadjalo. a za banane sam cuo da pucaju, iako nitko kog znam nije isprobavao, a i ja cisto sumnjam da puca. za sirup nisam ni cuo.. jebes to sve, ja se drzim dobre stare Mary Jane :rasta1:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

MA ivan kosi travu sam cijeli album nagudrovljen snimo to je i fora s tim albumom ak sam i spot nagudrovljen snimio A ove banane i to to sam joa davno istra~io po netu i ima na wikipediji fino objaanjeno za banane to je mit koji potje e iz anarchy cookbooka i tako onu crvenu ljusku od kikirikija su puaili moji prijatelji i nije im radilo naravno. Za muakatne to nije normalno to te na dva dana sabije ko zeca nisam jeo od pretproalog ljeta to
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Bana je poznata u uzama za tu aemu, tj. oni koji sijede u sigurnosnom bloku oni to peglaju na ludo. Za muskat i knobloh sam uo i moram rei da je to zamjensko sranje za dopere.... .:. fuck that shit .:. Sve je to sranje koje puca na mozak na jako loa na in, ne iskuaavat ako hoea zdrav mozak!

mar 2008.

Banana ne radi i .Jednostavno nema ata radit u banani, isti mit.Mo~da zato ato malo mirai ko trava kad se puai ljudi zabriju da djeluje.I da radi, objasni kako ea u zatvoru kuhati kore 7 kila banana 3-4 sata.Malo pomalo u kaaici sa upalja em!? A ovo da je Muakatni oraa i zamjena za dopere(predpostavljam da s tim mislia zamjena za dop) je sranje jer je sli nost u djelovanju jednaka ko izmeu trave i dopa.Muakatni oraa i je neato ato se svidi malom broju ljudi(zbog ja ine,dugotrajnog djelovanja i okusa) i ima posebno djelovanja koje je teako usporeivat sa drugim a kad bi moro opisat ukratko reko bi da je najsli nije vrhunskoj travi koja te pravo razvali ali na 12 i viae sati.
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

U zatvoru morea svaata, ako se ne varam dozvoljene su grijalice za kuhanje, bo sa njima su znali razne stavri radit. Kuhanje je malo glupo, suaenje banane one tanke tipo kao dla ice i korice koje su uz bananu. To osuait i zapalit pa ti vidi koji je to effekt... Muakat i eanjak je poznata zamjenska drg. za dopere u uzi. Zato je Muakat i eanjak zabranjen... bo znam jer jednostavno znam , nisam kuaao i niti u kuaat ali ti mogu potvrdit da je to to...

mar 2008.

Vidi puaio sam banane samo zato ato malo malo neko ka~e i napiae kako to radi i djelovanje je naravno 0.To je injenica da ne djeluje, to ako nekome djeluju banane mo~e puait i jabuku pa e mu i to djelovat.To je jedna od najve ih mitova i gluposti i toliko se raairio zbog anarchycookbooka da su ak napravili i istra~ivanje da jednom zauvjek prekinu tu la~. A ato se ti e Muakatnog oraa ia ponavljam, probo sam i njih i dop i sli nosti nema!!!!Narkomanu se nee svidjeti,to je 100%, djelovanje na mozak takvih biljaka je suprotno od djelovanja opijata tako da narkomanima sve to izaziva neugodu jednako kao i iboga samo u manjoj mjeri,ako se ~eli skidat jesti e takve stvari i trpiti tjednima zbog toga.Nai na forumu temu Muakatni oraa ii i itaj a nemoj pri at gluposti za koje ti garantiram da nisu to ene. Pun ***** dopa u zatvorima, metadon ili sub ko ~eli zamjenu svatko mo~e dobiti,mo~e ultrajednostavnu ekstrakciju kodeina napraviti,furat efedrin..........i sve im to paae a da se drogiraju anti-drogama je glupost. Ja sam 100 puta reko i napadan zbog toga,da nemam niata protiv kemije ali ajd molim te nemoj vrjea prirodu i usporeivat je s dopom.

