VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaProguto sam i ne izlazi ni na jednu rupu hahaha
LEGACY

Proguto sam i ne izlazi ni na jednu rupu hahaha

46 odgovora4,085 pregleda
Huge headISTRAŽIVAČ

jul 2012.

Pregledo sam forum par puta ali nisam naaao nista sli no ... uglavnom ju er smo bili vani i doali dva drota i ja sam u trenutku proguto ket ( nekih 3-4grama u plasti noj vre ici) naali su nam grinder i drkali nas i epirali al nis nisu naali ... stvar je da nakon toga nisam uspio ni ispovra at ni israt pa me zanima ata da radim ako ne izae u roku par dana jer se to sigurno nee razgradit u meni hahaha
TarkiPOZNAVALAC

jul 2012.

The head was too huge to come out :icon_lol: Malo oftopi arim, ne znam, saznat ea ve heehehe.
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jul 2012.

Smijat ea se na guzicu hahaha :) Kupi si laksativ
Huge headISTRAŽIVAČ

jul 2012.

a mogo bi ak laksativ uzet tog se nisam ni sjetio
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jul 2012.

Nisam siguran,ali mislim da bi to bilo jedino rijeaenje ako doe do zatvora vidi ako doe do nekih promjena,ali bolje takav zatvor nego onaj pravi haha :))
Huge headISTRAŽIVAČ

jul 2012.

svakako ... sam se nadam da e iza

jul 2012.

I jel izaslo.....hahaha.jel neko gledao film Up In Smoke???....tu su pusili travu koju je pas pojeo :))) Ako neko nije obavezno Download i pogledati,nece se pokajati.
crobiggENTUZIJASTA

jul 2012.

Niata straano. Plastiku e kiselina razgraditi i nju ea iskenjat. A vutru bi trebao osjetit :D :D i razradit e se takoer. Pojeo sam jednom 4grama pralo me jako dugo i jakim efektima.. ali nije bilo zapakirano u vreici hahahaha Svakako javi ato je bilo pozz
macedoniaENTUZIJASTA

jul 2012.

ma ja mislim da ako pojedes vutra da neces nista osetiti zasto oseti se samo ako ima vatra i zagrije se onda nastupa taj efekat usprotivno mozes da jedes vutra kolko oces hight neces nikada biti ama uopce, a ti sto si to pojeo bez brige nista ti se nemoze desiti smo jedi neka ljesna jela idi kenjaj i ako izadje zapakirana onda mozes probati da zarolas :))))
crobiggENTUZIJASTA

jul 2012.

a ata da ti ka~em drug.. ne la~em, 4 grama drito u ~eludac, nastupilo je 2 sata nakon ili sat vremena ne sjeam se ali pralo me... ovisi od osobe do osobe, mali sam mraav, nemam baa masnoa.. ko e ga znat :D... znai suprotan sam nicku :)
HookerLEGENDA

jul 2012.

Lepo ti sad uradi ovako.Pojedea jednu bananu,zalijea sa aaom jogurta pa onda popijea kafu,tanku,dobro zasladjenu i hladnu.I ekaa.Kad osetia neko burgijanje u stomaku trk u WC i ekaj.Ima da izleti ko metak.Jes da ea morati malo da pro a kaa po sadr~aju ali za 3-4 grama vredi... E onda ima da puaite pravi ait... :) Ajd pozdrav pa javi ata je bilo...
MarcoPoloLEGENDA

jul 2012.

ma mazni ti radije jedan zreli mango ;-)
artisticLEGENDA

jul 2012.

tako sam i ja jednom proguto ket...isto nisam mogo ni ispovraat ni israt...ali mi se niata nije desilo...eto valjda nee ni tebi...jedino mi je bilo ~ao toga :D

jul 2012.

kao sto su ti vec i rekli..pokusaj sa laksativom.ali..ja bi ti preporuchila josh neshto uz taj laksativ..parafinsko ulje...mislim da je parafinsko ulje tj..99,9%sam sigurna ( ali to samo iz razloga shto ja nisam u nishta 100%sigurna )...ulje je potpuno bezopasno.a oblozhit che ti probavni trakt i sve skupa che lakshe izachi.. (p.m. zbog ovakvih i slichnih postova..lagano se brinem shto che ljudi pomisliti o meni.......ahaaa)
Z&NZMAJ

jul 2012.

Mislit e da si dobra vila :nana: On topic! Jel izaalo? :icon_lol:
Huge headISTRAŽIVAČ

jul 2012.

ma ne izlazi to ... ja si kontam da to ila negdje unutra hahaha
artisticLEGENDA

jul 2012.

nee ti to ni iza, nemoj se previae nadat..pogotovo ako je proalo dan-dva, mo~ea to zaboravit
nox1cousENTUZIJASTA

jul 2012.

U krivu si. U teoriji neces nista osjetit jer moras prvo napravit postupak dekarboksilacije THCA(inaktivnog) u aktivni THC, to se radi kada pravis canna butter ili neka druga jestiva. Ali u praksi ako pojedes trave na "suvo" osjetit ces ucinak. Znam iz prve ruke ;)
BladeZMAJ

jul 2012.

Ko ceka taj doceka...lol..mada neznam ni sam bi li ~elio uopce da mi se vrati...lol
artisticLEGENDA

jul 2012.

hahaha ako uspije vratit to, imat ce dobar shit :D

jul 2012.

naguzi se prema suncu da biljka zna kamo da raste ^^
macedoniaENTUZIJASTA

jul 2012.

ma sto duze ga drzis unutra to ti dobar curing a kada izadje e onda ima da dimi ko indijanaca:)))))
Huge headISTRAŽIVAČ

avg 2012.

eo da javim da nema nista od tog ... tu no kad sam pojeo mie bilo udno jako sve i budio sam se sto puta mo~da je tad proradilo
jesamZMAJ

avg 2012.

Ha, ha, pa prrvo se treba celofan razgraditi, pa se joa nadaj.. Jednom nesto grickala i slucajno progutala ono sto sam motala, trebalo je vise od dva dana da proradi, i to bas na rockasu od sedmogodisnjaka, a klincima je najveci hit bio Motaj, motaj.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se