VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaUklonite miris kad pljugate u kuci
LEGACY

Uklonite miris kad pljugate u kuci

76 odgovora17,217 pregleda
WhoopexISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Bok ekipa. Evo tutorial za sve one koji nemaju vremena ici van po tim ruznim hladnim danima, za ljude ciji roditelji li zena ne podnose miris trave pokazat cu vam kako pusiti u kuci a da se ne osjeti miris Marije Ane. Korak broj 1. Trebate imati bilo kakav pajp. Korak broj 2. Uzmite flasicu kakva vam odgovar meni je najbolja od pola litra ili kartonsku tubu na koju je bila namotana folija neznam di jos to ima budite kreativni snadjite se Odrezite dno plasticne flasice u nju ugurate malo maramica, papirnatih ubrusa, WC papir sto vec imate na samo dno koje smo izrezali stavite maramicu i osigurajte gumicom ili izolir rakom to bi trebalo izgledati ovako Korak broj 3. Stavite Mariju Anu u pajp i udri po bogu dok ti pluca ne otpadnu svaki put kad zelite ispuhnuti dim ispuhnite ga u tu tubicu dim koji ste ispuhnuli maramica e upiti i filtrirati zato smo stavljali nutra jos maramica kroz dio gdje je zavezana maramica ici ce vam van malo dima ali nece imati mirisa bit ce neutralan i da ne zaboravim reci kako bi potpuno neutralizirali dim kad ste potegnuli dim iz pajpa na otvor di se stavlja materijal stavite kovanicu kako nebi izlazilo i ono malo dima sto ima. Uzivajte u nesmetanom pljuganju u kuci na toplom bez brige da ce vas nanjusiti roditelji, zena ili luda punica. UZIVAJTE...!

sep 2015.

hahahahahahah po meni glupost,mislim da je nemoguce... al dobro,malo kreativnosti nije na odmet... peace :razvaljen::
WhoopexISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Prijatelju isprobaj pa reci ako ne radi ja castim s pljugom.!
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2015.

gdje sakriti to udo ? :D istina je spas :gled:
tttPOZNAVALAC

sep 2015.

O ovome mi je frend pri o odavno,mislim da sam i probo,ugl u kui u kojoj se nepuai e se osjetit 100%,ali manje..
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2015.

sve 5,al zar nije logicnije da se izadje na balkon/terasu sidje u ostavu ovdje je mislim cilj da niko ne skonta uopste
tttPOZNAVALAC

sep 2015.

Logiki,al kad pogledaa ostane miris ko da zapalia na balknu i kad uea u sobu opet se osjeti miris iz usta,ako se ne puai u sobi i npr ja doem osjetit u ako je netko zapalio 10tak min prije na balkonu pa uao u sobu :ajnstajn:
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2015.

logicki ti i kazem da je u istini spas ako si 18 +,ako nisi onda i ne mozes biti na forumu govorim generalno,da se neko ne pronadje
JamrockPOZNAVALAC

sep 2015.

Ovo je zapravo efektivna metoda ako se kombinuje sa osvezivacem vazduha, mada ne znam zasto bi iko imao potrebu da pusi kuci. Ako vec ne mozes da pusis izadji na terasu izadju u park sve jedno, nema potrebe za rizikom bezveze :D
WhoopexISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Ako ti se neda van zapalis sa ovom metodom doma jer sam napisao da dolaze hladni dani ako nemate vremena za ici van spusiti si tak doma, a sto se tice pusenja na prozoru ako nemate balkon opet ce vam se osjetiti u sobi ili ako zivite u kuci npr. moj prozor je odaljen nekih 6 metara od prozora sobe di mi spava stari i ima po noci otvoren prozor da idem pljugat na svoj prozor njemu ce zamirisati u sobu ista stvar ako ste u zgradi pazite da vam suseda ne nemirisi ako vec duvate na prozoru ili balkonu ovaj tutorijal je napravljen za one koji si zele spljugati na miru doma i odmah se baciti na film i palacinke i skoro sam zaboravio reci sto se tice ispuhivanja dima citao sam da se ne osjeti nego vam to ostaje u ustima i nosu kad pljugate pa imate osjecaj ko da smrdi malo u sobi al ne smrdi uzmite si frenda i nek pomirisi po sobi dok vi isprobavate ovaj patent
JamrockPOZNAVALAC

sep 2015.

