VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaŠto se dogodilo?
LEGACY

Što se dogodilo?

56 odgovora5,591 pregleda
PunxerENTUZIJASTA

mar 2010.

Sino smo bili na nekoj partijani kod frendice u kui kao nema staraca za vikend i te spike i ostalo nam za 2 pljuge. I sve super i kul do 2. Zapalimo drugu pljugu i vrtimo u krug i dr~imo 2-3 sima u sebi dok ne doe opet do tebe. Bilo je ok prvih sat vremena, poslije toga mi je po elo biti odvratno slabo tjeralo me na povraanje prejako i sav sam bio za*****. Pio nisam gotovo niata, popio sam mo~da limenku pive prije neg sam doaao na party ostalo samo kolu jer nisam imo neke volje za alkoholom. Oko 2 sam zaspo negdje na kojih sat vremena jedva sam se digo i kreno s frendom doma jer mi nije bilo dobro jedva sam doao doma.. Neznam da je u travi stvar, dan prije smo je puaili bilo je isto ok doali smo oko 1-pol 2 frend i ja na stari grad u petak sjeli se i zapalili uvla io sam normalno kao da bi i cigaretu uvla io zna i nisam dr~o dim u sebi 100 godina i bilo mi isto ok lijep high. Jel se ikome iata sli no dogodilo?
Big LLEGENDA

mar 2010.

Meni se dogodilo to kad sam ujutro na velikom odmoru u akoli zapalio neki bolestan skank, a nisam niata jeo prije, samo kavu popio ujutro. Na satu poslje velikom odmora sam se preznojio, skinuo se u kratke rukave a svi bili obu eni, zima je bila, samo sam glavu spustio dolje nisam mogao gledat kolko mi se vrtilo, otiao sam doma poslje toga, otiao spavat. Neznam, to mi se znalo dogaat kada bi puno popio pa zapalio trubu, to viae ne prakticiram, puait pa pit da, ili istodobno, ali pit pa naknadno zapalit nikad viae. A ovisi, o svemu, mo~eti se bilo kad dogodit. Samo ti savjetujem da ne dr~ite tolko dim u sebi jer ti to nia ne zna i, mo~ea ju normalno puait a ovako blokiraa kisik da ti do mozga doe i normalno da e ti se vrtit i bit ea sav dizzy poslje....
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

ako nije bila cista pljuga onda moguce da ti je zbog duhana al opet nebi smjelo biti tako jako, a i drugo ti je pusit u zatvorenom prostoru, a drugo na otvorenom. Ako je prostorija zadimljena, a ti drzis dim dok pljuga ne dodje do tebe znaci da ne unosis dovoljnu kolicinu kisika i to vjerojatno uzrokuje mucninu. Mi smo isto dok smo bili mladji isprobavali te razne "metode" pusenja tipa puff puff pass, bob marley itd. i isto tako je bilo dosta puta da su ljudi pobljedili, da im je bilo muka, da su se preznojavali jer nekom treba vise nekom treba manje da dodje do svog optimalnog stadija napusenosti, a posto vecina ljudi pusi recimo 50-50 (duhan-trava) nakon 4 takve pljuge tebe duhan ubije ako nisi naviknut, a ne trava :/
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

ma sve je to normalno brate:) samo malo prigrizi prije nego ides udrit trubu:)
PunxerENTUZIJASTA

mar 2010.

Da, mogue zbog hrane slabo sam ru ao a zapalio sam nave er kad sam ve gladan bio malo... Zbog duhana nije jer puaim tako da ostaje samo hrana. Ina e mi se to nikad nije dogodilo tako da sam bio ful zbunjen ali hvala ljudi :respect:
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

mar 2010.

Bit ce ti slabo i od cigare na prazan zeludac, kamo li ne od pljuge i jos ako drzis u sebi kao majmun e:icon_lol: jao tebi. Meni najveci gust zapalit gicu nakon sto se fino najedem, nema bolje. Tako se isto jedan moj frend izvruno ja mislio da je umro, nakon sto smo zapalili ja ljepo kuliram i cerekam se a on se samo izvrnuo i ljosnuo na pod, vidim covjek se trese, pocrvenio. Ja se usro, polio ga vodom, podignuo, par aamara i dosao k sebi ovjek. i bilo je ista stvar u pitanju, jako slabo je jeo cijeli dan, inace nije aktivan puaa vutre, znaci ajmo re vikend warrior. Ja osobno ne volim to drzanje do iznemoglosti dima al cuj svako ima svoje guate:bong7bp:
BoRaiChoAMBASADOR

mar 2010.

Istina ovo gore sto rece.... Takodje i ovo.... A sto se tice na prazan zeludac (a tek da sam jeo nesto u toku dana) rivat,ja nisam imao nikakvih problema,posle toga najedem se k'o konj i sve ok......nema potrebe drzat dim vise od 4 sekunde,nemas dovoljno kiseonika-znaci zlo za mozak......

mar 2010.

