VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaBudimo realni
LEGACY

Budimo realni

40 odgovora3,802 pregleda
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Bas me nesto zanima a to je misljenje od onih koji puse svaki dan i to duzi period tj. onima kojima je trava svakodnevnica, htio bih da samo takvi postaju(a nadam se da ih ima LoL) Budimo realni trava jeste ovisna mislim na psihicku naravno to sam se na sebi uvjerio i vec par puta sam pokusao prestat al ne ide, mislim islo bi kad bi me deportovali drugdje ali ovdje mislim u mom gradu da je to nemoguca misija.
GreenManAMBASADOR

sep 2007.

Pa nije trava ovisna psihicki nego covek,jel? :icon_lol: Ja sam cigarete ostavio posle 13 godina aktivnog pusenja.I to bez ikakvih problema.Najvaznije su zelja i volja.Bilo je perioda kad sam prestajao i da duvam.Nekad na par dana nekad na 2-3 meseca.Ne mogu da kazem da mi je bilo bas svejedno ali nisu postojale nikakve krize ili sta slicno.Pomalo nervoze,vise neke zelje da se navarim,toga je ponekad bilo ali za mene zaista nije predstavljalo problem.I sada ako nisam u mogucnosti ja ne duvam.Znaci kad god postoji mogucnost da mi duvka omete neke druge vaznije obaveze ja ne duvam.Ako zelis da prestanes moras da stvoris sebi minimum uslova,da to zaista zelis(a to podrazumeva da znas zasto to zelis) i to je to.Pocetak je najteze pregrmeti,kao uostalom u svemu,a posle je mnogo lakse.
kanehbosemAMBASADOR

sep 2007.

sve ovisi o volji i vrijednostima. ako je meu tvojim vrijednostima duvka, kao ato pretpostavljam da je duvka na visokoj nozi u tvom gradu, onda je teako prestati...no nije nemogue ako je volja jaka, a ako je i volja slaba onda se mo~e rei da je odreena osoba ovisna no to nezna i da trava stvara ovisnost, to ovisi od osobe ja mogu rei da sam jedan period od dvije godine bio ovisan o vutri i psihi ki i fizi ki, onda jedan period kad mi duvka nije bila vrijednost nisam duvao jedno 5 godina zatim sam opet po eo duvati i to mi je sad vrijednost, viae mi ne pada na pamet da prestanem duvati ma da nemogu rei da sam ovisan zato jer imam volju da ne duvam zbog drugih stvari no razlog nije taj ato bi me duvka kao duvka spre avala ve ljudi,zakon itd...

sep 2007.