Ima isto i ona metoda da se uzme pvc cev ili bilo kakva cev proturis je kroz prozor i kad hitujes iz pajpa samo izduvas kroz cev :D
Space_LuluLEGENDA

sep 2015.

Nisam probala ovaj sistem, ali ovako na pogled ne vidim da mo~e da funkcioniae totalno. Mo~da jedno malo unapreenje bi bilo da se maramica koja slu~i kao "filter" ovla~i. Ali svejedno, nije ovo carbon filter pa da upija sve mirise. A ak i da upije sav miris koji proe kroz filter opet bi bilo malo mirise koji bi izlazio iz pajpa, koji ne bi proaao kroz spravicu, itd. Ja nisam puaa i kada sam ~ivela sa porodicom niko od njih nije bio puaa . Mogla sam i posle 2 dana da osetim da je neko zapalio cigaretu u kui, i to ne 20 cigareta. Ve tipa 2-3. Tako da u sve te home-made varijante da nee osetiti sumnjam. Moja preporuka za sve koji imaju probleme ovog tipa, a ipak to ~ele da rade u kui, je da nabave vaporizer. Prvo, mnogo se slabije osea. A drugo miris mo~e da se izluftira za 10-15 minuta.
JamrockPOZNAVALAC

sep 2015.

ili jednostavno nabavis carbon filter i duvas u to :D a vejp mozes da nabavis ako imas dobru mardzu, a sta da pusim ove siptarske otrove na vejp tacno bi pomrli svi haha :D
tttPOZNAVALAC

okt 2015.

Kljucam po forumu i sjetim se one water curing metode, uo sam da se tom metodom miris i sve dosta smanji,ja osobno nisam radio al mo~da vam pomogne...

okt 2015.

42M-_GJvpGM ja joa neznam kako to napraviti :D
WhoopexISTRAŽIVAČ

okt 2015.

haha najzesci film ikad ovaj bozicni dio jos nisam pogledao i necu do bozica onda ljepo buksna bozic atmosferica ugodna i harold kraljina :D

okt 2015.

2mG2Ek95Ks8 kraj je najbolji :D * isprike za spam *, da nije bas potpuni spam vidio sam da imaju neke pepeljare koje prociste dim , neznam ime sajta i kolko poma~u ali ..ako mozes smotaj unutra i vani zapali :joint2:

okt 2015.

Oala ova tema do avla .

okt 2015.

evo sjetio sam se da je dobro pljugat ispod nape u kuhinji i ond ona vu e dim van a ako je na plin pe imaa ispod odma i upalja :D jedino ata napa zuji ... al bar povu e sav dim kroz filter van ;)
dobermannISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Usisiva bilo koji, u cijev od usisiva a uguran filter za napu onaj vulgaris zamjenski karbonski, samo zamotaa da paae u cijev, malo uvatia da se dr~i zamotano sa izolirom 2 takva komada s jedne i druge strane cijevi(mo~e i viae dapa e, samo usisiva ako ima smanji snagu na min.), spojia i upalia usisiva dr~ia pljugu stalno pored cijevi da vu e, e sad ja sam bio lud pa samo mjenjao svoju cijev. Sli nim principom sam slo~io filter za growbox samo puno vea cijev i duck tape.
WhoopexISTRAŽIVAČ

okt 2015.

a zezajte se vi samo kenjate a niste ni probali kad probate i ako ne radi onda pljujte po forumu molim vas .!

nov 2015.

ej ljudovi, imam i ja problem a da nisam ni znao :D danas skoro ceo dan bio van kuce i kad sam se vratio sve mirise na travku, a sve je u teglama koje otvaram na po par minuta? vidim ja neki me gledaju malo cudno ako ko dodje na kafu ili sta vec, solju ulja, secera, bla bla ser, ser, kenj, kenj... dzebote, ja se jos utripovao da nema mirisa, a one ne da vonja, nego mi sva garderoba pokupila aromu.

nov 2015.

