LEGACY
Parfem od trave
32 odgovora4,034 pregleda
Infected_schroom
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
Infected_schroomISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#1
Pozdrav svima!
Mozda ce nekome zvucati glupo ali imam zelju napraviti parfem od marihuane koji bi sadrzavao miris cvjetova (vrhova).
Svaka vrsta ima drugaciji miris a trenutno moja ima nekakav predobar fruity miris koji bih volio ako je ikako moguce sacuvati.
Nemam nikakvog znanja u izradi parfema pa me zanima da li netko ima kakvog iskustva ili znanja da mi pomogne.
Unaprijed hvala!
KneLLe
ENTUZIJASTA235 REP9%
→ Poznavalac
KneLLeENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#6
Cannabis Rose Fresh za ~ene
Cannabis Rose je nastavak zabranjene teme, ~enska verzija mirisa sa konopljom i ru~om u srcu. Zabranjena biljka se prvi put pojavila u muakom parfemu Cannabis Santal (2006).
Cannabis Rose su napravili parfimeri iz Robertet. Kompoziciju otvara bugarska ru~a, cvijet nara i bergamot. Konoplja u srcu je udru~ena sa notama jasmina i tamne
okolade. U osnovi su note pa
ulija, bijelog moausa i
aja Oolong. Parfem je napravljen 2007.
Poslije ekskluzivne najave u buticima Fresh u februaru 2008, parfem e se pojaviti u drugim prodavnicama u proljee, online i offline.
Parfem je u bo
ici od 100ml, koji prate proizvode za njegu tijela.
Bili ovako nesto? :D samo neki muski xD
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
sep 2011.
sep 2011.#7
Sta ce ti parfem? :icon_lol: Pa umirises se valjda od purnjanja...Kod mene je bar tako.. (:
crookrutni
ENTUZIJASTA263 REP16%
→ Poznavalac
crookrutniENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#8
Alergi
an sam na parfeme , ali volio bi to vidit i imat taj parfem .
Infected_schroom
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
Infected_schroomISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#11
Evo uspio sam napraviti neko istra~ivanje ali nigdje nisam uspio naci pravi odgovor.Koliko sam shvatio potrebno mi je eteri
no ulje ali svugdje piae o izradi thc ulja.Naaao sam postupak izrade eteri
nog ulja lavande (od cvjetova) pomocu destilacije sa kotlom ili ekspres loncem (isti proces kao pe
enje rakije).
Znam da lavanda nije isto ko i trava ali je mo~da moguce.Sad me jos jedino zanima koji dio heda bi bio najbolji za to ili kako da odvojim thc a da mi ostane identi
an miris kao na po
etku??Sve ostalo je eksperimentiranje :)
GreenGO
POZNAVALAC1.008 REP45%
→ Ambasador
GreenGOPOZNAVALAC
okt 2011.
okt 2011.#16
ovako ja sam razmisljao napraviti parfem ovako
1. 90% alkohol
2. neka oprema xD
3. vutra
znaci stavimo vutru u posudu, prelijemo alkoholom i to kuhamo ali moramo kondenzirati paru kao u procesu destilacije alkohola...... hahha kako sam pametan
ZeleniSaPetListova
ISTRAŽIVAČ84 REP23%
→ Entuzijasta
ZeleniSaPetListovaISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#17
Sretno ti bilo haha, nista pitam ja jednog profesora hemije , pa ti javim kako :)
sep 2011.
1 / 17
sep 2011.
okt 2011.