Pa niata ato pree u svakodnevni na in koriatenja nije dobro. Nije tu u pitanju samo vutra, to mo~e bit gledanje tv-a. internet, hrana, pie...doslovno bilo ata. Psihi ki pristup prema stvarima je bitan i veza koju s njima i prema njima stvaramo. Ja sam osobno 2 godine puaio svaki dan, a sada ve oko pola godine to ne prekticiram. I mogu re, da je predivan osjeaj bit NEnapuaen u jednom du~em kontinuitetu. Kad se du~e puai svaki dan ovjek kao da zaboravi osjeaj kako je to bit ne napuaen, mo~e doi do opadanja samopouzadnja i do zaboravljanja one istinske unutarnje snage koju posjedujemo duboko u sebi i koju ostvarujemo kad djelujemo. Mo~e doi i do toga da npr. kada ~elimo neosjeati problem, kada ~elimo inspiraciju, kada ~elimo verbalne poja ane mogunosti, domialjatost, pri ljivost da onda bude bed jer nema trave a do onda je je bilo i sve smo radili toliko "bolje". I zaista, nemogunost ostvarivanja maximalnosti potencijala ovjeku stvarno mo~e bit ~ao i doe mu da bude baa napuaen jer do onda je sve ialo toliko "podmazanije". Ali gledanjem samog sebe i u enjem na samom inu, vidim kako praksa svakodnevnice nije baa najbolja. Jednostavno, ue se u kontinuitet koji stvari rutinu, a nema goreg od rutine jer direktno utje e i djeluje na sam osjeaj. A osjeaj i pristup prema ~ivom i ne~ivom je najbitnija stvar, jer ipak, on je taj koji uzrokuje ili patnju ili sreu. Zato i jest nu~no posti oslobaanje od osjeaja koji stvara direktnu vezu izmeu u injenog ili onog ato se dogaa te u u jedno stanje ravnoduanosti po dogoeno itd. no to je ve posve druga tema, mnogo aira i kompleksnija. Dakle, stvaranjem svakodnevne rutine dolazi do mjenjanja pristupa prema stvarima i odnosima jer nitko ne mo~e re da je jednak pod utjecajem trave ili drugih podarivaoca, jer da je, onda ne bi imao razloga za uzimanjem istoga. I, kako vrijeme prolazi, bie jednostavno polako zaboravlja (jer naa organizam veinom i fizi ki i psihi ki postupa po na elu rutine na koju se prilagodi) kako je to biti ne napuaen i bez utjecanja trave. Naravno, postoje sad i varijacije svakodnevnog. Ajmo re da najgora pod navodnicima verzija bi bila ona da se zapali im se probudi pa onda joa tokom dana itd. Ono, taman se probudia, idealno vrijeme da ti baa tada glava bude prazna a tijelo i duh revitalizirani i ispunjeni energetskim nabojem i sreom po dolazak novog dana, i prva stva koja ti pada na pamet jest to da se odmah idea napuait. Ne bi trebale stvari bit poput nekih klikera ili papiria sa obavijesti pri vraenog sa magnetom na fri~ider i pojavljivat se ovisno o situaciji i onda kopkat dok se i ne u ine. Stvari i ~elje bi zapravo trebale bit, ako emo uzet baa travu za primjer, takve da nas one samo pozovu kad je vrijeme za njih, a ne da ih mi is ekujemo. Zapalia kad ima i kad se ponudi, a onda nakon toga ne, 2 dana, 10, 3 mjeseca, jer ti nie stalo jednostavno do toga, ve vrijeme te samo pozove kad se nae prilika i uvjet za to. Ne smije nam 1 stvar bit previae bitnom, jer time kraimo samu ravnote~u pristupa. Bit neovisan i neutralan je jako bitno, a time i dopustit da stvari se odvijaju po aabloni doalo je vrijeme i mjesto i poklopili se uvijeti, zaato ne. Vezivanje je opasna i atetna stvar po samu slobodu duha koji bi trebao uvijek bit nesputavan i neoptereen ~eljom. Sve u svemu, 2 su razlikovna pojma: spontanost (da in i njegova odluka, te samo izvraenje budu temeljeni na onoj pravoj, sirovoj sadaanjosti i trenutku) i rutiniziranost, programirana dugotrajnoau injenja istog kroz odreen period, di nema da je odluka i ~elja za ne im temeljena na trenutnom osjeaju volje, ve jednostavno tijelo i mozak pitaju svoju dnevnu dozu za taj dan i da podmire svoj u~itak i potrebu. Veoma je velika razlika kada neato u inimo jer smo se toga za~eljeli ili kad neato radimo iz dana u dan. Onda i opada guat, iz dana u dan to viae i nije to, a svi znamo kako je zapalit 1 pljugu nakon dugog perioda, to su najbolja izbrijavanja i najvei ar. U svakom od nas le~i snaga duha i bia i ona u svom istom ilitiga straight obliku ima najvei potencijal i ja inu i snagu i osjeaj. Najja