mar 2008.

ne vjerujem da prvo da je neko probao te debilane drugo NEMOJ da pri aa da je muakat isti kao trava samo ato du~e vozi !!! neko e pomisliti da ima smisla uzimati to vnago kancerogeno !!! e ato ove ne pro itam,nee ni napisano bit a drti je probao i dop i muakat i sve baa je ameker neki i sve zna isto je to samo du~e vozi ccc isto va~i i za tebe i kada ve nisi protiv hemije sto tra~ia na forumu e je moto ljubav zapo inje osmjehom a osmjeh prirodom taman smo bili poateeni tvojih umotvorina na neko vrijeme nadam se repete
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Dunno, u naaim zatvorima ea dobiti kuno kino jer je sve da podmiti, ako si dop probao supa za tebe, nekima je salveta tollet papir a nekima ubrus za dupe, eto ko nije probao nee ni znat. Kao ata balkan smoke ka~e: ljubav zapo inje osmjehom a osmjeh prirodom To je to, prirodaaaa :D

mar 2008.

ajd dobro balcan neu pri at ono ato je to no.Pa i ti pogledaj temu Muakatni oraa i pa ea vidjeti da ne mislim samo ja tako.I opet pro itaj ato sam napiso....napiso sam da ima posebno djelovanje al kad bi ve iao usporeivat usporedio bi s travom.Neznam s im drugim da usporedim trganje od smjeha,glad,zajebanciju,paranoju......ali tako je meni bilo nekima bude straano.I uostalom koga briga ato je kancerogeno....pa i svaki dim je kancerogen pa ljudi puae...90% E brojeva je kancerogenao a ima ih u 90% hrane koju jedemo pa nitko ne razmialja o tome,peremo kosu kancerogenim tvarima,udiaemo kancerogeni zrak,gnojimo biljke tvarima koje uzrokuju mutacije.............ma bravo balcan :hehe: samo mi molim te reci zaato vjerujea da je Muakatni oraa i kancerogen a trava nije!!!!?????To su dvostruka mjerila ili vjeruj onome ato seru znanstvenici ili nemoj.Ku~ia?Glupo mi je govorit kak moj mercedes ne ispuata atetne plinove dok susjedov bmw je jebeni zagaiva .Naravno da je puno puta atetniji od trave,ali popuait 100 grama trave godianje ili pojest 15 grama Muakatnog oraa ia godianje ne mo~e biti velike razlike. Naivcima i glupanima koji sljepo vjeruju la~nim istra~ivanjima nazivamo one koji tu dolaze pitat jel trava atetna, isti ***** je vjerovat da se treba zamarati atetnoacu Muakatnih oraa ia ako ih pojedea 1-2 godianje.

mar 2008.

Samo da joa ovo dodam,NE POSTOJI NI`TA `TO U NAMA IZAZIVA UGODU ILI NAS TJERA NA RAZMI`LJANJE O OVOME SVIJETU A DA NE NAPRAVE ISTRA}IVANJE O `TETNOSTI KOJE POKA}E DEVASTIRAJU E EFEKTE NA NA`E TJELO I UM.Tako je ve jako dugo i mislim da smo svi nau ili da im nije dovoljno napadat samo travu nego cim pronau vremen sve popljuju....evo zadnji primjer je Salvia.Tako da NEMOJ GOVORIT DA JE MU`KATNI ORA` I KANCEROGEN AKO UZ TO NE DODA` DA JE I DIM MARIHUANE KANCEROGEN.

mar 2008.

