VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPojeo sam cvijet
LEGACY

Pojeo sam cvijet

20 odgovora3,236 pregleda
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

Evo bash sam sada ubrao jedan cvijetic i smazao ga, kako imam cudne ukuse u hranjenju bio mi je lijep malo me je grlo peckalo, isto onako kada popijes malo maslinovog ulja, pa onako lijepo pecka... VIdit cu shto ce biti :)
GrowimirPOZNAVALAC

nov 2006.

To se jede tako smo mi kad na brodu nebi mogli pusit jer je mirisalo treba ti malo vise al zato duze drzi..najbolje je ubaciti izmrvljen cvijet u hladno pivo i suknuti...
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Ja mogu da ti garantujem da ti nece biti nista!A da si citao malo po forumu i po sajtu znao bi i zasto.
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

Citao sam po forumu ali nisam nishta nasao po pitanju hranjenja sa cvijetovima, i nije mi nishta zato jer nisam pojeo cijeli cvijet nego samo jedan mali komadic. Zbog cega mi nebi bilo nishta GreenMan???
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Lepo ti kazem da citas.Ali ne mehanicki nego da citas sa razumevanjem. Prvo i osnovno zbog cega ti nece biti nista je sto ljudski organizam,u stvari zeludac u ovom slucaju,ne moze da apsorbuje THC i ostale supstance iz vutre.Potrebno ih je prvo "pokrenuti".A to mozes da procitas kako i zasto.Imas na sajtu i ovde na forumu.Bas ovde u Upotrebi.
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Evo da ti jos malo pomognem...sta mislis zasto se pravi puter s vutrom,ili se kuva mleko?Sto bi se zajebavali kad je najjednostavnije progutati cvet?
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

THC se topi u mlijeku eto zashto
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

O Boze hvala tebi! :lol: Otprilike si shvatio o cemu se radi. Jel vidis da ima vec napisano?! I malo sam ljut na tebe jer nisi od juce clan a postavljas pitanja kao da jesi.Samo strpljivo i citaj,nemoj biti lenj.I naravno razmisljaj o tome sto citas. :lol:
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

da ali i dalje ne kuzim zashto se ne mogu jesti cvijetovi kako se radi travarica?? i npr kolaci ako u njih nestavish mlijeka i masla??
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

E jebo ga ti,pa lepo ti kazem da citas da sve pise.Mozes da ih jedes ali nema efekta.Efekat je kao da si pojeo maslacak zato sto se THC razlaze u mastima.Aj procitaj prvi post u ovoj temi pa mi reci jel pise ili ne pise.Evo ti link http://www.vutra.org/forum/viewtopic.php?t=24&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
ja sam pojeo cvijet od tulipana i nije mi bilo ništa... jebo ja i tulipane i putne maslaèke :lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se