u! Droga koliko god da je jaka, koja god da jest, ima prednost da nas u ini svjesnima po neke stvari za koje nismo svjesni bez nje. Ali onaj osjeaj koje tijelo posjeduje u svom trenutku kad je apsolutno isto i neuvjetovano, to je ta najja a snaga koja mo~e zadovoljit svaku potrebu i uta~it svaku ~ed. To je snaga nas samih! To ata imamo probleme, ata se ne osjeamo uvijek sretno, dobro, zadovoljno, ili ata su nam pristupi ili odnosi ne-savraeni, ne zna i da je time taj osjeaj bia umanjen! Baa suprotno!!! Zbog toga ato stvari nisu prebajne i idealane, zbog toga i imaju tu svoju snagu, ar, zbilju i ljepotu. Time, trenutak i osjeaj postaju ~ivot, a njegova te~nja da se dr~i u stanju srednjeg puta, u~ivanja u svakom njegovom koraku i nastojanja da se u ini kvalitetnijim i boljim radom na njemu, ine sam smisao i ljepotu predivnosti nas kao tako malenim a opet s tom aau da smo sve ato Postoji! Nemojte zaboraviti na sebe i na svoje bie. Svakodnevica i rutina to ine.
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Ma da u potpunosti se slazem sa tobom i kanehom, iskreno nemam volje da prestanem jbg jednostavno nemam razloga tj. ne smeta mi duvanje ni u kakvom obliku aktivnosti, da al kod mene je problem npr. obecam curi da necu duvat i izadem u grad bez nje i drustvo je to zbog kojeg pusim, a nemam zelje/volje da mjenjam drustvo Jeste kaneh to si tacno pogodio da mi jednostavno duvka predstavlja neku vrijednost nekako kao da sam je bolesno zavolio pa tako nemam volje/zelje prestat a vutra nije toliko na visokoj nozi koliko je kod mog drustva sa tim samim i meni, jednostavno izac u grad ne naduvan nezamislivo, jbg jebena navika; Da ja te razumijem kad kazes da imas volju da ne duvas zbog drugih stvari a ne same duvke i to je tacno i ja se toga znam pridrzavat al ne duze od dana npr. odem sa svojima posjet rodbini pa ja neznam da mi je dosao neznam ni ja ko ja ne idem bez bar jednog dzoje onako da me skulira jer ih moram sviju trpit; Po prirodi sam osoba koja ne voli trpit druge pa kad god mi je ko sta rekao, nasmetao odmah sam se bunio tukao a u zadnje skoro dvije godine nisam se potukao posvaao nista ono agresivno pa sam se nasao u duvki samo tako pravo me skulira i smiri odlicno; Al postoji jos nesto sto nisam nikom zivom u svom okruzenju rekao a vama mogu posto nemate pojma ko sam, bio sam na svakakvim drogama a travu pusim ko cigare pa mi mozak radi totalno drugacije tj. imam osjecaj kao da ludim jer o stvarima o kojim razmisljam su boze sacuvaj, pa kad sam kod kuce, ono sam lezim na krevetu i tad me spopadaju te misli jednostavno na skoro sve stvari gledam drugacije totalno drugacije jeben osjecaj, pa sad ja nemam pojma ko je krivac tome hemija(opet nisam uzimao nista bas pretjerano mislim do komune jedino ex sam jeo kao orbit nije bitno dan,noc, parti ili samo na kafu al nisam dugo 3 mjeseca i evo cist sam duze vrijeme), trava jer kad se napusim mislim da je ona krivac a u normali onako jednostavno neznam ili je cak nesto trece tj. moja priroda ali kao jos od djetinjstva bio sam drugaciji od ostale djece, moj IQ je dosta visok a moja skoro sva sira familija je fakultetski obrazovana a otac mi je doktor, tako da stvarno neznam ko je krivac
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Doors svaka cast na tekstu odlican je i toliko poucan bar za mene, mene jebe to sto sam ja svjestan svega toga a ne zelim nista poduzet, exere sam prestao bez ikakvih problema jer sam shvatio da nevaljaju, pravili su mi probleme sa jetrom a imao sam u proslosti problema sa njom, nisam jeo skoro pa nikako i smrsao desetak kila, na obrazima su mi se formirale dvije rupe od toga i jednostavno sam shvatio da ne valja i bacio to; Al stvar kod trave je u tome sto me ona nekako isfurava cijelog pa samo o prestanku razmisljam pred spavanje nikad preko dana, jednostavno sam je zavolio na svoj nacin i nekako kao da nebi mogao zamisliti svoj zivot bez nje, mozda lazem i bi al bi se osjecao glupo, ona me ne unistava fizicki ni malo to bar mogu primjetit al psihicki neznam pa te misli dal bi mogle biti od trave?

