VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebadi se moze kupit bong,lula???
LEGACY

di se moze kupit bong,lula???

118 odgovora14,907 pregleda
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

procito sam ostale postove ali nikaj nisam skuzio.di se u hr(po mogucnosti u zg) moze kupit lula,bong...vidio sam to samo u filmovima pa nisam nist skuzio.sta se trava metne na kraj onog pimpeka i zapali? ::h2o

nov 2005.

pimpeka ::histerija Enivejz u rijeci bi trebalo bit za kupit u "kumba shopu"
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

rijeka mi bas nije preko puta pa........procito sam na forumu da ima u nekom smartshopu u ilici.di je to tocno?(smartshop a ne ilica ~~ )
gang manISTRAŽIVAČ

nov 2005.

znam da ima u zg.....ali neznam ime trgovine i di se nalazi a di je u rijeci rege shop?

nov 2005.

Kumba shop u Ri je propao veæ odavno, u što sam se osobno uvjerio prije 2 dana. Ništa èudno za Rijeku...

nov 2005.

Kako mislis propao, sta je bilo ?? Inace Kumba shop se nalazi blizu mrtvog kanala, ispod hotela neboder, tamo se jos u blizini nalaze ventex i onaj pet shop - neznam tocno objasnit al tamo je
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

i onda........jel zna ko di se u zg moze kupit ::h2o ?
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ovde se kod mene pajp moze kupiti skoro svuda :)...ne,salim se, ima u India shopu, u Orient shopu i cak i u jednom butiku pogledaj jel ima neka takva prodavnica kod tebe

nov 2005.

Da, propo... Znam gdje se nalazi što je potvrðeno mojim poznavanjem hrvatskog jezika i pisma latinice: Kumba shop (na reklami)...

nov 2005.

Gang man je pito di se nalazi.. doors ne smatraj me idiotom :pivo

nov 2005.

Isprièavam se... :petak Da, propo... od 1.9. ne radi al èuo da veæ za novu godinu nisu imali ništa... Na ulazu još uvijek piše: "Vraæam se za sat vremena" ::behehe

nov 2005.

lol:D

jan 2006.

ovako, za smart, na tgu kreneš prema paladiumu i tamo negdje u veži su ti neki izlozi, e pa tamo ti je i izlog od smart shopa na kojem ti piše broj ulice. i to ti je tamo neko dvorište kad doðeš do tamo, skužit æeš.. e a smart shop je ful isti ko što je bio kumba shop, imaju iste one majice i upaljaèe, sve sve isto.. ja i prijateljica smo baš bile oduševljene kad smo neki dan bile u zg :P

jan 2006.

Ovo prièaš za zagrebaèki smart shop ili?

jan 2006.

zašto bi kupovo,napraviš sam,bitno je da služi svrsi,naðeš upute na internetu ako neznaš kako izgleda i na kojem principu radi

jan 2006.

Lulicu od stakla, onako lijepo zavijenu i smotanu, baš bih volio...i èisto sumnjam da bih to mogo napravit. Lulu od drva radit...u to bih se veæ upustio sa Zadovoljstvom. To sam planiro...i mogo bih se u to uskoro upustit :lol: Možeš sam napravit bong, al od plastike.
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

kad ides od frankopanske prema trgu, s desne strane ilice u vezi. tamo ti je i planet music.
VanzemaljacAMBASADOR

jan 2006.

