VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaParfem od trave
LEGACY

Parfem od trave

32 odgovora4,034 pregleda
Infected_schroomISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Pozdrav svima! Mozda ce nekome zvucati glupo ali imam zelju napraviti parfem od marihuane koji bi sadrzavao miris cvjetova (vrhova). Svaka vrsta ima drugaciji miris a trenutno moja ima nekakav predobar fruity miris koji bih volio ako je ikako moguce sacuvati. Nemam nikakvog znanja u izradi parfema pa me zanima da li netko ima kakvog iskustva ili znanja da mi pomogne. Unaprijed hvala!

sep 2011.

jesi probao da guglas malo o izradi parfema, eto, ja za tebe lupio u gugling i npr. imas Kako napraviti parfem s eteri?nim uljima? - Naturala.hr itd... pa sretno
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

vidio sam ja prodavaonicu na hvaru isto su prodavali parfeme,kreme,ulja od kanabisa,zvala se nekak sa canabis,neznam tocno...potrazi na netu sigurno ima pa mozda pise nesto detaljnije o proizvodima
SiDAMBASADOR

sep 2011.

Cannabis For Men.... :hehe:

sep 2011.

ima toga za kupiti po indijskim sopovima, ja ima tri razlicita snjofa + nezaboravni indijski patchouli (Hippie perfume ... smells like forest, pot and snuggling, he, he :)
KneLLeENTUZIJASTA

sep 2011.

Cannabis Rose Fresh za ~ene Cannabis Rose je nastavak zabranjene teme, ~enska verzija mirisa sa konopljom i ru~om u srcu. Zabranjena biljka se prvi put pojavila u muakom parfemu Cannabis Santal (2006). Cannabis Rose su napravili parfimeri iz Robertet. Kompoziciju otvara bugarska ru~a, cvijet nara i bergamot. Konoplja u srcu je udru~ena sa notama jasmina i tamne okolade. U osnovi su note pa ulija, bijelog moausa i aja Oolong. Parfem je napravljen 2007. Poslije ekskluzivne najave u buticima Fresh u februaru 2008, parfem e se pojaviti u drugim prodavnicama u proljee, online i offline. Parfem je u bo ici od 100ml, koji prate proizvode za njegu tijela. Bili ovako nesto? :D samo neki muski xD
HighBadgerPOZNAVALAC

sep 2011.

Sta ce ti parfem? :icon_lol: Pa umirises se valjda od purnjanja...Kod mene je bar tako.. (:
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Alergi an sam na parfeme , ali volio bi to vidit i imat taj parfem .
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

sam se vi zajebavajte al taj duckas na hvaru nije imao niske cijene,sve nesto fensi.sumnjam da je nesto lose
KneLLeENTUZIJASTA

sep 2011.

Pa ja nasao kremu 112 eura a 100 ml :D znaci i Taj parfem nije ispod 150 eura :D
Infected_schroomISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Evo uspio sam napraviti neko istra~ivanje ali nigdje nisam uspio naci pravi odgovor.Koliko sam shvatio potrebno mi je eteri no ulje ali svugdje piae o izradi thc ulja.Naaao sam postupak izrade eteri nog ulja lavande (od cvjetova) pomocu destilacije sa kotlom ili ekspres loncem (isti proces kao pe enje rakije). Znam da lavanda nije isto ko i trava ali je mo~da moguce.Sad me jos jedino zanima koji dio heda bi bio najbolji za to ili kako da odvojim thc a da mi ostane identi an miris kao na po etku??Sve ostalo je eksperimentiranje :)
DrGreenISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Googlaj - Sativex
Big LLEGENDA

okt 2011.

To no. hahah.... najbolji parfem, kad sva roba u ormaru daje po dimu hahahhahaha

okt 2011.

[bez sadržaja]
mazarLEGENDA

okt 2011.

Ali ne rade viae otkako nemaju dobavlja a Biv
GreenGOPOZNAVALAC

okt 2011.

ovako ja sam razmisljao napraviti parfem ovako 1. 90% alkohol 2. neka oprema xD 3. vutra znaci stavimo vutru u posudu, prelijemo alkoholom i to kuhamo ali moramo kondenzirati paru kao u procesu destilacije alkohola...... hahha kako sam pametan
ZeleniSaPetListovaISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Sretno ti bilo haha, nista pitam ja jednog profesora hemije , pa ti javim kako :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se