sep 2007.

Shvaam te. Naravno da nije lako niata kad se stvari du~i period rade. To kao da gledaa televiziju godinama, i onda odjednom kao neu viae...naravno da bi bilo teako i da bi ovjek se lagano "treso" jer bi definitvno htio pogledat. Zato i ka~em da je rutina opasna jer ini stvari uvjetovanjima a ne spontanima...samim time, dolazi do vezivanja a time i do patnje ako se uvjeti psihe ne podmire. Za exere svaka ast ato si presto. Okuaaj se malo u svijetu bilja ako osjetia potrebu, shvatit ea da ~ivo bie u simbiozi sa drugim (ono ato mi podrazumijevamo pod ritualom konzumacije) ima ogromne potencijale i dosege, a o prirodi podarivanja spoznaje i znanja ne moram ni govorit. Biljke su mi i u njima postoji poruka koja se predo ava korisniku dok kod kemije toga definitvno nema. To je ist boom ega, uplifter i energy buster. Da se razumijemo, valovi energije i eufori nost su velike stvari, jer su u direktnom doticaju sa voljom i injenjem, kao i do~ivljavanjem stvari, ali viae od svega toga nema. Nema te poruke koja zapravo i jest smisao iskustva. Tj, barem bi trebala bit, a ne puka zatupljenosti i zabijenost. Takoer, svoj dijalog si nazvao "Budimo realni". Biti realan ne zna i samo priznati i uvidjeti "problem" ve pronai dovoljnu razinu snage da se stanje situacije izmijeni na najbolji mogui na in po sebe sama. Moj savjet nije da se iata radi na silu, kao to u sad odj.ebat i koga briga...ne, time se stvara ateta jer dolazi do pojave "krize" zbog instant prekida ne eg ato je ipak trajalo du~e i tokom jednog perioda. Najbolje je npr. trenutke kad nema trave iskoristit ne da se onda bedira kao jao nema, sve je loae, bed bed... baa suprotno, kad nema onda treba to prihvatit i malo po malo radit na tome da se stvori i osjeaj da je super i kad nema... Tako i onako, znaa onu staru: "Zrno po zrno, pala a" i "Niata ne ide preko noi" :))) Nemoj me shvatit da te do~ivljavam kao da imaa neke bedove, probleme zbog toga. Nipoato. Ali savjetujem i samom sebi da se bude ravnoduaan prema dogaajima i da oni sami pozivaju na stvari a ne da se ve~emo s njima putem procesa ~elje. To je bitno openito za uspjeanost ~ivljenja a ne samo za travu:)

sep 2007.

VoZdra, potrebno je valjda razlu it u svojoj glavi pro et contra, individua dakako. Svako ima druk iju situaciju i zna ato kako i zaato. Puaim nekih 10-11 godina. Po eci su bili mladi i rekreativni... ...potom, na kraju gimnazije vrlo u estalo-dnevno nekoliko (prije akole, mali odmori, veliki, poslije akole, nave er van...) i eto ne znam u tom vremenu,tih pola godine, tim tempom mozak mi je savraeno funkcionirao, znao dobro svoj cilj, s lakoom sam percipirala svijet i ono bitno cijelo vrijeme bila savraeno realna...dolaze prve dvije godine fakulteta, eksperimentiranje s kemijama-al doista u maloj koli ini, no ono bitnije, u meni je nastala ogromna praznina, ogromna rupa koja se upotpunjavala jointom na joint kroz pune dvije godine. Puaila sam ih ko kutiju cigareta, dvadesetak na dan, od kad bi otvorila o i do odlaska na spavanje, jedini smisao ustajanja iz kreveta je bio taj da smotam jox, jedini smisao izlaska da odem po joa il zapalim u prirodi il jednostavno tumaram gradom... ...sreom, ne znam, ni ne sijeam se kad kako ni zaato, valjda nekako iznebuha shvativai da zatvaram vrata svega, tjeram se u malenu 'rupu' s etiri zida, svoje uto iate... ...odlu ila sam stat, vratila sam se doma iz mjesta studiranja, iduih godinu dana nisam ni primirisla jox...godinu nakon te mo~da je to bilo svega par puta godianje, tek onako za guat...i tako protekle tri godine puaim onako naizmjence, mjesec/dva puaim, pa mjesec dva ne...al ono bitnije, razlu ujem kad ''mogu'' zapalit, kad mi to obaveze koje me ekaju bilo taj il idui dan dopuataju. Ne dopuatam si da prekraim to 'pravilo' jer znam da primjerice zapalim li ve er prije jutra kad se moram rano ustat i bit normalna, znam pozdano da me nee bit briga, okrenut e se na drugu stranu i odspavat do dvanaest bez beda... i zato ka~e, svatko je sam dovoljno iskusan da zna il bi trebao znat kad mu prilike dopuataju da se napuai... ...lijepo je ono kad te nije briga pa stalno pljugaa, ali ima to i svoje contra strane... zato eto, te~im i tra~im neku sredinu, da udovoljim sebi i potrebama ovog svijeta. Razvije se blaga fizi ka ovisnost...psihi ka...ne znam, mislim da je i to stvar individue, na koji na in e netko percipirat tu ''psihi ku'' nazovi ovisnost. eto
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2007.

