VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMucnina od drage nama biljke
LEGACY

Mucnina od drage nama biljke

178 odgovora34,554 pregleda

avg 2011.

Treba mi pomoc stvarno ... Ovako ide prica ... Srolao ja sa drugom dzoint od celog grama i cele cigare (nije nam prvi put) i povarili to , i meni je krenulo da bude muka, i krenem da povracam, malaksao sam, vrti me se u glavi ... Zbog cega mi se to desilo ?
SenzaPietaPOZNAVALAC

avg 2011.

Verovatno je prskana sa nekom kemijom...

avg 2011.

A sta sad da radim ... Da promenim dobavljaca ?
popajISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Ma jok ... asov u ruke...potrudi se pa imaj svoje,cisto da znas sta pusis...pozzz

avg 2011.

Pojedi cokoladicu ili uzmi malo secera prije uporabe :joint: :ridinghorse:
BladeZMAJ

avg 2011.

Nemoj silovati puaenje-puai onoliko koliko je ugodno ako forsiraa sam sebe normalno da ti je zlo

avg 2011.

ajde molim vas... svi znamo da mu je loae od cigare. previae duhana prijatelju moj. cijela cigara? znaa ti kakvog sve smea ima u punjenim cigarama? ako ve puaite sa duhanom onda koristite duhan za motanje (preporu am Golden Virginia, ne reklamiram, samo preporu am jer ne kvari okus ~ike) i stavljajte puno manje duhana u odnosu na travu... ako ina e ne puaia pa potegnea dim iz obi ne cigare bit e ti loae, a pogotovo u jointu gdje nema filtera nego samo flop... zna i, zaklju ak je da ste stavili puno previae duhana, trebalo je samo 1/3 cigare pa vam ne bi bilo loae...
He-ManLEGENDA

avg 2011.

Pri ate gluposti,... konjina mu je dobro rekao. I ve je bilo govora o ovom na forumu. (search) Mnogo je razloga radi kojih bi se takvi simptomi mogli manifestirati. A duhan i prskanje kemijom sigurno to nisu u ovom a ni u veini slu ajeva.

avg 2011.

Hvala vam stvarno na savetima ... :)) poslusacu ih ... pozz
killing^spreeISTRAŽIVAČ

avg 2011.

e ne znam za vas... ja iskreno ne volim duvan i ne pusim cigare.. al zato pusim ganzdu :) a kad sam jednom prilikom morao na zurci pusiti travu albansku sa nekim duvanom ruznim ne da sam se ispovracao nego nisam znao gde sam... ( do duse nije bio jedan joint u pitanju nego dosta njih - cela noc pusenja )

avg 2011.

duhan je u veini slu ajeva glavni krivac... probaj povu samog duhana iz punjenih cigara bez filtera pa ea vidit o emu pri am (uhvati te vrtoglavica ~eaa i joa uz to mu nina, tjera te na povraanje). nije to nikakvo pomanjkanje aeera, onda bi mu bilo loae i prije puaenja...
herb-o-logistENTUZIJASTA

avg 2011.

Moram te ispravit metalmaniac. Pod utjecajem trave mijenja se krvni tlak i organizmam pokazuje veu potra~nju aeera. Ima tu veze i duhan (kod nepuaa a, kod puaa a ne poato su oni naviknuti na nikotin) ali u najveoj mjeri je za vrtoglavicu, mu ninu itd. odgovoran nedostatak aeera.
LillyPOZNAVALAC

avg 2011.

Mislim da je konjina u pravu, u svakom slucaju treba pojesti nesto slatko, ako ne pre pusenja, onda posle...bar meni to uvek pomogne...i ako osetis dok varis da ti postaje lose, treba prekinuti a ne posaugati sve...moze nesto da se ostavi, pa posle pola sata dokrajciti :D
SenzaPietaPOZNAVALAC

avg 2011.