Ako nema za kupiti improvizujte.Ja znam dva naèina: 1.napravite (lulu)tj.glavu od gline i osušite 2.jednostavno naðete gedoru(znate šta je gedora?mislim se tako kaže)broj 9,10,11,(ja koristim 9) pogledajte je malo,eto vam gotova glava za bong.Još vam samo treba komad gumenog creva u koje æe glava(gedora) pasovati i plastièna boca ili ti neka druga posuda .To je veæ stvar mašte i kreativnosti(nadam se da znate dalje) p.s.ne pravite lulu od drveta jer drvo æe pomalo gorjeti i davati odvratan okus ,kašljaæete i boliæe vas pluæa
MiGiISTRAŽIVAČ

okt 2006.

ima li mozda negde u novom sadu da se kupi lula ili bong??? ili ako neko moze da mi da detaljna upustva za pravljenje bonga???
BeyondLEGENDA

okt 2006.

http://www.vutra.org/forum/viewtopic.php?t=89&start=30

okt 2006.

kad ides od frankopanske prema trgu, s desne strane ilice u vezi. tamo ti je i planet music. tako je... dodjes do krizanja frankopanske i ilice, krenes prema trgu i nakon nekih 20ak metara s desne strane ti je ulaz u haustor.. tamo unutra ti je smart shop, na mjestu gdje je prije bio Millenium ducan.. tamo je takodjer i planet music i nekakva optika, kljucarnica i statijaznam... a eo ti i link www.smartshop.hr postoji jos jedan (ili je postojao) u Harambasicevoj ulici (to je negdje kod ekonomskog faxa).. di tocno neznam, jer nikad nisam bio... u ovom prvom smart shopu sam uvijek pronasao sve sto sam trazio... :wink: stay high
Ej, malo se uklju ujem u staru temu, ima li tamo za kupiti nekaj poput ovakve male lule, i koliko koata, ako netko zna, pls: http://images.jupiterimages.com/common/detail/64/54/23245464.jpg
krasta-zgPOZNAVALAC

jul 2008.

Ima i ne doe viae od 20 kn

jul 2008.

Takvih metalnih i staklenih ima i u Rijeci ako nekog zanima slu ajno. Trgovina u starom gradu 'Ornament' (ne, ne radim tamo)
iDEATHISTRAŽIVAČ

jul 2008.

pogledaj po indian shop-ovima.tu sam ja nasao lep pipe i video sam da ima bong...
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

evo ti pa naruci :) http://www.kanabis.org/?p=p_49&sName=akcija!!!

jul 2008.

Ima u ilici prekoputa vinceka...udjete u prolaz neki (cak i vani pise "smart shop")...
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

pa da...smart shop...nije kao da se nezna di je... inace sto se tice toga ja i jos dosta fendova lutamo po zg-u i pola grada smo pitali di je smart shop sto nam nitko nije znao rec...bili smo ludi i sta nismo ovako dok smo hodali ono ugledali ga ispred nas...haha...a jeebote...
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

jul 2008.

je ima tih aopova u rijeci? il negdje u blizini rijeke
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

smart shop, toga nema u BG-u ?
LaidbackPOZNAVALAC

jul 2008.

Bio Kumba, propao... Najblizi u ZG
PacoxENTUZIJASTA

jul 2008.

Evo jedan shop u Novom Sadu. Radno vreme im je 12:00-20:00 radnim danima, subotom nisam siguran, ali valjda je isto, a nedeljom ne rade.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

OMG, jel ima tako neato u BG-u ?
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

ima gdje za kupit bong u istri?
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

otkuda ga mogu naruciti ?
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2008.

mozes ga narucit ovdje http://kanabis.org
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

ma ne svidja mi se ni jedan s te stranice, htio bi da ima okruglo dno ne da je ravan i htio bi malo veceg , bar preko 30 cm
choki123POZNAVALAC

okt 2008.

Ej iatrijan imaa u puli ako ne odi do kopra

okt 2008.

ima i u bgd-u
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

Gde ?
DinkoCentarISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ilica 37 ja mislim, blizu krizanja sa frankopanskom. Udjes u dvoriste i unutra imas neki metal shop i smart shop. Slobodno pitaj lika koji radi sve sta te zanima u vezi bongova, pajpova ili sta ti vec treba i sve ce ti objasnit.

okt 2008.