Mislim da si zamjenio ovisnost i naviku..... Zamisli to ovako...ako te posalju na mjesto gdje neces moci nabavit ganju na 3 tjedna oces ta 3 tjedna biti sjeban? Meni je to bilo ovo ljeto...pusio sam svaki dan i onda otiso kod bake...tamo nisam pusio 3 tjedna i uopce nisam ni zelju imo,cak mi je i drago zbog te pauze,i odkad sam se vratio nisam prestao pusit...vec 4 tjedna samo hashish pusim :) tako da...mislim...tebi je samo navika izaci van,nac se s ekipom i zapalit pljugu dvije tri.... ali ako bi bio u nemogucnosti,uopce ti nebi bio bed... *ps. nije da se ovisnost nemoze razvit...samo kazem...kod vecine ljudi sta misle da su "navuceni" na vutru...uglavnom je stvar navike...bitno je da ti znas da nisi junkiee i to ti je to... :))))

sep 2007.

E da, dobro si to uo io, navika! Jer blaga fizi ka ovisnost 'da'-eto mo~da je nakon perioda intenzivnog puaenja te~e zaspat nenapuaen... ...al psihi ki, stvar navike
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Ja sam dugo vremena duvao svaki dan:sun2: i po 20 komada jedno 2-3 godine :ohno:ali sve su tu veinom bile neke brlje neato bezze:ohno::sick: opali i sranje da ustvari i ne znam na ata sam se navukao valjda na ono da svako nekoa dnaleti poneato dobro a izmeu zajeb niata mi samo duvam ko konjina i nekad mi je znalo biti i dosta loae i jedan du~i period bio sam svakakav ima opairnije u neki du~im drugim postovima od mene. A kad sam skontao viae da se jednostavno ne isplati duvat svakava govanaca ,mislim na svakakva meu vutrama i haaiaem nikad niata drugo nisam uzimao osim vutre mjeaane sa alkoholom i duhanom povremeno a naj eae s duhanom rjetko istaka ali biram duhane ono samonajbolje od lista tako da bude slae i ne grebe.I otkako znam razliku izmeu prave kvalitetne i sna~ne vutre i brlje jebiga ovu sam prestao duvat brljuau ni po mozgu me ne brlja ono bezveze nego fino samo kad zapalim da valja robe bude mi dobro pravo ako svakodnevno duvam neki period a takvi periodi su rjetki jer dobre nema uvjek. A i kad ima za 10-15 dana ak i viae nekad onda me otupi za 10 dana pa ako ima viae onda smanjim vrlo jednostavno nije da mi smeta nego jednostavno neu da duvam puno i gotovo.A nekad opet bolje znam to razgodit pa bude i du~e ali duvam skroz pomalo ono popravljam se lagano 1-2 puta dnevno .Uglavnom pauza je zakon ina e niata od pucanja jer onon nekako otupi pa ti se i nepuai za razliku od one kad je loaa duvao bi cjeli dan ko duvan ali niata od toga a i ne znam zaato duvam,E u tome mi je razlika izmeu loae i dobre kad valja nema potjre apsolutno nikakve i kad hoea joa zapali ta niti kad otupia lagano ne vu e da joa duvaa a ni zaato .I kod ove kad valja opet nelogi no ali mogu duvat koliko hoea sve posljedice su mi da me ne puca i to je to . I tako zna i kad sam duvao loaiju robu bilo je te neke usrane ovisnosti kao i na duhan samo viae psihi ke ja e naravi nego fizi ki kao kod duhana ipak ja mislim ima malo fizi ke ovisnosti ,je r nikad mi niata nije za psihu uradio a opet mi se puai taj usrani duhan npr.ako popijem koju i tamo se puai okolo odmah i mene zove a ne znam zaato jer ako mi nije radio ugoaj neki psihi ki onda mora biti neato fizi ko i to podmuklo. niti boli niti iata jednostavno ka~e daj ,a ako ne popijem opet mogu sto godina bez cigara ,a mogu i da nepijem koliko god hou i to bez zajebancije