VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebapomoc?
LEGACY

pomoc?

16 odgovora1,626 pregleda

nov 2015.

Evo mene zanima sljedece: prije 2 godine sam znao izac cesto van sa frendovima zapalit i nije mi nikada bilo nista samo chill smijalica i to, i prije godinu dana na moj rodendan frend mi je uzo ski a i smotali smo i zapalili i bilo mi je lose nisam osjecao ni ruke ni noge nisam bio u svojoj kozi bio sam zakljuco frend me zvao pet puta ja sam cuo tek nakon posljednjeg..i nakon toga mi se to desava stalno,cak i nisu bitne kolicine bilo da uzmem manje nekad vise to me stalno dere tako da uopce nisam u svojoj kozi i nekako se osjecam da je taj osjecaj samo meni kada god sam pitao nekoga njima tako nikada nije bilo??
funky weedLEGENDA

nov 2015.

brate ako nastavis pusit proc ce te to i bit ce ti za par godina zao sta te vise tako ne puca ,uzivaj dok mozes ;)

nov 2015.

pa sad, ako je tako kako je, najbolje da ne pusis ako ti to smeta "Puae travu zeka i pile... I slo~i zeka malo ja ega i da piletu da proba. Pita ga: - I pile, oseaa ato? Pile ka~e: - Nita! Slo~i zeka joa malo ja ega i da piletu. Isto ga opet pita: - I pile, kako je sada? Oseaa sada ato? Na to e pile: - Opet nita!' - A u mp3! - pomisli zeka - Slo~iu joa jednog... I slo~i zeka, ono, bombu. I da piletu opet. - I, pile moje, nemoj mi rei da opet ne oseaa niata! A ka~e pile: - Ne. Nita... ni kljun, ni nogice, ni krilca, nita..."
t@maraZMAJ

nov 2015.

A pile malo hehe :D Ako je taj osjeaj dobar onda u~ivaj dok mo~ea,a ako je loa trip onda bolje napravi du~u pauzu :)
L0oDZMAJ

nov 2015.

Al j tebi dobro rodjaceeee :D meni bude tako kad uzmem vutru,haa ulje i mleko od vuje :) 5h nznm sa cije sam ni ti ko je sa moje... samo se opusti,bez negativnih misli i uzivaj ;)
Paranoja ManAMBASADOR

nov 2015.

Nemoj da duvaa, nikada ! Kad ne ide, ne ide ;)

nov 2015.

To je super.Stavia saaaamoooo malo u rizlu.Ne duvaj top ine u krugu,nego si napravia malu pljugicu.Pa ako i onda isko ia iz ko~e,predla~em pauzu. :djede:
pipac1986LEGENDA

nov 2015.

Meni se desilo slicno. Nakon 2 iscrpljujuca dana tijekom drugo sam zapalio dehidriro i pao u nesvjest.Nije samo ganja kriva nego nisam pio dovoljno tekucine,imo sam velike napore po velikim vrucinama i jos nisam jeo skoro nista. Jos kad sam zapalio sve se akumuliralo i pljas padnem u nesvjest. Poslje toga paranoja teska. Povucem dva dima i mene pere da cu opet upast,pogotovo medju ljudima. Ali s vremenom sam se naucio skulirat. Smirit disanje,disat na nos i usta lagano,popit malo soka-piva i nastavit normalno komunicirat s ljudima bez panike. Nakon nekog vremena sam se oslobonio tog napada panike i paranoje. Sad je ok. Tako da se samo skoncentriras.I meni je najbolje bilo kad me uhvati tako popit lagano casu vode.

dec 2015.

predi na sativu

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se