Bilo kako bilo meni je mucnina i povracanje dolazilo samo posle neke kemije,mada i pad secera utice na to.Samo sto je pad secera uvek bio pad secera,bar kod mene.Sto znaci da je organizam trazio nesto slatko (na sta sam trosio, da budem iskren priblizno kolko i na vutru) i to slatko se lako nadoknadi.A taj pad secera nije nikad mogao da izazove mucninu ,povracanje,i malaksalost da bih se zapitao sta je to. Toliko...

avg 2011.

zato ja i tvrdim da je duhan glavni krivac, pogotovo ako je iz punjenih cigareta a ne za motanje... znam kakvi su simptomi pada razine aeera u krvi a bogami i konzumiranja duhana... nisam puaa i nakon jedne cigarete mene baca na sve strane, soba se okree, a krajnji rezultat je da prosipam i danaanji i ju eraanji ru ak u WC akoljku... zato je najbolje da nepuaa i konzumiraju istu ili sa jako malo duhana, po mogunosti neki lagani za motanje. (Golden Virginia ili ~uti Bali Shag). s duhanom za motanje nema teakih nuspojava a i ljepae se mota... u punjenim cigarama ima oko 4000 kemikalija kojih u duhanu za motanje nema. najgori neprijatelj je sumpor koji se stavlja kako bi punjene cigarete same gorile. (otuda i onaj odvratni smrad od dima i pepela obi nih cigareta kojeg kod duhana za motanje nema.)
DJFlyHighLEGENDA

avg 2011.

ova tema ima punobrojnih razloga, moze bit do osobe, moze bit do vutre... neki ljudi jednostavno zabriju u jednom trenutku da im je slabo i ne pustaju to iz glave, i slabo im je.... ja sam sa prijateljem pusio i njemu je bilo slabo meni nije... a isto smo popusili, jos sam ja vise ustvari jer on nije mogo... sve u svemu podsjeti vutrologa, objasni simptome i voila :)
LillyPOZNAVALAC

avg 2011.

E dobro kazes DJSoFast, i meni se bezbroj puta desavalo da se ortaku slosi a ja odvalim jos duplo i bude mi juuuu :D sve je to u glavi, samo se treba opustiti i prepustiti radu...a u svakom slucaju ako osetis da ti je previse, napravi pauzu i sve ce biti dobro :)

avg 2011.

Hvala vam na savetima ... :))
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

meni se isto par puta dogodilo, 2 puta malo teze :D 1. put san popija 5-6 piva, povuka 2 dima duvana iz nargile i zapalija 2 mrkve, sljedeci potez mi je bija zakljucati se u WC na 2h koja nisan ni osjetija i izriga dusu iz sebe...2. put mi je bilo na roendanu, popija san pivu-2 zapalija 6-7 jointa za redom i kad san pusia taj sesti ruga san se prijatelju do sebe (koji je zapalija 1 vise od mene) kako ga je ubilo i on meni kaze nemoj tu pusit i ja ga nisan poslusa i mene zavidalo, opet 2h zagrljen sa WC akoljkom...znaci moze biti i od mjeaavine alkohola i trave...

sep 2011.

Uglavnom,trava nikog nije ubila...a to ato smo veina nas ponekad i 'povratili',mo~e biti sto razloga u datom momentu. Zna i muka mi je...loae se osjeam...trebam povratiti...crne misli lete glavom...tabut:)...svi uplakani u povorci:)....a ti se za pola sata/sat pojavia iz sobe ili kupatila.......proalo sve i mogao bi ponovo jednog zapalit:icon_lol:
oprezENTUZIJASTA

sep 2011.