nekad me isto pukne film ma neu viae ni pit ni puait ,i onda ne puaim ne pijem niata po 6-7 mjeseci sam znao napravit pauzu sa piem i ne zapalim duhan niti me vu e .A kad naleti mo~da u tih 6-7 mjeseci koji put dobrog dima ono ajmo rei 3-4 puta mjese no najviae ,povu em s tim malo i duhana nadimim se i stvarno mogu bez piva da svi piju oko mene i ne tra~i mi duhan kad s vutrom povu em par dimova ,ajmo re u 3-4 jointa dnevno maksimalno budem dobar i to je to pusti ne tra~i viae ne rovi mi i ne gnje i po mozgu daj,daj,daj ko Severina onome na kraju :icon_lol:. Zato najviae volim vutru da valja pa tek onda pivo popit ponekad je bolje i vino isto da valja ,ostalo mi je sve sranje ,ka oi duhan samo duhan je nu~no zlo nekad jebga ne ma se za vaporizer a one lule i pizdarije mi se ne da pravit uvijek miriau po ne emu bezze i guae.Znam da ea mi rei da otpadam iz mogunosti da ovdje nearo piaem o tome jer tema je za svbakodnevne puha e :),al isam sigurno jedan od primjera da se o vutri naveliko aire la~i ato se ti e ovisnosti ,duvao sam i svaki dan i povremeno i sad samo ponekad kad ja to hou bila dobra ili malo manje dobra mislim i na one malo ja e od industrijske ,sa mo ne duvam onon ato sam sigur da je zajeb a u to mnoge joa uvijek spadaju kad vidim,neka pri aju oni od bira a nema jeba a samo ne ***** ja to ,jer u stvari ne radi se o jebanju nego o duvanju vutre i zna se ata za mene u to spada a ata ne.Duvaj kvalitetno pogotovo umjereno bit ea uvijek lagano i high i osjeat se dobro ,i spavat i kad duvaa i kad ne duvaa nemaa problema osim da malo nekad slabije buba ovisno o potenciji koliko je smolasta vutra i kad vidia nakon par dana nekad svakodnevno jednostavnp ti dosadi i bacia opet 15 dana bar i opet veselje.A ne mo~e svaki dan bit bo~i i bajram i 1 Maj jebiga.Zato porbran umjereno i kvalitetno i nema nikakvih problema.
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Evo vidia ata ti se desi kad zapalia skroz poludia i radia pizdarije po postovima::icon_lol: Ono oko sunca pod br.1 ata vrti je Merkur ,pod 2 Venera,pod 3 Zemlja i Mjesec pod 4 Mars, pod 5 ja odli an (5) aibam okolo u airokoj orbiti udaljavam se od centra bje~im iz guzice mi dimi sve do Plutona u da stignem i onda nazad na zemlju padam ako ne promaaim i zabijem se u sunce .Ono tamo iznad na kraju svemira je galaksija Helix osvjetljava mi ime moje :rofl::2flip:. Aiiii ata radi i sativica slaba je pravo ali ista i fina za dimit obrana zrela je dosta ve ono dla ice dosta smee ali nema neato neke smole vidljive mnogo,samo pomalo zna i pravo slaba , ini mi se ko ona Bozgina na slici ono neato dosta onih sitnijih tankih listia skoro preko cjele povraine lista calyxe malene i ispadne iz njih sjeme poneko skroz malo u gramu mo~da 2-3 naaao i to po 2-3 puta vee sjeme(3 mm u promjeru,zna i male calyxe skroz skoro se nevide) nego sama aaica(calyx) u kojoj je raslo totalno je razvalilo aaicu u kojoj je raslo i nema viae sve sam izgnje io lagano po cvjetu i niata nema ,a i ne ljepi po prstima neato puno skoro nikako,a opet nakon ove pauze opalilo brate ,aiii ata je ovo apsolutno romanti no po svemiru letim ko Gagarin jedne godine u nas u polju dvije godine zaredom rodili kukuruzi ovoliki ,nisam mislio niata ono Nazi heil ovo heil ono :icon_lol:. :pat::pat::pat::pat::pat:
InqAMBASADOR

sep 2007.

