LEGACY
Utisci nakon drugog duvanja
42 odgovora4,727 pregleda
FirstTime
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
FirstTimeISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#1
Et,ne znam dal je ovde tema.
Izvinjavam se sto nisam bio bas aktivan poslednjh 15 dana!
Evo o cemu se radi,odlucio sam da duvam svake prve srede u mesecu,ali sta se desava sinoc ortak dosao sa mora,biljkica mu se osusila,doneo on par grama dole ispred zgrade,mi u stek i zaboli se..Ne znam da li je normalno posto prvi put nisam nista APSOLUTNO nista osecao,kao cigara ovaj put je bilo mnogo mnogo bolje imalo je neki ukus malina,jagoda otkud znam :S super je bilo vrtelo mi se i tako me drzalo jedno pa sta znam mozda 30-60 minuta i onda nisam mogao da trpim glad kupio kalconu i nahaso se :D i 5-10 min kasnije me pustilo...Mozda je gandza bila neka slj mozda nije ni njegova mozda nas je przio ali definitvno je bilo super :S ..E sada da li je normalno da me posle hasa pusti ili to treba jos da drzi...Samo sam hteo da podelim sa svima da mi je bilo extra iako je to moje drugo duvanje u zivot1u!:)
E da da li trebam da drzim distancu svakih 30 dana ili da pusim kako mi se pusi..A ne mogu bas da zasadim a kod nas su cene prilicno visoke za ovu vrstu usluge od 4e do cak 700 dinara za domacicu :S
Inace po meni najbolja rizla je smoking crni sa crvenim slovima king size ^.^
Monk
ENTUZIJASTA361 REP40%
→ Poznavalac
MonkENTUZIJASTA
okt 2011.
okt 2011.#2
S obzirom da ti je tek drugi put ja mislim da je sve ovo normalno. Sto se tice toga koliko da pusis to sam moras odrediti, sto ti vise pase..svako malo ili svakog mjeseca, godine jednom..to je samo tvoj izbor i kako god odlucis neces pogrijesiti. Jos jedna stvar..postajat ce sve bolje i bolje..bar je meni postalo puno bolje s vremenom ;)
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#3
meni samo prvi put nije bilo niata, mogue jer je bila neka fuj praaina, joa se sjeam...a mo~da je i bilo dobro al ono...meni niata...poslije s vremenom sve bolje...imam jednog frenda koji je puaio masu puta i ka~e da mu nikad niata ne bude...svi se polupamo a njemu niata...nemam pojma, zapali joa 10-ak puta pa ako ti ne bude niata, nemoj ni puait jer ako je tako, nema smisla puait hehehehe moje mialjenje :D
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
okt 2011.
okt 2011.#4
Ma ti si se naduvao, batice...:icon_lol: I sto bas svake prve srede u mesecu? xD Msm, glupo je da tako nesto strogo odredjujes sebi.... Pusi kad ti se pusi, kad ti prija...Skontaces i sam posle nekog vremena sta i kako... (:
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2011.
okt 2011.#5
Evo i moja prva poruka posle dugo vremena gledanja iz pokrajka :icon_lol:
Eto probaj svaki put da zamislis neke cudne stvari kako ti se desavaju, laziraj svoj mozak, forsiraj sebe da tripujes, posle mesecak dana neces znati ni sta je istina i veruj mi zamisljaj kako ti se desava nesto lepo i desavace se, misli pozitivno, meni se par puta desilo da dozivljavam sebe kao kaunter igraca, to mi je dalo znak da prestanem da igram, istrazuj sebe, veruj mi, a glad i zec ce ti biti mozda problem u pocetku, ali posle nekog perioda od 6 meseci, evo meni se vise ne suse usta posle 5-6 meseci svakodnevnog uzivanja, Pozdav i uzivaj :sun2:
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2011.
okt 2011.#7
To sam negde vec cuo? :pat: Meni nije dovoljno opustanje, samo da iskuliram, ja trazim vise u njoj, jesi nekad stajao pred ogledalom naduvan? Po pola sata i pravis debilne face, nisi ni svetan koliko ti je to zanimljivo :icon_lol:
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#8
ne ku~im baa...tra~ia neato viae u vutri od opuatanja i iskuliravanja pa stojia pred ogledalom i pravia debilne face??? jesi naao ata?