Sve e priroda da nas syebe... hehee... Al meni nije jasno sljedee... Zaato ste toliko ZA prirodno, a toliko PROTIV "kemije"... Ne ~elim da ispada da zagovaram kemiju, baa naprotiv... No nije li svaka droga na neki na in prirodna, jer ipak se dobiva iz biljaka.(naravno osim speeda, X, a zapravo veine... :) ) Ali npr. kokain i heroin... dobivaju se iz preradjivanjem prirodnih tvari, a nije li upravo to ono ato veina na ovom forumu radi... Puno ljudi govori o ekstrakcijama LSA, salvije itd. To je poput preradjivanja liaa koke, kako bi se dobio kokain. Neznam...Malo mi se to ini licemjerno,, ,
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

MA da ali to je sva ta pravila su tu isklju ivo zbog reputacije foruma i cilja za koji se bori
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

@devilishwateva Zato jer je cilj ove organizacije legalizacija/dekriminalizacija canabisa, a ne kokaina, heroina, speeda itd.. Svi pricaju o kancerogenim ovim i onim pizdarijama al to je izuzetno smijesno.. BILO STA STA JE STVORILA PRIRODA JE MILIJUN PUTA MANJE KANCEROGENO BEZ OBZIRA NA PRIMJENU OD NAJOBICNIJEG DEZODORANSA KOJI STAVLJATE POD PAZUH SVAKI DAN, ILI SAMPONA KOJIM PERETE KOSU. DA NE GOVORIM O 3000 TUMORA NA MOZGU GODISNJE U AMERICI OD SAMO JEDNOG SPOJA A S P A R T A M.. UMJETNI ZASLADJIVACI KOJI SE STAVLJAJU U COCA COLU I OSTALA GOVNA. Ako se brinete za zdravlje i kancerogene spojeve.. prvo prekinite u sebe i na sebe unosit kemiju pa cemo onda pricat o tome sta je od ovih prirodnih stvari sigurnije. MARKETING cuda radi.. evo nas medju osvjestenijim ljudima danasnjeg drustva pa pricamo o tome sta je stetnije muskatni ili canabis, a oko nas su nuklearne bombe u obliku hrane i pica na koje ne obracamo paznju jer su "legalne substance" i to ne zato jer su sigurne za upotrebu, nego zato jer pune necije dzepove zlatnim polugama. Poserem se na danasnju kapitalisticku "civilizaciju" i njen sustav vrijednosti umjetno stvoren putem medija.

mar 2008.

slonurino, napiai moje ime pristojno i ja u pristojnu repliku... ti nisi odgovorio na moje pitanje, ve si po eo sa svojom propagandom, ata da ti ka~em... preporu am da osnujea stranku ogor enih hipijevaca... Zvu ia kao pokvarena plo a, na ovakav tip razmialjanja sam naletio ve milju puta od likova s dugom kosom, bocom vina u ruci i mutnim pogledom.. Sve je u qurcu, svi su u qurcu, i svii nas yebu... Ne postoji globalna urota frende, sve je u tvojoj glavi... Istina je da nije sve legalno zdravo i dobro za nas, al ovje e pa svi mi to znamo a ti se ponaaaa ko da si otkrio ameriku...
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Ogorcen nisam, alkohol ne pijem, vidim izvrsno.. Cini mi se da si ti onaj sa problemima obzirom da kreces vrijedjat ljude totalno bespotrebno. :icon_mrgreen: PS Ako jos nisi procitao pravilnik.. toplo preporucam.

mar 2008.

drti samo sam malo aalio ato si takav grubijan :love001: molim te ne nerviraj se sve si u pravu:blah: opet ne kapiraa nije u redu da neki klinac pro ita tvoj post i naguta se muakata jer je kao trava samo ne mora da rola svakih dva sata,kaze ika drti 12 sati vozi,i jeftiniji je,fala kola ima:sadbanana: edit:slone ovaj mora da radi za koka kolu :rasta1:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

I te kako postoji, cijelo ovo druatvo i sustav je jedna prljava urota A ato se ti e muakata nije to meni baa ko trava bilo bilo je recimo ko da se napijem ko zec pa malo napuaim i joa uzmem ko zna ata sve zajedno barem meni je tako bilo
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Tema otiala u bananu, ko hoe neka se gruje sa muakatom, bananom na bilo koji nacin samo neka ga zadovolji.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se