Yep! zaboravih spomenut da je doticni bio cijeli dan u jednoj prostoriji koja nema ventilaciju i prozora, nesto tipa podrum. sto je isto razlog bio, znaci prazan zeludac, pomanjkanje svjezeg zraka tocnije kisika, i pras u nesvjest. Pa nije bed na prazan zeludac kod nekih koji su navikli na vuju ali vikend warriorse razguzi dobrano i samo obicna gica posto nisu navikli.
-hate camel-ISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Identicna stvar se i meni dogodila kada sam nakon 4-5 pivi popusio frulu, a posto nismo puno imali drzao sam dim u sebi ko debil. Samo cu reci da mi vise ne pada na pamet toliko drzat dim niti piti prije frule. Nisam mogao glavu dignut od nekakvog pritiska i tjeralo me na povracanje barem dva sata.
PunxerENTUZIJASTA

mar 2010.

E upravo to.. Mo~e bit i zbog toga ono weekend warior jer preko tjedna ne stignem zapalit a da funkcioniram normalno, tako da puaim samo vikendom. Ali ipak u si ja fino pojesti neato prije nego zapalim slijedeu, tek tako reda radi..

mar 2010.

Tocno to, najedi se prije, pusis normalno kao cigaru (mozda malo bolje uvuces) i obavezno svjezi zrak neka bude dostupan i nema greske.
Big LLEGENDA

mar 2010.

Ma ata se dogodilo, da me tako pogodilo, ko batom u glavu, pa puaio sam travu???? xD
GanjaPowerENTUZIJASTA

mar 2010.

Prijatelju, od koga nabavljas to ? Znas li i vjerujea li da je ista ? Iz li nog iskustva ti mogu rei,da sam povraanje i mu ninu, do~ivjeo jednom u ~ivot(a konzumiram je 6 god.) i to od ganje prskane hemijom i nikada viae. Najvjerovatnije spid ili exeri. Zna i sipmtomi su: naglo preznojavanje, totalna dezorjentisanost i nesposobnost za bilo kakve motori ke funkcije,mu nina( ak sa povraanjem ukoliko si jeo neato), pospanost-malaksalost,oslabljen vid na daljinu... Ja i prijatelj smo zaspali u ruaevini... upovraani...u~as.Od jednog d~oksa.
Big LLEGENDA

mar 2010.

To su gluposti, kakvo apricanje???? Uli ne legende.... Jednostavno se nije najeo, bio u zagualjivom prostoru, plus dr~ao dah vrlo jednostavno..... Ja ju konzumiram isto dosta i to samo vrh kvalitetu u zadnje vrijeme, pa mi se znalo dogaat, a vutra je doma uzgojena od ljudi koje znam i znam da nije "prskana", a i to su gluposti neznam kome to uvaljuju....
Kreso1988ENTUZIJASTA

apr 2010.

da mislim da je i dokazano da se thc apsorbira za 2-3 sekunde, tako da drzati dim nit je ugodno ni korisno, dapace stetno, mani se tih klinackih spika ko ono kada pale flok i povuku taj dim(mislim da su to Flesh zvali) odvratno i nepotrebno
NikolicaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Pa niata care, overio si to je to. :) Meni se desilo jednom da sam overio od vutre. Bio je neki skank ludilo, kod ortaka na gajbi smo puaili. Nas trojica ukrstili dve topuzine. I ja se mangupirao, zadr~avao koliko sam mogao dim i im ga ispustim unesem novu seriju... I tako malo po malo, ja se uzvrteo ne znam ata u sa sobom. Po eo da aetam sam po sobi levo desno i buncam, kukam... Ortaci me gledaju u fazonu da sam se istripovao. I siem nekako niz stepenice, zabodem na neki kau , hou da umrem bukvalno. Mislim da mi je samo par puta kad sam bio nenormalno pijan bilo kao tad. Jednostavno sve ti smeta, da hodaa, da stojia, da sedia, da le~ia, u ia... Znate onaj oseaj kada vam je toliko loae a svesni ste da ne postoji stvar koju mo~ete u initi da bi vam u tom trenutku bilo bolje... Po eo sam da kukam, pri ao sam im da zovu hitnu pomo, ato naravno nisu u inili. U sebi sam jednostavno rekao da me boli ***** ato e svi da znaju ata mi se desilo, hou bre da ~ivim!!! U jednom trenutku sam izaaao iz svog organizma i posmatrao sam sebe nekako druga ijim o ima. Bilo mi je ~ao sebe, po eo sam da pri am o sebi ru~no i tako dalje... Drhtim koliko mi je zima, a sa glave mi kaplje znoj... Tu doe do prekida filma, jer mi je bilo teako da govorim, oni su me premestili na kau i tu sam zakucao par sati. Probudio sam se, video drugara kako gleda TV, i onda smo otiali na burek... Jezivo je bilo, nikad se ne ponovilo...
SakimanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Popusio sam s 2-3 ortaka 3 dzoka za prvi maj i drzalo me sve do danas...a danas me uhvatila temperatura i neki bol u grlu. Zasto je delovanje tako dugo trajalo (jos uvek ga malo osecam)...i otkud temperatura?