0 REP0%
→ Istraživač
Monk
ENTUZIJASTA361 REP40%
→ Poznavalac
MonkENTUZIJASTA
okt 2011.
okt 2011.#11
svasta s tobom ajzace ^^ a svak ima svoj film pa nebih kritizarao, nismo zbog toga tu :D kako kome pase..
FirstTime
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
FirstTimeISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#12
Hahahahhaha :D zamal da umrem od smeha ovde ahah :D
Meni je i ovako zanimljivo da stojim pred ogledalom i pravim retardirane face ali zas bih kvario uzivanje u gandzi..Meni je mng lepse da se sam zabodem kuci,pustim Alborosiea ili Bobija XD i iskuliram se onako bas bas bas :D
btw hvala svima e u sredu ima da se naduvam i da pocnem da citam ovu temu osecam da cu pasti u nesvest od smejanja :D
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#13
ma samo ti udaraj...ja volim isto zapalit sam...i onda crtat uz Prodigy...:sun2:
FirstTime
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
FirstTimeISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#14
A sto se tice prve srede u mesecu pazi u cemu je fazon :D
Sreda je dan u sredini nedelje,znaci ako pusim vikendom kajacu se zato sto ne pusim ponedeljkom-utorkom i obrnutno :D a kada se lepo zabodem posle sljake sredom..... Juhh :)
Ma da drugi razlog pusio bih ja svaki dan,tako da nema razlike ali kazem ti ponovo cene ubijaju,sve je preskupo stvarno nemam 5-6e dnevno samo za gandzu da dajem,a nebih bas da pusim one jeftinije fazon prasina od 3-4 eura...Msm ovako kada pogledas 2 eura nije neka razlika ali kod nas u srbiji 2e je 200 dinara ejj 200 dinara dve pakle cigara :D i ostane ti za zvake XD :S ...
Kada budem zasadio na prolece bice juuuhuuuu :D a do tada cu pusiti ovu sa ulice..Nemam drugog izbora,isto mi je i ChasedByDevil rekao :D .... Eto xD
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2011.
okt 2011.#15
A ne znam kako to nije popularno kod tebe, takozvano taljenje(kombinovanje) skupis par ortaka 2(ili vise) i treba da date po mnogo manje para da se napusite, a opet ces biti prekinut, smejaces se, to ti je bleja :banana_rasta:
FirstTime
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
FirstTimeISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#16
Volim da pusim sam:) lepse mi je nego kada mi je neko tu ... :D
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#17
da je bar tu 5-6 e...ovdje je nekih 13-14 e, a dobijea za 2-3 spravice, i ako imaa sree naduvat ea se...***** ti sve, gram vutre je ko gram zlata, ista cijena...ma mara u **********u materinu...jebea to
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2011.
okt 2011.#18
A ja mislio kod mene najskuplja, 6e = 1,5-1,75 g ( ket )
25e= 10g obicno domaja, uradim se kao pasce od 1 keta sam.
:cow_yellow:
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#19
ma u~as brate, ata da ti pri
am...ista cijena 1g zlata i 1g dima...jbno PRESKUPO...i joa si sretan ako naletia na neato ato ''lupa''
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
okt 2011.
okt 2011.#20
Uzgojia svoje pa nije skupo.
Ja sam se dugo vodio odlukom jedna na ve
er nakon zavraenih obaveza, pa sam uvidio kako je to glupo i sad budu barem dvije, iako ne brojim:)
pav1337o
ENTUZIJASTA270 REP18%
→ Poznavalac
FirstTime
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
FirstTimeISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#22
LOL :D ...Ma kazem ti brate preskupo je ovde..Imam obaveze,rashodi,stan i pun k.. problema tako da kada se sve to okonca ne sumnjam da ce dnevnica da ide samo na vutru..:) al posto ce se to okoncati na prolece do sledece jeseni cu da se slifujem.Onda startujem grow :DDDD
okt 2011.
1 / 22
okt 2011.
okt 2011.