VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebašta vam je najbolje za motat kad nestane rizli?
LEGACY

šta vam je najbolje za motat kad nestane rizli?

52 odgovora12,223 pregleda

sep 2008.

eto, meni su ra uni oke, al ne svi, samo oni od tankog, svilenog papira. novi zavjet, definitivno. isprobah hrpu materijala i ova dva rjeaanja su nekako najmanje problemati na. ispri avam se ako ovakva tema postoji, ovo ato pregledah, ne vidjeh, a iskustvo i savjet uvijek dobro doe :vb_kez:
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Motash u listove Novog Zaveta? zalosno... sry ako sam pogresno razumeo...

sep 2008.

nisi pogreano razumio u emu je problem, to je fin papir nisam vjernik, niti je izraz revolta ili nepoatovanja. ista prakti nost, zapravo.
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Zar nemash obzira prema recima napisanim na tom papiru?makar malo postovanja...za mene je to nepostovanje...nazovi kako hoces... neko zivot posveti verovanju tih reci... kol mi krejzi ali ostajem pri ovome...

sep 2008.

dobro, onda ti vjerojatno nikad neea motat u novi zavjet. to je u redu, tvoj izbor i stajaliate. sla~em se, nije poatovanje, ali isto tako nije ni izraz nepoatovanja. jednostavno ne vjerujem u to ato piae, niti mi je ta knjiga po i emu druk ija od bilo koje druge fikcije. ali eto, ima bolji i tanji papir od veine i to je to. ne bi mi bio problem trgat ni zolu, ni vonneguta, ni wildea da da se tiskaju na papiru dobrom za motanje, a ja nemam rizli. a to su mi neki od najdra~ih pisaca.
elephant0rAMBASADOR

sep 2008.

kaktuse care.. kupi si lulu/bong.. il mozda volis kako te puca kemija iz svega i svaceg sta popusis usput u tim papirima?
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

sep 2008.

Kaktus, nemoj brijati briju. Kupi si rizle, mani se okultnih radnji i sve e biti OK. :sun2:

sep 2008.

lol pa ne radim to redovno ili zato ato je guat al zna se desit da u tri ujutro ostanem bez rizli i onda je panika a bong je razbijen :(
pecko88ENTUZIJASTA

sep 2008.

Ja vadim hartiju sa folija od cegarete. Prvo je umocim u vodu, pa pazlivo odlepim. Postacu i slike kasnije, sad nemam vremena, idem na izlet....:ludaci_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

uvijek se da napravit improvizirani pajp ako se baa ~eli puait od komada folije i onog tuljca od rizli kad se istroae ili boce ali nisam imao potrebu za time ve milion, meni naj eae duvana zna ufalit poato nepuaim

sep 2008.

bog ne postoji. bas cu isprobati novi zavjet ako mi ikako dode u ruke, a ostanem bez rizli.
bozgaLEGENDA

sep 2008.

Did we invent God, or did God invent us?!
DžidžadžojacPOZNAVALAC

sep 2008.

emu onda vera i vernici ako si siguran da postoji, i obrnuto ?

sep 2008.

da ne bi ulazili u nepotrebne rasprave...bog ne postoji je bila samo mala bezazlena provokacija i sala. s druge strane, svako ima svoje misljenje, na kraju krajeva ja volim reci kako zbilja ne postoji. ti mozda imas drugacije misljenje...ali nemojmo dalje od toga ici. mislim da stvarno nema smisla. no da ponovim, bog ne postoji... he, he, he...

sep 2008.

"u ata vjerujea kad nestane rizli" se trebala zvat owa bljuzga od teme...

sep 2008.

uf...dogodilo se jedno 3-4 puta da se ostalo bez rizli..jednom i za novu godinu...i svi kru~e gradom i pitaju jedne druge: e, imaa zle?:icon_biggrin: uo sam da nije loae uzet onaj papir u koji pakiraju cipele/tene...pa onda kutiju od cigara rasturit i odlijepit jedan sloj... ili onaj old skul papir za kruh.....samo, sve je to kemija, guai dim, bude ogavno za puait..tako da, ako se ima viae robe, lula improvizirana je definitivno najlogi niji/zdraviji izbor.. ostalo te zadavi..mo~da je ak bolje ko luak cigare ispraznit pa ih punit ko avicarski urar... a ato se ti e boga...postoji on...pa postojimo i mi ne? samo on se tako ne zove:lock::)

sep 2008.

ja sam vijernik.... i ako ces racunat kako sam odgojen... onda sam hardcore vijernik... i koliko sam ja razumio biblija je najveci svijetaki bestseller... knjiga koja je zaradila najvise novaca i prevedena na najvise jezika... e da... i zamisli... na sta se taj novac trosi... danas je u mom gradu bila mlada misa... (novi pop...) i prica se da je na organizaciju "domjenka" i ostalih stvari potroseno preko 100 000 kn... hmmmm... pitam se na sta... ps. e da... i taj se novi pop dovezo na misu novom corsom... :icon_cool:
da se vratim na temu malo xD meni su ra uni ok ovako kad usfali a alternativa je Novi Zavjet.. i nemorate kidat stranice s tekstom nego odostraga ima dvadesetak ili viae praznih stranica..za komentare valda.. ugl pa to uzmem. al ono bas i nebih kido ove stranice s tekstom.. ipak mal bed.. al ipak kontam da bi ju i otkinijo da je bas ono jaaaaaaaaako potrebno. pa ono pro itaa pa zapalia pa imaa o emu razmialjat :P ...
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2008.

never happend :) allways be prepared.... :) nosi u novcaniku par komada :)
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Meni je cesto prije znalo nestat rizli (a i danas) al zato poceo buxat komade role posvuda po kuci: u kutije, medju knjige, po djepovima od jakni itd... Ugl svi koji imaju taj problem si kupite 2 role iskidajte ih i zbuksajte svuda
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Ja u fonu drzim jednu uvek...
aha! u telefon mi je najja e... pod bateriju jednu a drugu pod poklopac od baterije! i ja isto volim tako buxat pa ono i zaboravia i je stavljena. pa kad zagusti igraa se malo tra~enja i imaa uvjek bar za 1. hehe carski
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

sep 2008.

jednom se dogodilo, motalo se u flis papir xD neznam odakle liku to u djepu od jakne... ali uvijek se ima zlih il novcanik ili mob
FrulaENTUZIJASTA

sep 2008.

1 metar rizli naguram u mobitel :) ako slucajno ponestane :D

sep 2008.

po nite furat bongec oko vrata:))......i samo ga na filaa:]]
stellacISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Kad mi se desi da nestanem bez rizli,izbacim filter iz cigarete,uguram flop,izbacim duhan,i onda malo teza procedura uvuci vuvu,ubilo se za dobiti zausnjake :D (mora se isitniti malo vise) i to je to :)
green_goblinISTRAŽIVAČ

sep 2008.

heheh... u 90 % slucajeva se moze rjesit rizle ili improvizirat pa napravit bong/pajp, ali svejedno, par puta se znalo dogodit da ostanemo bez rizli. u takvim situacijama se rolalo u novi zavjet, onu vrecicu za kruh, racune, cak smo jednom rolali u neku pristupnicu od slavonske banke

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se