maj 2010.

nemoj se uvrijedit Saki al se pitam jesu li ti to prve tri bile? hhehe Ja se naprimjer sjecam da sam se prehladio ko cka3.14 kad sam prve dvi zapalio al inace blijedilo, preznojavanje i pad tlaka se desava od previse duhana moglo bi se ozbiljno tripirat od intoksiciranja duhanom cuo sam da to oridjinal samani rade...
SakimanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

nisu bas prve...ali sam pocetnik :) a od duvana nije sigurno jer nisam puno duvana stavio
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Nije ti to od vutre care. Prvi maj je bio, sigurno si pio hladno, zaginuo preko noi, nije bilo baa ni toliko toplo... To je verovatno neka virusna infekcija grla, i organizam da bi se izborio sa virusem ispoljava poviaenu temperaturu. Meutim ako ti se i grlo upalilo to mo~e da bude i bakterijska infekcija. U svakom slu aju nema veze sa travom. Popij propolisa on je jako dobar za oboljenja grla, Tantum Verde, mo~ea i vitamina C, ajevi, Fervex i Febricet da ti snize temperaturu, a ako ti se grlo joa viae upali i pojave se beli epii na krajnicima odradi jednu kutiju Amoksicilina, samo proveri ako si alergi an na Penicilin onda ne bi smeo da ga uzmea. Sa onim prvim za dva dana si kao nov... :)
TropicoLEGENDA

maj 2010.

Sta je to neka arobna trava, koju su jos drevni magovi napravili u davnoj zemlji meuzemlje? Trava te nije mogla toliko dr~at...ako kojim slu ajem i je daj reci di si nabavija da i ja to provam... :D
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ma istripovao je matori. :) Bilo mu je lepo, onda ga slomio virus, malaksao je, po eli bolovi i to je to...
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

da i moj frend je prije 2-3 mjeseca, svaki put kad je duvao dobio temperaturu dan poslije xD ... i onda smo otkrili sta je, sugavi DUVAN x( od tada samo ciste motamo, i sve bude super nitko ne bude ustoniran svi budu high i bude im super ^^ i dan poslije proe u bla~enstvu x)
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ma daj... Ne mo~ea se lepo napuaiti ako ne miksujea. Duvan se lepi za plua pa tako zadr~ava THC du~e na istim...
BeyondLEGENDA

maj 2010.

a nemoj te forice tu pisat, nije stvarno kul. duvan izbjegavati ato viae, i puait istu u svakoj moguoj prilici, rad thca bez primjesa nikotina je puno ugodniji i " iai"... bar ato se nepuaa a tie, oni kojima je tjelo ve debelo potrovano s nikotinom oni valjda ne osjeaju razliku, neznam, znam za sebe.
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Nije forica. Znam i ja da je duvan atetan, ali injenica je takva da se THC lepi za duvan, a duvan za plua. Provereno ea se manje napuaiti ako puaia istaka, iako je zdravije.
BeyondLEGENDA

maj 2010.

a nebi baa reko, ja se napuaim najmanje tri puta jae od minimalne koli ine istaka na nargilicu nego da popuaim jedan standardan joint, i bude mi ljepae. A to da se thc ljepi za duhan, a on za plu a i da zbog toga je jae djelovanje thca, to mi djeluje kao joa jedna deziformacija i pri ica koju djeca vole izmialjat i pametovat drugima da ispadnu kul. svaata sam uo ve. I ja sam provjerio na sebi to milijon puta tako da mi netrebaa dokazivat svoje. Iako ti mo~da ta tvoja tvrdnja zvu i logi no na prvu, nezna i da ima veze sa zdravom pameti. Nai mi neki link na netu gdje se tvrdi isto ata ti govoria. Nemoj pisat sve ata ujea na ulici, mnogo toga je ista dezinformacija na~alost, a to nije zdravo za ni iji um.
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

citaj nikolica: http://www.a1b2c3.com/drugs/mj016.htm to sto si osamucen od duhana kad ga mjesas s travom ne znaci da se thc lijepi za dim i onda dim za pluca :sun2:
He-ManLEGENDA

maj 2010.

Vec ti je Weedran rekao, ne pisite gluposti ako neznate sto pricate. Duhan izgaranjem stvara vise CO i CO2 od Kanabisa i tako dodatno pogoduje "stoned" efektu. A to nema nikakve veze s lijepljenjem THCa za duhan i slicnim nebulozama.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se