LEGACY
Kako dobiti vecu rizlu?
42 odgovora5,097 pregleda
hemplover
ENTUZIJASTA432 REP58%
→ Poznavalac
hemploverENTUZIJASTA
jan 2017.
jan 2017.#1
Zanima me kako se rizla moze produziti posto imam viska vutre. Znaci od king size rizle napravim neku gigantsku nekim spojevima. Ako je ko ikada pravio nek napiae
baobab
LEGENDA14.229 REP92%
→ Zmaj
baobabLEGENDA
jan 2017.
jan 2017.#2
Nemoj zamjeriti, ali mislim da si spreman upisati se u temu provale sa :vutra: ;)
unearth1984
AMBASADOR3.031 REP44%
→ Legenda
Froggy
LEGENDA5.178 REP2%
→ Zmaj
publicenemy
LEGENDA5.383 REP4%
→ Zmaj
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
ašibulj
ISTRAŽIVAČ132 REP55%
→ Entuzijasta
ašibuljISTRAŽIVAČ
jan 2017.
jan 2017.#10
Napravi Tulipan
uKtxIehOsvo
Eh sta bih dao da imam barem 10% ove koli
ine. :(
hemplover
ENTUZIJASTA432 REP58%
→ Poznavalac
hemploverENTUZIJASTA
jan 2017.
jan 2017.#11
Druze baobab samo ne znam da li je tvoj pocetak bio tezak nadam se da nije i ako si ti roden naucen (a nisi) ne mora znaciti da nekog ponizujes i pravia aalu a to ti nije potrebno nego mozes i malo da edukujes ljude a ne da zahebavas. Hvala lijepo
To sam i uradio imao sam 5g neke domaje
Kupio bi da je ima kupiti u mom gradu
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#12
Kakav fazon :fuck:.
Imam i ja 50 kila zimnice, mo~da mi bude previae. Kiselih krastavaca, paprike, kupusa... ma viae manje svega. Eto, pa me zanima kako da ja to pojedem sve odmah? Sa nekom velikom ~licom mo~da, ili lopatom da me netko nahrani, hmmm :confused:!? Neznam stvarno..., svakakve mi ideje padaju na pamet :(. Ako je netko nekad "pro~d'ro" zimnicu u danu, ili ima takvo iskustvo, neka napiae :D.
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#13
najbolje ti je, poato ti je sve ovo novo kako mi se
ini, da smiria glavu i da normalno radia i ~ivia kako si i dosad...
marica se nepuai tako jako kako ti mislia, ili bar ne tako u po
etku...
svaka trgovina i kiosk ima skoro rolicu danas...ako ne to, imaa papirie duga
ke, sa filterima...
mo~da ti je
udno, no vakav problem niko do sad nije imao..
imaa i lule za kupit, sa ja
im prostorima za punjenje, ako nevolia papir i duhan...
samo polako, kud tr
ia, smijea malo i gledat u nju, ;)
Lazarus Led
LEGENDA14.233 REP92%
→ Zmaj
Lazarus LedLEGENDA
jan 2017.
jan 2017.#14
Ako je 5gr viaak onda ata je manjak?smiley9934 Vutre nikad ne mo~e biti viaka.:D Zanemarimo sve i fokusirajmo se na pitanje da li mo~e? Mo~e! Ja sam nekada davno radio ta atiklanja rizli. Najvei razlog je bio ako nas ima viae da nam jedan d~oks potraje du~e. Poslije sam skontao da je bolje smotati dva normalna nego jedan veliki.:rolleyes: A skontao sam i to da je to bilo viae foliranje kako puaimo pendrek od d~oksa.:rolleyes: Tada je bilo kupiti i nekih airokih papiria kao jorgan pa se moglo du~inom i 3 naatiklati i jedan poprijeko. Spajali smo ih tako da se papir ovla~i i spoji pa se spojeni dio na stolu iskucka donjim dijelom upalja
a. Tako se dobija da se papir umijeaa sam sa sobom i kada se spojevi osuae budu kao zaljepljeni. Normalnu veli
inu papira sam malo produ~avao na ovaj na
in:
Ako neko smatra provalom i ovo ato sam ja radio slobodno se grohotom nasmijte.smiley9934
I da ove velike sa 3.5 papiria zvali smo Nada Top
agi.
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#15
ovako i ja produ~ujem rizlu,dok motam u listie. razlog je taj ato mi
esto ostane dosta praznog na vrhu koliko god stavio smjese u papir. nikad mi ne bude do vrha puna pljuga. :D onda mi uz ovaj produ~etak taman puni listi bude. :)
hemplover
ENTUZIJASTA432 REP58%
→ Poznavalac
hemploverENTUZIJASTA
jan 2017.
jan 2017.#16
Ljudi sory ako sam nekog uvrijedio ali dosta se problema desava sa porodicom i geenralno sa mnom. Nisam znao sta piaem od nervoze i stresa koji sam do~ivio. Nadam se da ce da buduce biti bolje. Hvala na razumijevanju da nije vasih dnevnika i grase ne bih se mogao oporaviti pozdrav d
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#17
samo mirno, vrua glava nije nikad niata skuhala, samo zapalila
hemplover
ENTUZIJASTA432 REP58%
→ Poznavalac
hemploverENTUZIJASTA
jan 2017.
jan 2017.#18
Hvala sto ste mi pruzili jso jednu priliku nece se vise ponoviti :respect:
siso01
POZNAVALAC955 REP39%
→ Ambasador
siso01POZNAVALAC
jan 2017.
jan 2017.#19
Ja to radim ovako, uzmes 3/4 rizle, zavisi kooliko ~elia produ~iti..
Prvu odre~ea, otrgnea kao na slici. Drugu/treu prepolovia po du~ini. Drugu prislones do prve kao na slici, poli~ea onoliko koliko treba, zaljepis, otkines ovaj mali trokutic dolje i tako sa slijedecom... Zadnju koju lijepia mo~es ostavit
itavu da dobijea viae papira na donjoj strani :spliff:
Evo ti ideje, budi malo kreativan :puuuh::
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
feb 2017.
feb 2017.#20
uzmes dvi rizle jednu navlazis koliko je siroka druga taj vlazni ljepljivi dio stavis na kraj druge ali po sirini malo prstom stisnes i odljepis.onda okrenes normalno rizlu i zaljepis je po duzini i sad imas duplo duzu rizlu malo sacekas da se posusi i to je to spremno za koristenje.
ljepilo prede na prvu ali ostane i na drugoj.
koristi za ljepilo polovicu rizle koja ce ti ici na vrh(radi lakseg motanja) i rizlu stavis preko duge rizle koliko je debelo ljepilo.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
feb 2017.
feb 2017.#21
Mene 'sredi' i mala rizla :D a ako produ~ujem ( u iznimnim situacijama,Bo~i,Nova godina,~enin roendan) ... onda u
inim isto kao Lazarus Led
jan 2017.
1 / 22
jan 2017.
feb 2017.