U svakom slucaju, alkohol i trava ne idu zajedno, pogotovo ako se pretjera s alkoholom.
sharpLEGENDA

sep 2011.

istina, pogotovo ako krenes sa pivom, nastavis sa vinom i zavrsis na zestici. jos ako je zatvoreni prostor u pitanju..... totalku dozivis. ali ak si u prirodi, lagani rostilj, pivica i vutra idu bez problema. bez ikakvih nuspojava.
Mr. HedaraaPOZNAVALAC

sep 2011.

dobro re eno... :DD roatilj, priroda pive itd.. + oka = nema boljeg ovo sve ostalo pravac bolnica... jedino sto ja prije obavim ok pa krenem dalje :)
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

pusenje na prazan zeludac i pusenje nakon nekoliko alkoholnih pica su razlozi mucnina i povracanja,barem u vecini slucajeva
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Meni je samo jednom bilo loae od vutre, ali popuaio sam cijeli joint direkt u pluca na ferarija(kroz ruku onako) bio sam "mlad i blesav lol" Haha :), prvo mi je bilo super, ali kasnije sve losije i losije dok nisam zavrsio 2 sata u skoli glavom pod ruke i nisam se micao, dok bi zmirio doslovno koda sam tripovo, i tako sam mislio vise nikad necu sitpu, i eto ti drugo jutro, zapalio jutarnji :D i nis se nije promijenilo, A par puta mi se desilo, neznam jel to placebo il nije, ali nakon konstantnog pusenja, popijem neki alkic, i koda mi protjera THC, fkt neznam, al alkohol je zlo, tako da, gotovo s time :) A sta se tice secera, tu nema problema, tak i tak nakon pusenja potamanim cijeli ormar slatkoga doma, tako da secera ima i previse :D
ZeleniSaPetListovaISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Si je uzeo sa ulice ? Ako jesi , verovatno je prskana, trebas se paziti od koga uzimas sve vise i vise stavljaju svakakve hemikalije....
derataurPOZNAVALAC

okt 2011.

nebuloze
ZeleniSaPetListovaISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Molim ?
SekachAMBASADOR

okt 2011.

Ulicarke se pojacavaju sa pesticidima i slicnim glupostima od kojih boli glava da bi se stvorio osjecaj "jakosti"...a ne sintetickim drogama...pa tko ima novaca za to...
green-manENTUZIJASTA

okt 2012.

Zdravo ekipa! Evo tek sam poceo pusit prije otprilike pola godine a vec duze vrijeme citam ovaj forum pa me zanima jel se itko susreo sa ovakvim problemom jer nisan nigdje procitao nesto slicno, osim na jednom postu od nekog, nesican se koga, da je provao neki jaki strain iz holandije pa je povracao dva sata. Mene nakon sta popusin digne i onda nakon pola sata do sat vremena nekako uhvati mu nina i osjecam se da mi je najbolje povratit, pa to i napravim. Onda me spusti odma kad krenem povra at. Prijatelj mi kaze da mozda uvlacin u drob pa da mi to iziritira ~eludac il tako nesto, al ja sam 100% siguran da ide sve u pluca. To mi se ne daaava svaki put nego otprilike svaki peti. Ako ima netko neki savjet oko ovoga, tipa da nista ne jeden prije pusenja il bilo sta jer provao sam ne jesti prije pa opet mi dodje da povratin iako neman sta. Isto mislim da ima neke veze sa duhanom sa kojim se mjeaa jer koji put se ni ne sitin da povratim. Ovo mi nebi bas nesto ni smetalo da me ne spusti nakon toga. Usput jos moram napomenuti da mi se desilo 3-4 puta da san povratio odmah kad sam povukao dva dima, pa neznan jel mi je zeludac nesto slab il sta mi je?
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

ne svacan te prijo, jel ti utrpas dva prsta u usta pa rigas il ti dodje samo? moze bit od duvana, al probaj imat nesto slatko sa sobon pa pojist nakon sta se izraketiras.
green-manENTUZIJASTA

okt 2012.

Doe mi samo jednostavno nemogu zaustavit, a i mislija san da nije mozda zbog toga sta popijem stvarno dosta vode kad mi se osuae usta. Hvala na ovom savjetu za nesto slatko cini mi se dobra ideja, a duhan u svakako mijenjat pa vidit mozda mi je do njega
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

ako ti ispadne da je do duvana, kupi lulicu :D

okt 2012.

