VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebakako se rade space cookie??
LEGACY

kako se rade space cookie??

20 odgovora4,564 pregleda
dogo argentinoENTUZIJASTA

jan 2009.

da li mi netko mo~e objasniti kako se napravi space cookie?? i zanima me dali mora baa biti trava ili mo~e biti damjana??? hvala!!

jan 2009.

zar pored googla imaa obraza to da pitaa a imaa i podforum kuvanje ili jednostavno uzmea omiljeni keks i lansiraa ga u svemir :signs046:
bongashLEGENDA

jan 2009.

A ata bi bila 'damjana' ?
McGreggorENTUZIJASTA

jan 2009.

mozda supergrass
DirtyDENTUZIJASTA

jan 2009.

ne znam bas koliko ima smisla radit svemirske kolace sa Damijanom kad neces tako ni blizu svemira....

jan 2009.

am da.. nije mi se dalo tra~it a znam da ste svi vi ovjde iskusni pa sam onda tu pitao.. al uglavnom pitao sam za damjanu jer moj frend ne puai travu radi thc-ea stari mu je drot.. a ja konzumiram i travu damjanu. uglavnom on konzumira sam damjanu. pa mu je sad skoro roendan pa sam mislio da napravim space cookie sa damjanom.. al mislim ak mi niko nee re kak se rade oke guglat u al iskreno.. fakat mi se neda guglat.:vb_kez: damjana ti je ko enka vrsta trave msilim pod vrsta tak nea.. sam nema thc-ea uglavom imaa temu damjana.pa pro itaj ist je oke i fino se chill-as
DirtyDENTUZIJASTA

jan 2009.

Damjana nema veze s travom!!!!
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Damijana je sasvim druga biljka, nema thc-a niti je u bliskom rodu s marihuanom koliko znam E ato se ti e kuvanja eo kad toliko nevidia da te uputim na cijeli podforum posveen tome i s marihuanom i bez marihuane https://forums.vutra.org/kulinarstvo/ Takoer pogledaj na sajtu je prije bilo recepata sad neznam jel i na novom ima ali ne akodi pogledat
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ovako, za nabrzihe. napravia spejs butter. postupak imaa opisan iz koraka u korak na sto razli itih na ina, samo otvori jutjub i pitaj ata te zanima. nia nemoraa itat, puno je vizualniji medij od gugla. a damiana nema veze sa trganjem, ve je blagi afrodizijak i poma~e ~enama kod menstrualnih tegoba, i joa neke finte, manje bitne. nemogu vjerovat da konzumiraa neato za ato nemaa pojma ata je. a poato postoje ekstrakti od damiane, pretpostavljam da bi se i maslac mogao napraviti, sljedei upute za trava maslo. ali kako rekoh, nema smisla opisivat, poato su ljudi na jutjubu snimili i tutorial. sto tutoriala.

jan 2009.

znam ja ata je al sam preljen da bih objaanjavao ne brini. pro itao sam sve o tome.. al mi se neda sad o tome.. uglavnom hvala vam.

maj 2009.

Damiana has a synergistic effect with Passionflower which when smoked in a combination has been said to be extremely relaxing and promotes lucid dreaming

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se