VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPitanje
LEGACY

Pitanje

14 odgovora1,286 pregleda
KingstonnISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Pro itah negde pre nekoliko meseci da aeer obara high pa me zanima koliko je to ta no? Na netu nisam naaao niata o tome :ajnstajn:

dec 2015.

Pa neznam baa da se netko totalno otpuaio od aeera, odnosno ne eg slatkog. Druga stvar kad toliko poduvaa da ti bude loae, onda poma~e da nadoea, bilo ata slatko, od obi nog aeera, nekog bombona ili okoladice. Unoaenjem aeera dolazi do niza kemiskih procesa u organizmu a i istog trenutka ti dolazi do poveanog lu enja adrenalina i noradrenalina uz podizanje krvnog tlaka. U medicini je poznato da adrenalin "di~e i konje iz mrtvih" ato bi rekla moja baba, a puaenjem se su~avaju krvne ~ile i pada tlak. Tako da se mo~e svakako rei da je slatkia za smokere uvjek dobro imati pri ruci jel mo~e izbalansirati tlak, prokrviti organizam ato bi se reklo, a uz sve to slatko poti e i ~ljezde na poveano lu enje sline pa samim time je i rijeaen problem suhih usta. Dvije muhe jednim udarcem ;) . Ja uvjek u d~epu imam tubicu Werther's bombon ia za nedaj bo~e :D.
Ajme meniAMBASADOR

dec 2015.

Ja se sa vrimena na vrime dobro priiden slatkim kad sam high i i dalje sam high narednih sat-dva. Tako da bi reka da je to ata si pro ita teaka glupost. :D
Otto GrunfLEGENDA

dec 2015.

Kod mene high obara aeer, ali podi~e apetit.:) U ovo da aeer "trijezni" ne vjerujem.
RetroISTRAŽIVAČ

dec 2015.

`ta znam... mene svako "~dranje" nakon konzumiranja ispravi... izbegavam da iata jedem nakon ato se navarim...
JamrockPOZNAVALAC

dec 2015.

Secer ti uvek dobro dodje kad hoces malo da se dignes iz mrtvih :D slazem se sa kolegom uvek treba imati kod sebe nesto slatko za svaki slucaj :rasta:
L0oDZMAJ

dec 2015.

Ja skonta pitanje u ovom pogledu... Pitanje ima smisla ali se odnosi na ae er koji sama biljka sebi proizvodi za hranu a ne konzumni ae er koji jedemo. Tokom noi biljka ae er koji proizvede preko dana seli iz listova (i cvetova) prema korenu, tako da u gornjem delu biljke ostaje mala koncentracija ae era. Zato i Cervantes preporu uje berbu pred jutro,prije nego proizvodnja istog ne po ne u gornjem delu a razlog je taj da ve a koncentracija ae era u osuaenom cvetu menja temperaturu gorenja i samim tim se dekarboksilacija ne odvija kako treba i gubitak thc-a je ve i.
Rope73ZMAJ

dec 2015.

Vidis,secer obara thc u biljci a thc uzvraca udarac u nama, pa obara secer :). Fakat za zapaliti i razmisliti ko je tu materija a ko antimaterija...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se