Vidio sam vise puta na vlastite oci povracanje od trave hahaha i nije lijep prizor. Blago receno. Al tu se radilo uglavnom o prenapusavanju ili da su pojeli nesto lose prije pusenja pa je izazvalo iritaciju. Osobno nikad nisam rigao od trave, ne znam zasto ljudi rigaju od nje al eto... nisi jedini ak te kaj tjesi. Savjet ti ne znam dat osim pazi kaj pusis i po mogucnosti pusi svoje a ne tude.
QuixISTRAŽIVAČ

okt 2012.

tema treba na groblje, da upotrebio trazilicu naso bi kao sto sam ja sad https://forums.vutra.org/upotreba/9011-mucnina-od-drage-nama-biljke.html?highlight=povracanje
green-manENTUZIJASTA

okt 2012.

Evo sljedei put cu provat promjenit duhan (ili bez njega) i pojest nesto slatko pa cu vidit sta ce se desiti. Izvinite radi nekoriatenja trazilice ovu temu sam vec trazio u aesti mjesec pa nisam nasao sta mi treba, a sad sam se tek sjetio da bi mogao pitati nekog ko ima vise iskustva. Sad sam poceo slagati box jer mi se neda placati za vutru sumljive kvalitete i visoke cjene cjene. Tako da mozete ocekivati od mene neki dnevnik ubrzo

nov 2012.

Posluaaj ovjeka. I ja sam imao problema sa povra anjem nakon ugnja,ne treba pretjerivati,duvaa kolko mo~ea,a poslje udaraa next level shit :cool44:
loopAMBASADOR

nov 2012.

meni je muka samo kad nemam wu:ludaci_lol:

apr 2014.

pad secera, promjena pritiska, prejaka trava, duvan, sve to moze biti ja pusim cigare a vu jos vise, nikad mi nije bilo lose zbog duvana u pocetku me jeste zabadalo jer tada organizam nije podnosio toliko thc.. ali nisam povracao alkohol i vu su druga prica, ali ko je navikao mjesati moze boga oca popiti i poduvati to iz licnog iskustva govorim... fala bogu duze vrijeme ne pijem, i ne pamtim kada mi je bilo lose od vu, prije godinu i nesto sam pao u nesvjest u sred busa :/ hahaha ali to je bilo zbog pada secera(2 sedmice prije toga nenormalno duvanje i naravno losa navika kad smo high losaishrana) zato sam fino otisao u market potrosio malo vise na kekse cokolade i sokove i popravim se uz kafu, kao da se nista nije desilo kasnije tog dana... a trenutno hajmo reci da u zivotu nisam ovoliko pusio kao trenutno, zna se desiti cistake po nekoliko gr da pusimo nas dvojca da ne spominjem bong itd.... i nije mi lose nikako... sve stvar uma i organizma, zdrava ishrana ciste misli su ono sto ce ti dati dobar high i naravno dobra vu

apr 2014.

znalo me izokrenit, to svakako.. pretjerivanje najviae sje** dok se tilo ne navikne.. no nedavno san razmialjala da mi nekad mo~da nije bilo loae radi tlaka, radi cukra, nego radi besmislenih pri a kojih bi se nasluaala tu ve er.. al to san samo ja..
Mudri MudracENTUZIJASTA

apr 2014.

Meni je trava kolko god to smesno zvuci nekako odkad je pusim alkohol mi se bukvalno zgadio i ne pijem ga uopste a trava me radi na glad i slatko tako da nikad nemam problema sto se toga tice :D

apr 2014.

vutra je najbolji lijek protiv mamurluka koji sam dosad isprobao. kad se probudim mamuran odmah zapalim jednu, tako rei iz kreveta, i nema mu nine. jedem normalno, glavobolja se smanji, a nakon dvije litre vode nestane potpuno...
boss117POZNAVALAC

maj 2014.

Stvarno... ja juce ustao i pijem kahvu kad zove me drug ajd na keca(joint), normalno nisam nista pojeo odem ja ispusimo mi, odjednom se pojavi znoj na celu, mucnina, i vrtoglavica sve kako su ovi opisivali. Zlo mi je bilo oko 2h i povracao sam 3 puta.
Big LLEGENDA

maj 2014.