znaci ROFL za suncev sistem. :)))

sep 2007.

ma ja puaim svaki dan, nije da moram ve jednostavno ou to. A na dan zapalim jednog nave er obavezno i esto i jedan posljepodnevni, to ako mi je prijepodne bilo naporno. Uvijek je imam u ladici i po potrebi zapalim, ali slabo sa ekipom puaim, veinom sam(jbiga takva situacija). Jedva ekam da rijeaim ispite, pa da me opet boli briga za sve, laganini kroz sve. pozz GANJA 4EVER
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Ja zapalim samo kad se ima obicno kupujem ali s vremenom sam se opametio i resio da uzgajam...jedne nedelje sam pusio svaki dan po 5-6 komada i ceo dan bioh high,nisam imao obaveze ni nista...samo jox jox i jox...to je bilo u martu ove godine...od tog marta ja nisam ni zapalio niti uzeo gutalj alkohola...evo sinoc s devojkom sam zapalio jox i rasturili se max...nema fizicke ovisnosti samo je vazno da si psihicki jak i da imas karakter,tj da kad kazes sebi:STA JA TO RADIM,NECU DA PUSIM ODREDJENO VREME"-ispunis to...veoma je vazno izgraditi takav karakter u mladim godinama jer nekad moze biti kasno...ja sam jos mlad i pred mnom je ceo zivot tako da radim na formiranju licnosti i gradjenju karaktera koji me mogu dovesti do pozeljnog balansa koji pomaze u mnogim stvarima...ovde ima mnogo iskusnih ljudi koji znaju sta rade i ako postavite pitanje uvek cete dobiti pravi odgovor...mi smo svi ovde kao braca koja se medjusobno pomazu i dele isto misljenje...just stay cool...peace 70
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Ljudi moji hvala na svemu, vasi postovi su mi dosta pomogli ali desio se jos jedan preokret, spetljao sam se sa jednom odlicnom curom i u subotu sam izasao sa njom u grad i cijelu noc smo pili, zezali se ama bilo nam je odlicno i evo ja mislim ima 5 dana kako nisam zapalio, jednostavno nemam ni zelje ni volje, usmjerio sam svu energiju prema njoj i odlicno se osjecam, alkohol sam mrzio samo tako i nisam pio oko dvije godine a sad se u subotu pravo fino napio mislim nisam pretjerao. Cura je odlicna bas sam prosle sedmice dimio sa njom i ono ok,sad jbg gledacu da sto rjee dimim a kad budem samo cu sa njom i nikim vise jer jednostavno pun mi je ***** svega trebam jednostavno da se smirim a u njoj sam vidio idealnu priliku; Tako da ljudi moji posveticu se njoj maksimalno jer ce ona postati moja dobra vila koja ce me drzat podalje od svega,svih poroka i gluposti, Sve vas pozzzz i voli Narquila

sep 2007.

Nema bolje droge od partnera:) Ona zamjenjuje sve ostale:) U~ivaj nam:)
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

