LEGACY
Trip na travi
40 odgovora8,074 pregleda
Ovan
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
OvanISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#1
kakav vam je trip i koje efekte cesto ili manje cesto osecate kad ste napuseni.
ja cesto imam dosta realne zvucne halucinacije, ili mislim od stvarnih zvukova da mi se prividjaju, u glavi mi se stvaraju melodije sasvim nepoznate, muziku osecam u detalje. mogu skroz da analiziram svoj mozak, psihologiju ponasanje uzroke i tako to, razumem stvari koje mi treznom uopste ne padaju na pamet, uglavnom samo kad solo varim. kad hodam kao da uopste ne kontrolisem misice nego samo posmatram.
ima toga jos dosta ali je malo teze opisati, ogladnim kao stoka svaki put da dodam
nisam nasao ovakvu temu na forumu, brisite ako vec ima
Ovan
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
OvanISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#2
kakav vam je trip i koje efekte cesto ili manje cesto osecate kad ste napuseni.
ja cesto imam dosta realne zvucne halucinacije, ili mislim od stvarnih zvukova da mi se prividjaju, u glavi mi se stvaraju melodije sasvim nepoznate, muziku osecam u detalje. mogu skroz da analiziram svoj mozak, psihologiju ponasanje uzroke i tako to, razumem stvari koje mi treznom uopste ne padaju na pamet, uglavnom samo kad solo varim. kad hodam kao da uopste ne kontrolisem misice nego samo posmatram.
ima toga jos dosta ali je malo teze opisati, ogladnim kao stoka svaki put da dodam
nisam nasao ovakvu temu na forumu, brisite ako vec ima
extranoize
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
extranoizeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
me 2..
neki uvidi o vlastitom ponaaanju i raznorazne spoznaje o proalim dogaajima.
i onda se pitam kako to nisam prije shvatio..
extranoize
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
extranoizeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#4
me 2..
neki uvidi o vlastitom ponaaanju i raznorazne spoznaje o proalim dogaajima.
i onda se pitam kako to nisam prije shvatio..
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
6 REP12%
→ Istraživač
35 REP70%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#8
Ja uglavnom razmisljam, cesto me muci pitanje smisla zivota kad sam na travi
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#9
mene je isto lovilo prije kada se sjetim :D ... da mi dijelovi tijela polako gore ili vidim svoje ruke i noge kako lete po ormarima i neke cude hale ali to je bila neka extra ganja... :spliff: sve u svemu kada sam high i kada imam vremena za razmisljanje otvori mi um o cijelom svijetu koliko para ima na svijetu i kako cu ja jednom imati barem neke pare u tom svijetu da ljepo bogato zivim... i stalno svaki put taj film, i naravno deja vu me hvata uvijek dok sam high :D
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
maj 2010.
maj 2010.#10
Uh,ranije sam i ja o tome razmisljao stalno (i napusen i ne napusen)....ali na kraju skontas da nema smisla razmisljat,jer zapravo skontas "materiju" :D
trq7
ENTUZIJASTA212 REP3%
→ Poznavalac
trq7ENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#11
potpisujem...i nije mi drago da me cesto na taj nacin puca.s***** se...
seeders
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
seedersAMBASADOR
maj 2010.
maj 2010.#12
Mene isto hvata deja vu...
Svaki put zabrijem da sam to sve ve sanjao ato se dogaa i zabrijem da znam kako e sve zavraiti, ali nikad tako ne zavrai...
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#13
e tocno to... brijes ono koda sve mislis kako ce se dog nes i to ali se ne dogodi... e bas to zabrijavanje :D na kraju 10 stvar se dogodi xD
dr.greentumb
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
dr.greentumbISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#14
xD ja se nekako zatvorim u sebe, pokuaavam ato viae proanalizirati osjetila, najviae ono opipa, uvijek mi je toplo, i osjeam se musavim xD ,
udno, da, ali kad pijem vode ili kad mi se stvori slina, jako mi smeta x-S
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
Bob _MarleyENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#15
Neznam kad smo vec kod ovog cuo sam da tinejeri koji konzumiraju travu 3 puta vise misle na samoubojstvo i krajnij smisao ~ivota
5 REP10%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#16
mene opali prava paranoja, pocnem pricat i onda skontam da to nikako nema smisla i da se ofiram bez veze, pocnem se vadit pa napravim jos gore, onda se pocnem smijat pa ne mogu prestat, ma koma u glavnom.
E onda sam skontala da je puno bolje da se sexam nego da se**, tako da to i praktikujem.
P.S.
treba li napomenut da moj muz u tome uziva puno vise nego u tome da ja blelecem.