Normalno kad si pusio na prazan zeludac i mozda si previse popusio, a i u vecini slucajeva mucninu od jointa izaziva DUHAN u jointu a ne vutra, pogotovo ako ne pusis cigarete inae.... Nemoj pusiti odma cim se dignes iz kreveta na prazan zeludac, pojedi sendvic, skuhaj kavu i zapali pljugu sa sto manje duhana i nece ti sigurno biti mucno :)
SiDAMBASADOR

maj 2014.

... ali ljudi, te jutarnje hardcore, wake 'n bake su najbolje :) probudite se sa poluzatvorenim o ima, i tako nastavite dan :)
Big LLEGENDA

maj 2014.

Da ako mozes handlat :D Nisu svi isti jelte... i mene je u srednjoj znalo izbacit ujutro pljuga iz takta, ali sad mogu zapalit topa na prazan zeludac i nema frke, koda sam dorucak pojeo i popio kavu isto mi doe... Nema boljeg neg kad ti pljuga ujutro "otvori o i" joa ako je uz izlazak sunca, negdje na barki nasred pu ine.... uf... Ali, ne dolazi to odmah, treba malo prakse za to jeli :D
Ena&ModelsyAMBASADOR

maj 2014.

Za sve treba malo vremena..pa ni oni sto mogu popiti dosta alkohola i nenapiti se ,i oni su se na pocetku napijali uz manju kolicinu alkohola..a sad kad se uvezbali mogu popiti koliko oni hocu,pa tako ide i sa vutrom ...ali pocetnici vremenom ce se navici i nece im smetati nista..:-)

maj 2014.

Npr,nedjelja ujutro,7 sati,selendra spava joa,sunce izaalo,pti ice cvrkuu ....zakuvaa si kavu,izaea na terasu i zarolaa joint. Zapalia,upalia laptop,vutra.org. ,taj jutarnji te odalami toliko da pomislia...da'bog da svi spavali do podne :D Neprocijenjivo,hehe...
NullISTRAŽIVAČ

maj 2014.

Povraanje i oseaj muke nije neuobi ajna pojava za nekog ko je prvi put probao marihuanu. Dosta ljudi pravi joint tako ato meaa marihuanu sa duvanom, i onda se to puai bez filtera. Filteri na duvanskim cigaretama postoje sa razlogom. Onda, marihuana na naaim prostorima je u veini slu ajeva jako loaeg kvaliteta. Kao ato je neko napisao dosta se prska, i onda kada uvu ea dim ti uvu ea i malo pesticida. I onda ako na sve ovo joa i pre toga nisi puaa , zna i da ti plua nisu razvila rezistentnost na dim, nije ni udo ato ti je muka. U ovim slu ajevima ako ~elia mo~ea da probaa konzumiranje marihuane putem vaporizera. Nisam uo za osobu koja je kroz to probala marihuanu a da je imala neke takve nuspojave.
hejzoniAMBASADOR

maj 2014.

Nemam mu ninu, iako se znalo i to deaavati prije kod onog prvog jutarnjeg, bez doru ka, ali sad imam neki novi problem s kojim se prvi put susreem :D Gornja usnica mi je cijela izgorila, upaljena je iznutra, crveno onako, skoro pa krvavo i kad uvla im pe e dosta jako :O Ne znam stvarno do ega bi moglo biti, uvijek je isti omjer duhana, puai se zadnjih par dana critical, rizle i te pizdarije su iste kao i uvijek...

maj 2014.

da nije od vrueg dima? ono kad ide prema filteru a ti se zanesea i povu ea ko sivonja pa te "ugrize" za usnu... :) ako nije to, mo~e biti da si herpes pokupio...
hejzoniAMBASADOR

maj 2014.