woooow!brave care...:popworm::thewave::dunce: samo nemoj da zaboravis na nas... :))))peace 70
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Nisam ovo bio vidio. Loaa roba budi siguran u to ako ne mo~ea spavat nakon du~eg perioda duvanja, ja isto nisam nekad mogao spavat pa me uhvati i po 48 i du~e nikako nespavam ko da sam na ovim bombonima ,nisam ih probao ali ovi ato jesu svi pri aju da su mogli normalno da ne spavaju po 2-3 dana.E onda sam kad sam duvao svaki dan prvoklasne robe pa kad mi je nestalo skontao joa jedan razlog da budem siguran da s onim prije neato nije u redu bilo ,jer sam sad mogao spavati ko mala beba,doduae uvijek i kad nisam niata puaio ak i kao djete bih iza nove godine zamjenio dan i no ali opet imao bih nekh 7-8 sati normalnog sna,pa opet negdje ga prelomim pa ne spavam namjerno 20 h i onda opet spavam ko ostali svijet po noi.Evo trenutno svaki dan spavam bar 8 h mada veinom zaspem tek oko 4-5 ujutro pa spavam do podne.Jedino ako imam nekog posla sutra onda ne spavam nikako pa onda sutra poslije posla legnem rano ono 8-9 sati i tako ga prelomim opet doem na pravilno ustajanje sa suncem i spavanje ono ato se ka~e s kokoaima,mislim 10-11 h nave er. Jeben je danas ritam ~ivota vikendom bi svi bili vani do zore a onda da preko tjedna budu redovni na poslu , ne ide to lako ,uglavnom nemam viae onih nesanica kao prije po 48 h duvao ne duvao i ne duvam viae bilo ata nego samo provjerenu robu,za koju sam 100 % siguran da valja. Normalno da nekad ako tek zapalia i najbolji dim u noi i neda ti spavat ,ali to nije sigurno do dima nego jer si dan prije spavao do 12h jebiga ali opet kad ti se doe da spavaa zaspat ea .Samo meni od kad ne duvam sve ~ivo nikad onih nesanica nema jebenih da ne mogu spavat,u biti kad sam duvao sve ata mi doe u rizlu i kad sam spavao imao sam problema sa spavanjem ,svakakvih glupih snova onda opet probudio bih se pa nisam dobar dok ne zapalim ***** pa onda opet malozaspem ali sve je to za ***** bilo. A dobrih godinu i po dana sam ~ivio u pravome paklu ,nesanice razne paranoje bezze kaaljanje svako malo,pa nemir,poput nekog konstantnog straha po cjeli dan,ono u prsima oko srca cjelo vrijeme kao da me je strah ne ega neki osjeaj ,a nije me strah nite me ima ega biti strah jednostavno sjedim doma i neki me loa osjeaj dr~i.I da ne pri am ostale pizdarije svaata mi je bilo od tih nazovi vutri ,a od dobre robe nikad ni problema s nesanicom niti paranoja. Jedino nekad malo paranoje neke vrste ono kad me di~e vutra u biti viae neki adrenalin me uhvati a to traje svega nekoliko minuta onda samo radost po nekoliko sati i letenje cjelo tjelo se dobro osjea i kad puata bez ikakve pizdarije ,pusti kao da niata nije ni bilo. I spavam skroz normalno i redovno.
delboyLEGENDA

sep 2007.

Nakon evo skoro 5 godina duvanja,nemogu rei da je trava ovisna,nikako. Imao sam periode di sam pusio svaki dan od 2-10 ,a nekada i po 3-4 mjeseca nista. Jedina negativna stvar od tolikog pusenja sto se pocnes osijecati depresivno,jadno i nekada te nemoze nista oraspoloziti...neznam mozda krivo tvrdim,al ima dana kad sam stvarno ukurtzu ...i brijem da me pojelo s jedne strane... bas od tolikog zelenog :) i kad malo procitas posljedice koje tzv znanstvenici tvrde da uzrokuje pusenjem trave,malo se nadjes i u njihovoj prici... ali naravno ovo su posljedice nikakve naspram party-ekipe... frend koji brije po partyima je u daleko gorem stanju,i to na pogled samog njega vidis da nesto nije uredu s njim.
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Delboy onom vezanom za partijanere se u potpunosti slazem jer kad sam bio ono najvise zaglibio,izgubio sam jako puno na tezini,nisam jeo skoro pa nikako, niti spavao aj kako me je to mucilo jednostavno u sedmici mozda sam spavao svega petnestak sati(ako se to moze nazvat spavanje) aj jos neceg sam se sjetio, nisam jeo tri dana i samo se bobo i od toga mi bilo muka i kad sam povratio u zutoj sluzi sam vidio komadic velicine malog dugmeta plave boje(to je bilo plasticno bojilo od mojih exera jer su oni bili plavi tako da mi to zeludac nije mogao preradit aj koji prizor fuj); Izgledao sam boze sacuvaj imao podocnjake ko sarme,okolo ociju neko crnilo, kostur zivi aj volio bi vam poslat sliku da vidite(mislim preplasite se) mene al zbog jbg znate cega radije ne bih; I bas si me posjetio da jos nesto kazem u vezi toga jako,jako puno osoba s kojima sam dobar a tada nisam uopste obracao paznju na njih,nedavno su mi rekli kako sam ljetos bio izgubljen kad god su me vidjeli kao bio sam izvan sebe:ohno: Al evo ima dosta vremena kako ih nisam jeo i mogu reci osjecam se super odlicno cak sam se udebljao 4 kile:sun2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se