VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaBeograd i lerdi!
LEGACY

Beograd i lerdi!

45 odgovora8,181 pregleda

sep 2007.

Kakva je situacija u drugim krajevima Bg-a sa dilerima? Kod mene nemoze nista dobro da se nadje vec nedeljama. Prodaju najgoru prasinu i lisce.
RastamanBGISTRAŽIVAČ

sep 2007.

znam da je do pre 3-4 nedelje bio samo skunk i moji ortaci su ga hvalili, nabavljali su sa novog bg-a i sa starog grada. jbg, ja varim domacicu sa ortacima koji su kupili proletos nekih 300g, imamo josh zaliha bar do zime :D sad mi je rekao ortak da je ponovo doshla neka domacica u grad. ne znam, kazem ti pusim ovo sa ortacima sto su nabavili na veliko

sep 2007.

Do sada obavjesten sam od prijatelja i ovdje sa foruma da je situacija kriticna u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Bosanci duvaju ko i vazda...kako je u drugim djelovima bivse ne znam... Jeli moguce da su ove vrucine sjebale neke plantaze? Ko zna...
ClarenceENTUZIJASTA

sep 2007.

nema tu pravila...hasaju neki negdje...nije bitno odakle si ak nemozes il mozes skontat madidija...

sep 2007.

Bie da su vruine sjebale one koji su uzgajali i prodavali te planta~e, a ne same biljke:)))
Silent BobPOZNAVALAC

sep 2007.

Bile su neke velike racije ljetos po Crnoj Gori, pronasla murija plantaze. Ne znam sta je bilo tacno, to mi je stara javila dok sam bio u Hrvatskoj u julu.

sep 2007.

Napokon je stigla dobra vu.Sinoc smo probali i odlicna je.

sep 2007.

crko da bog da! :icon_lol:
InqAMBASADOR

sep 2007.

Uvek i svuda ima da se kupi. Pogotovo u beogradu. Samo treba znati prave ljude.

sep 2007.

U tome je i problem.Sve manje njih prodaje,kao ne isplati im se.

sep 2007.

tebrex, nije dobro, zemun, nbg, petlovo brdo(15gimnazija) i to je to koliko ja znam da ima u bgu
rizlaISTRAŽIVAČ

sep 2007.

zaprimio ovogodianji urod hm..radi..joa je za suaiti koji dan al... poz...:icon_lol:
MaksuzPOZNAVALAC

sep 2007.

Hehe ...reko bi covjek zemlja snova...:icon_lol::icon_lol::lock:

okt 2007.

Ljudi, izludeu, od ove godine studiram u BGu i ne znam nikog, ali baa nikog iz BGa od koga bi mogla da se nabavi. Okej, u srednjoj sam znao od koga mogu i kako, ali sad nemam ni koga da pitam, a glupo mi da donosim svaki put kad idem kuci. Ovi sa faksa su svi neki fini, jedino sto mogu je da blejim u dangubi i gledam da uzicam nesto :ohno: Eto, ovakve stvari su meni najveci povod za legalizaciju, da je legalno, onda ne bih morao da jurim ko-zna-koga zbog max jointa nedeljno, nego lepo na kiosku/apoteci/od babe na pijaci zajedno sa ostalim zeleniaem edit: nisam siguran za pravilnik, kakav je po pitanju ovoga, ali za svaki slu aj, PM me
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Nemoj samo tra~iti da kupia ili da ti neko "dostavi" tu i tu.... mada se "pozivaa" na PM, ato nije decidno regulisanju po pravilniku, tako da Infraction neea dobiti, (bar ne od mene :icon_lol:.... sve dok se pridr~avaa pravilnika... Niko ovdje ne prodaje, niti iko ovdje daje bilo koje informacije gdje da nabavia vutru.... Mada.. hmmmm :postcrisis:

okt 2007.

Usrano Valjevo, da nije licnog steka bilo bi problema. A lerdi su nasli dobru foru. Zavrse na veliko, a onda pokupe hedove i valjaju kao skunk ( mos misliti) a onu prasinu, granje i sceli daju dalje klincima koji to uvaljuju za 5 jura ket. Kakva zemlja, kakvi ljudi :sick:
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Aaaa.... pa majke mi, ja ne znam ko je gori, onaj ato kupuje **** pod bubrege ili onaj ato prodaje.... Pa zna se skunk kakav je... To mo~e djeci koji vuvu u ~ivo vidjeli jednom - dvaput... pa njima mo~e pri ati. Zapalio sam jutors dooobar joint, joa posolio sa dobrim haaom, tako sam se napuaio da vam ne mogu opisati :)

okt 2007.

e ljudi u kraljevu se pojavila zesce dobra vutra, razdvaja ti dusu od tela
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Doala je u mnogo gradova u ovom regionu, extra vuvua... fakat !!! Mislim za ne povjerovati.... al' kad dodje, svima dodje dobra :)

okt 2007.

cao ekipa sta ima ima li ista zalipa ??' ako nema dodite u mostar bice vamo !!
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Mislim da drug kraia pravilnik, nema pozivanja na duvanje, niti davanja, prodavanje itd itd... raji sa foruma

okt 2007.

nisam ja nikog prozivo nego vas zovem u mostar da dodete da okusite pravu domacicu:sick::leafblunt:
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Znam drug... ali ipak ... :) tako ga dodje...
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Najgore je kupovati travu od dilera, ipak je njima najvazniji novac! Zato valjda i postoji ovaj forum i vutra.org da bi covek spoznao kulturu zvanu marihuana,i sam sebi udovoljio! Gajis svoju biljku, znas sta gajis,sta pusis,nema cimanja oko dilera, i jednostavno sam cin gajenja je prosto predivan! Gajis svoje bebe,pricas sa njima,budes dobar sa njima i posle ti one sve to vrate predivnim ukusom i mirisom! Growing RULES!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se