Da, ali jel ste bili ata tamo u zadnje vrijeme? Ja sam u zadnjih mjesec i neat bio 2-3 puta i nema niata. Ni bongova ni lula, 3 vrste rizli koje imaju i na kiosku, pa ak i majci ima manje. LIk mi svaki put ka~e da za dva tjedna dobivaju i tak uvijek. Sad nisam bio tjedan, dva mo~da je stvarno dobio. A one rizle RAW tra~im tamo ve 5 mjeseci i uvijek dolaze za tjedan dana, a nikad ih nema.
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

znas mozda gdje u puli
DinkoCentarISTRAŽIVAČ

okt 2008.

bila mu je roba na carini, dobio je sad pajpove i bongove, vidio sam prije nekoliko dana frend je baa pajp kupio
blozerISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Odu u smart shop i kupi..ima svega
zorg555ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

kako to da i te bongove mo~e legalno prodavat kad je to baa za travu???

okt 2008.

zaato ne? nije bong i lula zakonom zabranjen kad je orue...droge su zabranjene ne stakleni i plasti ni pajpovi..tog zakona za to nema

okt 2008.

kingbong.com
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2008.

Hhehehe eeeee tra la la la laaaa ja sam dobio lulu drvenu kao nagradu, ima skoro godina... :) Zapalio dva puta samo, čuvam je više kao suvenir, jer piše na njoj www.vutra.org, a baška što se potrudila naša jedina Vutrolina... :) Sorry na OT
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

okt 2008.

smartshop zasada nema nista jer su ga pokrali (kako je rekao) i sada nabavlja novu robu. Isao sam kod njega kupiti bong i ima samo drvene do bambusa (btw dobar okus :). Kupio sam tog i curi moram mu ici reklamirat inace izbor nikakav... eto toliko o mojim iskustviam sa smart shopom.

feb 2010.

jel neko zna da li ima neki takav shop u Pancevu (taj grad je u srbiji ako neko slucejno nezna)ili da li ima tako neceg u india shopu???
SequorisISTRAŽIVAČ

feb 2010.

kakvo je stanje sada u Zg za nabavku bonga? Trebao bih neki s kojim se lako barata, za 1 osobu naravno, po mogunosti da se mo~e lako istit i ak oprat u suerici
iwentgoISTRAŽIVAČ

feb 2010.

vidio sam postove al dosta su stari, pa da pitam i molim vas ako neko moze odgovorit, dal znate gdje se u Rijecu MOZE kupiti bong, pipe i slicno? jer nisam bas cuo za neki takav shop
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2010.

nikako da nadem opciju za izbrisat post :P ugl po eo sam pisat o ornamentu(stari grad, ulica aiamiaa) tamo sam naao lulu koju kad sastavia li i na gljivu, mo~e se nosit ko privjesak i teako da e neki laik sku~it za ato je...al sam tek kasnije sku~io da me brainchip preduhitrio

mar 2010.

Ja sam naaao stranicu gdje sam kupio bong prije nekih mjesec dana. Na stranici ima i nargila i bongova za kupit http://www.giftshop.hr/

mar 2010.

zdravo...zanima me da li se mo~e u smart shopu kupiti ona mala cjev ica za bong na koju ide ganja...ili to ide samo uz bong jer mi se razbila

apr 2010.

Naslov kaze sve.

apr 2011.

do sad najeftiniji proizvodi se mogu naci na facebooku ukoliko nadjete Rasta gift shop, tamo ima nekih slika ali u katalogu mozete dobiti detaljne iformacije. Bongovi se krecu od 25KM pa na vise. Lule su jako jeftine od 10KM pa na vise, za 15KM se moze kupiti jako odbra lula

feb 2012.

htjeo bi kupiti bong, mislim kupit ovaj jel sam za taj imam novaca zasad XD 10eura... da li da ga kupim ili da cekam nesto bolje, plasticni je i dosta malan...ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

feb 2012.

ja ne mogu otvorit ovu stranicu Giftshop. jel zna iko gdje mogu naruciti neki manji bong preko neta da znam da ce mi stic postom? u mom gradu nema bas nigdje za kupit..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se