A bit e da je ovo prvo u pitanju, iako mi se to desilo sad prvi put, a radim to stalno :D Mislim da nije herpes jer je ovo baa cijela gornja usnica spaljena, baa tamo di ide pljuga, a na krajevima je sve ok. A jbg, proi e :smoke18:

maj 2014.

Prvi put cujen za ovako nesto.. :/ slusaj, bolje odi kod doktora.. i nemoj pusiti.. jel imas jos di kakve ranice?

maj 2014.

mogue da su ti se usne osuaile dok si puaio i filter/rizla ti se zaljepila na usne,pa kad si vadio pljugu iz usta da si potegao i ko~u s usne oderao,to se mo~da inficiralo i proairilo...nama~i to nekako labelom ili melemom,pri ekaj dan/dva,do tad puai na rubovima gdje nije spaljeno/ozljeeno...
hejzoniAMBASADOR

maj 2014.

@sativa diva nema nigdje drudje ranica, samo po sredini usne di pljuga ide, po rubovima je kao nova :D @ganja farmer mo~e bit jer sam prekju er cijeli dan vani bio i puaio, bez ijedne kapi tekuine, i nave er sam primijetio to na usnici. A stavljam si pljugicu onako meu prste, pa uvla im kroz ruku, ne znam kako bi druga ije opisao, ali znat e te o emu govorim :D Za sad je dobro, evo danas je zna i 2. dan otkako sam to primijetio, nije se niata proairilo, stoji na istom mjestu, samo ato pe e u dodiru s ne im toplim.. Joa u koji dan tako kroz ruku uvla iti, mo~da malo i smanjiti pa emo vidjet ata e biti.

maj 2014.

sluaaj sativu i odi doktoru dok se nije neato zakompliciralo. u usta unosimo jako puno bakterija i takva rana se mo~e lako inficirati...
hejzoniAMBASADOR

jun 2014.

Evo proalo je ovo, samo ne znam jel od melema ili vutre :D Ipak nisam doktoru iaao, nije bilo toliko gadno, brzo se po elo smanjivati..
Modesty BlazeAMBASADOR

jun 2014.

Nisam nikada povraala od trave ali sto puta mi je bilo muka sa nekim osjeajem groznice, hladnog znoja i neke mu nine u ~elucu.. Ali kao ato je neko ve napisao, viae imam osjeaj da je to bilo od duhana a ne od same trave.. ko e ti znati.. Svaki put ka~em neu viae puaiti ali proe ta glupa misao vrlo brzo nakon ato doem sebi :)
Big LLEGENDA

jun 2014.

Duhan i smee s ulice koje nije pravilno uzgojeno i puno je gnojiva, to je uzrok mu nina I nemoj pusit na prazan zeludac ako nisi iskusna to ti uzrokuje hladan znoj

jun 2014.

Bilo je puta kad je bolje bila uzgojena uli na nego kuna..

jun 2014.

pa ni ulicna nije uzgojena na ulici ;)

jun 2014.

"Uli na" .. tako san se tribala izrazit.. ocu reci, nepoznatog podrijetla.. Par puta se razocarala u te "sigurne" .. glavina me bolila..
Big LLEGENDA

jun 2014.

Pod uli na mislim dilerska, a pod kuna mislim vlastita koju sam sam uzgojio :D
windfucker12ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Jedno pitanje... Sto se vutre tice,poceo sam prije nekih 7 mj. pusiti (tad sam prvi put probao). Kroz taj period,znao sam zapaliti mozda 2x mjesecno i uvijek mi je bilo ,kako reci nego divno,smijanje,uzivanje,uglavnom sve super,nikakav bad trip ili nesto sl. Prije 2 tjedna kupio sam 5gr ,prosli tjedan sam 3 dana za redom kurio,naravno ne sam,jedan joint na nas dvoje i sve je bilo super kao uvijek,onda jedan dan nisam i ponovno zapalim,ponovno sve 5,do prije 3 dana... Zapalili,ispusili taj joint,ali mi je bila uzasno mucno,glavobolja,vrtoglavica,poslije toga nisam pusio. Od tad me u glavi drzi kao neki pritisak i zna me ponekad mucnina uhvatiti.. Sto mislite? Da je spricana kakvom kemijom,uhvatilo bi me i u prva 3 jointa od te vutre,a ne samo u ovom zadnjem? Pretjerao sam malo s obzirom da sam "pocetnik"? P.S. da napomenem,nikad mi prije nije bilo mucno,osim prvi put,ali za prvi put je to normalna pojava..
Modesty BlazeAMBASADOR

jun 2014.

