VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako osveziti suve hedove?
LEGACY

Kako osveziti suve hedove?

46 odgovora5,470 pregleda

dec 2015.

Pozdrav svima, tegla mi je stajala malo duze otvorena i hedovi su postali suvi, jel postoji neki nacin da se osveze?
L0oDZMAJ

dec 2015.

Kupi osvezivac od vutre :D Koristi malo trazilicu,ima puno o tome... Parce jabuke stavi u teglici pola sata,to se povrati i plus dobijes mirisljavu vutru od jabuke :D i nemoj hedovi da ti se dodiruju sa jabukom... peace

dec 2015.

Koliko se sjecam meni je jabuka znala pomoci
t@maraZMAJ

dec 2015.

Ja sam samo znala pomijeaati u teglice koje nisam otvarala i poprimilo bi vlagu i opet bi bilo dobro. Naravno ako imaa joa teglica istog sadr~aja :)
Ig0rLEGENDA

dec 2015.

Zaljepi na poklopac sa unutrasnje strane teglice krisku narance ili komadic jabuke , nemoj da ti dodiruje vutru pa zato kazem da zaljepis na pokopac , zatvori pusti neko vrjeme da odstoji pa probaj vidit mislim da bi trebalo pomoc vec nakon 24 h .
L0oDZMAJ

dec 2015.

Ja sam to radio prosli mesec,upravo sam objasnio na pocetku... a i o tome ima dosta na forumu(nema potrebe za ovakvom temom)... za pola sata vutra mi se povratila,ko ne veruje nek proba ;) peace out

dec 2015.

Sad cu probati pa javljam.
TarzanZMAJ

dec 2015.

kora narance, jabuke, list kupusa, komad crijepa ili cigle natopljen u vodu, vodeni kamen za duhan.. bilo sta od toga

nov 2016.

Kriska bilo kakvog voca i kroz pola sata, sat najvise je svjeze ;)

nov 2016.

Jel mo~e lubenice?
kizo123POZNAVALAC

nov 2016.

Ja stavljao dinju/catu , preljep miris, i ne nije Joke nego real:D

nov 2016.

Moze i lubenice, ali odrezi mali komad (ovismo o kolicinu drage nam biljke), i stavi u posudu s vutrom, ali nemoj da se dodiruju te je najpametnije zaljepit krisku na poklopac. :)

nov 2016.

Nisam probao, za sad sam probao sa jabukom i narancom, i jbno je kad ostavi miris, nekima to smeta al meni ne. :D

nov 2016.

nemoze lubenica na poklopac :P mozes i komad kruha svje~eg
kizo123POZNAVALAC

nov 2016.

joa ubacia izmeu kruha malo paakog sira i prauta , neka nek se nae :D to bi bilo kao homemade polu cheese:p

nov 2016.

i ovako ogladnim od vutre samo mi praut treba u njoj XD
JamrockPOZNAVALAC

nov 2016.

Ove godine su mandarine nesto jeftine, uzmes natrpas kore od mandarine i bombona :rasta:
Space_LuluLEGENDA

nov 2016.

Ja sam napravila greaku prilikom suaenja, i mnogo sam je brzo osuaila. Imala isto plan da ih osve~avam voem i sl, na kraju sam odustala jer nisam htela da mi sve miriae na mandarinu, jabuku, pomorand~u i sl. I kvalitet proizvoda je bio viae nego zadovoljavajui (ali nisam imala iskustva da probam ata bi bilo da sam je osve~ila). Tako da ako se odlu ia na to, prvo testiraj, mo~da ti se ne svidi miris/ukus osve~ene na taj na in.
RollingStoneAMBASADOR

nov 2016.

Stavi se neka tkanina na teglu i kasika meda te se tegla zatvori ;) Nevjerovatan smoke
DegustatorLEGENDA

nov 2016.

kad je skupo,i zaledjena kora se renda za kolace :P
Rasta ManPOZNAVALAC

nov 2016.

Ja sam si u jednu teglu blueberry kusha stavio samo koru mandarine i to ju samo ubacio unutra. miris koji je poprimila je bogovski. ful sladak s natruhama limunkastog. uglavnom jako slatko. Probaj prvo na malim koli inama razli ite metode pa vidi koja ti paae

jul 2020.

Pola oljustene jabuke i zakopati u kesi da odstoji nekoliko dana
ThemistoclesPOZNAVALAC

jul 2020.

Kad se presusi jednom gotovo je ovo sa korama voca ce malo pomoci,meni je vise pomogla metoda sa sirovim duvanom,kupis Careliu belu bez mirisa jer je ona najsirovija i roknes fum unutra.

jul 2020.

E i to dobro zvuci probacu nekad

jul 2020.

i nadjes budjavu vutru posle tih nekoliko dana... :crazyd:

jul 2020.

Ako je mnogo suva ne moze se ubudjati nikako za par dana

jul 2020.

Opusteno Sale, lik samo skuplja postove.. eo danas se rego, vec 20 postova, I vidim vec je engaged I conversation(pp)...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se