jbg. nekima smeta, a nekima paae taj miris iz staklenke (tegle) :D ja bi taj miris za auto al nesmem zbog:murija: ...stavi tegle u drugu sobu ako ti je ova prometna da ljudi stalno dolaze :joint:
HalogeniISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Ej ljudi, imam dva pitanja :D Mene zanima ako bih pljugao na terasi u stanu na 1. spratu i kada bi komsije prijavili, da li bi moglo da dodje do hapsenja(Zivim u Srbiji)? Takodje, kada bih koristio metodu pomenutu u prvom postu ove teme (gde duvam dim kroz karton za wc papir sa maramicama) na terasi, koliko bi to bilo bezbednije da komsije i prolaznici sa ulica ne osete? :joint::D
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Ma naj bolje ljepo u ovim hladnim zimskim danima otvorit prozore od sobe (ili sli nog) .Srolat ,ispuait,zatvorit i niata se ne nanjuai :D .

dec 2015.

preseli na zadnji sprat (gornji) for
RetroISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Ti ozbiljno mislia da postoji aansa da neko pozove policiju zato ato je osetio miris?! Uostalom, kako e taj neko da ustanovi odakle dolazi miris i da to objasni predstavnicima reda i zakona?! I zamisli na ata bi to li ilo kada bi se lenje svinje cimale za svaku takvu prijavu...
HalogeniISTRAŽIVAČ

dec 2015.

:clap:::thumb:
Braco, palite svece, jos bolje one mirisljave, ne znam kako ali izvlace dim. Eto. :thumb:
Ajme meniAMBASADOR

dec 2015.

Ma ata ea radit to, lipo kupia pvc cijev onu prozirnu turnea je kroz pribuaen prozor uvalia se u krevet i duvaj ko gospodin. Uz to je lipo i vidit dim dok putuje kroz cijev. :D

nov 2016.

Isprobano, nije istina da ce bit ful bez mirisa, ali ce se manje osjetit miris sigurno, preporucujem da ako bas varite u kuci da to radite pored prozora :)
DegustatorLEGENDA

nov 2016.

da se stoji tik uz prozor i omoguci gornja polovina da izvlaci dim,dok svez, hladan vazduh ulazi i nizem delu prozora...princip bas kao u boxu Samo se u tom slucaju nece osetiti nista! To ne vazi kad je napolju poremecen vazdusni pritisak . Testirajte cigaretom ili plamenom upaljaca-aibica,mirisljavi stapici jos bolje ;)
michael10AMBASADOR

dec 2016.

Dok sam se cimao (kuca) - otvorena vrata od terase (prozor) i ventilator pici na najjace. Kod zeta kad rokamo (stan) - mirisljavi stapici i ventilator. ;)
FarmerLEGENDA

dec 2016.

Ili nabavis vejp pa mos i u stanici potegnuti bez da se osjeti ;)
DjedMrazENTUZIJASTA

jul 2022.

nema sakrivanja mirisa dobrog dima i slatkog mirisa., ja ne sakrivam nista., neka se osjeti . ,ako cemo se sakrivati nikada nista od legale. :)., neka svi znaju da je kanabis life style., moj izbor i moje pravo.
Dim iz uvetaENTUZIJASTA

jan 2023.

Meni je prakticnije da pusim u kuci zato sto meni terasa gleda na ulicu i onda ako izadjem na terasu da zapalim oseti se cela ulica na vutru a da izadjem napolje do parkica ili tako nesto mi je oduvek bio trip kad sam, sam sa drustvom mi i nije tolika frka ali sam da izlazim nema sanse uvek se nesto tripujem da su me provalili prolaznici

jan 2023.

Pozdrav, dobio sam tamjan pa sam probao na ugljenu . Ne osjetim miris trave al zato tamjan dimi ko parna lokomotiva :D.
PalmaLEGENDA

jan 2023.

Nije bas jeftino, ali vrijedi. Vrlo efikasno uklanja i miris i dim iz prostorije, pogotovo dim. https://mi.hr/xiaomi-smart-air-purifier-4-prociscivac-zraka
h0ndaZMAJ

feb 2023.

I ona gel cisto dobro posluzi ,staviti u prostoriju i otvorit prozor da cirkulira zrak.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se