Meni to zvu i ko da si se prepuaio ali evo nek iskusniji napiau mialjenje :)

jun 2014.

A nego kako.. hhh.. vjerojatno ti je taj dan malo te~e sjela.. ~a mie.. al nemozemo mi znati jel trava bila prskana.. nismo je mi pusili niti smo ti je prodali..educiraj se o mirisu, boji i izgledu dobre vutrice pa se neces morati briniti.. ako ti izgleda sumnjivo i lose ti bude, bolje baci to u kantu nego da si zdravlje i psihu unistavas.. el tako..
hotnspicyAMBASADOR

jun 2014.

ne kupuj, growaj!!!!!

jun 2014.

Sta san primjetila.. kod sebe.. da trava dosta dehidrira tijelo.. blago receno, iscrpi.. pij dosta vode opcenito i hrani se sta zdravije mozes i nebi tribalo bit pritiska...

jun 2014.

Na ovom forumu ea nau iti kako growati, i viae nikad neea morati kupovati "robu" nepoznata porijekla i kvalitete. Ostani sa nama, neea po~aliti. :vutra.org:
windfucker12ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Hmm,pa moguce dam se "prepusio" jer sam stavio malo vise nego inace. Vidjet cemo iduci put :D A za grow,zato sam tu :rasta1: Hvala na odgovorima :)
boss117POZNAVALAC

jun 2014.

Dobro se najedea i popijes 0,5l soka, pristavis kahvu i lagano zapalis , poceo sam tako od zadnjeg povracanja i evo za sad nemam losih efekata.

jun 2014.

A da smanjite dozu, nikom to nije palo napamet.
mlstPOZNAVALAC

jun 2014.

Ma zagasis joint , nije sram :) . Odvojim cvetic cini mi se malo je , izmrvim ga, cini mi se mnogo je. Stavim u rizlu pomislim se da definitivno mnogo ima. Pokusam da skratim malo sebe odvojim par mrvica na stranu , sad mi se opet cini malo :D
vetarPOZNAVALAC

jun 2014.

cini ti se da je mnogo zato sto je presovano, ja moje nisam nikad presovo, izgubi se nekako shmek,izgled.. :) nego mene nikad nije bolela glava ili da mi je bilo mucnina ni od moje kucno-planinske niti od ulicne kupovne :)
windfucker12ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Evo upravo sam i ovaj put nema tih simptoma,samo chill i uzivanje. Zivot je lijep :D p.s. naduvani post :smoke18:
HalogeniISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje za vas da ne bih otvarao novu temu, izgleda mi ovaj post prikladan za ovo pitanje. U mojoj sestrinoj skoli su delili neke knjige u vezi droga, zasto ne koristiti i koji su uticaji opijata. Ja uzmem da pogledam, i kada sa procitao o kanabisu malo sam se iznenadio. Sve je bilo ok dok nisam procitao ovo: Postoje neke vrste marihuane koje su jace od drugih (skank) cije koriscenje mogu da izazovi sizofreniju!! :sadbanana: Kakva su vasa iskustva sa ovim i da li je zaista moguce dobiti sizofreniju od koriscenja marihuane?

jun 2014.