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#17
Kako kad, sve zavisi od robe. Neki put se isparanoiaem (to nikako ne volim), neki put se samo smejem (to ekstra gotivim), neki put razmialjam, neki put sam skroz normalan ali imam istan
aniji sluh, neki put postajem agresivan... Sve zavisi, ato je najgore nikad nisi na
isto kako e te voziti trava, ali bar se nadaa najboljem. :)
14 REP28%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#18
Uglavnom je ovakva situacija... http://www.youtube.com/watch?v=Dx7yOdkUXGI
19 REP38%
→ Istraživač
jul 2010.
jul 2010.#19
Uglavnom kad slusam muziku i neko me konstantno udara osetim kao da je u ritmu muzike.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jul 2010.
jul 2010.#20
Uglavnom pozitivan.
Volim kada neato kreativno napravim to isto pogledati nakon ato zapalim.
Razne vrste glazbe me takoer znaju dobro provozati.Rijetko,gotovo nikad crnjaci!.A posebno su mi drage situacije koje se mogu desiti 'na dimu' od kojih neke uope ne mogu definirati ili objasniti.
Jednom prilikom nakon dobrog bonga,pustim si neke pjesme,oslonim se laktovima na prozor jer mi noge nisu bile baa u funkciji:),pogledam prema vedrom nebu i ugledam jedan,jedini oblak na njemu.Prelijep!!!Prema tom oblaku leti avion i ostavlja duga
ak bijeli trag iza sebe.Zanimljivo jer su to bile jedine 'slike' koje sam vidio na nebu.U trenutku kada je avion ulazio u taj oblak moju pa~nju je odvukla jedna pjesma i jako teako sam ju pre~ivio,tj koliko sam ih posluaao 2-3...nisam siguran.Uglavnom,veliki udah kisika i come back uz jedno veliko uhhhhhh...ata je ovo bilo :)Volim odljepiti,ali moram biti sam da bi potpuno u~ivao.
U tome 'povratku' u stvarnost sjetim se oblaka i aviona.Pogledam prema nebu....oblak stoji i dalje a avionu ni traga ni glasa.Ok,bio sam odsutan 10-15 minuta,neznam :(...vjerovatno je preletio,otiaao....
Bijelog traga nema ni ispred oblaka a bio je dosta dug, niti iza oblaka.U potpunosti se raspraio.Logi
no :)
Meutim,zaato ja volim dobar dim,.....nakon ato sam pomislio 'logi
no' iz oblaka je izaaao avion i ostavljajui i dalje bijeli trag iza sebe nastavio let u meni nepoznatom pravcu.Dugo sam promatrao avion i pogotovo taj bijeli trag iza njega jer je u duga
koj,duga
koj crti bio spojen sa oblakom ali samo u jednoj to
ki tj,na izlasku iz oblaka.
Linije ulaza nije bilo....
Pozdrav svim ljudima dobre volje :)
9 REP18%
→ Istraživač
dec 2016.
dec 2016.#21
Najbolji tripovi se desavaju dok si napusen SAM,bar se meni tako desava,znam da zapucam kod ortaka,navarimo se kvalitetnom dzidzom i sad sto bih ja cutao zavaljen na kaucu kako bi me samaralo vise i kvalitetnije,toliko ortak razvaljuje sa meni nekim nebitnim temama,nekad se skoncetrisem i slusam do kraja uz povremeno ubacivanje,al nasao sam foru kako da zavaram ortaka hehehe,kratkim pitanjima,kako to,zasto,na koju foru radi i sl. Tako on pocne jos vise pricati,objasnjavajuci meni stondiranom :razvaljen:: dok se prica vrti odvojim par trenutaka ili preciznije ODVOJIM se na kratko vreme kako bih bio osamaren od ´ruke´ moje voljenje maje. Zato najvise volim da zabodem sam uz kvalitetnu pljugicu i odlutam u neke nove prostore,neke nove horizonte,sto se tice muzike,zna itekako da me podigne neka kvalitetna,razumem je u potpunosti,cujem svaki ritam,svaku notu,svaku rec u pesmi,onda se smejem sebi kako sam pesmu koju sam slusao duze vreme napokon skontao u fulu,ma ima dosta +/- tripova. Jednom sam cak,vracajuci se od burazera sa stricem u kolima,zavaljen na suvozacevom mestu vidjao puteve koji nisu postojali,put je bio krivudav,njivski,mozda je bas to uticalo da ja vidim neke nepostojece puteve(krivudav njivski put,tisina u kolima,zavalljen na sedistu). Svasta se znalo izdesavati na maji,samo pozitiva i natura braco moja :) peace
apr 2010.
1 / 21
apr 2010.
dec 2016.