mozes je dobiti samo ako ona vec cuci u tebi, znaci mara moze da bude u neku ruku "okidac" ako imas genetskih predispozicija, nikako uzrocnik. kakve veze ima tvoje pitanje sa mucninom od marihuane, u toj si temi
HalogeniISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Nisam nasao nista bolje. Inace hvala na brzom odgovoru
razer019ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Meni se u proslosti samo jednom desilo da smo i ja i drugar odma' posle buxne (nije nam prvi put) poceli da povracamo i bilo nam je muka a samo malo smo osecali po glavi rad, ispusili ceo paket u jednom dzoku, takodje moj cale je hteo pre nekoliko dana da proba da vidi kakva je to stvar itd a ja vidim da je pripit (pio je dosta) i ja rekoh ae ok, smotam dzok, ne previse veliki i jak, ispusimo zajedno i on je 5-6 minuta bio super (vidim i primecujem da dzidza radi svoje) i posle toga samo je otrcao do wc-a, ispovracao se i posle toga kaze da mu se vrtelo u glavi, bilo mu je muka i zaspao je, iskreno, mislim da je glavni krivac za to povracanje bio alkohol, a ono sa drugarom sto sam pusio jos davno verovatno je ulicno njesra prskano hemijom
ajzak43ISTRAŽIVAČ

sep 2014.

meni je bilo muka prvi put nedavno kad mi je pajdo donjeo haze a ja navikao na ovo nase ulicarsko sranje koje smotam cijeli jedan i nije ni upola bilo kao njegov 0.5 hazea za mene je to bilo nepoznato jako pa sam se bio uspanicio a nakon toga uvijek ludnica zesca,tako da je probleem ako ste navikli na slabiju pa probate neku "sortu" a ne halugu s ulice.
ajzak43ISTRAŽIVAČ

sep 2014.

ne znam za vas dal vam se dogadjalo da vam jezik potpuno utrne,meni se to jednom dogodilo (bila neka dobra) sta sam tada soka popio to su potoci bili,cim progutam odma opet utrne i tako stalno zasipao dok nakon 3 sata nije pustilo haha...?

mar 2015.

Ljudi zna li neko zasto svi na nekom od prvih pusenja povracamo? Preko 20 ljidi je probalo sa mnom i svako je kao pocetnik imao bar jednu urnebesnu noc, pocne neartikulisano skakanje, smijeh, buka, euforija, a posle puno povracanja pa zabadanje. Zanima me je li to neki trip prociscenja kao kad prvi put uzmes ili samo to sto stomak nije navikao na katran?

mar 2015.

Sve je u glavi,ja mislim ... malo straha,malo nekog ~eaeg dima a tijelo mlado i nenaviklo ... pa je to valja ta reakcija. Uglavnom sada nakon 25 godina i koja viae od prvih pljugi... viae ne povraam :D

mar 2015.

Da, ali i likovi koji su iskusni, pa zapale posle duze pauze isto mogu da upanu u takav trip, mislim da se ispovracaju i da im bude lose, ne da povilene potpuno kao sto biva kod klinaca, ne znam sto se to svima desava, ja sam npr samo pijan od buksne povracao, ali me cudi sto skoro svima dodje u pocetku da povrate samo od nje. Hvala na odg * * * ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta pwrsd

mar 2015.

Ja nisam ni prvi , ni drugi , ni trei put :) Mo~da je od hlorofila ako je loae suaena i nije kjurovana ili od duvana i alkohola .

mar 2015.

verovatno preterali :)

mar 2015.

Upravo ima i toga,sjeam se toga povraanja i nije bilo samo povraanje nego i znojenje na niskoj temperaturi vani iza diska .... bio neki haaia,pa fino odvalio prvi,pa smotali kolega i ja drugi ,pa trei ... i onda je po elo. Rigo je i on.

mar 2015.

Sa tim bih se najprije slozio jer likovi stalno hoce da isprate dzok do kraja, a u pocetku im ne treba preko 3 dima :)
wuvuzelaAMBASADOR

mar 2015.

Nikad povratio od drage nam biljke ,ni na alkohol kad puhnem ,al samo shit preferiram na puno alkohola,otrijezni te za sekundu :) Cim prvi put povratim ,nece opte biti do biljke :)

nov 2015.

muka od ganje samo kada varim na prazan stomak!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se